Jedino da izvaramo kakvog arapa

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jedino da izvaramo kakvog arapa
Cisto primjera radi Sloboda je gradski klub i kao takva se i financira iz budzeta vlasnika. Prosto i jednostavno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 maj 2023, 16:49Cisto primjera radi napisi primanja iz budzeta za navedene klubove ?
E nama je SDP baš zamutio svaka im čast. Nemamo mi pravo nikog prozivat SDA, HDZ ovo ono...
Ovo sto je nama Jasmin uradio za sve ove godine je zalosno .ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑19 maj 2023, 18:04E nama je SDP baš zamutio svaka im čast. Nemamo mi pravo nikog prozivat SDA, HDZ ovo ono...
Uostalom, nema to veza sa strankama, muti svako i utaju poreza radi svako, od pekare, kafića do hotela sa 5 zvjezdica...
Neka daje i treba grad da daje i 10 puta više od ovog što daje, sami su tako izabrali, sve i jednog čovjeka koji je imao želju da napravi nešto od kluba, pa čak i par ljudi koji su htjeli sa svojim firmama da završe stadion po prvobitnom projektu u zamjenu za lokale ispod, SVE SU IH ODBILI. Zato treba vršit pritisak da daju još više... Kad su se pravili pametni, neka daju...mk1008 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 18:09Ovo sto je nama Jasmin uradio za sve ove godine je zalosno .ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑19 maj 2023, 18:04E nama je SDP baš zamutio svaka im čast. Nemamo mi pravo nikog prozivat SDA, HDZ ovo ono...
Uostalom, nema to veza sa strankama, muti svako i utaju poreza radi svako, od pekare, kafića do hotela sa 5 zvjezdica...
Slusam neki dan na tv hoce nekakvu operu u Tuzli da organizuje o kralju o Tvrtku. Lika samo te gluposti oko umjetnosti interesuju na sport je zaboravio , ubio ga je , ugusio.
Ove pare sto dobijemo iz budzeta na osnovu toga i zivimo bukvalno, ne daj Boze da prestanu davati bili bi mrtvi...
Cijela liga nam je nazalost zasnovana na pranju para, utaja poreza, sukob interesa itd...
Nek daju, bolje vama 10 miliona nego da oni raskrcme. Samo ne znam sto se cude kad se mi "snalazimo".Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 17:18Cisto primjera radi Sloboda je gradski klub i kao takva se i financira iz budzeta vlasnika. Prosto i jednostavno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 maj 2023, 16:49Cisto primjera radi napisi primanja iz budzeta za navedene klubove ?
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 maj 2023, 18:44Nek daju, bolje vama 10 miliona nego da oni raskrcme. Samo ne znam sto se cude kad se mi "snalazimo".Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 17:18Cisto primjera radi Sloboda je gradski klub i kao takva se i financira iz budzeta vlasnika. Prosto i jednostavno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 maj 2023, 16:49
Cisto primjera radi napisi primanja iz budzeta za navedene klubove ?
Ni blizu, ugasili smo Zmaja koji je bio Tuzla City ultra pro max mega giga plus. Od plasmana u bivšoj državi, finala kupa, Kupa prvoligaša, plasmana u PL, euro utakmica... Mali ste još. Samo se interesujemo oko dešavanja jer ste nam konkurent u ovom dijelu tabele. Nek' ti Balja kaže kakve su vam plate.
Tebe se sjetim svaki put kad uzmem tariguz i obrisem te.
Hebo to, pade Šećina priča da se ne sikiramo u vodu, frka danas
Nisam se ni prest'o sikirati.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:04Hebo to, pade Šećina priča da se ne sikiramo u vodu, frka danas
Što neko reče, Adema da zovu i pitaju kako!
A jesi vidio šeme za Leotar majku im hebem? Ali će zato neko drugi zaplatitiBeduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:07Nisam se ni prest'o sikirati.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:04Hebo to, pade Šećina priča da se ne sikiramo u vodu, frka danas
On kad bi rek'o da je sutra subota, ja ne bih vjerovao i znao bih da ce se nesto izjaloviti. Al Borac pada![]()
Zato sam ja jos prije sedmicu dana rekao da svi imaju svoje kanale spasavanja i unaprijed dogovorene sheme. Samo je pitanje ko je na vrijeme jamio i sa kim šurovao.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:09A jesi vidio šeme za Leotar majku im hebem? Ali će zato neko drugi zaplatitiBeduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:07Nisam se ni prest'o sikirati.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:04
Hebo to, pade Šećina priča da se ne sikiramo u vodu, frka danas
On kad bi rek'o da je sutra subota, ja ne bih vjerovao i znao bih da ce se nesto izjaloviti. Al Borac pada![]()
![]()
Ali kakve šeme jbt... Je l' moguće da je ovoliki kriminal i da svi muljaju od saveza preko klubova a samo mi mutavi!?Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:18Zato sam ja jos prije sedmicu dana rekao da svi imaju svoje kanale spasavanja i unaprijed dogovorene sheme. Samo je pitanje ko je na vrijeme jamio i sa kim šurovao.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:09A jesi vidio šeme za Leotar majku im hebem? Ali će zato neko drugi zaplatiti![]()
Mi smo tu jos i najposteniji, pa rekao bih i najnesposobniji. Sve u zadnji cas.
Sjecam se da je i ranijih sezona @Ultra cini mi se govorio kako se bodovi kupuju i dogovaraju na pocetku sezone u prvim kolima, narocito ako nemas ambicija za nesto veliko. Dok jos nikome ne treba i ne misli o tome ti nauzimas bodova, kasnije kompenzujes ako kome treba i ti si rahat. Ako i upadnes slicajno u vrh, jos bolje.
Koliko mi mozemo zaplatit u tim radnjama?simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:23Ali kakve šeme jbt... Je l' moguće da je ovoliki kriminal i da svi muljaju od saveza preko klubova a samo mi mutavi!?Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:18Zato sam ja jos prije sedmicu dana rekao da svi imaju svoje kanale spasavanja i unaprijed dogovorene sheme. Samo je pitanje ko je na vrijeme jamio i sa kim šurovao.simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:09
A jesi vidio šeme za Leotar majku im hebem? Ali će zato neko drugi zaplatiti![]()
Sjecam se da je i ranijih sezona @Ultra cini mi se govorio kako se bodovi kupuju i dogovaraju na pocetku sezone u prvim kolima, narocito ako nemas ambicija za nesto veliko. Dok jos nikome ne treba i ne misli o tome ti nauzimas bodova, kasnije kompenzujes ako kome treba i ti si rahat. Ako i upadnes slicajno u vrh, jos bolje.
Sve je do nasantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:37Koliko mi mozemo zaplatit u tim radnjama?simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:23Ali kakve šeme jbt... Je l' moguće da je ovoliki kriminal i da svi muljaju od saveza preko klubova a samo mi mutavi!?Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:18
Zato sam ja jos prije sedmicu dana rekao da svi imaju svoje kanale spasavanja i unaprijed dogovorene sheme. Samo je pitanje ko je na vrijeme jamio i sa kim šurovao.
Sjecam se da je i ranijih sezona @Ultra cini mi se govorio kako se bodovi kupuju i dogovaraju na pocetku sezone u prvim kolima, narocito ako nemas ambicija za nesto veliko. Dok jos nikome ne treba i ne misli o tome ti nauzimas bodova, kasnije kompenzujes ako kome treba i ti si rahat. Ako i upadnes slicajno u vrh, jos bolje.![]()
Ima li ista pozitivno po nas, ili bi nas samo moglo kostat?
Sreća pa je konkurent možda i mutaviji. Inače bi bilo pušing rođo.
Znajuci nas, donji smo znacisimonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:42Sve je do nasantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:37Koliko mi mozemo zaplatit u tim radnjama?simonknows je napisao/la: ↑19 maj 2023, 21:23
Ali kakve šeme jbt... Je l' moguće da je ovoliki kriminal i da svi muljaju od saveza preko klubova a samo mi mutavi!?![]()
Ima li ista pozitivno po nas, ili bi nas samo moglo kostat?Možemo i zaplatiti i profitirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.