AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pobjeda odlicna i bitna, igra takodjer mada je i najslabiji protivnik. Ipak, Lazio ce tesko ispustiti 4. poziciju, a mi Boga molimo da Juvetu uzmu bodove. Samo tu nam je spas sezone.
Nazalost, i dalje drze ovu spodobu od trenera. Propusta se prilika da neko drugi na vrijeme upozna ove momke i napravi selekciju ko mu me treba za narednu sezonu.
Covjece, ti u ovakvoj utakmici gdje su ti 3 napadaca povrijedjena ne pozoves nekoga iz Primavere. Pri ovakvom rezultatu ti ubacujes Kjaera, propustas priliku da CdK-a gurnes na mjesto napadaca, a iza njega Adlija, jednostavno u rijesenoj utakmici da dadnes sansu nekim igracima. Zato mu se tvrdoglavost i neznanje i obilo o glavu u ovoj sezoni. Uzasne i neucinkovite rotacije i izmjene skoro cijelog tima nakon ili pred svaku tekmu LP, na kraju kurko na oba fronta.
#pioliout
Nazalost, i dalje drze ovu spodobu od trenera. Propusta se prilika da neko drugi na vrijeme upozna ove momke i napravi selekciju ko mu me treba za narednu sezonu.
Covjece, ti u ovakvoj utakmici gdje su ti 3 napadaca povrijedjena ne pozoves nekoga iz Primavere. Pri ovakvom rezultatu ti ubacujes Kjaera, propustas priliku da CdK-a gurnes na mjesto napadaca, a iza njega Adlija, jednostavno u rijesenoj utakmici da dadnes sansu nekim igracima. Zato mu se tvrdoglavost i neznanje i obilo o glavu u ovoj sezoni. Uzasne i neucinkovite rotacije i izmjene skoro cijelog tima nakon ili pred svaku tekmu LP, na kraju kurko na oba fronta.
#pioliout
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Piolija je bolje da šuti kad su neke stvari u pitanju. Pogotovo ova zadnja izjava o CdK-u. Šuti dok sezona ne završi, već svojom izjavom dokrajčavaš potpuno lika.
Šuti. Odradi ova zadnja dva meča ako je moguće sa pobjedama i onda pričaj o pojedinim igračima i ekipi.
Šuti. Odradi ova zadnja dva meča ako je moguće sa pobjedama i onda pričaj o pojedinim igračima i ekipi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hahaah suti Pioli, nemoj govoriti da je ovaj odron cuti ce te ko nedao bog, zamjeriti ce, ipak je lik talenat, suti, trpi, i turaj ga u igru kad god moze, jer valja opravdati 35M. Uz to kaze da nema veze sa Mercatom lik, odvode mu i dovode koga hoce, suti, radi i trpi, Grande Mister 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neke izjave se ne daju dok je sezona u toku. Pogotovo dio sezone koji odlučuje o puno stvari. Za 15 dana je sve gotovo i onda rezime raditi. A puno stvari ima da se popravi i riješi. Ovo ljeto će biti prometno u Milanu. Očekuje se čak 10-11 odlazaka i 6-7 dolazaka. Samo da ne dulje sa transferima i da se to riješava brzo. Jer već u prvoj sedmici Jula sezona počinje sa pripremama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znas li ti uopste sta su pripreme i za sto sluze ? Evo da ponovim jos jednom. Momak je dosao iz Belgijske (mnogo slabije lige) u Seria A bez da odradi pripreme i nije jos stigao nauciti jezik od prvih par utakmica igrao je protiv Napolia i intera. Ti stvarno ako mislis da su to idealne utakmice za novog igraca koji nije prosao pripreme s timom i koji je tek stigao onda ne znam sta da ti kazem.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa dobro, možemo se napraviti mazlumi pa njegovu karijeru u Milanu gledati kroz utakmicu protiv ekipe koja ima 3 pobjede u ligi i 18 bodova ukupno a ne kroz prethodne 122 utakmice u našem dresu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Problem je sto on ne zna hodati po terenu, nema fudbalskih osnova, sto god da uradi pogresno, to veze nikakve nema sa pripremama....meepo je napisao/la: ↑21 maj 2023, 03:15Znas li ti uopste sta su pripreme i za sto sluze ? Evo da ponovim jos jednom. Momak je dosao iz Belgijske (mnogo slabije lige) u Seria A bez da odradi pripreme i nije jos stigao nauciti jezik od prvih par utakmica igrao je protiv Napolia i intera. Ti stvarno ako mislis da su to idealne utakmice za novog igraca koji nije prosao pripreme s timom i koji je tek stigao onda ne znam sta da ti kazem.
Mislim druze da smo jednom raspravljali na tu temu, evo dole memaga ti odgovoriomeepo je napisao/la: ↑21 maj 2023, 03:15Znas li ti uopste sta su pripreme i za sto sluze ? Evo da ponovim jos jednom. Momak je dosao iz Belgijske (mnogo slabije lige) u Seria A bez da odradi pripreme i nije jos stigao nauciti jezik od prvih par utakmica igrao je protiv Napolia i intera. Ti stvarno ako mislis da su to idealne utakmice za novog igraca koji nije prosao pripreme s timom i koji je tek stigao onda ne znam sta da ti kazem.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Milanist druze, fakat ti opra temu na ruke. Razumijem te da imas previse vremena, znas i sam zasto govorim
ali bas ono too much peres na svakoj temi.
Moze se malo i racionalnije i umjerenije pisati i diskutovati ba.
A ovo za Piolija ako je istina da je govorio kako nije uticao na selekciju igraca, onda tek pokazuje svu slabost i bezmudost, premalen je kao covjek, prije svega.
Suti cijelu sezonu, toliko nerezonskuh poteza i promasaja, a sad kad je potonuo na svim poljima, onda svi drugi krivi. Cekao razvoj situacije, jer da se bolje proslo kroz sezonu onda bi kupio slavu i sutio. Smrad od covjeka i trenera.
Moze se malo i racionalnije i umjerenije pisati i diskutovati ba.
A ovo za Piolija ako je istina da je govorio kako nije uticao na selekciju igraca, onda tek pokazuje svu slabost i bezmudost, premalen je kao covjek, prije svega.
Suti cijelu sezonu, toliko nerezonskuh poteza i promasaja, a sad kad je potonuo na svim poljima, onda svi drugi krivi. Cekao razvoj situacije, jer da se bolje proslo kroz sezonu onda bi kupio slavu i sutio. Smrad od covjeka i trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa kud ces umjerenije brate, najblaze receno pisem o pojedinim igracima, ima i puno zesci rijeci od ovih koje upotrebljavam ali to cemo ostaviti za sljedecu sezonu, kad i ostalima bude jasno da su flopovi 
To za selekciju igraca nije samo do Piolija, ne vjerujem da ima trener u Italiji da ga pitaju koga da mu dovedu. I o tome smo jednom ovdje diskutivali. Tako za sva pojacanja koja su dosla krivi su iskljucivo oni koji su ih doveli.
Ne moze nama biti pojavanje neko tipa Lazetic, Dest, Vranks da ne idem dalje.
To za selekciju igraca nije samo do Piolija, ne vjerujem da ima trener u Italiji da ga pitaju koga da mu dovedu. I o tome smo jednom ovdje diskutivali. Tako za sva pojacanja koja su dosla krivi su iskljucivo oni koji su ih doveli.
Ne moze nama biti pojavanje neko tipa Lazetic, Dest, Vranks da ne idem dalje.
- OldFashioned
- Kontakt:
Za koga ste ako Pioli napusti kormilo ?
Zidane
De Zerbi
Conte
Pochettino
Nagelsmann
Spalletti
Luis Enrique
Bielsa
Villas-Boas
Benitez
Zidane
De Zerbi
Conte
Pochettino
Nagelsmann
Spalletti
Luis Enrique
Bielsa
Villas-Boas
Benitez
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 21 maj 2023, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sjajna pobijedi protiv ekipe koja se ne bori zadnji par kola jer su ispali. Nema, jučer se vidjelo da je Diaz zvijezda, kad treba igrat protiv ekipe koja mu pusta mjesta. Sto ovako nije igrao protiv merde, Napoli, Spezie,... ekipa gdje ga je vezni red pritiskao svi 90 minuta. Neee, tad se valjao po terenu na svakom kontaktu.
Bas sto memaga kaže, momak je odličan, al kao zamjena. Nije on vrijedan ti 30 mil sto Real traži. Za mene obični tipcic od neki 10-12 miliona da grije klupu i uđe drugom.
De Katelaar me jučer razočarao, pa jarane protiv onakve ekipe ti gubiš loptu u nogama. Nije ga niko presovao, imaš dovoljno vremena da se smiriš i skontas situaciju, a ti ko amater. Žalosno da je Pobega profesionalniji od njega u glavi. Branim ga, al ono jučer postavlja dosta pitanja. Možda stvarno ga dat Gallianiju u Monzu pa nek sazrije 2 godine za nas. Mislim da bi čak Daniel (Maldini) bolje odigrao na njegovom mjestu. Žalosno, onako nesto se ne smije desit tipu od 35 miliona.
Ne bitno 5:1 Pioli idalje zaslužuje otkaz. Jedino ako napravi čudo ove zadnje dvije tekme, al haj.
Slijedeći trener? Spalletti, al navodno ne zeli, Conte ne jer igra 352 sto ce uništit Leao, ja bi Nagelsmanna al mu je ugovor krvavo skup. Po svemu sudeći ostaje Pioli.
Treba nam igrač u voznom redu, ofanzivni vezni tu bi želio Szaboslaia iz RedBulla, i obavezno desno krilo i mladi napadač. Ne mpze bolan Giroud još jednu sezonu istrajati kao glavni napadač, ušao je u godine. Ono jučer se sve moglo skinut, sam skače u 16cu, gura se sa odbrambenim a ovaj i ne pokušava doc do lopte,
Sutra je Juve a oko poslijepodne stiže vijest o bodovima, priča se o -12. Ja bi im oduzeo cijelu sezonu i poslao ponovo u Serie C radi marifetluka. Jer nastavit će oni ovo dalje, i nije im prvi put, calciopoli je svjetski poznat, i zdravo radi Bljuventusa se spominje Mafia Serie A po Europi. Al nedaju Italijani svoj Juve i Fiat nikome, pa makar ga gutali.
Bas sto memaga kaže, momak je odličan, al kao zamjena. Nije on vrijedan ti 30 mil sto Real traži. Za mene obični tipcic od neki 10-12 miliona da grije klupu i uđe drugom.
De Katelaar me jučer razočarao, pa jarane protiv onakve ekipe ti gubiš loptu u nogama. Nije ga niko presovao, imaš dovoljno vremena da se smiriš i skontas situaciju, a ti ko amater. Žalosno da je Pobega profesionalniji od njega u glavi. Branim ga, al ono jučer postavlja dosta pitanja. Možda stvarno ga dat Gallianiju u Monzu pa nek sazrije 2 godine za nas. Mislim da bi čak Daniel (Maldini) bolje odigrao na njegovom mjestu. Žalosno, onako nesto se ne smije desit tipu od 35 miliona.
Ne bitno 5:1 Pioli idalje zaslužuje otkaz. Jedino ako napravi čudo ove zadnje dvije tekme, al haj.
Slijedeći trener? Spalletti, al navodno ne zeli, Conte ne jer igra 352 sto ce uništit Leao, ja bi Nagelsmanna al mu je ugovor krvavo skup. Po svemu sudeći ostaje Pioli.
Treba nam igrač u voznom redu, ofanzivni vezni tu bi želio Szaboslaia iz RedBulla, i obavezno desno krilo i mladi napadač. Ne mpze bolan Giroud još jednu sezonu istrajati kao glavni napadač, ušao je u godine. Ono jučer se sve moglo skinut, sam skače u 16cu, gura se sa odbrambenim a ovaj i ne pokušava doc do lopte,
Sutra je Juve a oko poslijepodne stiže vijest o bodovima, priča se o -12. Ja bi im oduzeo cijelu sezonu i poslao ponovo u Serie C radi marifetluka. Jer nastavit će oni ovo dalje, i nije im prvi put, calciopoli je svjetski poznat, i zdravo radi Bljuventusa se spominje Mafia Serie A po Europi. Al nedaju Italijani svoj Juve i Fiat nikome, pa makar ga gutali.
Zar nije Pochetino u Chelseu? valjda su ga dogovorili, ne znam mozda grijesim.Ostali sto se tice, vjerujem da bi kod Contea krv pisali, i to je ono sto fali trenutno ekipi, ali ne bi ga iz drugi razloga, a nista mi ljepse ne bi igrali sa njim, bila bi opet patnja i ho rukOldFashioned je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:22Za koga ste ako Pioli napusti kormilo ?
Zidane
De Zerbi
Conte
Pochettino
Nagelsmann
Spalletti
Luis Enrique
Bielsa
Villas-Boas
Benitez

Za ZizUA nemamo para i tu je odmah stvar jasna, otpada. Od ostali eto mogao bi Bielsa, pa da vidimo kako bi ovo islo

- Fantasista
- Kontakt:
Volio bih da nas preuzme neki portugalac ili španjolac koji gaji ofanzivan fudbal, više mi je preko glave mrtvih žabara koji blage veze nemaju. Enrike ili Marcelino bi bili dobar izbor ali kvalitetan prelazni rok će biti presudan. Opet se previše otpada skupilo i treba se toga riješit. Prvo treba rastjerat sve ove debile koji rade sa igračima, malo potrče i povrede se, fizička sprema igrača je užasna.
Moja dugogodišnja želja je EmeryFantasista je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:05Volio bih da nas preuzme neki portugalac ili španjolac koji gaji ofanzivan fudbal, više mi je preko glave mrtvih žabara koji blage veze nemaju. Enrike ili Marcelino bi bili dobar izbor ali kvalitetan prelazni rok će biti presudan. Opet se previše otpada skupilo i treba se toga riješit. Prvo treba rastjerat sve ove debile koji rade sa igračima, malo potrče i povrede se, fizička sprema igrača je užasna.
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
Teško da bi on i napustio Vilu, ima oko 7M platu.muxa je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:25Moja dugogodišnja želja je EmeryFantasista je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:05Volio bih da nas preuzme neki portugalac ili španjolac koji gaji ofanzivan fudbal, više mi je preko glave mrtvih žabara koji blage veze nemaju. Enrike ili Marcelino bi bili dobar izbor ali kvalitetan prelazni rok će biti presudan. Opet se previše otpada skupilo i treba se toga riješit. Prvo treba rastjerat sve ove debile koji rade sa igračima, malo potrče i povrede se, fizička sprema igrača je užasna.
Ma znam samo onako kažem da bi volio njega vidjeti na klupi Milana, čak se nekad ranije i dovodio u vezu s nama
Il Club più titolato al mondo!
Tako je. 2 velika skauta su vidjela ono sto nisu ljudi iz reprezentacije Belgije, Milana, Brugge itd

I ovaj ovdje nije znao hodati je li tako ?

sad ide kontra Milaniste za Diaza:)
A kakav je trener Monze?
A kakav je trener Monze?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.