FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

numanumaye22
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la numanumaye22 » 18 maj 2023, 14:18

let3 je napisao/la:
18 maj 2023, 14:14
numanumaye22 je napisao/la:
18 maj 2023, 13:48
Ja sam za to da se Messi oprosti na fin nacin, ali kad pogledas igrace u Cityu i njihovu igru, meni sve smijesno izgleda. Jbggg kriv je Bartomeu i lose poslovanje kluba, nekad smo dovlacili najvece igrace svijeta kao sto je Haland, sad nam vijest kad nam se po drugi put vrati ostarjeli Aubamejang, kud ces dalje.

Kad vidis jucer kako City igra, imam osjecaj da bi nas oduvali, 10 komada bi primili u 2 tekme, onaj intenzitet se ne moze pratit, nekad smo mi tako igrali. Nama ce igrat Lewa i Messi koji skupa imaju 72 godine hahaha
Šta je problem u vračanju igrača koji je obesmislio nogomet ?
Nikakv problem, da imas ostale igrace na drugim pozicijama koji su bas dobri. Ovako Araujo, Pedri, Nico i De Jong su vrhunski, ostalo talasika.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2023, 15:37

Cancelo bi bio vrhunsko pojacanje,bas igrac koji nam je potreban - ofanzivni bek

U,ovoj sezoni smo vidjeli da nam,fali kvaliteta u napadu , a to je zato jedjim dijelom sto kunde nije dobar u ofanzivi i sto balde tek stasava

Cancelo po desjoj strani,a nekad i po lijevoj kao,sto je u citiju igrao, bio bi ogroman dobitak, mozda i najpotrebniji igrac za poboljsanje kvalitete ove ekipe, ne moze se uvijek igrati,s,kundeom na beku,nije covjek taj profil igraca mada se snalazi koliko toliko,moramo imati profi beka koji dojosi predjost i u ofanzivi,neka ga je i platiti 40 50 miliona , njega i gundogana dovesti i jos npr onog karaska za,kojeg mislim da bi se dobro uklopio, imali bi uz vec postojece igrace vrlo potentnu ekipu za napasfi cak i ligu prvaka uz malo srece
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2023, 16:04

Romariooo je napisao/la:
18 maj 2023, 15:37
Cancelo bi bio vrhunsko pojacanje,bas igrac koji nam je potreban - ofanzivni bek

U,ovoj sezoni smo vidjeli da nam,fali kvaliteta u napadu , a to je zato jedjim dijelom sto kunde nije dobar u ofanzivi i sto balde tek stasava

Cancelo po desjoj strani,a nekad i po lijevoj kao,sto je u citiju igrao, bio bi ogroman dobitak, mozda i najpotrebniji igrac za poboljsanje kvalitete ove ekipe, ne moze se uvijek igrati,s,kundeom na beku,nije covjek taj profil igraca mada se snalazi koliko toliko,moramo imati profi beka koji dojosi predjost i u ofanzivi,neka ga je i platiti 40 50 miliona , njega i gundogana dovesti i jos npr onog karaska za,kojeg mislim da bi se dobro uklopio, imali bi uz vec postojece igrace vrlo potentnu ekipu za napasfi cak i ligu prvaka uz malo srece
Kako to da City otjera Cancela, Bayern neće da mu ponudi ugovor kad ima zicer, a Barci bi bio vrhunsko pojačanje ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2023, 16:42

let3 je napisao/la:
18 maj 2023, 16:04
Romariooo je napisao/la:

Kako to da City otjera Cancela, Bayern neće da mu ponudi ugovor kad ima zicer, a Barci bi bio vrhunsko pojačanje ?
Ne uklapa im se u koncepcije vjerovatno, a nama je potreban takav igrac, sto,se mene tice ne mora to biti bas ni cancelo,nego bilo ko slicnog profila, a takvih nesto i nema na trzistu koliko je meni poznato
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 18 maj 2023, 19:49

DA za povratak Messija - ako ce imati platu kao sto nude Albi sada… i da ce biti napadac sa klupe kao sto je sada Fati… vracati Messija da igra u prvih jedanaest je glupost najveca…

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 18 maj 2023, 20:39

Leeds spreman ponuditi 40 miliona za Abdea. :kafa:
Rodjeni su pitarske picke!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 18 maj 2023, 21:37

1921boy je napisao/la:
18 maj 2023, 20:39
Leeds spreman ponuditi 40 miliona za Abdea. :kafa:
Za onaj konjski pogled 20 maraka puno.Koliko je fudbal precjenjen to nije normalno.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 18 maj 2023, 21:56

let3 je napisao/la:
18 maj 2023, 16:04
Romariooo je napisao/la:

Probaš. Valja, super, zadržiš. Ne valja, zahvališ se, vratiš. Milina.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2023, 21:59

jasonstatham je napisao/la:
18 maj 2023, 21:56
Slažem se, ali sve je to Bayern već uradio i otvorio nam oči :mrgreen: što mora i Barca ponavljati :D

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 maj 2023, 22:37

Upravo ovo

:tokralju:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 18 maj 2023, 23:52

let3 je napisao/la:
18 maj 2023, 21:59
Slažem se, ali sve je to Bayern već uradio i otvorio nam oči :mrgreen: što mora i Barca ponavljati :D
Salah, de Bruyne, Di Maria, Samuel, Bergkamp, Samuel, djelimično i Aspas. Ne upali uvijek iz prve.
A sa druge strane, nije da Barcelona ima tri vrhunska desna beka u timu.
Uostalom, Cancelo je bio truba u Juventusu, ništa se nije isticao ni u Valenciji, pa eksplodira u Cityju.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2023, 23:55

18 maj 2023, 23:52
let3 je napisao/la:
18 maj 2023, 21:59
Salah, de Bruyne, Di Maria, Samuel, Bergkamp, Samuel, djelimično i Aspas. Ne upali uvijek iz prve.
A sa druge strane, nije da Barcelona ima tri vrhunska desna beka u timu.
Uostalom, Cancelo je bio truba u Juventusu, ništa se nije isticao ni u Valenciji, pa eksplodira u Cityju.
Pa u pravu si :thumbup: sto jest jest

Ma brate, ništa konkretno protiv Cancela, yebo njega... već želim vidjeti našeg Dedića u dresu Barce :D o tome se radi :mrgreen:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 maj 2023, 07:48

Cancelo ima fizikalije i zna lopte ali lik je jednostavno glup i to je to.Isti igrac kao Semedo.Brz , startan , jak , zna i sa loptom ali decision making jako cesto ne postoji.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 19 maj 2023, 07:51

Cancelo jedino ako ce dzaba doci ili za sicu i uz malu platu, taj panj nit je vrijedan velikih para nit velike plate.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 maj 2023, 13:04

⚽️ Pouzdani novinar ASa Javi Miguel prenosi vijest vezanu uz Raphinhu. Barcelonin trener Xavi izjavio je klupskoj upravi da računa na Brazilca iduće sezone te da njegova prodaja ne dolazi u obzir. Španjolski stručnjak na Barceloninoj klupi vjeruje da nema boljih rješenja od Raphinhe za poziciju krila na nogometnom tržištu.

🇧🇷 Raphinha je za Blaugranu odigrao 46 susreta, postigao 10 pogodaka i podijelio 12 asistencija. Doveden je iz Leeds Uniteda prošle godine u katalonsku prijestolnicu za 58 milijuna eura, a trenutna tržišna vrijednost Brazilca iznosi 50 milijuna eura. S Barcelonom je ugovorom vezan do kraja lipnja/juna 2027. godine.

:rol: :rol:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 maj 2023, 13:21

Cancelo apsolutno nije bio truba u Juventusu. Pao je u nemilost Allegria koji je smatrao da ne zna braniti. Istina, on nije neki defanzivac, ali Allegriu se ni Dani Alves nije dopadao tako da sve je jasno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 19 maj 2023, 13:31

Rajaz je napisao/la:
18 maj 2023, 22:37
Upravo ovo

:tokralju:
Najbolji napadac u zadnjih 30 godina bez ikakve dileme. Kad se sjetim tek 2014 kad je dosao uz Rakitica, kako je grizao po terenu, pun zelje da uzme Ligu Prvaka. Promijenio mentalitet ekipe. A kako je tek silovao Madrid, ehh. :salut:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2023, 22:20

Pogba je napisao/la:
19 maj 2023, 13:21
Cancelo apsolutno nije bio truba u Juventusu. Pao je u nemilost Allegria koji je smatrao da ne zna braniti. Istina, on nije neki defanzivac, ali Allegriu se ni Dani Alves nije dopadao tako da sve je jasno.
Ima svojih mana Cancelo, a to ne izgleda u bajernu dobro ne mora nista da znaci,igracu neki tim i neka igra leži jednostavno, a nesto ne lezi, cini mi se da bi mu barca lezala kao i citi,nije neki defanzivac,al nama i treba ofanzivac, npr dani alves je vjerovatno najbolji desni bek svih vremena, a to je zato sto se njegov stil igre savrseno uklopio u barcin stil igre gdje su svr njegove dobre strane dosle do izrazaja,a sve slabosti u odbrani nisu jer nije imao puno posla nazad,da je igrao u engleskoj ili italiji vjerovatno bi nekom rupom bio proglasen i nikad ne bi prismrdio svjetskom vrhu, osim naravno,da je mladji i da je igrao u pepovom citiju gdje bi bio odlican, al opet ne toliko kao u onoj barceloni. Nije Cancelo njevova klasa ni blizu,al eto neke slicnosti ima jer,su obojica,dobri ofanzivno,a,slabi defanzivno

barca ce narednu sezonu igrati uglavnom kao favorit protiv ekipa koje se brane i tu takav bek i treba,videjeli smo kako smo bezidejni po desnoj strani kad se protvnik brani,kunde je tu spor i neprodoran bek,ostaje sam rafinja da nesto pokusava i probija i uglavnom nista od toga jer nema pomoci u ofanzivi od beka.

S druge strane cancelo kad je u slicnoj igri kakvu je citi igrao,bio je dobar,cesto je donosio prevagu u napadu , ne znam jednostavno,sto ga ne bi doveli ako nije preskup jer treba nam ofanzivni itekako a,nema nekih bogzna boljih opcija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 20 maj 2023, 13:03

Ma Cancelove igračke sposobnosti uopšte ne trebaju da brinu. A pogotovo kada nam beka igra štoper Kounde ili nekad Araujo ili veznjak Roberto. Cancelo je do sada pokazao samo jedna problem, glava. Pep ga je zbog tog izbacio, u Bayernu sa Nagelsmanom loše počelo. A to ovdje ne bi imao, jer bi sigurno bio konstantan u prvoj, nema neku konkurenciju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 maj 2023, 13:34

Romariooo je napisao/la:
19 maj 2023, 22:20
S druge strane cancelo kad je u slicnoj igri kakvu je citi igrao,bio je dobar,cesto je donosio prevagu u napadu , ne znam jednostavno,sto ga ne bi doveli ako nije preskup jer treba nam ofanzivni itekako a,nema nekih bogzna boljih opcija
Ovo jest ali kad je igrao lijevog beka, na desnoj strani je doosta losiji bio. On je prakticno igrao ko lijevo krilo kod Pepa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.