Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

RollMan
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la RollMan » 23 maj 2023, 22:36

Rajaz je napisao/la:
23 maj 2023, 22:26

Nikšić na stranu,

da nije bilo komunista ne bi ti sad pisao na ovom forumu,

na našu žalost evo te pišeš
Da je bilo više komunista imali bi srebrenicu u svakom gradu današnje slobodne teritorije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 23 maj 2023, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
23 maj 2023, 22:10
Marsal je napisao/la:
23 maj 2023, 19:39
Na tome i kažem kapa dole ali on nije i od istraživačkog novinarstva.
Pretjera ga ti. Šta je onda istraživačko novinarstvo?

Ono iz filma Spotlight gdje do svakog dokumenta moraju doći legalno i gdje dokazi o pedofiliji u svari stoje u arhivima i spisima? :mrgreen:

Naravno da je Vasković jedan od naboljih istraživačkih novinara u državi (a i šire). Otkriva kriminal i korupciju, daje dokaze do kojih je teško i skoro nemoguće doći, štiti svoje izvore, e ako to nije istraživačko novinarstvo onda ne znam šta je.

Evo, recimo ovaj prilog je definicija istraživačkog novinarstva,

Avdo je imao neke vrhunske price za 60 minuta. Ja i dan danas cesto upalim ove neke priloge sto je radio u Krajini.

Danas nema teksta da ne spomene Srebrenicu, Tomasicu, masovne grobnice i tako to, taman o poplavama pisao. Idi covjece u pm.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 maj 2023, 22:40

Kajzer10 je napisao/la:
23 maj 2023, 22:31
sljivo je napisao/la:
23 maj 2023, 20:52
Stranci hapse. Koga oni zaganjaju to se odradi.
Pa ja ne mislim da su stranci na vezi sa tuziocima i upiru prstom koga goniti, ali sam uvjeren da ih na neki nacin ohrabruju i traze rezultate jer su na kraju krajeva ulozili ogroman novac u nase pravosudje. Od doniranja opreme (sad udjes u bilo koju instituciju i na svakom racunaru oznaka USAIDa), obuka koje finansiraju OSCE i USAID, preko finansiranja projekata kojim se zaposljava osoblje za rad na predmetima visoke korupcije i ratnih zlocina. Naravno ljudi su bukvalno izgradili i finansirali (il su sufinansirali) izgradnju nekih objekata. Eno Kantonalnog suda u Bihacu, **** ti Haag.

Inace EU je kroz IPA projekte ulozila milione i milione za zaposljavanje strucnih saradnika (a nekad su se tuzioci angazovali preko projekta) za rad na predmetima ratnih zlocina i bog zna koliko bi se kasnilo, a i sad se kasni, te koliko bi pocinilaca ostalo nekaznjeno da nije tih projekata.

Tako da imaju oni interes i logicno je da hoce da vide rezultate, al opet kazem, ne vjerujem da su stranci neki paratuzioci i parasudije.
Ovo je slicno Dodikovom narativu o strancima.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 23 maj 2023, 22:43

avenija je napisao/la:
23 maj 2023, 22:26
SDA mi je sada u drugom planu, pripremam feštu za pobjedu babe Erdogana Inshallah. Nadam se da će uspjeti uvaliti qrcinu usta Amerikancima.
top end godine bi bila pobjeda pobjeda Putina u Ukrajini, i da moj predsjednik gospodin Milorad Dodik dovede iste te Ruse u BIH i omasovi njihovo prisustvo od Trebinja do Zvornika :bih: gospodin Dodik direknto utiče na balans sila u svijetu , kakva figura jbt :bih:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2023, 22:45

Kajzer10 je napisao/la:
23 maj 2023, 22:39
Avdo je imao neke vrhunske price za 60 minuta. Ja i dan danas cesto upalim ove neke priloge sto je radio u Krajini.

Danas nema teksta da ne spomene Srebrenicu, Tomasicu, masovne grobnice i tako to, taman o poplavama pisao. Idi covjece u pm.
Avdu je Osmica uzeo pod svoje i čovjek je postao sramota za novinarsku profesiju. Otjeran iz 60 minuta, otjeran iz Žurnala, na kraju su mu dali pare da pokrene svoj projekat, davali su mu povjerljive dokumente, video snimke i sve ostalo da bi diskreditovali političke protivnike i neistomišljenike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 23 maj 2023, 22:46

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
23 maj 2023, 22:40

Ovo je slicno Dodikovom narativu o strancima.
Naši su nas syebali za sva vremena kada nisu Dodiku dali podršku u borbi sa strancima , pogotovo od Silajdzica 2006 pa na ovom. Zrno dostojanstva nije bilo ni u komw , ni bakkr ni tihic i slabo koji probos politicar . Samo se gospodin Dodik borio za zlonamjernim stranim i faktorom i danas je stabilan , onaj ko nije yebu ga ko sansku kozu

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 maj 2023, 22:49

Unofficialpage je napisao/la:
23 maj 2023, 21:06
Marsal je napisao/la:
23 maj 2023, 20:24
I ja bih branio Bakira i SDA da mi je otac u IZ-u.
Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.
Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na Fahru :mrgreen:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 maj 2023, 22:56

Kod mene su svi SDA i uvijek će biti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 maj 2023, 23:02

VensanKasel je napisao/la:
23 maj 2023, 22:49
Marsal je napisao/la:
Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.
Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na Fahru :mrgreen:
Auu jbt, mislio sam da Fahru samo majka može voljeti :D

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 23 maj 2023, 23:06

Moji su glasali za Fahru kad se prvi put pojavio na sceni. Ono ,nije idealan , kosovac, ali prije i za njega i za crnog đavola no za petokrake.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 maj 2023, 23:08

Marsal je napisao/la:
Hahahaha hajd da čujem da neko i Fahru gotivi. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 23 maj 2023, 23:14

AshburtonG je napisao/la:
23 maj 2023, 18:04
Ja mu usao na zadnji klip, covjek prica na par momenata o ubistvu, samoubistvu, reketu, problemima oko novca. Cak je neko i napisao to u komentarima, te bacio timestamps od tih momenata u klipu. Cudno da se par dana nakon toga ubije.

Šokiran sam

Posljednji Story na Instagramu mu je jeziv. Da je neko vidio na vrijeme možda je mogao spriječiti tragediju.

RIP dobar čovjek. Baš šteta. Dugo sam pratio njegov kanal.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 maj 2023, 23:19

23 maj 2023, 23:08

Hahahaha hajd da čujem da neko i Fahru gotivi. :mrgreen:
Eto i to sve ja njemu kažem , đe ćeš ba Fahru gotiviti :rol: :rol: :rol:

Sve bih dao da Damir Hadžić dođe na red , kakav je to ljudski ološ ma neviđeno :puke:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 maj 2023, 23:21

ASD je napisao/la:
23 maj 2023, 12:48
bavariapivo je napisao/la:
23 maj 2023, 12:45
harden je napisao/la:
23 maj 2023, 10:49
Jel koristi neko ovu Novotel mrezu, kakva im je situacija sa mobilnim internetom? Koja vam je najbolja mreza sto se tice ponude za mobilni internet, nebitno da li koristite pretplatu ili uzimate na bonove?
koristimo ja i zena, kad budemo u BiH.

mobilni internet je dobar, nigdje problema nema (USK-TK-PK) za druge regije ne znam..
Da pogodim, ti si iz USK, a žena iz TK? :D
Wrong guess :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 maj 2023, 23:21

Ako je Niksic komunista sta onda trazi od efendije serijatsko vjencanje. On bi u pravom komunizmu bio streljan vjerovatno. Prvo sto voli pare, drugo sto je mekan.

Sto se tice glasanja ne vidim poentu glasanja. Nemas za koga glasati. Bosnjacima treba jaka ultranacionalisticka stranka koja se bazira na porijeklu Bosnjaka iz srednjeg vijeka i prezire sve Tursko i Jugoslavensko.

Ovo sada sto ima su neke Turske stranke, muslimanska bratstva, finansirane od Amera i Srba..cirkusanti i lopovi. Nemaju stav i muda, a nemaju ni lobi u svijetu. Onda bolje imati stav bar kad su vec EU i Ameri na strani HR i malih Rusa.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 maj 2023, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 maj 2023, 23:22

Ado1922 je napisao/la:
23 maj 2023, 23:14
AshburtonG je napisao/la:
23 maj 2023, 18:04
Ja mu usao na zadnji klip, covjek prica na par momenata o ubistvu, samoubistvu, reketu, problemima oko novca. Cak je neko i napisao to u komentarima, te bacio timestamps od tih momenata u klipu. Cudno da se par dana nakon toga ubije.

Šokiran sam

Posljednji Story na Instagramu mu je jeziv. Da je neko vidio na vrijeme možda je mogao spriječiti tragediju.

RIP dobar čovjek. Baš šteta. Dugo sam pratio njegov kanal.
Mene je baš pogodilo , ne mogu da vjerujem :shock:
Dobar lik baš bio , raja nema šta , ne znam vala nisu čista posla ovdje ...

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 23 maj 2023, 23:24

Prvo što mi pada na pamet da ga je likvidirao neko od ovih mafijaša što muljaju sa autima i kilometražom, jer je često upozoravao na prevare.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 maj 2023, 23:36

23 maj 2023, 23:19
Eto i to sve ja njemu kažem , đe ćeš ba Fahru gotiviti :rol: :rol: :rol:

Sve bih dao da Damir Hadžić dođe na red , kakav je to ljudski ološ ma neviđeno :puke:
A šta ćeš svako ima svoje favorite. :mrgreen:

Ma glupost je favorizirat bilo kojeg politčara barem kod nas niko nema da valja, svi sebe gledaju i samo da se uvale u fotelje i to je to. Trebat će još dosta vremena da se pojavi neki koji radi za narod, za državu, da bude lider a do tada je totalna glupost da se iko svađa i prepire zbog ovih kvazi političara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 maj 2023, 23:37

avenija je napisao/la:
23 maj 2023, 22:56
Kod mene su svi SDA i uvijek će biti
Seks Droga Alkohol, svaka cast 🤘🏼

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 maj 2023, 23:38

tuzlak1987 je napisao/la:
23 maj 2023, 23:21
Ako je Niksic komunista sta onda trazi od efendije serijatsko vjencanje. On bi u pravom komunizmu bio streljan vjerovatno. Prvo sto voli pare, drugo sto je mekan.

Sto se tice glasanja ne vidim poentu glasanja. Nemas za koga glasati. Bosnjacima treba jaka ultranacionalisticka stranka koja se bazira na porijeklu Bosnjaka iz srednjeg vijeka i prezire sve Tursko i Jugoslavensko.

Ovo sada sto ima su neke Turske stranke, muslimanska bratstva, finansirane od Amera i Srba..cirkusanti i lopovi. Nemaju stav i muda, a nemaju ni lobi u svijetu. Onda bolje imati stav bar kad su vec EU i Ameri na strani HR i malih Rusa.
Fatmir Alispahić?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Bing [Bot] i 51 gost.