FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

miky_hz
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2009, 14:49

Da vam olaksam ovo oko Riberya je demantovano :D

Navodno Chelsea nudi 50 mil eura i Ballacka za Riberya.Ribery traži platu od 7,5 mil eura netto.Chelsi mu nudi 5,4.Navodno on je jedan od dvije želje Carla Ancelottija koji je najozbiljniji kandidat za trenera plavaca.

http://sport.rtl.de/fussball/fussball_9 ... t_id=13361

Bayern je odmah demantirao ovu vjest

Für alle, die sich Sorgen um den Verbleib von Franck Ribery in München (9.29 Uhr) machen. Die Bayern dementieren dieses Gerücht bei der "BBC". Es haben keine Anfrage von Chelsea für Ribery gegeben. "Das ist auch diesmal wieder eine absolute Ente. Er hat einen Vertrag bis 2011 und wir wollen mit ihm sogar verlängern", so Pressesprecher Markus Hörwick.

Za sve koji su zabrinuti za sudbinu Riberya:Bayern je demantirao glasinu sa BBc-a.Chelsea se nije raspitivao za Riberya.Ovo je još jedna apsolutna patka (izmišljotina).On ima ugovor do 2011 i želimo ga produžiti rekao je glasnogovornik Mark Hörwick
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2009, 14:52

Niđe veze. 2011 ugovor još samo 2 sezone hehe. Neka ostane , nemoj slučajno da Ballack dođe , najveća izdajica ......

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 maj 2009, 15:21

nadajmo se da nam nece bilal otici jer ako ode otici ce pola bayerna ,on vuce cijelu ekipu i 100 napadaca ga nece nadomjestiti,da bilal ostane dovesti jos dobrog golmana ,stopera,desnog beka i krilo i sa van gaalom nebi bilo lose,jeli istina da breno ode u alkmar ili psv
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Jethro
Kontakt:

Post Postao/la Jethro » 29 maj 2009, 12:44

Nista od transfera Juri Schirkowa. Navodno je presao u redove Chelsea i to za sumu od 21,5 mil eura. Nadajmo se dolasku Srne.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 maj 2009, 14:07

Jethro je napisao/la:Nista od transfera Juri Schirkowa. Navodno je presao u redove Chelsea i to za sumu od 21,5 mil eura. Nadajmo se dolasku Srne.

Upravo krenuh da napisem da nema nista od potpisa sa njim :D

http://www.tden.ru/articles/sport/038191/
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 29 maj 2009, 14:15

Nista od Zirkova presao u Chelsea, valjda ce doci Srna, najbolji igrac KUPU UEFA, najbolji igrac u Ukrajni i meni najbolji igrac u Hrvatskoj repci ... Sjajan igrac ima sve sto mu treba ... veoma bi se pojacali snjim ... Sto se tice Ribereya nisu ni oni u upravi toliko naivni da bi pustili Riberya tako lahko, znaju oni dobro koliko on vrijedi i kako bi izgledali bez njega ... Zadrzace ga (nadam se) ! Daj boze da Srna potpise ...

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 29 maj 2009, 14:23

sada srna mora doci jer mi desnog beka nemamo,budimo realni lell i oddo nemogu odgovoriti toj poziciji,valjda ce doci srna,ali ako ne dođe zna li iko koja su jos rjesenja
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 29 maj 2009, 14:29

bavaraccccc je napisao/la:sada srna mora doci jer mi desnog beka nemamo,budimo realni lell i oddo nemogu odgovoriti toj poziciji,valjda ce doci srna,ali ako ne dođe zna li iko koja su jos rjesenja
Rafinha, ali Magath ga nece pustiti 100%, meni je najbolje rjesenje Dario ma da ce Shaktar isto traziti veliku svotu novca za njega ali nemamo druge ...

BTW : Geromino odlican avatar ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 maj 2009, 14:45

FC BAYERN je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:sada srna mora doci jer mi desnog beka nemamo,budimo realni lell i oddo nemogu odgovoriti toj poziciji,valjda ce doci srna,ali ako ne dođe zna li iko koja su jos rjesenja
Rafinha, ali Magath ga nece pustiti 100%, meni je najbolje rjesenje Dario ma da ce Shaktar isto traziti veliku svotu novca za njega ali nemamo druge ...

BTW : Geromino odlican avatar ;)
podhitno Bayernu treba desni bek i jedan kvalitetan stoper, jer Lucio i Breno to u svakom slucaju nisu....od Brena na stoperu tesko da ce sta biti, a Lucio je dobar al nije igrac za prvi tim jednog Bayerna...

a jos gdje ste vidili stopera Brazilac :D

a na desno beku odlicno rjesenje je Srna, dobar igrac, dobar tehnicar, podjedanako dobro obavlja i ofanzivne i defanzivne zadatke...
ja bi Oda vratio u Milan...a ni oni ga nece..heehh...pa Odo nije za fudbala...
a lela ostavio na klupu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 maj 2009, 14:49

nema bayern para za srnu ili bolje receno ne zeli da da toliki novac za njega. a i samome dariju ne bi znacio ogroman napredak u karijeri kada bi presao u bayern. samo bi bio blize kuci. za njega su klubovi koji su u top pet ili da ostane kod ukrajinaca gdje je tamo kralj i to kao stranac

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 maj 2009, 18:49

ZELJO DO GROBA je napisao/la: a Lucio je dobar al nije igrac za prvi tim jednog Bayerna...

a jos gdje ste vidili stopera Brazilac :D

a na desno beku odlicno rjesenje je Srna, dobar igrac, dobar tehnicar, podjedanako dobro obavlja i ofanzivne i defanzivne zadatke...
ja bi Oda vratio u Milan...a ni oni ga nece..heehh...pa Odo nije za fudbala...
a lela ostavio na klupu...
Cuj nije Lucio za prvi tim Bayerna, itekako je dobar, samo mu losi saradnici. On kad krene u napad za tri sekunde je pred protivnickim golom (onim svojim prepoznatljivim dugim korakom :lol: ), problem je sto to ponekad precesto radi, jos za sobom "povuce" i Lahma, i onda je nazad alarmstufe rot. :idea:

Jedan od boljih stopera 90-tih je upravo bio jedan Brazilac, Julio Cesar, nekadasnji igrac Juveta i Borussie iz slavnih dana.
bh hrvat je napisao/la:nema bayern para za srnu ili bolje receno ne zeli da da toliki novac za njega. a i samome dariju ne bi znacio ogroman napredak u karijeri kada bi presao u bayern. samo bi bio blize kuci. za njega su klubovi koji su u top pet ili da ostane kod ukrajinaca gdje je tamo kralj i to kao stranac
Grijesis kolega, ima Bayern para (to bi vec trebalo i ptice na grani znati ;) ), i vec kad su Zhirkova ispustili, ocekuj da ce Srnu dovesti. Jbt, poceces na kraju i simpatisati Bayu...Ola tu, Srna vjerovatno :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 maj 2009, 21:11

ma dobro to jedan stoper od 10000 Brazilaca bude kako treba...Lucio jeste dobar, al samo dobar i nista vise...

a Bayern ima dosta para, ne bas ko city ili real, al ima dovoljno samo je pitanje hoceli onaj ukrainac pustiti Srnu jer covjek ima para da kupi i Bayern i citavu Bundesligu, i koliko Bayern da ovaj moze duplo, sve je tu do Srne
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 maj 2009, 21:22

bayern treba da vodi brigu o riberiju, ako on ode iduce godine i drugo mjesto ce biti uspjeh, mogu dovesti pola hr i bh repke sa slavenom bilicem za trenera ostace za mene ce ostati sminkerski klub

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 maj 2009, 21:45

ma ako Ribery ode u Barcu meni drago, i zbog toga sto on ide u Barcu i sto Bayern ostaje bez njega...

a za te pare sto bi dobili moze se napraviti dobar tm...+ ono sto imaju budzeta za transfere...
dovedu Srnu, dovedu jednog brzog napadaca, jednog zadnjeg veznog, jednog stopera i eto...i golmana normalno...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 maj 2009, 22:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ako Ribery ode u Barcu meni drago, i zbog toga sto on ide u Barcu i sto Bayern ostaje bez njega...

a za te pare sto bi dobili moze se napraviti dobar tm...+ ono sto imaju budzeta za transfere...
dovedu Srnu, dovedu jednog brzog napadaca, jednog zadnjeg veznog, jednog stopera i eto...i golmana normalno...
To oko Riberyja je prevrsilo svaku mogucu mjeru.
Prvo Barca, posle one utakmice u ligi prvaka, bilo shushi-mushi...vec vidjen u dresu katalonaca, pa onda ManU, kao zamjena ako ode Kristina (trac-bilo govora o cifri 70 mio), pa onda Chelsea i evo sad najblizi Realu. :mrgreen:
Velka bitka (ocekivano) je pocela za Riberyja, navode se i moguce trampe sa Realom, 30 mio + Sneider ili cak u paketu holandski duo Sneider-Roben. Ceka se dolazak LvG I evt.realizacije transfera.
Roben sklon povredama, Sneider imao losu sezonu u Realu, ne znam kako mogu Bayernu pomoci ako su se vec u Realu utopili u sivilo, ili VdV koji se opet vise spominje kao moguce pojacanje Werdera.
Hoeness izjavio da nece dici slusalicu ako je pomena od nekih 50 miliona ili mogu zatraziti jednu nogu od Ribija za te pare. :lol:

Zeljo, sto ce im jos jedan napadac, vec ih ima 5. Znaci jedan viska (Toni, koji bi trebao ici), a brzog su dobili u Olicu.
Zadnjeg veznog isto imaju-kupljen Tymoschtuk!
Dobitci od transfera:
Podolski (10 mio) Jansen (9 mio) Hummels (4 mio)=23 milion.
Dosadasnji kupljeni igraci:
Tymo (11 mio) Gomez (30 mio)= 41milion.
Olic, Baumjohann, Gerlitz dosli bezplatno.

Evo vam sve spekulacije u slici i rijeci:
http://www.****.de/de/fussball/
Kliknite dole na Riberyja i listaj te...
Vom Jäger zum Gejagten

jasmin_1990
Kontakt:

Post Postao/la jasmin_1990 » 29 maj 2009, 22:53

geronimo je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ako Ribery ode u Barcu meni drago, i zbog toga sto on ide u Barcu i sto Bayern ostaje bez njega...

To oko Riberyja je prevrsilo svaku mogucu mjeru.
Prvo Barca, posle one utakmice u ligi prvaka, bilo shushi-mushi...vec vidjen u dresu katalonaca, pa onda ManU, kao zamjena ako ode Kristina (trac-bilo govora o cifri 70 mio), pa onda Chelsea i evo sad najblizi Realu. :mrgreen:
Velka bitka (ocekivano) je pocela za Riberyja, navode se i moguce trampe sa Realom, 30 mio + Sneider ili cak u paketu holandski duo Sneider-Roben. Ceka se dolazak LvG I evt.realizacije transfera.
Roben sklon povredama, Sneider imao losu sezonu u Realu, ne znam kako mogu Bayernu pomoci ako su se vec u Realu utopili u sivilo, ili VdV koji se opet vise spominje kao moguce pojacanje Werdera.
Hoeness izjavio da nece dici slusalicu ako je pomena od nekih 50 miliona ili mogu zatraziti jednu nogu od Ribija za te pare. :lol:

Zeljo, sto ce im jos jedan napadac, vec ih ima 5. Znaci jedan viska (Toni, koji bi trebao ici), a brzog su dobili u Olicu.
Zadnjeg veznog isto imaju-kupljen Tymoschtuk!
Dobitci od transfera:
Podolski (10 mio) Jansen (9 mio) Hummels (4 mio)=23 milion.
Dosadasnji kupljeni igraci:
Tymo (11 mio) Gomez (30 mio)= 41milion.
Olic, Baumjohann, Gerlitz dosli bezplatno.

Evo vam sve spekulacije u slici i rijeci:
http://www.****.de/de/fussball/
Kliknite dole na Riberyja i listaj te...
Naka ponuda i špekulacija to očito može samo podići cijenu a ako i ne ode iz Bajern bavarci će doći dobro mada čisto sumnjam oni su jasni oko toga kada igrač želi da ode oni će ga pustiti naravno uz odgovarajuću sumu.Samo mi je nelogično dovođenje Maria Gomesa za tolike pare ako znamo da su se već opekli na velikoj nadi njemačkog fudbala- Lukasu Podolskom (sreća pa nisu dali istu sumu ).Zatim povrata Gerlitza, također, nepotrebno jer pored njega oni se svakako trebaju riješiti par momaka iz njihove škole fudbala koji nisu opravdali poput Ottla ili Lella...I po meni najbitnije a još je daleko od rješenja ovog problema je dovođenje pouzdanog golmana...Rensing i vremešni Butt ipak nisu ni sjena Ollia...Dobro rješenje bi bio golman Fiorentine Frey koji je dovođen u vezu s Bajernom još prošle godine...

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 30 maj 2009, 22:34

Pobjeda Bayerna protiv Magdeburga 2-3 ,prijateljska utakmica , 3 gola Klose-a .Puno spekulacija oko transfera ,mrsko mi pisati .Toni maneken (kobasice reklamira ).

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 maj 2009, 01:18

To ce mu biti po svemu sudeci zadnja reklama u Bayernovom dresu :mrgreen:
Izmedju ostalih, povezuje se njegov odlazak u Wolfsburg (tesko povjerovati, jedino ako Dzeko ode).

Nakon sto je UH osuo zestoku kritiku prema Schweiniju (kako je postao vodonosa i bez velikog ucinka), Rumenigge izjavio da se smire strasti i da konacnu odluku oko buducih transfera ima rijec i sam Van Gaal.

Dolaskom LvG-a odlucice se i sudbina pomocnog trenera Gerlanda, samim tim i Mehmeta Scholla, koji ga mjenja u amaterima.

Schweini se povezuje sa HSV, Werderom, kao i Borowski. Galata zainteresovana za Altintopa, Ze ce nazad u Brazil ili USA, Van Buyten bi trebao u Marselj, Sosa na pozajmicu u Keln (tracevi)

P.S. Hoce li ko Van Bommela :?: :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 01:23

geronimo je napisao/la: P.S. Hoce li ko Van Bommela :?: :twisted:
Hoce legija stranaca :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 31 maj 2009, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
geronimo je napisao/la: P.S. Hoce li ko Van Bommela :?: :twisted:
Hoce legija stranaca :D
ma ko ce njega...trebao bi on u penziju...nije vise za njega fudbal :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.