FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Strah me pravit bilo kakve kalkukacije, jer nije mnogo toga do nas nazalost, pitaju se dosta i go.vna iz saveza...
Jedino sto znam je da jedva cekam da ova agonija od sezone zavrsi, pa kako god zavrsilo, samo da se završi jer predugo traje ovo sve, ubija psihicki Bgm
Jedino sto znam je da jedva cekam da ova agonija od sezone zavrsi, pa kako god zavrsilo, samo da se završi jer predugo traje ovo sve, ubija psihicki Bgm
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Kod Borca haman najjaca postava
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Informacija koja puno govori, danas za nas nažalost neće biti bod(ov)a...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma njima su Ninkovic i Subic 50% ekipe, ostalih 50% su sudije
Sta je sa Jasmina Osmica?
Nije valjda neka povreda..
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nadam se da su profesionalci svjesni sta danas donosi ovaj mec,valjda sa mu.dima izadju na teren,previse su se u ove dvije godine nahodali se po raznim terenima..
Ako budu pravi,ni sudije ne mogu nista,dosta je vise oslanjanja na druge i da nam se sklanjaju radi tradicije Slobode..
Ako budu pravi,ni sudije ne mogu nista,dosta je vise oslanjanja na druge i da nam se sklanjaju radi tradicije Slobode..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne mozes biti pravi ako ti ne bude dozvolio da igraš! Gore je Zrinjski izgubio kad su ovi svim silama htjeli pobjedu. Nek ti svaki prekid svira faul u napadu i ne mozes dobiti nema sanse, jos ako na pocetku utakmice dobiješ koji zuti tu ti je i kraj. Najbitnije da Leotar i TC ne dobiju danas ma da mislim ako sve bude regularno mogu do boda najviše i jedni i drugi..harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:17Nadam se da su profesionalci svjesni sta danas donosi ovaj mec,valjda sa mu.dima izadju na teren,previse su se u ove dvije godine nahodali se po raznim terenima..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nek poginu na terenu,ne zanima me,dvije godine se vuku po terenima,uprava se kockala sa Jahicem,umjesto sa ovim timom sredina tabele da bude i da si rahat,ti sad ganjas neke kombinacije da se iscupas.. i svi su nam krivi,osim nas.. gledamo da li nam sudi srbin ili hrvat,ako je musliman,da li nas je naguzio,pa se oslanjamo na milost nekih timova iz vrha da zapnu protiv nasih konkurenata za opstanak u ligi,savez itd ..
Ponasaju se lezerno po terenu i upravi,pa sad da nas drugi spasavaju nece moci,ispadnu li sami su krivi,imali su vremena da se ne dovedu u ovu situaciju opet,nista nisu naucili iz prethodne sezone..
Ponasaju se lezerno po terenu i upravi,pa sad da nas drugi spasavaju nece moci,ispadnu li sami su krivi,imali su vremena da se ne dovedu u ovu situaciju opet,nista nisu naucili iz prethodne sezone..
-
- Kontakt:
Sretno vam momci! Nadam se da ce sportska sreca biti na nasoj strani i nadamo se pozitivnom rezultatu, ako Bog da.
Nema izgovora po 3 boda danas!

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Igrajte pi*ke
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nafam se da ste bar mslo svjesni da se igraci na terenu sigurno nece pitat za komacsn ishod, vec je odluceno sve,mi mozda ne znamo ali imaju ljudi koji znaju i koji su odlucili
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sta je odluceno da znam da ne gledam utakmicu dzaba?
Neko link?
Kakva golcinaaaaaaa
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
YEBIII BORCAAA SLOBODOOOO
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.