Hahahahahahahahhaha jaka
Nek napadaju i mpja koji je cunj u odbrani
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vjerujem kao sto sam i pisao, poznavajuci njega, da ga nije pretjerano dotakla kradja po pitanju MVP-a, ali da je sigurno duboko u njemu proradio inat da im svima pokaze ko je tata igre, a i da se ne lazemo, imaju istorijsku sansu za prsten
Poslije Nowitzkog nije bio neko u čijim sam igrama toliko uživao, možda playoff Jimmy
Ja čekam i dalje da @Torres_9 napiše #bogotac , ali ništaL-Train je napisao/la: ↑19 maj 2023, 14:14I dalje se javljaju navijaci pacova iz San Francisca i to nakon sto ih je izbacila ekipa koja se skupila prije dva i po mjeseca?
Utakmicu su izgubio krajem i pocetkom cetvrte cetvrine kada je Bron opet ostao bez gasa i krenuo da sipa trojke,sve to se desava kada od lika trazis da brani Jokica jer AD ne moze,a pri tome se udaraj dole se Gordonom pa onda hajde malo trci i za Murrayem i KPJom gore.AD ako vec ne moze da obavi posao nqd Jokicem on bi morao potegnuti 30+ svako vece,sinoc napadacki nije postojao,a to je tesko sranje kad imas iste pozicije iz kojih si dao 40 dvije veceri prije toga.
blago receno DEN je imao domacinsko sudjenje u obje utakmice,valjda ce ista stvar biti u LA iako je serija sad na ivici za Lakere.
Inace Den je vrhunski poslozena ekipa oko Jokica.Sve ono sto njemu treba okolo da ovaj napad moze funkcionisati.
Pa da Silver i ABC zavrse na aparatima
Ma jok sudije su ih ubile
Prcetina ti u glavi brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.