RŠD Velež Mostar

1981ultra
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la 1981ultra » 21 maj 2023, 20:46

SejoSexon je napisao/la:
21 maj 2023, 20:44
Kao sto sam vec i rekao Amar Osim je puno bolji trener od Jusufbegovica. Uprava i Kevelj su sumnjivi, neke utakmice su pustene.
Nadam se da ce bar zavrsit obecanu tribinu, nastave li radit u ovom smjeru ne gine opet borba za opstanak, sve igrace sto su doveli sem Hrkaca fula, smanjenje plata takodjer fula.
Ra danas svaka cast na trudu, ali onaj broj iza gola ne prilici Velezu

Sarajevo jako dobro, HZ za pozelit igrati pred onakvim navijacima. Dimenzija x3, ozbiljna grupa, ozbiljne godine..
Sve se slažem s tobom, ali zašto ti ne dođeš iza gola, ili ti je ispod poniženja doći iza gola?

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 21 maj 2023, 20:51

SejoSexon je napisao/la:

Niko nikome ne brani da stane iza gola i navija zajedno sa RA.
Ko nije zadovoljan brojkom neka odmah sljedeću domaću utakmicu dođe iza gola i pjeva.

Dedara je velika NULA niko neće da navija.

U Zenici smo mogli primjetiti razliku između simpatizera i RA. Neke ljude moraš moliti na počnu navijati.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 21 maj 2023, 20:51

1981ultra je napisao/la:
21 maj 2023, 20:46
SejoSexon je napisao/la:
Kao sto sam vec i rekao Amar Osim je puno bolji trener od Jusufbegovica. Uprava i Kevelj su sumnjivi, neke utakmice su pustene.
Nadam se da ce bar zavrsit obecanu tribinu, nastave li radit u ovom smjeru ne gine opet borba za opstanak, sve igrace sto su doveli sem Hrkaca fula, smanjenje plata takodjer fula.

Sarajevo jako dobro, HZ za pozelit igrati pred onakvim navijacima. Dimenzija x3, ozbiljna grupa, ozbiljne godine..
Sve se slažem s tobom, ali zašto ti ne dođeš iza gola, ili ti je ispod poniženja doći iza gola?
Pa evo danas sam bio iza gola, ali me vazda sjebe kad nakon pet minuta izgubim glas, opasno me to nervira, bas citam do cega je to

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 21 maj 2023, 20:57

1981ultra je napisao/la:
21 maj 2023, 20:42
Da ne zaboravim zapažanje jedno, onaj Muminović što smo nedavno produžili ugovor sa njim užasan do bola, nije i neće biti ni za ranga Leotara. I da podijelim informaciju a to je da Pavić sigurno napušta Velež.
Koji je razlog da puste Pavica? Ostaje ti Cukovic ili ce i on ici?
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 21 maj 2023, 21:00

Ado1922 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:51
SejoSexon je napisao/la:

Niko nikome ne brani da stane iza gola i navija zajedno sa RA.
Ko nije zadovoljan brojkom neka odmah sljedeću domaću utakmicu dođe iza gola i pjeva.

Dedara je velika NULA niko neće da navija.

U Zenici smo mogli primjetiti razliku između simpatizera i RA. Neke ljude moraš moliti na počnu navijati.
Ma ne znam sta bih ti rekao na ovo, ali nije nista kontra tebe, nego samo nadoveza. Imali smo oko 1000 standardnih na tribinama od kojih bi 350 bili dezurni psovaci i sa nama dijelili mostarske posalice i provale, gadjanja raznoraznim predmetima igraca i pomocnog sudije... Kroz godine "rada" na tome, usadili smo to da se pocne familijarno dolazit na utakmice, dobili smo tu bazu od nekoliko hiljada (zanemari Igman i danas, po meni opet slabasna posjeta, ono moze bolje). Takvih gore spomenutih se dosta zaleti u Zenicu sto nije nimalo jeftino za jednu porodicu hajmo reci. Od takvih ja ne ocekujem da pdave pritisak, da ocevi pred svojom djecom huskaju, dernjaju se. Centralnu ili ti ga dedaru zamisljao sam uvijek kao simpatizersku tribinu, moraju negdje i takvi da sjede i ima ih u svakom klubu. To u Zenici sam ja licno predpostavio da ce tako biti. Evo znam provjereno da su se u 3 auta koja su isla za Zenicu nalazila jedna porodica sa djecom 9 i 10 godina i 2 auta u kojem je bilo 8 zena. Sta da se ocekuje od tih 12 ljudi osim da budu nijemi posmatraci sa ponekim usklikom i slikanjem , "vi ste nasa prva ljubav" i eventualno himna. Jbg ko ima 25 maraka, ide na utakmicu (finale mislim). Opet kazem nije nista kontra tebe, samo su to cinjenice.

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 21 maj 2023, 21:13

nekoIzMostara je napisao/la:
21 maj 2023, 20:57
1981ultra je napisao/la:
21 maj 2023, 20:42
Da ne zaboravim zapažanje jedno, onaj Muminović što smo nedavno produžili ugovor sa njim užasan do bola, nije i neće biti ni za ranga Leotara. I da podijelim informaciju a to je da Pavić sigurno napušta Velež.
Koji je razlog da puste Pavica? Ostaje ti Cukovic ili ce i on ici?

Ne znam, samo sam dobio informaciju da definitvno napušta Velež.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 21 maj 2023, 21:19

SejoSexon je napisao/la:

E jbg sad do neki dan ih sve dizali u nebesa sada niko ne valja, puštaju se utakmice. Nigdje veze.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 21 maj 2023, 21:31

Za iducu sezonu da ostanu: Hadzikic, Nanic, Hrkac, Gosto, Zvonic( zadnjih 20ak minuta da ulazi), Bajric, Muminovic (zbog produzenja ugovora), Hasanovic, Sikalo, Vehabovic(ko i Zvona), Haskic, Laus(?)

Da napuste svetinju: Bogdanovic, Pavic, Andjusic, Zeljkovic (izrazili zelju za odlaskom) iako bi volio da Andjusic i Zeljkovic ostanu

Manjak kvaliteta: Cukovic, Domic, Karamarko, Dejanovic, Halilovic, Blagojevic, Prses, Mucaj, Wallace, Hadzic i Plicanic.

Velike pare bi se oslobodile kada bi nabrojani otisli, usmjeris ih na par kvalitetnih pojacanja i imamo se cemu nadat. Sve dok zavisimo od 3 igraca u ekipi, nemamo se cemu nadat

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 21 maj 2023, 21:36

[quote=SejoSexon Ti si dobro druze zaostao kakve veze ima odakle je ko dosao eto ti si valjda iz grada a debil si glup si ograničen si pljujete covjeka sram vas bilo zato sto ima svoje mišljenje i upravu je sve najviše od sve djece poslijeratne je napravio karijeru pa iz bitnije ili stoca kakve bola veze ima?Niko nijedan igrac Veleza poslije rata nije vladavucu dosao na jedan posto sto se karijere tice vama ne treba vladavic a treba vam kametovic kuduzovic dado pintul sta je oni ne piju ne izlaze sta li debil si i zavrsi uzivaj u svom bolesnom zivotu mazluminjo

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 21 maj 2023, 21:38

Mostarwolf1981 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:31
Za iducu sezonu da ostanu: Hadzikic, Nanic, Hrkac, Gosto, Zvonic( zadnjih 20ak minuta da ulazi), Bajric, Muminovic (zbog produzenja ugovora), Hasanovic, Sikalo, Vehabovic(ko i Zvona), Haskic, Laus(?)

Da napuste svetinju: Bogdanovic, Pavic, Andjusic, Zeljkovic (izrazili zelju za odlaskom) iako bi volio da Andjusic i Zeljkovic ostanu

Manjak kvaliteta: Cukovic, Domic, Karamarko, Dejanovic, Halilovic, Blagojevic, Prses, Mucaj, Wallace, Hadzic i Plicanic.

Velike pare bi se oslobodile kada bi nabrojani otisli, usmjeris ih na par kvalitetnih pojacanja i imamo se cemu nadat. Sve dok zavisimo od 3 igraca u ekipi, nemamo se cemu nadat
Sve rečeno, nema se šta dodati.
Ako Pršeš nema baš preveliku platu i on je dobar za rotaciju, naročito protiv slabijih ekipa kad imamo posjed

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 21 maj 2023, 21:38

1981ultra je napisao/la:
21 maj 2023, 20:46
[quote=SejoSexon post_id=Čitam debilko tvoje komentare niste ti i takvi nista bolje zasluzili i dok imamo takve navijače jadna nam majka

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 21 maj 2023, 21:51

Zemi10 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:36
[quote=SejoSexon Ti si dobro druze zaostao kakve veze ima odakle je ko dosao eto ti si valjda iz grada a debil si glup si ograničen si pljujete covjeka sram vas bilo zato sto ima svoje mišljenje i upravu je sve najviše od sve djece poslijeratne je napravio karijeru pa iz bitnije ili stoca kakve bola veze ima?Niko nijedan igrac Veleza poslije rata nije vladavucu dosao na jedan posto sto se karijere tice vama ne treba vladavic a treba vam kametovic kuduzovic dado pintul sta je oni ne piju ne izlaze sta li debil si i zavrsi uzivaj u svom bolesnom zivotu mazluminjo
O dje si Vladavicu krnjo jedan, nije seljak iz sela nego zbog ponašanja, i podji punicu i ženu poštovati idiote.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 21 maj 2023, 21:52

Malo realnosti nije na odmet, ne treba ovo odmah na negativu okretati. Bezveze sebi opet prizivamo neka ruzna vremena, daleko smo mi hvala Bogu od toga, a i ipak su ovi ljudi u upravi dosta ozbiljniji nego sto ih vecina ovdje smatra. Ne branim ih, niti ih hvalim nesto tendenciozno odmah da se zna, ali opet se mostarluk onaj s kafa provlaci u fazonu sta ce on, propadamo i tako dalje. Sve su to ozbiljni poslovni ljudi koji vjerujem da znaju sta rade u nimalo bajnoj situaciji tako da ne mislim da ce nam se desiti sunovrat. Mislim cak malo i da predsjednik Kevelj ide preka tome da makar stigne Hasica po uspjehu s klubom ako ne i prestigne iako nam iz ove trenutne situacije to ne djeluje tako, vrijeme ce pokazati jesam li u pravu. Kad se malo vratimo unazad u period Gabele i rezultata u tom periodu, pa mozda one sramote u Modrici ili gdje vec protiv Sloge vecina ovdje je otpisala sezonu. Uzmemo li u obzir tadasnja medjusobna previranja u sad bivsoj upravi i njihove ratove i kad uporedimo da smo se poslije svega toga opet do kraja na oba fronta borili sa nikad vise povreda onda to nije za mracenja uopste.
Manjak srece, kvalitete definitivno i neki drugi faktori su utjecali na to da ove godine ostanemo bez Evrope. Ako se sjetimo sad da su se oni tamo konsolidovali poslije one sezone kad smo ih mi u Kaknju ostavili bez Europe i ostvarili ovaj uspjeh ove dvije godine nakon toga onda treba ka tome i mi da tezimo. Nismo mi tuzla city ili posusje da nas jedna losa sezona vraca u ono najgore, prevelik smo mi klub za to. Na upravi je da izadje u javnost sa rezultatima dosadasnjeg rada, planovima za buducnost i da bude otvorena za sve moguce opcije koje ce nam garantivati odrzivost u narednim sezonama, a na nama je da ne budemo vise pi.cke koje nisu u stanju za 100 godina kluba kupiti bar 5-6 hiljada clanskih karata pa tek onda prosipati neku ljubav i sr.ati cim nije sve bajno.
19V22

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 21 maj 2023, 21:54

Cernica22 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:52
Malo realnosti nije na odmet, ne treba ovo odmah na negativu okretati. Bezveze sebi opet prizivamo neka ruzna vremena, daleko smo mi hvala Bogu od toga, a i ipak su ovi ljudi u upravi dosta ozbiljniji nego sto ih vecina ovdje smatra. Ne branim ih, niti ih hvalim nesto tendenciozno odmah da se zna, ali opet se mostarluk onaj s kafa provlaci u fazonu sta ce on, propadamo i tako dalje. Sve su to ozbiljni poslovni ljudi koji vjerujem da znaju sta rade u nimalo bajnoj situaciji tako da ne mislim da ce nam se desiti sunovrat. Mislim cak malo i da predsjednik Kevelj ide preka tome da makar stigne Hasica po uspjehu s klubom ako ne i prestigne iako nam iz ove trenutne situacije to ne djeluje tako, vrijeme ce pokazati jesam li u pravu. Kad se malo vratimo unazad u period Gabele i rezultata u tom periodu, pa mozda one sramote u Modrici ili gdje vec protiv Sloge vecina ovdje je otpisala sezonu. Uzmemo li u obzir tadasnja medjusobna previranja u sad bivsoj upravi i njihove ratove i kad uporedimo da smo se poslije svega toga opet do kraja na oba fronta borili sa nikad vise povreda onda to nije za mracenja uopste.
Manjak srece, kvalitete definitivno i neki drugi faktori su utjecali na to da ove godine ostanemo bez Evrope. Ako se sjetimo sad da su se oni tamo konsolidovali poslije one sezone kad smo ih mi u Kaknju ostavili bez Europe i ostvarili ovaj uspjeh ove dvije godine nakon toga onda treba ka tome i mi da tezimo. Nismo mi tuzla city ili posusje da nas jedna losa sezona vraca u ono najgore, prevelik smo mi klub za to. Na upravi je da izadje u javnost sa rezultatima dosadasnjeg rada, planovima za buducnost i da bude otvorena za sve moguce opcije koje ce nam garantivati odrzivost u narednim sezonama, a na nama je da ne budemo vise pi.cke koje nisu u stanju za 100 godina kluba kupiti bar 5-6 hiljada clanskih karata pa tek onda prosipati neku ljubav i sr.ati cim nije sve bajno.
Bravo!

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 21 maj 2023, 21:55

Out: Wallace , karamarko, cukovic, domic, mucaj, plicanic, prses,
In: Mahmic, mehmedovic, stojanovic, conraad

Sto se tice mladji igraca vidi se da Puce i Leai znaju igrat ni sijamija nije los.

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 21 maj 2023, 21:56

SejoSexon je napisao/la:
21 maj 2023, 21:51
Zemi10 je napisao/la:
[quote=SejoSexon Zaostao si dobro jebote i Vladavic i Kadric i sve sto ih nabrajas nego nisi ti nikakav navijac pljuješ po ljudima a ko si ti koji je tvoj uspijeh u zivotu?Sta si napravio osim sto pljuješ ovdje smeta vam Zaimovic ovaj onaj sva djeca grada zasto ?Pišete neke gluposti jesam vam na početku druge polusezone napisao sve sta ce biti niste vjerovali nista vam neodgovara nista slijepi kod očiju

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 21 maj 2023, 21:57

ra1981 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:19
SejoSexon je napisao/la:

E jbg sad do neki dan ih sve dizali u nebesa sada niko ne valja, puštaju se utakmice. Nigdje veze.
Nisam ja nikad dizao ovu upravu u nebesa ako na njih misliš, (nemam ništa protiv da ostanu)
Jest da mi je prošla bila top za naše uslove, ali sta se moze kad neće dalje..
Od igrača bih ostavio Hadzikica, Hrkaca, Pavica, Andjusica, Leaija, Haskica, Lausa, nisam mislio da ću ikad reci ali bi ostavio i Šikala.. pokušao bih dovesti iz Igmana Ramica i Durakovica, Mahmica, Musu iz Sarajeva, ali prije svega bih išao na gradnju zadnje tribine.
Nadam se početku rada na istoj čim prije.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 21 maj 2023, 21:58

Cernica22 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:52
Tako je brate :bih:

Samo pozitiva
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 21 maj 2023, 22:00

Zemi10 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:56
SejoSexon je napisao/la:
21 maj 2023, 21:51
Zemi10 je napisao/la:
[quote=SejoSexon Zaostao si dobro jebote i Vladavic i Kadric i sve sto ih nabrajas nego nisi ti nikakav navijac pljuješ po ljudima a ko si ti koji je tvoj uspijeh u zivotu?Sta si napravio osim sto pljuješ ovdje smeta vam Zaimovic ovaj onaj sva djeca grada zasto ?Pišete neke gluposti jesam vam na početku druge polusezone napisao sve sta ce biti niste vjerovali nista vam neodgovara nista slijepi kod očiju
Bgt sta je s tobom, kakav Kadric Vladavic, ovaj onaj, u čemu je stvar sa tobom, reče ti imaju pravo na mišljenje, evo i nas nekoliko reklo svoje mišljenje i to je to..

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 21 maj 2023, 22:02

Bilo bi poželjno da se naučite citirati ili da ne koristite tu opciju.

HVALA!
#OciMeBole

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.