Gotovo je njegovo, sa 27+ nece ici van Turske nikad
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Amir Hadziahmetovic
Kritikovao sam ga ali veceras je bio oke
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
24 meča u repci. Učinak nikakav, trkaća kokoš koja svaku utakmicu makar dva-tri udarca uputi na gol, naravno bez učinka, tehnički limitiran ni golova ni asistencija, lošiji od Cimirota, koji je tehnički također bolji od njega...
Ali važno je napasti mlade igrače, koji se pojave u repci, a Amir i Saničanin neka kolo vode.....
Ali važno je napasti mlade igrače, koji se pojave u repci, a Amir i Saničanin neka kolo vode.....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
Allahu spasi nas retardiranih klupskih prepucavanja na ovom pdf-u.
Anyways, solidan sinoć. Godila mu je ova polusezona u Bešiktašu, nadam se da će nastaviti tim ritmom pa tamo u jesenjim ciklusima da bude na tom nekom vrhuncu.
Anyways, solidan sinoć. Godila mu je ova polusezona u Bešiktašu, nadam se da će nastaviti tim ritmom pa tamo u jesenjim ciklusima da bude na tom nekom vrhuncu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako me je ispizdio sinoc par puta. Djeluje mi kao da je nesposoban da napravi bilo kakav pokret prema naprijed. U par navrata na sredini dobija loptu, i po defaultu se okrece ledjima prema njihovom golu i gleda samo kome moze da vrati loptu na nasu polovinu
naprijed rejal
Da zato je falio Krunic sinoc umjesto njeg jer zna da da loptu naprijed u prostor
-
- Kontakt:
Cisto informativno zbog tog mladica od 22 godine koji igra u 4oj ekipi u ligi. Amir je u njegovim godinama bio nosioc igre Konyaspora (Rahmanovic u toj ekipi bio rotacijski igrac)Red1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 09:0924 meča u repci. Učinak nikakav, trkaća kokoš koja svaku utakmicu makar dva-tri udarca uputi na gol, naravno bez učinka, tehnički limitiran ni golova ni asistencija, lošiji od Cimirota, koji je tehnički također bolji od njega...
Tako da Dal je sve osim neki mladi talenat i nema potrebe da se gura ili stavlja u istu recenicu sa Amirom.
Amir Hadziahmetovic clan je Besiktasa i jedan od rijetkih sinoc koji su se uspjeli nositi sa Portugalom. A vi se nadajte da ce sincina nositi repku
Kakav Varesanovic. Sa 40 kila zive vage moze samo nosit pune kese iz supermarketa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali ko si ti? Otkud ti da šutaš penale? Kako, gdje šta? Majstoreeeee..
⚜️~⚜️~⚜️
Svaka mu čast pa je dokazao najveća muda. Bez zeze.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:10Ali ko si ti? Otkud ti da šutaš penale? Kako, gdje šta? Majstoreeeee..
-
- Kontakt:
Kaze Rukfas pustio da se Amir i Pjanic dogovore ko ce, ako ne laze. Meni je smijesno da on puca penal i vidjelo se odmah da ce fuliti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:10Ali ko si ti? Otkud ti da šutaš penale? Majstoreeeee..
1921
‘Bruda Amire de ti ošutaj, mene strah.’Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:12Kaze Rukfas pustio da se Amir i Pjanic dogovore ko ce, ako ne laze. Meni je smijesno da on puca penal i vidjelo se odmah da ce fuliti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:10Ali ko si ti? Otkud ti da šutaš penale? Majstoreeeee..
-
- Kontakt:
Sto je najjace, 4/4 izvodio penale u Konyi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma nema sanse da bi usla bilo kome od njih, svima im se noge odsjekle. Eventualno Seo bi ga dao, ali ni to nisam siguran.
1921
Tacno sam znao da je i to maslo imbecila s klupe!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:12Kaze Rukfas pustio da se Amir i Pjanic dogovore ko ce, ako ne laze. Meni je smijesno da on puca penal i vidjelo se odmah da ce fuliti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:10Ali ko si ti? Otkud ti da šutaš penale? Majstoreeeee..
Faruk je.bo li ti Varesanovic familiju! Trebao si njega uvesti da puca pi.cko raspala!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nije mi jasno kako je on dospio i prispio sa onom Sofijom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma i ona je prosjek, roditelji (iliti mama i očuh) joj dižu rejting
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moze biti jedino da je tanak i suh, al dug i žilav.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:30Ma i ona je prosjek, roditelji (iliti mama i očuh) joj dižu rejting
Remember, remember the 5th of November.
Kao kad su Višća i Hajradinović promašili penale protiv Sj. Irske, a prije toga imali penale 18/20 i 14/14.

Nek se vrati novinarstvu nakon onakvog penala
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!