Nema Tabakovic nas pasos koliko ja znam. Nema teorije da ga uradi za 10 dana. Oko ostalih igraca se slazem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema Tabakovic nas pasos koliko ja znam. Nema teorije da ga uradi za 10 dana. Oko ostalih igraca se slazem
Kaze Hadzija da je Kodro u odlicnoj formi.
Da sam znao da ce Prevljaka drzat radi "zasluga" radi gola Fincima u nadoknadi za 1-1, te 2 gola Kazakhstanu, molio bi Boga da smo te utakmice kiksali. Samo da ga ne gledam vise.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2023, 10:40On bukvalno ima lufta 4-5 igrača da skine, niti imaju zasluge, niti ih navijači pamte niti išta značajno rade u karijeri.
Cojk bez kluba a repDamirT je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:22Da sam znao da ce Prevljaka drzat radi "zasluga" radi gola Fincima u nadoknadi za 1-1, te 2 gola Kazakhstanu, molio bi Boga da smo te utakmice kiksali. Samo da ga ne gledam vise.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2023, 10:40On bukvalno ima lufta 4-5 igrača da skine, niti imaju zasluge, niti ih navijači pamte niti išta značajno rade u karijeri.
Ne znam sta te to cudi. U reprezentaciji su ljudi igrali radi zasluga od prije 3-4 godine.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:22Da sam znao da ce Prevljaka drzat radi "zasluga" radi gola Fincima u nadoknadi za 1-1, te 2 gola Kazakhstanu, molio bi Boga da smo te utakmice kiksali. Samo da ga ne gledam vise.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2023, 10:40On bukvalno ima lufta 4-5 igrača da skine, niti imaju zasluge, niti ih navijači pamte niti išta značajno rade u karijeri.
Evidentno je da širom Evrope postoje igrači koji bi možda mogli donijeti dodatni kvalitet reprezentaciji u odnosu na neke koji su već tu, imate li u planu neko novo ime?
– Ne slažem se s tim, nije pošteno to što kažete. Trebate svi zajedno prestati sa tom praksom, da ako sumnjate u nekog igrača ili ga manje volite, da smatrate da ne treba igrati.
Pa mislite da bi on otisao po Tahirovica Hamulica da nije tolika medijska frka se digla i onda lik pozove Mesanovica iz KvisadreReX je napisao/la: ↑20 maj 2023, 20:37https://sport..ske.ba/ekskluzivni-veliki-intervju-hadzibegica-za-sportske-nemam-vremena-za-revoluciju-rezultat-je-na-prvom-mjestu/
Koliko kontradiktornosti na jednom mjestu... Biser intervjua, Hadzibegic spominje da mu je cilj podmladjivanje ekipe da bi na pomen Barisica i nekih igraca rekao da nema vremena pruzati sansu mladim igracima.
Fu*k my life.
Evidentno je da širom Evrope postoje igrači koji bi možda mogli donijeti dodatni kvalitet reprezentaciji u odnosu na neke koji su već tu, imate li u planu neko novo ime?
– Ne slažem se s tim, nije pošteno to što kažete. Trebate svi zajedno prestati sa tom praksom, da ako sumnjate u nekog igrača ili ga manje volite, da smatrate da ne treba igrati.![]()
Ma on je zatucan i tvrdoglav, misli da sve zna najbolje. Po njemu igraci, koji su pozivani prethdone 2-3 godine, su nedodirljivi i obavezni na svakom narednom okupljanju. Pa de malo ukljuci mozak, ako jedan Sanicanin presjedi na klupi pola utakmica u yebenom Partizanu, sta on moze doprinijeti reprezentaciji? A ignorise Barisica, a momak treci najbolje ocijenjeni stoper u HNLu koji je jaci od srbijanske lige.ReX je napisao/la: ↑20 maj 2023, 20:37https://sport..ske.ba/ekskluzivni-veliki-intervju-hadzibegica-za-sportske-nemam-vremena-za-revoluciju-rezultat-je-na-prvom-mjestu/
Koliko kontradiktornosti na jednom mjestu... Biser intervjua, Hadzibegic spominje da mu je cilj podmladjivanje ekipe da bi na pomen Barisica i nekih igraca rekao da nema vremena pruzati sansu mladim igracima.
Fu*k my life.
– Ne slažem se s tim, nije pošteno to što kažete. Trebate svi zajedno prestati sa tom praksom, da ako sumnjate u nekog igrača ili ga manje volite, da smatrate da ne treba igrati.![]()
Hadzija ce se prije zene odreci nego Kodre i PrevljakaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:18Baš mi Janjoševa zena lajkala koment koji sam napisao na Rukfasov intervju o tim starim i novim igracima. Gdje sam napisao da te napadače sem Edina i Demira treba prekrizit i dati sansu mlađim koji bar obecavaju.
Sad je Mehmed pod pritiskom, žena se mora slušat..![]()
,
Znači zbogom Smajo, Kenane,Jasminee...![]()
hoce, ali nece Janjos svoje:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:18Hadzija ce se prije zene odreci nego Kodre i PrevljakaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:18Baš mi Janjoševa zena lajkala koment koji sam napisao na Rukfasov intervju o tim starim i novim igracima. Gdje sam napisao da te napadače sem Edina i Demira treba prekrizit i dati sansu mlađim koji bar obecavaju.
,
![]()
babino je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:24hoce, ali nece Janjos svoje:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:18Hadzija ce se prije zene odreci nego Kodre i PrevljakaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:18Baš mi Janjoševa zena lajkala koment koji sam napisao na Rukfasov intervju o tim starim i novim igracima. Gdje sam napisao da te napadače sem Edina i Demira treba prekrizit i dati sansu mlađim koji bar obecavaju.
,
![]()
znaci sad znamo izvor brigadinih informacija:-)
Brazzzoo123 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:51Je li ima kakav info da li su kontaktirali Karica iz Darmstata, igrace BL sledece sezone.
Lijevi bek nama dodje umjesto Kolasinca i sa GazibegovicemImajednabrigada je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:29Brazzzoo123 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:51Je li ima kakav info da li su kontaktirali Karica iz Darmstata, igrace BL sledece sezone.
Koliko ja znam o tome nije kontaktiran, pokusacu se raspitati ili mozda neko vec zna vise o njemu.
Ja ne znam ni koju poziciju igra ni kakav ucinak ima.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, forgempp, Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut, Micron i 58 gostiju.