Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

polga
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la polga » 02 mar 2011, 12:42

hary_ynwa je napisao/la:Pošto se već uveliko počeli pisati da se Aqua vraća sa posudbe, što mi je naravno drago, može li mi neko reći da li je on imao težih povreda u karijeri(u zadnjih 2-3 god) ??? Hvala !!!
YNWA
Vidim niko nece da ti napise, pa evo ja cu ti.

Kada je dosao u Liverpool, nosio je povredu (zglob cini mi se) zbog koje nije igrao jedno 8 mjeseci. Onda se takoder malo povrijedivao tokom prosle sezone.

Otisao je u Juve, igrao cesto, sa blagim povredama, ne tako cestim, ali koje se ipak desavaju.

Najozbiljnija je ova s kojom je dosao u Liverpool. Ali u prevodu, malo bolja verzija Aurelija, sto se tice povreda, tako da ako se vrati, ocekuj da bude s vremena na vrijeme van terena.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 mar 2011, 13:00

polga je napisao/la:
hary_ynwa je napisao/la:Pošto se već uveliko počeli pisati da se Aqua vraća sa posudbe, što mi je naravno drago, može li mi neko reći da li je on imao težih povreda u karijeri(u zadnjih 2-3 god) ??? Hvala !!!
YNWA

Kada je dosao u Liverpool, nosio je povredu (zglob cini mi se) zbog koje nije igrao jedno 8 mjeseci. Onda se takoder malo povrijedivao tokom prosle sezone.

Otisao je u Juve, igrao cesto, sa blagim povredama, ne tako cestim, ali koje se ipak desavaju.

Najozbiljnija je ova s kojom je dosao u Liverpool. Ali u prevodu, malo bolja verzija Aurelija, sto se tice povreda, tako da ako se vrati, ocekuj da bude s vremena na vrijeme van terena.
ako je iko imao ozbiljnih povreda u zadnje 2 godine onda je to aquilani. ja ne pratim bas talijanski fudbal pa ne znam kako je igrao ove sezone...
You are someone else I am still right here

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 02 mar 2011, 13:05

Najozbiljnija je ova s kojom je dosao u Liverpool. Ali u prevodu, malo bolja verzija Aurelija, sto se tice povreda, tako da ako se vrati, ocekuj da bude s vremena na vrijeme van terena.[/quote]

Hvala na opširnom odgovoru!!!
Loše je to što vuče povredu, al valjda će bit ok ;)
Ima li neki klub da je zainteresovan da otkupi Aquin ugovor :?:
Vidim da smo poslali ponudu za M'Villu - nije loshe, nije loshe ;)
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 mar 2011, 14:24

Da će Bogdom Škrtel tako izjaviti "I must improve"...
You'll never walk alone.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 mar 2011, 14:33

Standardna španska priča I must improve ili we will improve :lol:
Izgleda jedino to znaju od engleksog jezika pa non stop ponavljaju.
Kako mi se čini Fergie će biti suspendovan za utakmicu protiv nas, a ne znam ni u kakvom je stanju Evra.
Znači ovo bi scumova zadnja linija trebala biti: O'shea Smaling Brown Fabio.
Protiv ove zadnje linije Suarez i Carrol će prolaziti kao pored male djece, još ako ne bude Fergia biće trpanja.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 02 mar 2011, 15:04

Rizah je napisao/la:Standardna španska priča I must improve ili we will improve :lol:
Kako mi se čini Fergie će biti suspendovan za utakmicu protiv nas, a ne znam ni u kakvom je stanju Evra.
Protiv ove zadnje linije Suarez i Carrol će prolaziti kao pored male djece, još ako ne bude Fergia biće trpanja.
Zašto?

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 02 mar 2011, 15:14

Rafa Benitez je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Standardna španska priča I must improve ili we will improve :lol:
Zašto?
Pa vjerovatno zbog prigovora na sudiju, medjutim buduci da se o njemu radi, ne bi me iznenadilo da prodje neokrznut.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 mar 2011, 17:12

Ma bezveze mu uzvraćate i rizikujete da se udaljite sa foruma.
Rano smo počeli sa vrijeđanjima, obično to ide dan prije utakmice. Eventualno dva. :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 mar 2011, 17:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma bezveze mu uzvraćate i rizikujete da se udaljite sa foruma.
Rano smo počeli sa vrijeđanjima, obično to ide dan prije utakmice. Eventualno dva. :lol:
Dobro je pa je i 5-6 dana unaprijed pošlo, mi smo smradalonce trpili od izvlačenja parova za 1/8 finala. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 mar 2011, 17:18

Bosco je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma bezveze mu uzvraćate i rizikujete da se udaljite sa foruma.
Dobro je pa je i 5-6 dana unaprijed pošlo, mi smo smradalonce trpili od izvlačenja parova za 1/8 finala. :lol:
Ma znam, zamrzio sam onu temu Barcelona poslije onoga što sam vidio šta su pisali.
Neka ste ih mlatnuli, sevap je. Još neporaženi da se vratiti iz Španije i svi zadovoljni. A u subotu igramo
za vas, samo nemojte da zijaniti prednost koju će vam Chelsea i Liverpool 'stvoriti' :)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 02 mar 2011, 18:30

slika

Izgleda da ce ovaj tim najvjerovatnije poceti utakmicu.

Ono sto je sigurno je da se tim kroz cijelu sedmicu priprema kroz 4-4-1-1 formaciju.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 02 mar 2011, 18:45

polga je napisao/la:slika

Izgleda da ce ovaj tim najvjerovatnije poceti utakmicu.

Ono sto je sigurno je da se tim kroz cijelu sedmicu priprema kroz 4-4-1-1 formaciju.
Dace bog da je ovako nesto, Gerrard se ne vidi u sredini....
Samo sto su krila ocaj, ali ajde...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 mar 2011, 19:05

Ako ne bude ni Rio igrao onda imamo itekako velike šanse za pobjedu.Carroll će sigurno debitovati protiv Utd-a,vjerovatno će ući sa klupe u 2.poluvremenu. :)

Što se tiče onog posta @Rizaha oko Evre i SAF-a ja sam siguran da će obojca biti tu. ;)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 mar 2011, 19:12

reds je napisao/la:Ako ne bude ni Rio igrao onda imamo itekako velike šanse za pobjedu.Carroll će sigurno debitovati protiv Utd-a,vjerovatno će ući sa klupe u 2.poluvremenu. :)

Što se tiče onog posta @Rizaha oko Evre i SAF-a ja sam siguran da će obojca biti tu. ;)
I ja mislim da hoće, a što se tiče Carrolla vjerovatno dobije određenu minutažu no ne vjerujem da će početi utakmicu. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 mar 2011, 19:25

Dobro je što će i Meireles biti spreman tako da igramo u najjačem sastavu.

Imamo dobru priliku da ih dobijem jer ipak igraju bez glavnih odbranbenih igrača.
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 mar 2011, 19:52

CLARKE O OZLIJEĐENIMA

Trener prve momčadi Steve Clarke nada se kako će se Meireles, Agger i Aurelio priključiti treninzima uoči nedjeljnog derbija.

Meireles je u porazu od West Hama ozlijedio koljeno, te je zamijenjen u drugom poluvremenu, ali mogao bi biti u kadru za nedjelju kada dolazi lider prvenstva.

"Imao je malih problema s koljenom, te smo iz predostrožnosti odlučili kako je bolje da ga povučemo iz igre. To mu je dalo veće šanse da bude spreman za nedjelju. Naredna 3-4 dana raditi će po lakšem programu, a krajem tjedna mogli bi ga imati potpuno spremnog."

Aurelio je ozlijedio aduktor u prvoj utakmici protiv Sparte, dok je Aggera povreda zadesila u uzvratu.

"Ovo su dva slična slučaja. Obojica su izložena manjim naporima, Fabia u četvrtak očekujemo u punom pogonu, dok bi se Daniel trebao priključiti najkasnije u petak."

Danas je objavljena vijest kako će Martin Kelly pauzirati mjeseca dana zbog ozljede koljena.

"To je razočaravajuća vijest, jer Martin je u posljednje vrijeme igrao vrlo dobro. Udarac je to za nas, no podnijet ćemo ga i nastaviti dalje." :ugeek:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 mar 2011, 20:07

A ništa o Carrollu. :lol:

Ipak moramo sačekati Rizaha da objavi informaciju. :)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 02 mar 2011, 20:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:A ništa o Carrollu. :lol:

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... field.html

Poprilicno je jasno, samo sto iz kluba ne zele da govore o tome.

Uglavnom, ocekuje se da ce poceti sa klupe.

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 02 mar 2011, 20:56

Carroll debitira protiv Manchester Uniteda

Prema svemu sudeći, 22-godišnji napadač Liverpoola Andy Carroll mogao bi u nedjeljnom derbiju 29. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Manchester Uniteda na Anfieldu po prvi put obući dres "redsa"...

U siječanjskom prijelaznom roku Carroll je prešao iz Newcastlea u Liverpool uz odštetu od 30 milijuna funti, ali ozljeda bedrenog mišića udaljila ga je od travnjaka još od sredine prosinca.

Engleski mediji pišu da je Carroll u utorak po prvi put otkako je stigao u Liverpool odradio trening punim kapacitetom, što sugerira da bi ga menadžer Kenny Dalglish mogao koristiti protiv "crvenih vragova".

Carroll je ove sezone postigao 11 golova u dresu Newcastlea u 19 odigranih susreta, što ga čini trećim najboljim strijelcem Premiershipa.

Dobra vijest za Dalglisha je što će protiv Uniteda moći računati i na portugalskog veznjaka Raula Meirelesa, koji se stigao oporaviti od ozljede koljena zadobivene protiv West Hama prošlog vikenda.

Ferdinand preskače i Liverpool

Rio Ferdinand, 32-godišnji branič Manchester Uniteda, propustit će zbog ozljede lista i gostovanje kod Liverpoola u nedjelju, u 29. kolu Premiershipa...

Ferdinand je izvan natjecateljskog pogona od početka veljače zbog ozljede lista koju je zadobio na zagrijavanju uoči premierligaške utakmice protiv Wolverhamptona.

Menadžer ''crvenih vragova'' Alex Ferguson tvrdi da Ferdinand neće biti spreman niti za gostovanje kod ljutog rivala Liverpoola. U toj utakmici će Manchester Unitedu nedostajati i Nemanja Vidić, koji je na gostovanju kod Chelseaja u utorak, u zaostaloj utakmici 18. kola, dobio crveni karton u sudačkoj nadoknadi.

Chelsea je dobio tu utakmicu s 2-1, a Manchster United će u drugom uzastopnom gostujućem derbiju zaigrati s pričuvnim parom srednjih braniča. Budući da nema Ferdinanda, a sada niti Vidića, Wes Brown će se pridružiti Chrisu Smallingu u srcu obrane.

- Rio Ferdinand neće biti spreman, na njegovo mjesto će Wes Brown. On je vrlo iskusan igrač – kaže Ferguson.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 mar 2011, 21:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:A ništa o Carrollu. :lol:

Ma Carroll ce igrati od prve minute u nedjelju, sta vam je 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.