Treba i desni bek, jer Musa ide vjerovatno. Dva stopera trebaju takodjer, da imamo dva za prvih 11 i dva na klupi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 21 maj 2023, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Isto se pisalo ne moze izborit ni Europu ne moze ovo ne moze ono . Rezultati su mjerilo, Mirza je odradio jako dobru polusezonu. Sve drugo su nagadjanja i pretpostavkeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:35Sa trenutnim (ne)stručnim štabom nam je maksimum biti 2. na tabeli iduću sezonu. Za nešto više nam je potreban kvalitetan trener. To važi i za Europu, nećemo dalje od 2. pretkola sa Prandellijem.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ima li gdje golova?
Vrančića zadržati, odriješi kesuu Mirvićuuu
-
- Kontakt:
Bgm ako se uzme igman to je tih 6-2-1TarpiTarpi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 04:28
Šta mislite možemo li ovako odigrati i hoće li ovo biti dovoljno za 3/4 mjesto?
-
- Kontakt:
Sjećam se koliko su se sprdali ljudi sa tobomTarpiTarpi je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:55Bgm ako se uzme igman to je tih 6-2-1TarpiTarpi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 04:28

Igra Dal vrhunski u posljednje vrijeme, baš se popravio. Zilkic i Renan majstori. Bravo ekipa, uz 5-6 pojačanja po titulu.
Renan Oliveira
Zvijer, baš pravi golgeter, ono što nam od Benke fali

Zvijer, baš pravi golgeter, ono što nam od Benke fali
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Cestitke klubu na evropi i igracima na pobjedi..
Nadam se da cemo sad uradit ispravne stvari;
Ja da sam MIRVIC uradio bi sledece
Djafic mrs u pm
Svrsajevic mrs u pm
Zenicki odpad mrs u 109 pm
Trake, ramici poslat u nasu filijalu (vrapcic) ili igman
Ostali igraci moraju ostat, maksumalno Spermu prodat ako se moze uzet 800k€+ procenat 22%
Vidjet sra je sa vasovskim ako je zavrsio karijeru onda spermica ne prodavat
Catakovica ako nije tesko povrijdjen i ako ima jos vazeci ugovor ostavit ako mu ustice ugovor razici se
Ancic isto vrijedi ko i za vasovskog
Pod moranje je da VRANCICA MORAMO ZADRZAT
Baltu zadrzat ako ikako se moze al nije pod mora je ko vrancic
DOVEST GOLMANA
DOVEST STOPERA
Jos jednog spica tipa ko sto je ahmet bio u zlatna doba
I nista vise nedirat
Dovest novi ss ZEKICA PO KOGUCNOSTI
Nadam se da cemo sad uradit ispravne stvari;
Ja da sam MIRVIC uradio bi sledece
Djafic mrs u pm
Svrsajevic mrs u pm
Zenicki odpad mrs u 109 pm
Trake, ramici poslat u nasu filijalu (vrapcic) ili igman
Ostali igraci moraju ostat, maksumalno Spermu prodat ako se moze uzet 800k€+ procenat 22%
Vidjet sra je sa vasovskim ako je zavrsio karijeru onda spermica ne prodavat
Catakovica ako nije tesko povrijdjen i ako ima jos vazeci ugovor ostavit ako mu ustice ugovor razici se
Ancic isto vrijedi ko i za vasovskog
Pod moranje je da VRANCICA MORAMO ZADRZAT
Baltu zadrzat ako ikako se moze al nije pod mora je ko vrancic
DOVEST GOLMANA
DOVEST STOPERA
Jos jednog spica tipa ko sto je ahmet bio u zlatna doba
I nista vise nedirat
Dovest novi ss ZEKICA PO KOGUCNOSTI
- Osttribine
- Kontakt:
Ruku na srce mozemo ga mrziti ili ne, ali da je ovo uradio Kodro ili neko od izvikanih trenera bilo bi kolektivno svr.savanje, dobar je posao Mirza napravio ma koliko ga "mrzili", prekinuo je te neke loše tradicije sa odredjenim klubovima, sve cestitke i njemu i igracima na izborenoj Evropi, ja u to nisam vjerovao jos na zimskoj pauzi. Ono na cemu se mora raditi je golman i odbrana, ne znam koliko je istina ali danas cujem da je Delač "završen".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nema potrebe fkt izvlačit iz konteksta ponovo. Nego postavi pitanje je li iko od navijača očekivao da će izboriti Europu pa da kaže da smo i mi navijači vjerovali?
Naravno da niko od nas nije ni vjerovao, čak smo mislili da nam je borba za opstanak realnija.
Individualno ili njegovim (ne)znanjem, uspjeli smo ostvariti primarni cilj ove sezone.
Izvini legendo sto sam mislio da si ludTarpiTarpi je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:55Bgm ako se uzme igman to je tih 6-2-1TarpiTarpi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 04:28

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesmo, sve stoji, samo ne znam čemu potreba konstantnog pravljenja žrtve od sebe?!tabba77 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:37Nema potrebe fkt izvlačit iz konteksta ponovo. Nego postavi pitanje je li iko od navijača očekivao da će izboriti Europu pa da kaže da smo i mi navijači vjerovali?
Naravno da niko od nas nije ni vjerovao, čak smo mislili da nam je borba za opstanak realnija.
Individualno ili njegovim (ne)znanjem, uspjeli smo ostvariti primarni cilj ove sezone.
Koševo Zapad
Pa svi ga znamo, znamo i da će uvijek krivca tražiti u drugima a rijetko u sebi. Kad pobjedi, tad je on najzaslužniji, kad izgubimo svi su drugi krivi.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:40Jesmo, sve stoji, samo ne znam čemu potreba konstantnog pravljenja žrtve od sebe?!tabba77 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:37Nema potrebe fkt izvlačit iz konteksta ponovo. Nego postavi pitanje je li iko od navijača očekivao da će izboriti Europu pa da kaže da smo i mi navijači vjerovali?
Ono sto je najbitnije za klub, je da smo ostvarili zadani cilj, sad je na Mirvicu da pokaže koliko ima ozbiljne namjere.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, bvsic, ebi46, fudbaler14, Google Adsense [Bot], laznokrilo, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, Vanja8 i 64 gosta.