FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

BordoBBoja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBBoja » 22 maj 2023, 01:12

Hoce li neko objasniti zasto bi se trebala pustiti kmeljina filijala? Nije valjda zbog bivola

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2023, 01:19

Alii je napisao/la:
22 maj 2023, 00:40
Jeste se uhvatili na malog Ramica isto ko za Dala.
Svako grijesi.
Pustite malog da se pokaze na terenu sta zna pa onda govoriti treba da ide ili da ostane.
Tek sada sljedeće sezone njemu prilika da se pokaze

Tako je, a i što je napravio više je proisteklo iz emocije i velike želje da pomogne. Put do pakla popločen je dobrim namjerama. I ja vjerujem u njegov kvalitet. Svi Akademici koje smo istrpili i utopili, su hajr lijep donijeli.
Djokanovic i Mujakic dobili na strani i igrali gotovo 180 min.
Nagradu Ismir Pintol dao bih Djokanovicu ili Dalu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 maj 2023, 01:31

Ko misli da mi mozemo dovest mladez od 20-24 sa kojim cemo moci uc u grupu on je LUD (taman to bio i samozdravlje)

Od ove omladine iz akademije mi kao klub u sportskom smislu se necemo hljeba najest..

Prvo ako igrac ista valja prvo ce nas izjebat kad sazrije mi ga prodamo (nemam nista protiv toga al zato sam i rekao SPORTSKI USPJEH)

Nijedan omladinac nemoze da sazrije za godinu vec to ide nakon 3-4 godine i tad ga tek neko preopozna..

Svaki akademac igrac mlad kurcu valjo nije prve 2-3 godine kosto nas je bodiva po fino.,

Evo ova izbjeglica iz brazila, covjek nije mogo ni vodu donosit srednjoj klasi kvaliteta (nije smio picigena u naguzivu jer bi mu guzove raznijeli) i ovde dodje slikaje se koda je modna revija al toliko dobar da se vlado jagodic i husref ibrete jako je uspio doc (iako smo morali dat 350 k km za ostetu)

Ja sam za omladinu 1 do 3 dovest ove izbjeglice iz brazila 2-3 ostale popunit sa delacom baltom vranjesima zilkicima propalim igracima.. al sa kojim ces bit babo carsija u ligu ubalices guzove u grupnu fazu ovog interotot kupa ili kup uefa.

Mi nemamo nikakve dobiti trpit propale tipove kosto je duzdarevic trako i takve budale a sehinivic je kita al hajd on je dobar kao 2 gi golman

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 maj 2023, 01:32

X
Mulalic - X - X - X
Vrancic - X
Kyeremeh/Gulash - X - Ziljkic
Oliveira

Na trenutnu ekipu, znaci 6 novih igraca za prvih 11, da budemo konkurenti za titulu iduce sezone i da u Evropi daleko doguramo (tu zavisi dosta od srece i zrijeba). Ali dovesti igrace klase kao Ziljkic, Oliveira ili Vrancic.

Odbrana bi morala biti prioritet rjesavanja problema u ljetnom transfer roku. Jer svaki protivnik koji nas napadne on i zabije.
Tako se neosvaja titula.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 maj 2023, 01:39

Cim se završi utakmica sa Igmanom, momentalno se riješiti Salčina, Tarika Ramića, Tomaševića, Vršajevića i Trake.
Na posudbu poslati Guliasvilia, Irfana Ramica, Ališaha.
Obavezno vratiti Ivana Ikića iz Turske. On i Kyeremech moraju biti dvojac na desnom krilu naredne sezone.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 maj 2023, 02:41

Lucas je napisao/la:
22 maj 2023, 01:39
Cim se završi utakmica sa Igmanom, momentalno se riješiti Salčina, Tarika Ramića, Tomaševića, Vršajevića i Trake.
Na posudbu poslati Guliasvilia, Irfana Ramica, Ališaha.
Obavezno vratiti Ivana Ikića iz Turske. On i Kyeremech moraju biti dvojac na desnom krilu naredne sezone.
100% se slazem, prem da bi i Ramicu kao i sahisti podvuka da im je ta posudba zadnja sansa, i da stede lovu jer je velka vjerovatnoca da ce posle pauze zavrsit kao konobari ili studenti fakulteta..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2023, 05:53

ZutiFKS je napisao/la:
21 maj 2023, 19:59
Uživajte :bih: :ljepota:

:bow: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 maj 2023, 06:10

Rokalo se haman do ranih jutarnjih sati :mrgreen:
Vidim po storijima da je ekipa za zaobić... zalizani, Repuh, Avduć i Obuća...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2023, 06:52

boki86 je napisao/la:
21 maj 2023, 22:47
Aduka87 je napisao/la:
21 maj 2023, 22:30
A zasto bi pustali Igman svega vam, vec su nas jednom dobili u Doboj Kaknju.
Joj kakva je ono utakmica bila, za lupat glavom u zid
Šuti, ne znam kad sam se onako osjećao

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 22 maj 2023, 06:56

Koliko Mirza ima muda dokazuje i ovo s Martinovicem.
Ajmo hoklica legendo, treba da slusas...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 maj 2023, 06:59

Nema pustanja Zeljine prcije...ko ih yebe
S njima se lizu nek ih oni ostavljaju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 maj 2023, 07:03

ajdohordas je napisao/la:
22 maj 2023, 06:10
Rokalo se haman do ranih jutarnjih sati :mrgreen:
Vidim po storijima da je ekipa za zaobić... zalizani, Repuh, Avduć i Obuća...
Ekipica. Nasi ljudi,pitari raja. S njima vazda sjesti,popiti ,termin odigrati
Ali nemoj ih u klubu ako se klubu zeli dobro.
Naravno i ovakvi su bolji od ovih 'modernih' bez rezultata iza sebe,no realno trebalo bi dovesti jedno kvalitetno trenersko ime. Ako mislimo ozbiljno se baviti ovim sportom,a ne tavoriti iza osrednjeg zrinjskog.
Igman je zeljina filijala. Raji su simpaticni jer ima tu dosta nasih bivsih igraca,kao i legenda Husref. Ali ne treba smetnuti s uma da su ipak zeljina filijala i da su u mogucnosti,uvijek bi pomagali njima a ne nama.
Pozitivno je i sto su blizu,haman predgradje Sarajeva,pa je lako otici autom na gostovanje. Tako da pustanje nije bas jednostavno.
Treba vidjeti sta nude,mada nemaju oni puno toga za ponuditi. Mozda izvesti jedan blago podmladjen sastav,dati igracima koji nisu igrali sansu. Mladim igracima,akademcima,ne mislim na ove stare bogalje tipa Anicic ,Avram,Dzafic. Oni jedu svoje zadnje cevape u Sarajevu.
A nema smisla ni uigravati ekipu,jer do Evrope ce biti puno promjena. Jedino Oliveiru sigurno staviti,neka trpa a on je ionako siguran za Evropu. Njega i Ziljkica u paru da se uigravaju,to ce nam biti udarni dvojac za iducu sezonu i naravno nasu mladu zvijezdu Dala,neka se izivljava nad konjickom nejaci,neka podize cijenu !!
Sto se Ilije tice,nije mi se nikad svidjao jer prica. Fudbaler nema sta pricati ( to je minus i inace dobrom Ziljkicu ) igraj,pokazi sve na terenu,kazi ponekad koju i ako si dobar na terenu,svi cemo te cijeniti i voliti. Ne mislim naravno da ga treba tjerati,on je za nas nivo solidan i dobar. Treba mu dati sansu s novim trenerom,pa neka on odlucuje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2023, 07:20

Za vikend sunce i mi konačno igramo bez kijameta i pljuskova.Treba igračima dati podršku šta se sve izvršavalo,kad se sve sabere Evropa je uspjeh.A i mi navijači da konačno bez tableta,pogledamo utakmicu i uz dobro popunjeno Kosevo oderemo Igman.
Svi na Kosevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2023, 07:22

fudbalfudbal je napisao/la:
21 maj 2023, 23:18
Ljudski je čestitati, nekad mi, nekad vi ali ako iko mora neka ste to onda vi.

Imate par rupa u ekipi, ali ne sumnjam da ce bit kesolovilo sad od Mirve, ovo je odlicna prilika da vidimo šta ciljaju.

Sretnooo, vidimo se momci! Ps. Morto nađite golmana i stopera, šta ste se stisli haha
Šta da ti kažem, sve znaš.
Doveli smo 9 igrača i pored ogromnog zaostatka kojeg smo imali to je na kraju ispalo ok. Kao što sam i na početku pisao, prijelazni rok je bio među boljim od rata i drago mi je što se to potvrdilo i na terenu. Što se tiče golmana ja tu stvarno ne mogu nikome zamjeriti. Obojica su bila u formi i to kad su imali 18 i 20 godina, znači koga god da staviš nećeš pogriješiti a fino pokriješ U-21 pravilo. Kako je počela ova polusezona tako su i drastično pali, nažalost. Nije o tome niko puno pričao ali Šahinović je direktni krivac za 3 od 4 gola čim je počela ova polusezona. Stavimo Dizdarevića poslije toga međutim tanko. Nije tu bilo ogromnih kikseva ali momak se nekako preda, lako prima golove. Doveli smo 2 stopera da ulete odmah u prvih 11 i nemamo strpljenja jer smo spašavali sezonu, morali smo ganjati instant rezultat i to svako treba razumjeti. Meni je ok ako oni nisu uigrani jer ipak treba nešto vremena proći da to dođe na svoje ali najveće razočarenje mi je trenutno Šerbečić radi početničkih kikseva, te stvari ti ne bi smio raditi sve i da se moraš uigravati sa Hasbulom/Kartelom tu, nije ti tu niko kriv.
Nije savršeno ali je ispalo jako dobro na kraju.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 22 maj 2023, 07:38

MortemHz je napisao/la:
22 maj 2023, 06:52
boki86 je napisao/la:
21 maj 2023, 22:47
Aduka87 je napisao/la:
21 maj 2023, 22:30
A zasto bi pustali Igman svega vam, vec su nas jednom dobili u Doboj Kaknju.
Joj kakva je ono utakmica bila, za lupat glavom u zid
Šuti, ne znam kad sam se onako osjećao
Među najgorim utakmicama sezona definitivno

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 22 maj 2023, 07:41

Vrancica kumiti i moliti da ostane , dati mu kapitensku pola ekipe nam je on , sve sam drzi na sredini i tek je nadosao .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 22 maj 2023, 07:41

ElCartel11 je napisao/la:
22 maj 2023, 01:32
X
Mulalic - X - X - X
Vrancic - X
Kyeremeh/Gulash - X - Ziljkic
Oliveira

Na trenutnu ekipu, znaci 6 novih igraca za prvih 11, da budemo konkurenti za titulu iduce sezone i da u Evropi daleko doguramo (tu zavisi dosta od srece i zrijeba). Ali dovesti igrace klase kao Ziljkic, Oliveira ili Vrancic.

Odbrana bi morala biti prioritet rjesavanja problema u ljetnom transfer roku. Jer svaki protivnik koji nas napadne on i zabije.
Tako se neosvaja titula.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 maj 2023, 07:55

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 maj 2023, 08:04

Bgmi Renan 9 golova u 14 tekmi... cini mi se 2 penala ali nema veze, bitno je da zabija. Da je od početka sezone sigurno bi bio na brojki 16-17

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 maj 2023, 08:10

Lijepo vrijeme u nedjelju,vala zaslužili su da bude puno kosevo. Nije mala stvar nadoknaditi onoliki zaostatak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921, skoJaa i 19 gostiju.