Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zavrsit ces ti meni u ......................................................................Zelji.Virtu4l je napisao/la:Ja bojkotujem selektora
Treba pokazat ostalim kako se navija.Megamon je napisao/la:Evo sad nadjoh jedno od boljih izdanja Tukaca.
Uvjek smo bili najaci![]()
[youtube][/youtube]
Monolog veznjak?Wolverine je napisao/la:-------------------------neutral----------------------------
harisp-------geronimo-----noname--------emir_zenica
--------monolog-------devil-------otnys_ynwa----------
------------------------cartman---------------------------
----------------majestic-----virtual----------------------
mislim, nema tu puno filozofije.
jeidno sam zabrinut kako bi cartman i virtual saradjivali u napadu
jao ekipeWolverine je napisao/la:-------------------------neutral----------------------------
harisp-------geronimo-----noname--------emir_zenica
--------monolog-------devil-------otnys_ynwa----------
------------------------cartman---------------------------
----------------majestic-----virtual----------------------
mislim, nema tu puno filozofije.
jeidno sam zabrinut kako bi cartman i virtual saradjivali u napadu
spielführer_21 je napisao/la:Na golu je čovjek koji već dugo uspješno brani Neobranjivo(g) pa sam siguran da bi bio dobar i na golu- Harishp: već dugo brani u reprezentaciji a stidljivo se oprobao u Sarajevu i Bajernu
Štoperski par koji će mu pomagati su njegov vjerni saigrač iz repke, koji je čini mi se bez kluba- Šaban, te Željino dijete Strauss
Desnu stranu će braniti jedini deklarisani "dešnjak" na forumu- Pile87: Željina legenda, koji je u ovom klubu proveo čitavu karijeru uz kratkotrajni izlet u Lazio.
Na lijevom boku imamo mnogo opcija i zanimljivo je da u ovoj ekipi ima manje "dešnjaka" od onih kojima je lijeva strana draža. Od svih njih sam odabrao Čelikovo dijeta i ponajboljeg igrača Arsenala Bosca
Na poziciji zadnjeg veznog sam se dvoumio, dobrim destruktivcem igre se pokazao Aulleta, ali kako se on voli služiti nedopuštenim sredstvima, mjesto je zauzeo Alfaruqaminu koji kratkim i čestim klizećim startovima protivniku ogadi igru.
Njegova suprotnost i čovjek koji je zadužen da daje ton igri- playmaker Devil, Zvezdina legenda koji je ujedno i kapiten ekipe jer ga svi poštuju.
Desno krilo je Jacky09 za kojeg nisam siguran je li "dešnjak" ali sam siguran da ne voli lijevu stranu, i njegovim uvrštavanjem u ekipu je zadovoljen i nacionalni ključ. Ima bogato iskustvo iz Dinama.
Lijevo krilo igra Veležova legenda, sad u Manutd. čovjek kojeg su navijači prozvali "doktor" a i sam se potpisuje sa DrH
Napad je najbolji dio ekipe a predvodi ga igrač Dortmunda kojeg krasi epitet najatraktivnijeg forumaša, ali i slabi živci, poznat pod raznim nickovima ali se svi slažemo da je jedan Analitičar
U napadu je još jedna legenda čija je filozofija "napad je najbolja odbrana" i forsira presing na protivnike tokom cijelog meča- Paja, legenda Arsenala.
Na klupi je rezervni golman iz Manua: Cartman: i mnogi će se složiti da je na golu najveća konkurencija.
Cijelu lijevu stranu pokriva mlada nada Barce T-Mac; čovjek koji je alternativa na svim pozicijama je Melanholičar; Fera je zadužen za dobru "atmosferu" u ekipi; a na klupi su i napadači koji čekaju zapeti kao puška, to je trio poznat i kao "Papetovi napadači": Željovac, Harry_90 i Frutek
To je 18 veličanstvenih od kojih skladnu ekipu treba napraviti veliki Tuzlak, koji je poznat po dobroj taktici ali mu novinari zamjeraju da ne voli "dijalog"...
nemoj nam našeg Charugu, ipak ti je dao dobru poziciju, ali sad kad se ljutiš da ti kažem da je meni dao poziciju vlasnika klubaMonolog je napisao/la:@Spielfuhrer
![]()
![]()
![]()
Doći ćeš ti na chat(haxballov), pa ćeš vidjeti tuzlanskog maga.
Ko se ljuti... zna onmuXmania je napisao/la:nemoj nam našeg Charugu, ipak ti je dao dobru poziciju, ali sad kad se ljutiš da ti kažem da je meni dao poziciju vlasnika klubaMonolog je napisao/la:@Spielfuhrer
![]()
![]()
![]()
Doći ćeš ti na chat(haxballov), pa ćeš vidjeti tuzlanskog maga.poslao na PP, nije želio ovdje to nalijepiti da tebe ne pravimo ljubomornim
e vidi ovog pametnjakovića, kao direktor ove superstar ekipe, konto sam da te dovedem kao napadača umjesto Paje, traži ga Lokomotiva iz Prištine nude dobru lovu, ide na ljeto 100%... Sad neću, dovešćemo Mažestika iz Wolverinove ekipemandraX je napisao/la:muXmania ti ćeš igrati veznjaka tj. vezat' ćeš kopačke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.