FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 02 mar 2011, 10:42

@herr geronimo: naravno da cu odmah tu da stignem kada treba i da udarim šakom od sto kada treba......zar nije malo cudno kad se ovde kritikuju igraci koje nigdje ni na jednom njemackom forumu ne kritikuju??ja prije pogledam neke njemacke stranice one pune hvale o gomezu, ovde naidjem ima kriticara....ne moze se smatrat zdrava kritika na racun igraca koji ima takvu kvotu???pogotovo sta cu ja herr gero kad sam ja covjek koji voli logiku pa me onda ne logicne stvari bas zasvrbe :D :D :D :D e sad sto ima polemika oko holgera to je i normalno, samo kazem ne treba po momku zestoko udarat........a ti gero jesi dobar poznavalac fudbala samo ti kad neke igrace ne volis onda po njima udaras, to nije zbog njihovog kvaliteta il ti manjka kvaliteta neg zbog toga dal nekog simpatises il ne :D :D kuzim ja to :D :D
sa šećkom sam se mimoilazio oko gomeza jedino, a oko ovih drugih stvari se vecinom slazem i po pitanju holgera, taktike, defanzive i drugih slicnih stvari
a spominujao se opet malo van gaalov otkaz, ja bi ga pustio sad do kraja sezone al pod uslovom da pobijedi veceras i u hannoveru, prolaz protiv intera naravno sad pozeljan jer imamo rezultat....protiv schalkea nam treba pobjeda zbog tog trofeja koji je najizvjesniji i najblizi nam trenutno, protiv hannovera zbog toga ak tu izgubimo, gubimo onda prikljucak i za LP....zato van gaal ak prezivi ove dvije sedmice ostat ce do kraja sezone i onda cu rado pricekat da vidim sta ce na kraju ispast.....s kupom, plasmanom u ligu prvaka bi bio zadovoljan a vidjeli bi sta ce dalje napravit u ligi prvaka....tad na kraju nek uprava sve sagleda i odluci dal da dalje s njim radi il ne...van gaal ima jos sansu da u kupu i Lp napravi nesto veliko.....samo sto ne smije prokockat veceras kup i zakuhat stvar oko drugog, treceg mjesta u Buli nekim losim rezultatom u hannoveru
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 mar 2011, 12:08

Bild ovako prognozira postave za večeras

slika

Mada se nešto šuška i spominje da bi Breno umjesto Badstubera mogao da nastupi pa ćemo da vidimo 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 02 mar 2011, 12:13

Izgleda da ce Van Buiten igrati stopera!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 mar 2011, 12:43

effe_sa je napisao/la:a ti gero jesi dobar poznavalac fudbala samo ti kad neke igrace ne volis onda po njima udaras
Lupeta, lupeta, ili ti ga udara k'o maks pod..., kako ono bješe :? :lol:
Ako Badstubera vidim večeras od prve minute doće mi da povratim. Taj trenutno ne može igrati ni u najlošijoj odbrani Bundeslige. Ispred njega su i Tymo i Breno i Buyten, koji je barem u skoku odličan. Naš Badstuber je trenutno u ogromnoj rupi, a da se vrati iz te rupčage na površinu potrebno je vremena i vremena.
Zanimljivo, niko ne kritikuje Krafta nakon katastrofalnih partija protiv Kolna i Dortmunda u kojima, po mom mišljenju, je primio neke golove koje nije smio. U tim utakmicama mi je dao prostora za blagu sumnju u njegove kvalitete. Slab u istrčavanjima, rekao bih katastofalan. jedino što ga spašava jeste odlićan refleks. Kontrola lopte, ispucavanja, istrčavanja po loptu na zemlji, istrčavanja po loptu u zraku su na vrlo niskim granama. ne pravi neke greške da bi ga se moglo proglasiti direktnim krivcem, ali prima golovo kakvi se definitivno mogu braniti.
1.Sahinov udarac, nit' je bio snažan, nit' nešto posebo precizan
2.Barriosov gol, mlako i kukavičko istrčavanje na loptu, definitivno je trebao biti brži
3.Clemensov gol, ne zna ni on šta je tražio u onoj poziciji, neprirodnoj kada golman brani gol.
4.Novakovićev prvi gol, na crti trči od stative do stative
Ako ostane na ovom nivou do kraja sezone, definitivno treba uzimati novog golmana. Vremena ima da popravi svoje nedostatke, ali dosad nikakav napredak nije ostvario od kako je prvi put stao na gol. Još uvijek možemo vidjeti da taj ne zna ispucati loptu :roll:
Nešto bih volio vidjeti dvojac Buyten-Breno.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 02 mar 2011, 14:47

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2011, 15:22

Danas halamo protiv Schalkea u kupu. Naravno poraz od BvB-a ostavio je velike posljedice na BAyern. Tako je to u Bayernu u zadnje vrijeme, dobiš tekmu sve je moguće, zgubiš tekmu, treba treneru dat otkaz, sve prodat ubit i streljat..Schalke ipak nije Bvb i mislim da njih trebamo i možemo dobiti. Pitanje je samo koliko dugo će nam trebati da dođemo sebi u toj tekmi. Bude li sve išlo po planu reza bi trebala opet biti 3:1 :mrgreen: Kod Schalkea nema Huntelaara, te se priča da bi ga mogao zamijeniti Gavranović. Kod Bayerna se ŠPEKulira toliko toga da se priča čak o tome da bi i Buyten mogao zaigrati..Jednostavno najbolje je pričekati tekam i vidjeti kaj će bit - bar po pitanju postave...

Dosta medija najavljuje Brenu u prvih 11, a BadGnjilog na klupi, isto tako večina njih vjeruje da će Pranjić na beka...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 02 mar 2011, 15:35

Hoce li biti gdje prenos Bayern Schalke ? I ako nece ako moze neki link :D

Hvala
Razumijes ti mene burazere moj :)

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 02 mar 2011, 15:45

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu 8-)
Jos zelja? :)
fino, plaho fino 8-)
danke, herr geronimus, uljeps´o si mi doon.
ps
ocekujem ubjedljiv poraz nakon kojeg ce i haala dobiti otkaz 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 mar 2011, 15:52

Luca.Toni je napisao/la:Hoce li biti gdje prenos Bayern Schalke ? I ako nece ako moze neki link :D

Hvala
Ima na ZDF-u. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 02 mar 2011, 15:59

-------neur-------
lahm----hummels----howedes.---jose bosingwa
-----svinja-----luiz----
robben-----sahin------nasri(ribery)
-----mulija
za sto miliona ekipa snova
pokusati dovesti neura 20mil eura,ako on en moze moze ostati i kraft ili dovesti rene adlera,odbrana je propuh dovesti hummels za 15 mili i howedesa za 15 mil;u sredinu obavezno dovesti nurija momak je fantastican recimo da kosta 30 mil eura ,i pokusati izvrsiti zamjenu riberi nasri cak i da im doplatimo ako je moguce kako 10mil
out: kraft(ako dodje neur) 5-7 mil
badstuber 5-7 mil
van buyten(da mi platimo nekome :D)
tymo 3-5 mill
gomez 25 mill
klose 0
bradhnesto 0

ova bi ekipica harala dugo

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 02 mar 2011, 16:09

bot12 je napisao/la:-------neur-------
lahm----hummels----howedes.---jose bosingwa
-----svinja-----luiz----
robben-----sahin------nasri(ribery)
-----mulija
za sto miliona ekipa snova
pokusati dovesti neura 20mil eura,ako on en moze moze ostati i kraft ili dovesti rene adlera,odbrana je propuh dovesti hummels za 15 mili i howedesa za 15 mil;u sredinu obavezno dovesti nurija momak je fantastican recimo da kosta 30 mil eura ,i pokusati izvrsiti zamjenu riberi nasri cak i da im doplatimo ako je moguce kako 10mil
out: kraft(ako dodje neur) 5-7 mil
badstuber 5-7 mil
van buyten(da mi platimo nekome :D)
tymo 3-5 mill
gomez 25 mill
klose 0
bradhnesto 0

ova bi ekipica harala dugo

Svidja mi se tvoje razmisljanje drug, ali imam nekoliko zamjeri :mrgreen:

POd 1 Muller ne moze igrati klasicnog spica, jer kao prvo ne snalazi se dobro a i nema neke predispozicije za tu poziciju, tako da bi ostavio sjajnog Gomeza Marija da neprikosnoveno vlada tom pozicijom . :D

Tesko da ce Arsenal dati Nasrija mada bi to bio sjajan potez, Nasri je mlad brz, dribler, tehnicki potkovan i bio bi to strasan potez nase uprave, mada nekako ne mogu bez naseg Bilala :D

A sto se tice odbrane i sredine trena potpuno si u pravu, mada bi ja dodao neke sitne korekcije :D
Prvo Bosingwu i Lahma bi zamjenio, i tada bi bili na svojim PRIRODNIM pozicijama, Lahm bi se ponovo vratio onim partijama kojih se sjecamo kad ga nisu mogli zaustaviti.
A Bosingwu na desni B jer lijevo on ne moze igrati.
S tim sto mozemo prolongirati dovodjenje Howedesa, ako naravno prije toga dovedemo naseg sjajnog Hummelsa, jer uz Matsa imali bi ili BAdstrubera ili brenu
ostali je sve ok :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2011, 17:16

Klare je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:a ti gero jesi dobar poznavalac fudbala samo ti kad neke igrace ne volis onda po njima udaras
Lupeta, lupeta, ili ti ga udara k'o maks pod..., kako ono bješe :? :lol:
Sram te bilo, djes tako starijem co´eku. :twisted:
Seceru, eto ti "mira u kuci", vidis kako se ova omladina lahko okurazi. :D
Jesmo li to u botu 12 dobili novog navijaca? :?
Pa da postavim kolegi jedno pitanje. Kako bi se Ibisevic snasao u Bayernu. :?
Pravo na odgovor ima samo on.

Cujemo se poslije tekme, nadam se prolazu u finale, ali bice tesko, vraski tesko.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 mar 2011, 17:26

geronimo je napisao/la:Pa da postavim kolegi jedno pitanje. Kako bi se Ibisevic snasao u Bayernu. :?
koji kolega :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 mar 2011, 17:50

geronimo je napisao/la:
Cujemo se poslije tekme, nadam se prolazu u finale, ali bice tesko, vraski tesko.
Neće vam večeras biti teško. :cry:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 02 mar 2011, 17:51

joj imam osjecaj da kad bi zijanili veceras od Salketa, da bi Van Gal letio iz kluba po kratkom postupku 8-)
Volim te Zeljo!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2011, 18:02

zlatandr je napisao/la:joj imam osjecaj da kad bi zijanili veceras od Salketa, da bi Van Gal letio iz kluba po kratkom postupku 8-)
Jednostavno taj covjek ne moze izgubiti kada njemu gori pod nogama.
Pobjedu je zacrtao i dace sve da dodje do iste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 mar 2011, 19:07

Omerbavarac je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:joj imam osjecaj da kad bi zijanili veceras od Salketa, da bi Van Gal letio iz kluba po kratkom postupku 8-)
Jednostavno taj covjek ne moze izgubiti kada njemu gori pod nogama.
Pobjedu je zacrtao i dace sve da dodje do iste.
omere nekako se slazem s tobom.....van gaal uvijek kad je bio pribijen uza zid vadio se....u najbitnijim utakmicama dolazio do pobjeda....iako naravno u ligi mnogo bitnih je i izgubio, al vadi se u ovim utakmicama kada mu je voda do grla....nadam se da ce i sad i da ce vratit stvari na pravi kolosijek, pobjedom veceras, pobjedom u subotu i prolazom protiv intera...ako Bog da :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 02 mar 2011, 19:27

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Pa da postavim kolegi jedno pitanje. Kako bi se Ibisevic snasao u Bayernu. :?
koji kolega :?
Pa valjda ovaj već spomenuti u njegovom postu. :? Novi član i kolega da prostite Boki 13 :lol:
Ne može do kraja sezone niko zamijeniti Gaala. Ne znam seceru što si ti toliko kiris'o. Bundesliga izgubljena, ne cvjetaju nam ruže, ali kup i liga prvaka, potpuno druga priča. Ja sam svjestan njegovih kvaliteta i iskustva u ovim takmičenjima, gdje mali broj utakmica odlučuje. Vjerujem da ove sezone može otići do kraja. Nisi valjda već sada odlučio onom Monologu plaćati jelo, piće i ne znam šta je još dogovoreno. :lol:
Večeras pobjeda ne dolazi u pitanju. Svejedno Buyten ili Breno. samo da Stuber ne igra.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 02 mar 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 mar 2011, 19:28

Imal igdje na kablovskoj (HS) prenos ove tekme??

:?: :?:

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 02 mar 2011, 19:40

Malko da i ja bacim komentar na svoj Bayern hehe.
Stvarno ne znam sta više treba da se desi pa da se kupi neki kvalitetan (odnosno dva ) štoper jer ovo je katastrofa ali I nikako ne mogu svatiti kolike kredite ima Pranjić i šta on igra, a eto počeli su mu ponovno zviždati na Areni i sve to nije dovoljno Glavonji da ga zamjeni.

Poslije tekme sa Dortmundom slušam Gala i on kritizira Krafta za drugi gol mada ga nije mogao skinut niti Kahn i posle svega kaže prioritet nam je NEUER, a ako kraft ne želi na klupu neka ide mislim da nije fer prema dečku jer makar meni nije loše se pokazao koliko je na golu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.