Da je bilo više komunista imali bi srebrenicu u svakom gradu današnje slobodne teritorije
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Avdo je imao neke vrhunske price za 60 minuta. Ja i dan danas cesto upalim ove neke priloge sto je radio u Krajini.Virtu4l je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:10Pretjera ga ti. Šta je onda istraživačko novinarstvo?
Ono iz filma Spotlight gdje do svakog dokumenta moraju doći legalno i gdje dokazi o pedofiliji u svari stoje u arhivima i spisima?![]()
Naravno da je Vasković jedan od naboljih istraživačkih novinara u državi (a i šire). Otkriva kriminal i korupciju, daje dokaze do kojih je teško i skoro nemoguće doći, štiti svoje izvore, e ako to nije istraživačko novinarstvo onda ne znam šta je.
Evo, recimo ovaj prilog je definicija istraživačkog novinarstva,
Danas nema teksta da ne spomene Srebrenicu, Tomasicu, masovne grobnice i tako to, taman o poplavama pisao. Idi covjece u pm.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je slicno Dodikovom narativu o strancima.Kajzer10 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:31Pa ja ne mislim da su stranci na vezi sa tuziocima i upiru prstom koga goniti, ali sam uvjeren da ih na neki nacin ohrabruju i traze rezultate jer su na kraju krajeva ulozili ogroman novac u nase pravosudje. Od doniranja opreme (sad udjes u bilo koju instituciju i na svakom racunaru oznaka USAIDa), obuka koje finansiraju OSCE i USAID, preko finansiranja projekata kojim se zaposljava osoblje za rad na predmetima visoke korupcije i ratnih zlocina. Naravno ljudi su bukvalno izgradili i finansirali (il su sufinansirali) izgradnju nekih objekata. Eno Kantonalnog suda u Bihacu, **** ti Haag.
Inace EU je kroz IPA projekte ulozila milione i milione za zaposljavanje strucnih saradnika (a nekad su se tuzioci angazovali preko projekta) za rad na predmetima ratnih zlocina i bog zna koliko bi se kasnilo, a i sad se kasni, te koliko bi pocinilaca ostalo nekaznjeno da nije tih projekata.
Tako da imaju oni interes i logicno je da hoce da vide rezultate, al opet kazem, ne vjerujem da su stranci neki paratuzioci i parasudije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
top end godine bi bila pobjeda pobjeda Putina u Ukrajini, i da moj predsjednik gospodin Milorad Dodik dovede iste te Ruse u BIH i omasovi njihovo prisustvo od Trebinja do Zvornika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Avdu je Osmica uzeo pod svoje i čovjek je postao sramota za novinarsku profesiju. Otjeran iz 60 minuta, otjeran iz Žurnala, na kraju su mu dali pare da pokrene svoj projekat, davali su mu povjerljive dokumente, video snimke i sve ostalo da bi diskreditovali političke protivnike i neistomišljenike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naši su nas syebali za sva vremena kada nisu Dodiku dali podršku u borbi sa strancima , pogotovo od Silajdzica 2006 pa na ovom. Zrno dostojanstva nije bilo ni u komw , ni bakkr ni tihic i slabo koji probos politicar . Samo se gospodin Dodik borio za zlonamjernim stranim i faktorom i danas je stabilan , onaj ko nije yebu ga ko sansku kozu
- VensanKasel
- Kontakt:
Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na FahruUnofficialpage je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:06Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kod mene su svi SDA i uvijek će biti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auu jbt, mislio sam da Fahru samo majka može voljetiVensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:49Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na FahruUnofficialpage je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:06Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.![]()
Moji su glasali za Fahru kad se prvi put pojavio na sceni. Ono ,nije idealan , kosovac, ali prije i za njega i za crnog đavola no za petokrake.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha hajd da čujem da neko i Fahru gotivi.VensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:49Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na FahruUnofficialpage je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:06Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šokiran samAshburtonG je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:04Ja mu usao na zadnji klip, covjek prica na par momenata o ubistvu, samoubistvu, reketu, problemima oko novca. Cak je neko i napisao to u komentarima, te bacio timestamps od tih momenata u klipu. Cudno da se par dana nakon toga ubije.
Posljednji Story na Instagramu mu je jeziv. Da je neko vidio na vrijeme možda je mogao spriječiti tragediju.
RIP dobar čovjek. Baš šteta. Dugo sam pratio njegov kanal.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- VensanKasel
- Kontakt:
Eto i to sve ja njemu kažem , đe ćeš ba Fahru gotivitiUnofficialpage je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:08Hahahaha hajd da čujem da neko i Fahru gotivi.VensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2023, 22:49Meni stari gotivi Fahru mrtvog ono baš , a ja ga ne volim ono baš dosta prepirki je bilo između nas je bilo zbog toga , džaba opet neda na FahruUnofficialpage je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:06
Malo si s tim naporan, ovdje mi pišemo a neko naš iz porodice, tako da nema potrebe da uvlačiš u priču mog oca ili bilo koga drugog a to već radiš nekoliko puta i iskorištavaš to, to gdje je radio moj otac tebe ne treba da zanima kao što i mene ne zanima gdje je tvoj radio.![]()
![]()
Sve bih dao da Damir Hadžić dođe na red , kakav je to ljudski ološ ma neviđeno
- bavariapivo
- Kontakt:
Wrong guessASD je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:48Da pogodim, ti si iz USK, a žena iz TK?bavariapivo je napisao/la: ↑23 maj 2023, 12:45koristimo ja i zena, kad budemo u BiH.
mobilni internet je dobar, nigdje problema nema (USK-TK-PK) za druge regije ne znam..![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je Niksic komunista sta onda trazi od efendije serijatsko vjencanje. On bi u pravom komunizmu bio streljan vjerovatno. Prvo sto voli pare, drugo sto je mekan.
Sto se tice glasanja ne vidim poentu glasanja. Nemas za koga glasati. Bosnjacima treba jaka ultranacionalisticka stranka koja se bazira na porijeklu Bosnjaka iz srednjeg vijeka i prezire sve Tursko i Jugoslavensko.
Ovo sada sto ima su neke Turske stranke, muslimanska bratstva, finansirane od Amera i Srba..cirkusanti i lopovi. Nemaju stav i muda, a nemaju ni lobi u svijetu. Onda bolje imati stav bar kad su vec EU i Ameri na strani HR i malih Rusa.
Sto se tice glasanja ne vidim poentu glasanja. Nemas za koga glasati. Bosnjacima treba jaka ultranacionalisticka stranka koja se bazira na porijeklu Bosnjaka iz srednjeg vijeka i prezire sve Tursko i Jugoslavensko.
Ovo sada sto ima su neke Turske stranke, muslimanska bratstva, finansirane od Amera i Srba..cirkusanti i lopovi. Nemaju stav i muda, a nemaju ni lobi u svijetu. Onda bolje imati stav bar kad su vec EU i Ameri na strani HR i malih Rusa.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 maj 2023, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Mene je baš pogodilo , ne mogu da vjerujemAdo1922 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:14Šokiran samAshburtonG je napisao/la: ↑23 maj 2023, 18:04Ja mu usao na zadnji klip, covjek prica na par momenata o ubistvu, samoubistvu, reketu, problemima oko novca. Cak je neko i napisao to u komentarima, te bacio timestamps od tih momenata u klipu. Cudno da se par dana nakon toga ubije.
Posljednji Story na Instagramu mu je jeziv. Da je neko vidio na vrijeme možda je mogao spriječiti tragediju.
RIP dobar čovjek. Baš šteta. Dugo sam pratio njegov kanal.
Dobar lik baš bio , raja nema šta , ne znam vala nisu čista posla ovdje ...
Prvo što mi pada na pamet da ga je likvidirao neko od ovih mafijaša što muljaju sa autima i kilometražom, jer je često upozoravao na prevare.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A šta ćeš svako ima svoje favorite.VensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:19Eto i to sve ja njemu kažem , đe ćeš ba Fahru gotiviti![]()
![]()
![]()
Sve bih dao da Damir Hadžić dođe na red , kakav je to ljudski ološ ma neviđeno![]()
Ma glupost je favorizirat bilo kojeg politčara barem kod nas niko nema da valja, svi sebe gledaju i samo da se uvale u fotelje i to je to. Trebat će još dosta vremena da se pojavi neki koji radi za narod, za državu, da bude lider a do tada je totalna glupost da se iko svađa i prepire zbog ovih kvazi političara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bavariapivo
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fatmir Alispahić?tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:21Ako je Niksic komunista sta onda trazi od efendije serijatsko vjencanje. On bi u pravom komunizmu bio streljan vjerovatno. Prvo sto voli pare, drugo sto je mekan.
⚜️~⚜️~⚜️