Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

torrenteS
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la torrenteS » 04 feb 2011, 16:06

harishp je napisao/la:P.S Neki su nam selektori znali i uduplati tu 40,ti to sad haman ustao pa krmeljav.
mahane su mi to sto tesko pamtim a brzo zaboravljam, halali :lol:
nego, ima vremena za zeku, mlad je.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 feb 2011, 18:21

Kako je Zeko odigrao danas vidim da je zuti karton zaradio?
Nesto mi nije htjelo otvoriti "Digi kanal na Turksatu" a on je prenosio!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2011, 18:25

Za_raju je napisao/la:Kako je Zeko odigrao danas vidim da je zuti karton zaradio?
ja sam malo gledo,,, ma Zeko fantastican,,krece se puno i po meni jedan od nasi igraca koji je u najboljoj formi,,, kad primi loptu stvarno se primjeti da ulijeva strah protivnicima,, ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 feb 2011, 18:31

vrebac86 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Kako je Zeko odigrao danas vidim da je zuti karton zaradio?
ja sam malo gledo,,, ma Zeko fantastican,,krece se puno i po meni jedan od nasi igraca koji je u najboljoj formi,,, kad primi loptu stvarno se primjeti da ulijeva strah protivnicima,, ;) ;)
Ma vidio sam ja proslu tekmu da je zeko explodirao,stvarno je zmija kad uzme loptu,sto jest jest odskace od ostalih za puno klasa ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2011, 18:35

ma realno gledano on je za malo jace ekipe iako ce i ovako napredovati,,primjeti se to,,, i ako ova njegova ekipa igra sve bolje i bolje,, ali zeko kad uzme loptu stvarno milina,,,ima dobar sut ,,brz je ,,dobar dribler ma **** Mesia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 feb 2011, 23:06

vrebac86 je napisao/la:ma realno gledano on je za malo jace ekipe iako ce i ovako napredovati,,primjeti se to,,, i ako ova njegova ekipa igra sve bolje i bolje,, ali zeko kad uzme loptu stvarno milina,,,ima dobar sut ,,brz je ,,dobar dribler ma **** Mesia
Kao sto rece Ermin:
Samo da me povrede zaobidju

Dogurace on daleko u to sam uvjeren. Kao sto kazes, brz je, dobar tehnicar, ima dobar sut, kontrolu lopte, ama bas sve sto se zahtjeva od jednog napadaca. Po meni jako bitan igrac za nasu repku.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 02 mar 2011, 17:51

Zeko strijelac protiv Bucaspora za 1-1 u 45. minuti...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 18:34

Joj sad je dobio po nogama,,,uhhhh :evil: :evil:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 02 mar 2011, 18:50

Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2011, 18:55

Zec nam treba samo da se cuva potreba ... po meni Dzeko,Ibisevic,Zec neupitna napadacke alternative ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 18:56

SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
eh kad bi on to znao,,, po meni igrac koji konstantno igra veoma solidno ako ne i odlicno igra vec par utakmica vise na krilu i tu se dobro snalazi, ,i mislim da bi trebao biti sigurno medu 16 ako ne medu prvi 11,,,

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 02 mar 2011, 19:00

SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
Pa i nije u nekoj formi,proslu je odgledao sa klupe a prije toga izasao u 55 min,

ovo je kup tekma i nije lose odigrao ali moze on mnogo bolje
Zadnja izmjena: santos, dana/u 02 mar 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 mar 2011, 19:03

O cemu ti? Pa da nije bilo Papeta,Zec i nebi bio reprezentativac.Otkako je Susic selektor Zec je i poceo da igra za reprezentaciju.Momak je bio dugo povrijedjen,tek sad poceo da igra. Prvo prati malo fudbal i desavanja oko nasih reprezentativaca,prije nego nadjes "validan" razlog da se ispljujes po Susicu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 mar 2011, 19:05

santos je napisao/la: Pa i nije u nekoj formi,proslu je odgledao sa klupe a pre toga izasao u 55 min,

ovo je kup tekma i nije lose odigrao ali moze on mnogo bolje
Ma pusti ove pljuvace,sto dodju sa nekim svojim razlozima da se ispljuju po Safetu. 90% njih nije jedne utakmice pogledalo tursku ligu,a skrabaju ovdje po forumima.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 02 mar 2011, 19:16

Pasodzigera je napisao/la:
O cemu ti? Pa da nije bilo Papeta,Zec i nebi bio reprezentativac.Otkako je Susic selektor Zec je i poceo da igra za reprezentaciju.Momak je bio dugo povrijedjen,tek sad poceo da igra. Prvo prati malo fudbal i desavanja oko nasih reprezentativaca,prije nego nadjes "validan" razlog da se ispljujes po Susicu.
hhh ja mislim da nisam popljuvao Safeta , jedan sam od rijetkih koji ga podrzavaju pogledaj moje postove, a Ermina pratim od Iskre pa nadalje ;) imao je nedavno povredu i vratio se za razliku od nekih koji se vracaju po dvije sezone :(
I sta hoces reci da nije zasluzio da igra za reprezentaciju?? Pa momak za razliku od Ibisevica ,kojeg je sreca nazalost napustila ,zabija ! Tako da mislim da nam je vaznije da igra momak koji zabija(Zec), neg ime koje se postuje(Vedo) !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 mar 2011, 19:27

U svakom slucaju Zeko i Dzeko trebaju igrati,Vedo jos nije prebolio povredu a brate nece ga gol ni pod razno...
Zeko nam treba zbog sporog veznog reda da nadoknadi ono sto Medonja,Miske ne pretrce...
"No God is Good God "

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 mar 2011, 19:36

Sjecate se Zeke protiv Svedske?

Ovaj decko nam i te kako treba. Vidim ga kao idealnog u postavi sa Dzekom.

Ibisevic bih trebao na klupu. Dosta je vise sto jes jes, covjek je nekako smotan i uma ludu srecu kad ga hoce al to je postalo jako rijetko. Izmedju ostalog, ako je Muslimovic gotovo vazda na klupi zasto ne i Ibisevic?

Simpatiziram Muslimovica jer je vazda sretan barem sjedio na klupi tu je vazda za repku i na osnovu toga ga cijenim vise nego mnoge u reprezentaciji (i naravno radi onog hat-tricka protiv Hrvatske :mrgreen: na Kosevu).

Nadam se da ce Zec dobiti priliku protiv Rumuna. ;)

PS. Zeko & Dzeko zvuci mocno!
shandrlike-tandrlike

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 mar 2011, 19:40

slika 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 mar 2011, 19:59

Nevjerovatno kako nasi igraci nemaju nikakvog autoriteta,2-3 utakmice odigra postigne golove bude najbolji i opet zavrsi na klupi... :cry:
"No God is Good God "

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 mar 2011, 20:01

Dobro Genc. igra i bez Zeca, iako je Fener vodio s 2:0, ovi uspjeli izjednačiti do kraja prvog. Počinje sada drugo pol. Ući će Zec sigurno u igru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mostarska i 30 gostiju.