RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Jadno da jadnije ne moze biti sta pisete ovdje pa ima svak pravo na svoje misljenje i toliko ste neupuceni.Taj isti Vladavic koga pljujete je jedino dijete Veleza koje je igralo za repku jedini igrac koji je igrao ligu sampiona ovi to samo mogu gledati na televiziji.Igrac koji je Velezu 2006 godine preko transfera Zeljeznicar- Zilina donio 200.000 km to je istina a ko je krao pare to je druga prica me znate ne pricajte.
Jedino dijete Veleža koje je igralo za repku
Osim što si glup ko qrac i neznalica si.

Osim što si glup ko qrac i neznalica si.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da debilu jedino dijete koje je bilo 4 godine standardni reprezentativac debilcino glupa da debilu
Kakve gluposti ti pišeš čovječe, sramota me čitati. Vidi se da ste iz istog miljea, isti narativ, iste floskule, isti mitovi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Champions League

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
[quote=Mostarwolf1981 Bravo drug neka brisu samo to i mogu retardi jeftini klimoglavci sve im valja sve od svakog igraca i trenera koji je dosao su napravili mitove i naravno na kraju popljuvali sve kao i uvijek.Sramota.
Sad mu odmah obrisati post, da se šlagira 
A vidi ovog drugog i citiranja. Kakva dva akademika.

A vidi ovog drugog i citiranja. Kakva dva akademika.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakva idotska razmišljanja, al dobro raznolikost nas krasi.
Samo bih da kažem još jednu stvar ne bi li doprlo do ograničenih umova.
Vladaviću svaka čast, gotovim ga isto kao i druge 'legende' Veleža, kao i svakog pojedinca koji je dao ikakav doprinos za uspjeh kluba.
Međutim, beskompromisno veličanje bilo koga ko NAPADA Velež, ko utiče DESTRUKTIVNO i unosi NEMIR je van svake pameti pa da mi je najmiliji.
Izlaziti u javnost konstantno sa ovakvim nebulozama je bezobrazluk. Konstantna opstrukcija ne donosi nikome dobro. Daleko od toga da je sve savršeno u klubu, nikad nije bilo i nikad neće biti. Nije ni u drugim klubovima, ali okani se medija, ako imaš nešto reći fino odeš do uprave i pokušaš napraviti nešto konstruktivno
Samo bih da kažem još jednu stvar ne bi li doprlo do ograničenih umova.
Vladaviću svaka čast, gotovim ga isto kao i druge 'legende' Veleža, kao i svakog pojedinca koji je dao ikakav doprinos za uspjeh kluba.
Međutim, beskompromisno veličanje bilo koga ko NAPADA Velež, ko utiče DESTRUKTIVNO i unosi NEMIR je van svake pameti pa da mi je najmiliji.
Izlaziti u javnost konstantno sa ovakvim nebulozama je bezobrazluk. Konstantna opstrukcija ne donosi nikome dobro. Daleko od toga da je sve savršeno u klubu, nikad nije bilo i nikad neće biti. Nije ni u drugim klubovima, ali okani se medija, ako imaš nešto reći fino odeš do uprave i pokušaš napraviti nešto konstruktivno
-
- Kontakt:
Da je imao nešto u glavi mogao je imati bolju karijeru od Džeke.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Barbarez, Kodro, Salihamidžić… ?Zemi10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 10:34Jadno da jadnije ne moze biti sta pisete ovdje pa ima svak pravo na svoje misljenje i toliko ste neupuceni.Taj isti Vladavic koga pljujete je jedino dijete Veleza koje je igralo za repku jedini igrac koji je igrao ligu sampiona ovi to samo mogu gledati na televiziji.Igrac koji je Velezu 2006 godine preko transfera Zeljeznicar- Zilina donio 200.000 km to je istina a ko je krao pare to je druga prica me znate ne pricajte.
Opet su botovi u ofanzivi, kako nanjuše krv hijene.
-
- Kontakt:
Ne računa se djetetom Veleža ako nije prokockao sve pare što je zaradio i nije pio gajbu pive noć prije utakmice.ra1981 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:33Barbarez, Kodro, Salihamidžić… ?Zemi10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 10:34Jadno da jadnije ne moze biti sta pisete ovdje pa ima svak pravo na svoje misljenje i toliko ste neupuceni.Taj isti Vladavic koga pljujete je jedino dijete Veleza koje je igralo za repku jedini igrac koji je igrao ligu sampiona ovi to samo mogu gledati na televiziji.Igrac koji je Velezu 2006 godine preko transfera Zeljeznicar- Zilina donio 200.000 km to je istina a ko je krao pare to je druga prica me znate ne pricajte.
Možda bi Barbareza mogli nekako ugurati zbog pokera ali ovu dvojicu teško u djecu Veleža.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao da ces se prepoznati u napisanom jer upravo si ti jedan od tih koji konstantno i najvise vrijedja neistomisljenike ili ljude koji nemaju isti (partijski)stav o nekim stvarima.
Hajde ti brate sad protiv Sarajeva ubaci koju baklju na teren,shebi nam ga,iscupaj koju stolicu i "rokni"par topovskih udara.Onako "reda radi" i time" pomozi" Velezu....
Ja sam eto glup za vas 5-6..i neka sam.Nastavite pljuvati.Nista neobicno za"mostarsku raju"(a koliko mi je poznato,raja su bili kmetovi).
Espiritosanto je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:39Ne računa se djetetom Veleža ako nije prokockao sve pare što je zaradio i nije pio gajbu pive noć prije utakmice.ra1981 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:33Barbarez, Kodro, Salihamidžić… ?Zemi10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 10:34Jadno da jadnije ne moze biti sta pisete ovdje pa ima svak pravo na svoje misljenje i toliko ste neupuceni.Taj isti Vladavic koga pljujete je jedino dijete Veleza koje je igralo za repku jedini igrac koji je igrao ligu sampiona ovi to samo mogu gledati na televiziji.Igrac koji je Velezu 2006 godine preko transfera Zeljeznicar- Zilina donio 200.000 km to je istina a ko je krao pare to je druga prica me znate ne pricajte.
Možda bi Barbareza mogli nekako ugurati zbog pokera ali ovu dvojicu teško u djecu Veleža.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Hajde i ti, živ bio, prestani navijati za Velež. Neće ti teško pasti, nedavno si počeo.JuzniBosanac je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:43Nisam ni sumnjao da ces se prepoznati u napisanom jer upravo si ti jedan od tih koji konstantno i najvise vrijedja neistomisljenike ili ljude koji nemaju isti (partijski)stav o nekim stvarima.
Hajde ti brate sad protiv Sarajeva ubaci koju baklju na teren,shebi nam ga,iscupaj koju stolicu i "rokni"par topovskih udara.Onako "reda radi" i time" pomozi" Velezu....
Ja sam eto glup za vas 5-6..i neka sam.Nastavite pljuvati.Nista neobicno za"mostarsku raju"(a koliko mi je poznato,raja su bili kmetovi).
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nego pratim malo forum Sarajeva i vidim ljudi pišu pada koeficijent na nama a raste na Sarajevu.
Pregledam malo to i upratih da isto pada na Slogi i Tuzla Cityu.
Joj pa ova dva kola obećavaju ludilo.
Pregledam malo to i upratih da isto pada na Slogi i Tuzla Cityu.
Joj pa ova dva kola obećavaju ludilo.
-
- Kontakt:
Ili ovajOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:52Tito.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:49Sjevernokorejski pas je u srz pogodio
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑04 okt 2022, 19:49Neka ljudi lijepo osnuju MNK Osman i furaju svoju furku, ja sam spreman uplatiti članarinu za 50 godina unaprijed. Javlja se mogućnost bogatih sponzora iz Saudijske Arabije i za par godina eto ih inshalah u LP. To bi bila plaho dobra opcija.
Neka zvijezde bez polumjeseca nama komunjarama, pijaćarima bez pedigrea, fukari, metalurgico antifa, koji pušimo, pijemo, inhaliramo, kockamo, psujemo boga i seksualno dejstvujemo bez obzira na vjersku, rasnu i političku pripadnost. Nekako je ta crvena zvijezda ku RA tija od svega ostalog znakovlja. Meni barem.![]()
![]()

Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 nov 2022, 01:00Dva velikana, Juventus i Velež u vnago.
Pomislih reći istim vnago ali nije talijansko vnago kao naše. Ovo mi rekoše u povjerenju degustatori vnago.
Na ovoj strani Jadrana je pak isto vnago svih koji pričaju istim jezikom a zovu ga svojim plemenskim imenom. Krleža kaže ista balega pregažena povijesnim kolima. Sva razlika između naših sluđenih plemena je u tome ko nam je prababe guzio: Stambol, Pešta ili Beč. Čiji kuratz u babi njegova, vjera u kući. Ovdje žive taoci prošlih guženja i služenja. Nikad robom?? Nikad ne vladamo sobom.
Pokušali smo tačno prije 79 godina na današnji dan ali ne ide, nije to za nas. Ovo je područje ovaca i ovnova, sve je isto samo Čobana više nema. Odoh i ja.![]()
Da se manje zamjerao sa trenerima Salzburga i Žiline imao bi bolju karijeru,ali jbg.Espiritosanto je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:22Da je imao nešto u glavi mogao je imati bolju karijeru od Džeke.
Šteta, bio je strašan potencijal.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.