FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- skullcrusher
- Kontakt:
Ilija kralju ovo nam treba u klubu sto vise ovakvih ljudi i ovakvih poteza. Svaka cast
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Bravo Ilija. Da je Jos ovakvih igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Svaka cast svim igracima na borbi ali Ilija definitivno zasluzio trofej Ismir Pintol za ovu sezonu
Dobar igrac a prije svega ljudina i veliki covjek
Bravo Ilija gigante

Bravo Ilija gigante

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da nam je vise ovakvih... Momak samo zbog ovog cina zasluzuje da bude kapiten ekipe, a ako na ovo dodamo kako se ponasa na terenu mislim da se ne bi ni trebalo razmisljat ko ce sljedece sezone bit kapiten!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Danas lagano 0-2 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ilija Martinović jedan je od nas
Što više ovakvih igrača koji znaju šta je jedno Sarajevo i da je ovo najveći klub u državi BiH. Sve je sam Ilija rekao da je ovo mnogima "highlight" karijere i da se tako treba ponašati dok igraš za naš klub.

Što više ovakvih igrača koji znaju šta je jedno Sarajevo i da je ovo najveći klub u državi BiH. Sve je sam Ilija rekao da je ovo mnogima "highlight" karijere i da se tako treba ponašati dok igraš za naš klub.

Ovaj Ilija ima karakter koji odgovara prijeratnom FKS. Ljudina, svaka cast.
Sto se Pidrine plate tice - jako dobra.
Za orjentaciju, prosjecna plata u St. Louisu je 63K.
C Level Executive $150,431
Physician $137,643
Chemical Engineer $104,231
Data Scientist $103,491
Dentist $98,844
IT Manager $94,439
Pharmacist $93,243
Sales Manager $87,330
Product Manager $83,423
Software Engineer $74,817
Attorney $73,609
Project Manager $71,963
Architect $70,956
Federalna taksa za Pidru ako je samac je 35% a ako je u paru onda 24%, plus State taksa.

Sto se Pidrine plate tice - jako dobra.
Za orjentaciju, prosjecna plata u St. Louisu je 63K.
C Level Executive $150,431
Physician $137,643
Chemical Engineer $104,231
Data Scientist $103,491
Dentist $98,844
IT Manager $94,439
Pharmacist $93,243
Sales Manager $87,330
Product Manager $83,423
Software Engineer $74,817
Attorney $73,609
Project Manager $71,963
Architect $70,956
Federalna taksa za Pidru ako je samac je 35% a ako je u paru onda 24%, plus State taksa.
Ja ne znam što bismo se mi sklanjali bilo kome na terenu da bi ostvario taj neko svoje ciljeve. Glupost je onda dolaziti na utakmice izdvajati vrijeme i novac, ako će se bodovima trgovati. Meni je bitnije da na kraju završimo ispred Želje, nego da nam Velež vraća slj sezone tri boda.
Bori se na terenu Max, pa šta bude. Nama je isti Velež uzimao titulu iz ruku, Tuzla City nas je zadnja uzela prije nego nas je Borac pretekao iste sezone, pa se nismo bunili.
Bori se na terenu Max, pa šta bude. Nama je isti Velež uzimao titulu iz ruku, Tuzla City nas je zadnja uzela prije nego nas je Borac pretekao iste sezone, pa se nismo bunili.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Slaviša Radović jedini kompetentan za taj trofej.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:42Svaka cast svim igracima na borbi ali Ilija definitivno zasluzio trofej Ismir Pintol za ovu sezonu
Bravo Ilija gigante![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
🇵🇸
-
- Kontakt:
Balta?Torino je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:13Slaviša Radović jedini kompetentan za taj trofej.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:42Svaka cast svim igracima na borbi ali Ilija definitivno zasluzio trofej Ismir Pintol za ovu sezonu
Bravo Ilija gigante![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mali Mulalic?
Ma raja vazda nešto kalkulise,neke teorije,zavjere ,kladionice.Zeko87 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:10Ja ne znam što bismo se mi sklanjali bilo kome na terenu da bi ostvario taj neko svoje ciljeve. Glupost je onda dolaziti na utakmice izdvajati vrijeme i novac, ako će se bodovima trgovati. Meni je bitnije da na kraju završimo ispred Želje, nego da nam Velež vraća slj sezone tri boda.
Mi ćemo sigurno igrati pošteno,pa bolji neka pobjedi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Balta možda, Mulalić je premalo igrao da bi osvojio nagradu, realno.Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:28Balta?Torino je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:13Slaviša Radović jedini kompetentan za taj trofej.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:42Svaka cast svim igracima na borbi ali Ilija definitivno zasluzio trofej Ismir Pintol za ovu sezonu
Bravo Ilija gigante![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mali Mulalic?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
DalGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:36Balta možda, Mulalić je premalo igrao da bi osvojio nagradu, realno.