Ilija ili Renan po meni jedina dvojica vrijedna nagrade.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:36Balta možda, Mulalić je premalo igrao da bi osvojio nagradu, realno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Bio sam u US,tako da mi se ovih tvojih 40ak hiljada godisnje ucinilo strasno nisko. Znam kad neko zaradjuje tako malo ili umire u bijedi ili se okrene kriminalu. Sad dobro St Luis je srednji zapad ,siromasni dio US. Ukratko,ponukalo me da zagoglam i rezultat je :GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:25Prosječno ljudi u ST Louisu zarađuju oko 40ak hiljada dolara godišnje, pa ti vidi
To je vrhunski novac, i baš mi je drago što je Pidroni dogurao do tog nivoa, momak za 10![]()
Prosjecna godisnja plata u St Luisu je 75 800 $ godisnje.
Naravno,to ne umanjuje Pidrinu zaradu. Nije lose ali znamo da se danas u globalnom fudbalu vrte mnogo vece cifre,pa zelimo Pidri da dodje i do toga !
Pidri sve dobro zelimo.Antikloc je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:41Bio sam u US,tako da mi se ovih tvojih 40ak hiljada godisnje ucinilo strasno nisko. Znam kad neko zaradjuje tako malo ili umire u bijedi ili se okrene kriminalu. Sad dobro St Luis je srednji zapad ,siromasni dio US. Ukratko,ponukalo me da zagoglam i rezultat je :GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:25Prosječno ljudi u ST Louisu zarađuju oko 40ak hiljada dolara godišnje, pa ti vidi
To je vrhunski novac, i baš mi je drago što je Pidroni dogurao do tog nivoa, momak za 10![]()
Naravno,to ne umanjuje Pidrinu zaradu. Nije lose ali znamo da se danas u globalnom fudbalu vrte mnogo vece cifre,pa zelimo Pidri da dodje i do toga !
Pomogao je puno timu kada je igrao.
Naravno bilo je loših i dobrih njegovih utakmica ko svaki igrac.
Mala plata tek dosao i solidne lige plus stranac.leo1946 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:27Prosjecna plata u americi je 4000€ pa vi vidite gdje je pidroni sa 27kGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:25Prosječno ljudi u ST Louisu zarađuju oko 40ak hiljada dolara godišnje, pa ti vidi
![]()
Tek treba da se dokaze polako
-
- Kontakt:
Imamo li procenat koji od njega? Vidim da su 3. sa dvije utakmice manje a žao mi je stvarno što nema veliku minutažu.Alii je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:48Pidri sve dobro zelimo.Antikloc je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:41Bio sam u US,tako da mi se ovih tvojih 40ak hiljada godisnje ucinilo strasno nisko. Znam kad neko zaradjuje tako malo ili umire u bijedi ili se okrene kriminalu. Sad dobro St Luis je srednji zapad ,siromasni dio US. Ukratko,ponukalo me da zagoglam i rezultat je :GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:25
Prosječno ljudi u ST Louisu zarađuju oko 40ak hiljada dolara godišnje, pa ti vidi
Ima jos jedan lb isti tip igraca (highlights)bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:52Imamo li procenat koji od njega? Vidim da su 3. sa dvije utakmice manje a žao mi je stvarno što nema veliku minutažu.Alii je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:48Pidri sve dobro zelimo.Antikloc je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:41
Bio sam u US,tako da mi se ovih tvojih 40ak hiljada godisnje ucinilo strasno nisko. Znam kad neko zaradjuje tako malo ili umire u bijedi ili se okrene kriminalu. Sad dobro St Luis je srednji zapad ,siromasni dio US. Ukratko,ponukalo me da zagoglam i rezultat je :
Vidjet ćemo tek je dosao vidim polako ulazi da igra sa klupe malo od početka igre.
Kada smo kod bivših igraca Andrej Djokanovic se ustelio u Turskoj ligi i vecinom u prvih 11.
3 utakmica zaredom kako je dosao novi trener.
11 utakmica je odigrao od 14 u Ankaragucuu.
Raja zna li neko ima li se igdje fino pogledati utakmica oko Dobrinje dole, neće se stići s posla
- skullcrusher
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce Sahinovic braniti a ne Belmin
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Takoder isto tako želim Avrama al je dal u nekoj seriji pa sumnjam.skullcrusher je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:47Iskreno se nadam da ce Sahinovic braniti a ne Belmin
ps: Evo Kyeremeha na slikama

Ma obojica su losa i golmana moramo dovesti na ljeto. Nije ni sahinovic nista bolji...protiv zrinjskog prolijece u prazno, protiv veleza mu ispada smijesna lopta.skullcrusher je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:47Iskreno se nadam da ce Sahinovic braniti a ne Belmin
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dizdarević, Radović, Martinović, Trako, Mulalić, Vrančić, Balta, Zilkić, Varešanović, Kyeremeh, Oliveira
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dizfarevic martinovic trako mulalic radovic balta vrancic varesanovic kyeremeh ziljkic oliveiraskullcrusher je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:47Iskreno se nadam da ce Sahinovic braniti a ne Belmin
-
- Kontakt:
Istina, imao je i Belmin veliku grešku u najbitnijoj utakmici sezone. Šaho je puno bolji shot-stopper i vadio nas je mnogo puta u prvoj polusezoni.keli je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:54Ma obojica su losa i golmana moramo dovesti na ljeto. Nije ni sahinovic nista bolji...protiv zrinjskog prolijece u prazno, protiv veleza mu ispada smijesna lopta.skullcrusher je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:47Iskreno se nadam da ce Sahinovic braniti a ne Belmin
Ovaj Belmin rahljo nadam se da brani da bi ga prodali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ok samo da je Šahinović tjt.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 15:57Dizdarević, Radović, Martinović, Trako, Mulalić, Vrančić, Balta, Zilkić, Varešanović, Kyeremeh, Oliveira
Dobar sastav
-
- Kontakt:
Opet nema Hamze nikako
Sastav ocekivan,GAZI!!!
Sastav ocekivan,GAZI!!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 maj 2023, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Što ovo nema Hamze u rosteru? Već drugi put zaredom ako se ne varam.
SARAJEVO SIAMO NOI
Sahinovic nije 10 utakmica branio i vi ga sada pred najvazniju utakmicu stavili da brani, svaka ćas.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 maj 2023, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, mercurial, OzmoodPinglewood i 64 gosta.