FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ako Leo i TC izgube ovo kolo mi ostajemo, a ako neko od njih pobijedi i zadnje kolo doceka ispred nas mislim da je tu nas kraj
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma kakvo širenje lige, ko bi kod nas pristao sad na to...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Moramo bar bod izvuci u BL, toliko je i njima dovoljno da osiguraju 2.mjesto.
Sretno momci, nemamo se cega bojati, igrati hrabro, borbeno i uzdati se u Allahovu pomoc i sportsku srecu.
Sretno momci, nemamo se cega bojati, igrati hrabro, borbeno i uzdati se u Allahovu pomoc i sportsku srecu.
-
- Kontakt:
Paziti se kartona da u ranoj fazi ne dodjemo u situaciji da nam dva stopera imaju zute i slicno, jer ce biti i drugi zuti onda ako zatreba. I ekipa smo protiv koje je najvise dosudjeno penala paziti i na to ne dirati nikoga u kaznenom prostoru, ne komplikovati u odbrani, ne dodavati se previse, sto jednostavnije rjesavati, izbijati u aut u njihov prostor.
-
- Kontakt:
Pokusala je uprava da zavrsi sutra, nisu htjeli, hoce Doboj da ostave, pokusao je Stole preko nekih ljudi, nije uspio. Opcija postoji da Leotar ako bude ispadao odigra majstoricu sa Zvijezdom 09 i postoji opcija da se prosiri liga za jos 2 kluba i da niko ne ispadne
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Cista glupost i neistina o ikakvoj opciji prosirenja i neispadanja klubova. Ne znam gdje sve to pofatate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne moze se liga prosiriti u roku 10 dana. Svugdje, pa i cak i kod nas sezonu prije se to najavi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:

Doboj je već ostao, šta se ima spašavati, pa nema sile da ispadnu... Ovo za Leo je istina. Stole lud ako je pokušao, ako nas i zbog koga nabiju zbog njega će, ne mogu ga ljudi u BL organski.
-
- Kontakt:
Ne znam po cemu je Doboj vec ostao 3 boda ima vise od nas i losiji omjer, fazon je u tome sto bi Borac trebao, da hoce, dati ili nama ili njima bodove i zato su rekli da im je bolje njima dati a vezano za prosirenje, mnoge stvari su se desile za koje smo govorili nema sanse... Radnik je morao 2x da ispadne da bi stvarno ispao, tako da...simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:46![]()
Doboj je već ostao, šta se ima spašavati, pa nema sile da ispadnu... Ovo za Leo je istina. Stole lud ako je pokušao, ako nas i zbog koga nabiju zbog njega će, ne mogu ga ljudi u BL organski.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Sa vicom u savezu sve je moguće, ja sam info dobio kao navodno još prije 2 mjeseca. Zivi bili pa vidjeli. Momci su razpoloženi i spremni za igru. Poslije treninga put banja luke idu. Nadamo se svi da se vracaju sa bod(ovima). S vjerom u Boga Sloboda do groba.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Doboj ima 4 boda više od zone i bolji omjer mislim i sa Leotarom i sa Tuzlom, gotovo je to vjeruj... Imaju Široki koji je preloš u gostima. I još čak i imaju neku smislenu igru.crvenocrnitz je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:55Ne znam po cemu je Doboj vec ostao 3 boda ima vise od nas i losiji omjer, fazon je u tome sto bi Borac trebao, da hoce, dati ili nama ili njima bodove i zato su rekli da im je bolje njima dati a vezano za prosirenje, mnoge stvari su se desile za koje smo govorili nema sanse... Radnik je morao 2x da ispadne da bi stvarno ispao, tako da...simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:46![]()
A ovo za proširenje to mi je već veća fantastika i od ispadanja Borca i Čelika i Mladosti i Radnika... Pa u Turskoj onakvi razorni zemljotresi bili i opet se i klubovi pitali... Šta ćemo za Europu, i Sarajevo i Velež i Borac su igrali na zamjenskim, da ne ide niko u Europu? Od proširivanja nema ništa i u to se ne treba uzdati. ispada Tuzla, Leotar igra doigravanje, mi u BL šta bude a onda klepamo Želju i to je to, ništa više

Kad se Sajkaca rastrci protiv zelje zadnje kolo pa ponovi onu utakmicu kad je od tri igraca majmune napravio i cocalicu nije ostalo nista nego da ga srusi, penal zapad skocio sav na noge
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Doboj 34 SSH 31simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:23Doboj ima 4 boda više od zone i bolji omjer mislim i sa Leotarom i sa Tuzlom, gotovo je to vjeruj... Imaju Široki koji je preloš u gostima. I još čak i imaju neku smislenu igru.crvenocrnitz je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:55Ne znam po cemu je Doboj vec ostao 3 boda ima vise od nas i losiji omjer, fazon je u tome sto bi Borac trebao, da hoce, dati ili nama ili njima bodove i zato su rekli da im je bolje njima dati a vezano za prosirenje, mnoge stvari su se desile za koje smo govorili nema sanse... Radnik je morao 2x da ispadne da bi stvarno ispao, tako da...simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:46
![]()
A ovo za proširenje to mi je već veća fantastika i od ispadanja Borca i Čelika i Mladosti i Radnika... Pa u Turskoj onakvi razorni zemljotresi bili i opet se i klubovi pitali... Šta ćemo za Europu, i Sarajevo i Velež i Borac su igrali na zamjenskim, da ne ide niko u Europu? Od proširivanja nema ništa i u to se ne treba uzdati. ispada Tuzla, Leotar igra doigravanje, mi u BL šta bude a onda klepamo Želju i to je to, ništa više![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Sutra ce najmanje postenog fudbala biti na terenima, ali ko je kriv ekipama na zacelju sto su uzasni cijelu sezonu pa 2-3 kola prije kraja je najveci fokus ko je koga zavrsio, ko kome pustio ili ce pustiti, ko koga mrzi/voli i uvijek ce se kriviti drugi za svoj neuspjeh.
Pa tako i nasa Sloboda. Sutra je dan odluke, rekao bih, a ne narednog vikenda.
Pa tako i nasa Sloboda. Sutra je dan odluke, rekao bih, a ne narednog vikenda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ova uprava je već jednom pokazala da nije sposobna. Identična situacija kao prošle sezone, borba za opstanak do zadnjeg kola, nije se znalo hoćemo li ostati u PL ili ne. Na kraju sezone pustiš jako bitne igrače da idu, čak šta više, ni ne kontaktiraš ih (Ramić, Mujagić, Beganović, Veselinović). Sezona se počinje sa juniorima i bez trenera. Čisto sumnjam da će biti bolje i sledeće sezone ako se ostane, osim ako se ne dese neke korjenite promjene.
Previse opusteno pricate o nekim stvarima na javnom forumu. Za neke stvari je dobro i pp koristiti.
Sutra po 3 boda pa sta bude. A bit ce poraz bezbeli.
Sutra po 3 boda pa sta bude. A bit ce poraz bezbeli.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bice isto 1000% ako se ne krene s radom odmah nakon Zeljeznicara. Ako budemo cekali 5 do 12, bit ce za godinu dana ista situacijamontolivo18 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 16:38Ova uprava je već jednom pokazala da nije sposobna. Identična situacija kao prošle sezone, borba za opstanak do zadnjeg kola, nije se znalo hoćemo li ostati u PL ili ne. Na kraju sezone pustiš jako bitne igrače da idu, čak šta više, ni ne kontaktiraš ih (Ramić, Mujagić, Beganović, Veselinović). Sezona se počinje sa juniorima i bez trenera. Čisto sumnjam da će biti bolje i sledeće sezone ako se ostane, osim ako se ne dese neke korjenite promjene.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Onda udarit bojkot do daljnjeg, a ne čekat zadnjih 5 kola pa hajde čaršijo probudi se hajde navijači nema veze što mi ništa ne radimo godinu dana...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nama bi bila dovoljna i dva boda do kraja ukoliko sutra Leotar i Tc izgube, uz pobjedu Zelje i Sarajeva i remi Sirokog mozda i pobjedu Sirokog mislim da Zeljo ima bolji medjusobno, onda u tom slucaju ni Zelji ne bi trebalo vise od boda u zadnjem kolu tako da mogli bi odigrati neku miroljubljivu utakmicu i jedni i drugi zadovoljni budom(naravno ako se sve ovako poklopi mi moramo uzeti sutra nekako makar bod).
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sutra 2 ko Ferhadija.Ocam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.