FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvalili nas u vnago do vrata, izvadili nas iz iz njih malo trecim mjestom sa rekordnom cifrom lige sto se tice para potrosenih na placanje odsteta. I mi sad svi kao trebamo svrsiti od srece i pjevati Mirza ostani? Ljudine, oba pehara su u Mostaru. Mi smo treci, ispali iz kupa od treceligasa. Sve je ovo osim neke super sezone, nego smo toliko potonuli u jednom trenutku i tako nisko pali, da ovo sad pojedinim djeluje kao Liga prvaka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Bas takoExchangeOffice je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:12Zalosno je sto se sve sto ima imalo pozitive ovde pokusa ocrniti.
Mi ovu polusezonu, Mirza konkretno, je igrao 2* sa Zrinjskim, 2* Velez, 2* Zeljo, 2* Siroki i po jednom sa ostalim.
Ovo je najtezi raspored koji je jedan trener mogao imati, u situaciji u kojoj je FKS bio i sa kakvom atmosferom i sa kakvim minusom na tabeli.
Da, ovo je pozitivno. Da, ovo je dobar rezultat jer se sezona izvukla.
Da je Kodro dosao i izvukao sezonu, svrsavanje bi bilo kako je vrhunski sturucnjak, niko mu do koljena nije itd itd
Da je bilo koji drugi trener ovo napravio nudio bi mu se dozivotni ugovor ovdje
Dudic dobije Posusje i Slogu Doboj pred 10k kuci i ovdje se danima i danima pise kako je on trener kakvog nikad nismo imali.
I ja sam bio strogo protiv Mirze na pocetku ali covjek je kolo prije kraja ispunio ono sto se trazilo od njega i sjašite mu sa kostiju vise.Zaboli me k nazivajte me kako hocete ali trener koji dobije u Sirokom(drugi put u historiji lige),dobije Zrinjski na gostovanju koji je u nizu od 14-15 pobjeda,dobije Leotar 3 razlike koji je do tada u Trebinju primio samo 6 golova,rasturi Velez na strani sa 5 komada kojeg nismo dobili jos od Husrefa,okrene na Tusnju sa 2-0 na 2-3 za mene nije los.A to su samo pobjede na gostovanjima.Da nas nisu brutalno pokrali i povalili protiv Vicini prcija Sloga i Borac imali bi jos 3 boda
Pisao sam prije par mjeseci,u ovoj ligi to tiki taka,zone nekakve i taktika vrlo malo igraju.60-70% posla je volja i zelja igraca.Napisao sam tad ako bude mogao primjeniti tu slogu i jedinstvo u svlacionicu Evropa nece biti upitna sa ovim igracima.Igracima je usadio ono sto vec 4-5 trenera nisu u stanju,a to je da se ne predaju i da igraju svi ko jedan.Za nekakve izjave i gluposti sto niko nije nikad ni spominjao me zaboli.Imao sam opravdane razloga da sumnjam u njegove trenerske sposobnosti ali nas je demantovao sve.Iako bi neki vise voljeli i nadali se tome da mi sve izgubimo i zavrsimo 10.na kraju,ali dobro to ipak nisu navijaci kluba...Ako mislite da ce pristup i zelja igraca biti ovakva kad dodje neko kako vole ovdje forumasi reci "moderan" na klupu,varate se.Bacat cemo pare opet bezveze.Uzimat ce nas nakav klosar ko najzadnje levate i bacati suplje na presu kako ne moze uigrati toliko novi igraca
S druge strane
AJLA ODLAZI!!!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 maj 2023, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Vrati nam stari pravi grb i sve ti je oprošteno
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:40Bas takoExchangeOffice je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:12Zalosno je sto se sve sto ima imalo pozitive ovde pokusa ocrniti.
Mi ovu polusezonu, Mirza konkretno, je igrao 2* sa Zrinjskim, 2* Velez, 2* Zeljo, 2* Siroki i po jednom sa ostalim.
Ovo je najtezi raspored koji je jedan trener mogao imati, u situaciji u kojoj je FKS bio i sa kakvom atmosferom i sa kakvim minusom na tabeli.
Da, ovo je pozitivno. Da, ovo je dobar rezultat jer se sezona izvukla.
Da je Kodro dosao i izvukao sezonu, svrsavanje bi bilo kako je vrhunski sturucnjak, niko mu do koljena nije itd itd
Da je bilo koji drugi trener ovo napravio nudio bi mu se dozivotni ugovor ovdje
Dudic dobije Posusje i Slogu Doboj pred 10k kuci i ovdje se danima i danima pise kako je on trener kakvog nikad nismo imali.
I ja sam bio strogo protiv Mirze na pocetku ali covjek je kolo prije kraja ispunio ono sto se trazilo od njega i sjašite mu sa kostiju vise.Zaboli me k nazivajte me kako hocete ali trener koji dobije u Sirokom(drugi put u historiji lige),dobije Zrinjski na gostovanju koji je u nizu od 14-15 pobjeda,dobije Leotar 3 razlike koji je do tada u Trebinju primio samo 6 golova,rasturi Velez na strani sa 5 komada kojeg nismo dobili jos od Husrefa,okrene na Tusnju sa 2-0 na 2-3 za mene nije los.A to su samo pobjede na gostovanjima.Da nas nisu brutalno pokrali i povalili protiv Vicini prcija Sloga i Borac imali bi jos 3 boda
Pisao sam prije par mjeseci,u ovoj ligi to tiki taka,zone nekakve i taktika vrlo malo igraju.60-70% posla je volja i zelja igraca.Napisao sam tad ako bude mogao primjeniti tu slogu i jedinstvo u svlacionicu Evropa nece biti upitna sa ovim igracima.Igracima je usadio ono sto vec 4-5 trenera nije u stanju,a to je da se ne predaju i da igraju svi ko jedan.Za nekakve izjave i gluposti sto niko nije nikad ni pominjao me zaboli.Imao sam opravdane razloga da sumnjam u njegove trenerske sposobnosti ali nas je demantovao sve.Iako bi neki vise voljeli i nadali se tome da mi sve izgubimo i zavrsimo 10.na kraju...Ako mislite da ce pristup i zelja igraca biti ovakva kad dodje neko kako vole ovdje forumasi reci "moderan" na klupu,varate se.Bacat cemo pare opet bezveze.Uzimat ce nas nakav klosar ko najzadnje levate i bacati suplje na presu kako ne moze uigrati toliko novi igraca
Samo da nas ne stigne karma ako ovom damo nogu a mozda
bude Nezasluzeno. Na trenutke mi ga bude zao mada mora i on malo ego na stranu staviti ako vec voli Sarajevo kako prica i popiti koji jezik bez reakcije. Mirza bi bio top pomocni trener

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo da je dzeno uscuplic uradio, plakali bismo sto nema pro licencu. Da ne spominjem nekog trenera koji je dosao iz hrvatske/srbije. Kolektivna euforija bi bila, razmisljalo bi se o playoffu konferencijske lige, je li se lakse nadmetat s fenerbahceom ili club bruggeom. Ovako, forumski strucnjaci analiziraju je li nam vezni red dovoljno pasova povezao, kako se preklapaju bekovi, zakljucujuci da je za sve zasluzan individualni kvalitet 

Kakvi samo dubinski postovi u pljuvanju svega sto se postiglo, nevjerovatno
Necu reci da je Mirza strucnjak, ali je iscupao sezonu, preuzeo je Sarajevo sa podebelim zaostatkom gdje smo sa Dudicem bili blizi opstanku nego nekoj Evropi. Nevjerovatno je da je covjek napisao onoliki post da on nama docara kako je sve to bezveze i da to moramo svi smatrati neuspjehom jer je doticni i par ovde njemu slicni zatrovani necijom tudjom mrznjom prema Varesanovicima.
Glupo mi je to napisati, ali poprimam osjecaj da par ljudi ovde crkavaju od muke sto smo izborili Evropu, pa otud valjda i ovi dubokoumni kilometarski postovi.
Gospodo, htjeli vi to ili ne, Mirza je izvukao ovu sezonu zajedno sa ovim momcima i od srca im cestitam i svaka im cast!!!!!!!!

Necu reci da je Mirza strucnjak, ali je iscupao sezonu, preuzeo je Sarajevo sa podebelim zaostatkom gdje smo sa Dudicem bili blizi opstanku nego nekoj Evropi. Nevjerovatno je da je covjek napisao onoliki post da on nama docara kako je sve to bezveze i da to moramo svi smatrati neuspjehom jer je doticni i par ovde njemu slicni zatrovani necijom tudjom mrznjom prema Varesanovicima.
Glupo mi je to napisati, ali poprimam osjecaj da par ljudi ovde crkavaju od muke sto smo izborili Evropu, pa otud valjda i ovi dubokoumni kilometarski postovi.
Gospodo, htjeli vi to ili ne, Mirza je izvukao ovu sezonu zajedno sa ovim momcima i od srca im cestitam i svaka im cast!!!!!!!!
U novi boj ...
Da li je Mirza uradio dobar posao? Jeste.
Da li bi se skakalo od sreće da je neko drugi bio? Da, skakalo bi se od sreće.
Ali naša liga nikada ne smije biti validan argument i uvedi u realno stanje tima i uigranost. Europa je jedini pokazatelj toga, nadam se odlasku Mirze i da se dovede neko kvalitetniji.
Ovo ne pišem samo što od početka tjeram Mirzu već treba biti iskren da on nije neki trener.
Da li bi se skakalo od sreće da je neko drugi bio? Da, skakalo bi se od sreće.
Ali naša liga nikada ne smije biti validan argument i uvedi u realno stanje tima i uigranost. Europa je jedini pokazatelj toga, nadam se odlasku Mirze i da se dovede neko kvalitetniji.
Ovo ne pišem samo što od početka tjeram Mirzu već treba biti iskren da on nije neki trener.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ćemo dovoditi razne Feđe, Vasoske i sl trenerske “kvalitete”, neka onda Prandellija. Ako već Mirvić sanja o borbi za grupnu fazu, onda je to itekako nerealno da očekuje sa Mirzom na klupi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sve zaslugom svoje nesposobnosti, bahatosti i nestrucnosti.joker90 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:39Uvalili nas u vnago do vrata, izvadili nas iz iz njih malo trecim mjestom sa rekordnom cifrom lige sto se tice para potrosenih na placanje odsteta. I mi sad svi kao trebamo svrsiti od srece i pjevati Mirza ostani? Ljudine, oba pehara su u Mostaru. Mi smo treci, ispali iz kupa od treceligasa. Sve je ovo osim neke super sezone, nego smo toliko potonuli u jednom trenutku i tako nisko pali, da ovo sad pojedinim djeluje kao Liga prvaka.
Kasnije se vadili na sve ili nista, krseci milion+ u prelaznom roku. Ko niko, nikada, u ligi do sada. I na suhu sirinu rostera i kvalitet 5-6 igraca ostvarili Evropu, koja nije smjela biti upitna za duplo manje novca, stresa, akrobacija, transfera i svega ostaloga.
Pojedincima memorija ko kod zlatnih ribica.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 22 maj 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Ne bi me cudilo da ova glupaca misli da smo prvi put Evropu izborili, pa ovoliko statusa , slika , slavlja 

Pa od kada ona "navija" za Sarajevo, ovo i jeste prva izborena Evropa, za nju, naravno.
- FKS -
-
- Kontakt:
Zelim da ode zalizani,podrzavam da odu i on i Aylah al se pretjeruje. Ja sam npr. prije nego je Dudlic dosao odma govorio da tog seljaka nema poterebe da dovodimo,od prvog dana sam znao da nije za nas dok si ga ti mozda kao i vec8na ovdje podrzavali. Lik nas je sa igracima koje je on birao,na koje je skrsio dobre pare doveo u situaciju da se borimo za opstanak. Znaci imao je dobre igrace,potroseno je para na pojacanja kao i zalizanom i nista uradio nije. Zalizani je barem odradio ok posao sa dobrom ekipom,ovaj drugi sa dobrom ekipom nas izbaci iz lige zamaloHajdeee je napisao/la: ↑22 maj 2023, 23:15Sve zaslugom svoje nesposobnosti, bahatosti i nestrucnosti.joker90 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:39Uvalili nas u vnago do vrata, izvadili nas iz iz njih malo trecim mjestom sa rekordnom cifrom lige sto se tice para potrosenih na placanje odsteta. I mi sad svi kao trebamo svrsiti od srece i pjevati Mirza ostani? Ljudine, oba pehara su u Mostaru. Mi smo treci, ispali iz kupa od treceligasa. Sve je ovo osim neke super sezone, nego smo toliko potonuli u jednom trenutku i tako nisko pali, da ovo sad pojedinim djeluje kao Liga prvaka.
Kasnije se vadili na sve ili nista, krseci milion+ u prelaznom roku. Ko niko, nikada, u ligi do sada. I na suhu sirinu rostera i kvalitet 5-6 igraca ostvarili Evropu, koja nije smjela biti upitna za duplo manje novca, stresa, akrobacija, transfera i svega ostaloga.
Nakon "nema Evrope" sasvim normalno da joj je došlo na volej ,nemoze hop prije skoka nikad,žurilo se ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ima nek slika ,status i sl da to potvrdi ili je samo to prica. Nisam upratio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Poruka za sve goste na temi koji mozda citaju ove analize:
Citajuci postove ovdje, mozda mislite da svake godine igramo grupnu fazu jednog od evropskih takmicenja, ali necete vjerovati, nikad nismo bili ni u jednom. Pa da ne nasjednete na ovo da je neuspjeh pobjedjivati u nasoj ligi, nego da je mjerilo samo evropa haha
Citajuci postove ovdje, mozda mislite da svake godine igramo grupnu fazu jednog od evropskih takmicenja, ali necete vjerovati, nikad nismo bili ni u jednom. Pa da ne nasjednete na ovo da je neuspjeh pobjedjivati u nasoj ligi, nego da je mjerilo samo evropa haha
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba neko reci Aylah, da ovo neznaci, da smo otisli u grupe konferencijske lige, vec da smo izborili samo kvalifikacije, gdje slijedi borba za ulazak u te grupe yebem je u dupe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma najgore u svemu je to što ćemo iduću sezonu vjerovatno bez srkleta na mjestu koje u Europu vodi, ali opet preslabi da ispratimo Zrinjski.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Na kraju opet realno to i jeste cilj. Ako kako mogu nek dovedu nekog za 10 milki. Dok je tako ok. Nego da gledamo mozemo li pogledati prema golu za vrijeme Sablica. Tad nije bilo bojkota pa dzaba sve. I nije bilo para.Hajdeee je napisao/la: ↑22 maj 2023, 23:15Sve zaslugom svoje nesposobnosti, bahatosti i nestrucnosti.joker90 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 22:39Uvalili nas u vnago do vrata, izvadili nas iz iz njih malo trecim mjestom sa rekordnom cifrom lige sto se tice para potrosenih na placanje odsteta. I mi sad svi kao trebamo svrsiti od srece i pjevati Mirza ostani? Ljudine, oba pehara su u Mostaru. Mi smo treci, ispali iz kupa od treceligasa. Sve je ovo osim neke super sezone, nego smo toliko potonuli u jednom trenutku i tako nisko pali, da ovo sad pojedinim djeluje kao Liga prvaka.
- 1 9 4 6 -
To je jasna stvar. Cak je nije ni pokusala negirati, nego ublaziti i spinovati, opravdanjem tipa - Nekada sam zbog oca isla na utakmice zeljeznicara, i "malo" pratila taj klub, ALI SAM ONDA PRESTALA PRATITI SVE

Ali moj muz, i famIlija mog muza, oni navijaju za Sarajevo...pa eto...to joj je ko opravdanje. Koje je isto tako jako upitno. Al eto.
Ko god zna raju u kojoj se ona kretala prije, u to doba, isla je redovno na jug sa pojedinim iz te raje za derbije i "vece" utakmice.
I onda je, kako sama kaze, prestala pratiti fudbal.
Malo je uradila apdajt "znanja", jer se po storijima hvalila kad god bi citala neku od autobiografskih knjiga pojedinih svjetskih fudbalera

Je.bi joj zeljeznicar familiju cijelu. Jednom zeljeznicar, uvijek zeljeznicar. Mrs.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Izborila sebi stolicu vjerovatno. Kad je neko danas bio brz okaciti njenu izjavu, tu nije rekla samo plasman u evropu nego i ozbiljan uspjeh u evropi pa da vidimo
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, riki46 i 32 gosta.