Ma problem je pravilo ovo retardirano za strance,pgranicen si sto se tice pojacanja,inace bi ovaj prelazni rok zakucali. Odbrana nam je ocajna,svi da odu iz zadnje linije osim Mulalica nebi zalio. Ne gledam jel neko dobar covjek il nije bitno mi je kako igra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čestitam na pobjedi momci!
Sasvim zasluženo, imate super ekipu. Horde Zla na poluvremenu
Kakav derbi, 50 pobjeda Sarajeva 47 Veleža, rezultat 3:5
Sretno u Evropi
Ja pogođen nisam ni umro ni pao!
Vedran Puljić!
Sasvim zasluženo, imate super ekipu. Horde Zla na poluvremenu

Sretno u Evropi
Vedran Puljić!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Čekamo vas sljedeće sezone na Koševu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Čestitam na pobjedi momci!
Sasvim zasluženo, imate super ekipu. Horde Zla na poluvremenu![]()
![]()
Sretno u Evropi
Vedran Puljić!
Malo da dođete i vi.
Fino sjest na kafu i sa Mirvicem i sa Mirzom, i fino dogovorit sta i kako. Taman je krenulo kako treba, preko glave je ja mislim vise svima i mijenanje trenera svaki prelazni rok i dovodjenje nekih igraca bitnih i nebitnih. Podrzavam bojkot i podrzavat cu, al ruku na srce covjek je uradio ono sto su svi sumnjali i ybg, mi da sad opet idemo ispocetka ko svaki put to ne vodi nigdje, de upoznaj ekipu, de dovedi jos par svojih imena, de uigraj to kako treba skolopi ovo ono i onda opet belaj i necemo izac na zelenu granu kako treba.
Sa Mirzom il se rukovat, il dovedi onda umjesto njega neko ime na klupu da haramo.
Aylu ne treba puno spominjat, ona svakako treba da se nogira.
Sa Mirzom il se rukovat, il dovedi onda umjesto njega neko ime na klupu da haramo.
Aylu ne treba puno spominjat, ona svakako treba da se nogira.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Čestitam na pobjedi momci!
![]()
Sretno u Evropi
Vedran Puljić!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odlican Derbi Bosne i HercegovineOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Čestitam na pobjedi momci!
![]()
Sretno u Evropi
Vedran Puljić!

Da sljedece godine izborite Evropu opet

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Meni je najveca steta rijesiti se Muse,paklen je igrac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Morao sam baš izvući statistiku Benke u onoj njegovoj prvoj polusezoni. Također je igrao od prvog kola u februaru, tako da je dobro poređenje.
U 14 utakmica je zabio 9 golova.
Oliveira je trenutno u 13 utakmica zabio 9 golova i 2 puta asistirao. Statistiku može dodatno poboljšati zadnje kolo.
Oliveira je trenutno u 13 utakmica zabio 9 golova i 2 puta asistirao. Statistiku može dodatno poboljšati zadnje kolo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Od povratnika ne mozes ocekivati nikakav iskorak. Takva pojacanja zaobici u sirokom luku.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Alii je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:08Čekamo vas sljedeće sezone na Koševu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Čestitam na pobjedi momci!
![]()
Sretno u Evropi
Vedran Puljić!
Malo da dođete i vi.

Sada kada smo mi ostali bez Evrope, obavezno dolazim na Koševo da gledam Evropski fudbal

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ljudski je čestitati, nekad mi, nekad vi ali ako iko mora neka ste to onda vi.
Imate par rupa u ekipi, ali ne sumnjam da ce bit kesolovilo sad od Mirve, ovo je odlicna prilika da vidimo šta ciljaju.
Sretnooo, vidimo se momci! Ps. Morto nađite golmana i stopera, šta ste se stisli haha
Imate par rupa u ekipi, ali ne sumnjam da ce bit kesolovilo sad od Mirve, ovo je odlicna prilika da vidimo šta ciljaju.
Sretnooo, vidimo se momci! Ps. Morto nađite golmana i stopera, šta ste se stisli haha
Ti si naša ljubav jedina!
Šta fali Delaču?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Strah me da Vrančić neće ostati.
Prije da će pouka biti:”Don’t fall in love with loan players”
Prije da će pouka biti:”Don’t fall in love with loan players”

Dobar je za jednog amatera,a mogao se i Merso ostavit vala da kupi ove minute RenanoveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:12Morao sam baš izvući statistiku Benke u onoj njegovoj prvoj polusezoni. Također je igrao od prvog kola u februaru, tako da je dobro poređenje.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 maj 2023, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ide Vrancic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:21Strah me da Vrančić neće ostati.
Prije da će pouka biti:”Don’t fall in love with loan players”![]()
Tu se mora naci igrac sa mirnom loptom i dobrim pasom. To nam je falilo par sezona. Bas se osjeti to.
Delacu ne fali nista, naravno. Nadam se da je u nekoj barem ok formi.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Crepulja bi dobar izbor bio. Beširović također.Hajdeee je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:23Ma ide Vrancic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:21Strah me da Vrančić neće ostati.
Prije da će pouka biti:”Don’t fall in love with loan players”![]()
Tu se mora naci igrac sa mirnom loptom i dobrim pasom. To nam je falilo par sezona. Bas se osjeti to.
Delacu ne fali nista, naravno. Nadam se da je u nekoj barem ok formi.
Iako bi najradije da Mirvić na koljenima moli Marija da ostane, sam nam drži vezni red..
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi, dobru ekipu imate. Dal vam je najbolji igrac ubjedljivo, hoce ga lopta, zna lopte i ne igra radi prezimena. Vrancic tek nadosao, privikao se. Olivera odlican igrac, vrijedi svaka marka placena za njega. Pozadi ste tanki totalno, ali ocito da je nedostatak nekih iskusnijih igraca u pitanju. Ziljkic odigrao isto odlicnu utakmicu.
Razumijem stav navijaca i zahtjeve, direktorica vam je sa postupcima vjerovatno zalutala, ali Mirza sto radi i dokle dodje od preuzimanja, o tome treba razmislit. Realno nije vas nigdje bilo, trebalo mu je da upozna ekipu, da poreda to kako treba i da se zaleti s rezultatima. Kad trener vjeruje u sebe i to odtvari, trebalo bi da ima odredjeni kvalitet. Jos imate Mirvica koji sve to podupire kako treba i pruza mu podrsku, sigurno da je iz svog nekog prepoznatljivog inata i karaktera ostvario ovaj rezultat. Krajnje prijstečjski, razmisliti o podrsci Mirzi, jer ono "o svakom treneru pricaju rezultati" (naravno ako se poklopi jos koji faktor).
Sretno i fino nas predstavite vani, nemojte se zayebavat
Razumijem stav navijaca i zahtjeve, direktorica vam je sa postupcima vjerovatno zalutala, ali Mirza sto radi i dokle dodje od preuzimanja, o tome treba razmislit. Realno nije vas nigdje bilo, trebalo mu je da upozna ekipu, da poreda to kako treba i da se zaleti s rezultatima. Kad trener vjeruje u sebe i to odtvari, trebalo bi da ima odredjeni kvalitet. Jos imate Mirvica koji sve to podupire kako treba i pruza mu podrsku, sigurno da je iz svog nekog prepoznatljivog inata i karaktera ostvario ovaj rezultat. Krajnje prijstečjski, razmisliti o podrsci Mirzi, jer ono "o svakom treneru pricaju rezultati" (naravno ako se poklopi jos koji faktor).
Sretno i fino nas predstavite vani, nemojte se zayebavat

Uvijek ima mjesta na Kosevu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:12Alii je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:08Čekamo vas sljedeće sezone na Koševu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Čestitam na pobjedi momci!
![]()
Sretno u Evropi
Vedran Puljić!
Malo da dođete i vi.![]()
Sada kada smo mi ostali bez Evrope, obavezno dolazim na Koševo da gledam Evropski fudbal![]()

Zadnja izmjena: Alii, dana/u 21 maj 2023, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav za raju iz Mostara. I da dogodine opet odigramo finale Kupa. Finale Bosne i Hercegovine. Dva najveca kluba. To je jedino i pravo prirodno finale.
Pa neka pehar uzme bolji.
Pa neka pehar uzme bolji.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
"Problem" sa povratnicima je sto ih prodamo u najboljim godinama, kao mlade igrace zeljne dokazivanja i u najboljoj formi i onda ih kao takve pamtimo, a vracamo ih kao istrosene igrace na zalasku karijere koji dolaze u Sarajevo da budu blizu porodici i prijateljima i sve im je u fokusu sem fudbala.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco i 75 gostiju.