Izbaciš ih iz lige i eto njega glavom bez obzira ovamo

Šalim se, samo pošteno do kraja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izbaciš ih iz lige i eto njega glavom bez obzira ovamo
Pa i ako misliš na neki iskorak u evropi treba ti klasa Maria i slično. Hljeba se neces najesti od igrača tipa Bekric, Bekic, Vrsajevic.... i nekih povratnika koji su fufbalski " mrtvi " ...
Baš
Protiv Igmana u najjačem sastavu i izbaciti Badžakovu qravu iz ligeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:07Momci svaka cast,ovo je nestvarno![]()
![]()
Mirza kapa do poda!Kad smo i sami sebe bili otpisali,uspio si podici ekipu.Kad pogledas protiv koga su sve pobjede,nije ovo malo.Jos uzeti u ozbir velelakrdije protiv Sloge i Borca.
Protiv Igmana dati priliku nekim igracima sa manjom minutazom da se dokazu,onda se okrenuti adekvatnim pojacanjima i Evropi![]()
![]()
Sezona koja mi je 20 godina zivota skratila ali dobro je ispalo opet.Bravo Horde,bravo strucni stab,bravo igraci,bravo Ismire,bravo svi!
SutkovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:07Protiv Igmana dati priliku nekim igracima sa manjom minutazom da se dokazu,onda se okrenuti adekvatnim pojacanjima i Evropi![]()
![]()
Sezona koja mi je 20 godina zivota skratila ali dobro je ispalo opet.Bravo Horde,bravo strucni stab,bravo igraci,bravo Ismire,bravo svi!
+1
Nesto se Husref usutilo.Anex je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:14Protiv Igmana u najjačem sastavu i izbaciti Badžakovu qravu iz ligeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:07Momci svaka cast,ovo je nestvarno![]()
![]()
Mirza kapa do poda!Kad smo i sami sebe bili otpisali,uspio si podici ekipu.Kad pogledas protiv koga su sve pobjede,nije ovo malo.Jos uzeti u ozbir velelakrdije protiv Sloge i Borca.
Protiv Igmana dati priliku nekim igracima sa manjom minutazom da se dokazu,onda se okrenuti adekvatnim pojacanjima i Evropi![]()
![]()
Tako je majstore, sve staro ljudine, nama trebaju kvalitetni igrači, a ne sarmeri navijača. Sve dok to ne skontamo tavoricemo. I ja dam sadake 10% od penzije, ja i ..Kakve ba ljudine, kao da su s Mihrivoda, pusti se ba Krleta,Oremusa, pa i Martinovica-sukrivac za prvi gol. Ko vrati golmanu onakvu loptu? Taj je kriv. Dizdarević nije kriv ni za jedan od 3 gola. Malo realnosti, možda nije golman za FKS, ali danas nije nista mogao braniti.. Qrciti se treneru, ma ko bio ne može. Tacka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:00Ma problem je pravilo ovo retardirano za strance,pgranicen si sto se tice pojacanja,inace bi ovaj prelazni rok zakucali. Odbrana nam je ocajna,svi da odu iz zadnje linije osim Mulalica nebi zalio. Ne gledam jel neko dobar covjek il nije bitno mi je kako igra.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bordobijeli, bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, muhamedhulk, napoleon72, rimljanin90 i 59 gostiju.