Kakve ljetne pripreme ?? Pa to je bogalj. Lik ima povrijedjene krizne ligamenta na oba koljena. On ne smije nu u granap bez medicinske ekipe. Sve staro i invalidno treba tjerati iz kluba. Ozbiljan fudbalski klub ne moze biti stjeciste invalida i gerijatrije.Lucas je napisao/la: ↑19 maj 2023, 09:32Odigrao tačno minut protiv Posušja još ljetos i povrijedio se.Zadnjih nekoliko utakmica je na klupi, nadam se da će dobiti minutažu u naredne dvije utakmice, značit će mu psihološki da osjeti teren prije početka ljetnih priprema koje brzo počinju.pjankesarajevo je napisao/la: ↑19 maj 2023, 09:29Bogavam jel ovaj Anicic ikako odigro minute i ako jeste kako je igro? Nisam upratio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kontam pogresna tema,kad ono vidim da sam na pravoj. Ko je od nas spominjao Praljka? Za sve ostalo se obrati svojim forumasima ili procitaj njihove bljuvotine o nasem klubu. Uglavnom se sudrzimo,ne odgovaramo dok ne poludimo,pa se onda vi kao cudite sto vam je neko nesto na sveti Velez rekao. Sad vas gaze nogama nesto nisam vidio da vas provociramo? Mi kad zijanimo dodje ceta vasih papaka da nas pljuje vidim to ti nije bitno? Nisam zelio da pisem nakon Zrinjskom mada sam trebao nakon vasih uvreda,bljuvotina protiv mog kluba,tad nisi vidim pisao nista?1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:47Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:47Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja sam veteran kako zivota ,tako i HZ,sjecam se dobrih prijeratnih vremena,kada su nas vodili Giganti i Gospoda poput Jole Muse i Svetozara Vujovica. Sve su se utakmice Veleza i Sarajeva rjesavale uz prsut i lozu,kako je jedino i ispravno. Sad su u oba kluba,podkapacitarni ljudi,koji jednostavno to nisu u stanju. Saradnja klubova mora ici i poceti na najvisem nivou od uprava. Ne moze nas niko sa strane posvadjati ako smo mi kako treba.1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:47Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.
Toliko sto se tice uprava i saradnje. Navijacki odnosi su veoma korektni,pa i vise od toga. Na forumase se ne treba previse osvrtati,to su uglavnom debili i nerdovi,kojima u RL normalna raja puca cvoke. Mada koliko sam ja upratio osim par forumasa Sarajeva ( kojima ste se nesto licno zamjerili ) niti vas nesto prozivamo po forumu,niti koristimo te izraze koje si nabrojao. Time vas caste uglavnom novosarajevski zohari.
Sto se utakmice tice,favoriti smo,posebno poslije vasih gluposti ,crvenih kartona u kupu. A i inace,govorim kao neko kome ste dragi - ekipa vam je jos uvijek previse granapska,prejeftina da biste bili ozbiljno konkurentni u prvenstvu. Tu vam ne moze niko pomoci. Samo pravilan rad s finacijama i dobar rad s omladinskom skolom.
Mi imamo neuigranu ekipu,loseg trenera,da nije toga bili bi sigurni u pobjedu a i ovako pomoc sudija nam ne treba i ako je bude.
Kad se vec ne mozemo ko ljudi dogovoriti,neka onda pobjedi bolji a to smo ipak mislim mi !!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitomani trenutno drže medije u svojoj kontroli.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:33Nigdje se o ovome nije pisalo a mi kad na Grbavici slično uradimo ko da se palio stadion majku im jbm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:

Veliki respect RA i gradu Mostaru (nikad nešto Zapadni), samo je jedan Mostar.1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:47Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.

Kad pričamo o odnosu Velež -FKS treba odvojiti navijače i uprave klubova. Nisam bio žrtva terora u Listici, ali oni koji jesu znaju kako je i koliko RA učinio za Hz. To se ne smije zaboraviti. Jedan veličanstven čin za obje grupe.
Uprave i igrači na terenu nek rade svoj posao,pa i nek se biju, ali navijaci moraju ostati "braca". To je u interesu obje skupine i ako hoćeš drage nam BiH. Samo zlonamjerni forumasi iz kojekakvih interesa ili gluposti mogu vrijeđati jedni druge. Nije lijepo ono bacanje i trganje stolica , ali bih pitao Pitare sa Istoka i Hz kako bi se oni ponašali da recimo hipoteticki su finale Kupa u Zenici igrali Slavija -Lukavica(Zrinjski) i FKS (kao Velež ). I sad navijaci Slavije spominju Markale i......, ponižavaju himnu ... Mislim da bi Pitari sa Istoka isto postupili.
Samo ću ti reći da sam gledao Sestica, BMW, Vahu , našeg i vašeg Ristica i sve druge. Bio bih sretan da je Velež dobio,pa kakav god rezultat bio u Vrapcicima, nažalost ne igra se pod BB.
Svako dobro želim Velezu, prošli ste Vi mnogo teških nepravdi. Pozdrav za RA i cjeloviti MOSTAR

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 19 maj 2023, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A sta da naplatimo od sergijasa ljudi dragi?
Pa to nema afrikanca onog da nahrani i brazilca sta vam je,samo stadi u red kojima duguju i prije ce se ugasiti jadni nego sto nekom nesta plate.Hallaliti treba bijedi uvijek,i treba i udjeliti za nafake.Vidis da je sevap bod im dati i malo radosti.
Pa to nema afrikanca onog da nahrani i brazilca sta vam je,samo stadi u red kojima duguju i prije ce se ugasiti jadni nego sto nekom nesta plate.Hallaliti treba bijedi uvijek,i treba i udjeliti za nafake.Vidis da je sevap bod im dati i malo radosti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ni marke im halaliti.mma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:56A sta da naplatimo od sergijasa ljudi dragi?
Ma bolan jad bijeda je to gdje neces hallalitiFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:56Ni marke im halaliti.mma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2023, 11:56A sta da naplatimo od sergijasa ljudi dragi?
FK SARAJEVO.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Iako se na prvu cini manje, 90ak stolica sam ja uspio prebrojati da nedostaje

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Uzeli im cca 300 po stoliciJavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2023, 12:13Iako se na prvu cini manje, 90ak stolica sam ja uspio prebrojati da nedostaje
![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba im ispostavit racun u Natuzziju da moraju stolice uzetmnon46 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 12:14Uzeli im cca 300 po stoliciJavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2023, 12:13Iako se na prvu cini manje, 90ak stolica sam ja uspio prebrojati da nedostaje
![]()
![]()

Uz to imas ostecenih stolica, napuklih itd..JavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2023, 12:13Iako se na prvu cini manje, 90ak stolica sam ja uspio prebrojati da nedostaje
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Izbit gurbetima ono malo jada iz novčanika 

Sad ce opet morati sergiju organizovati, evo taman petak

ide pomozi.ba broj Ligata im sredio danas opet
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pored 3 igrača što su dobili crvene kartone u Zenici, ko je ono njima i povrijeđen?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, laznokrilo, mire971, N3R3D, Velaxsa i 30 gostiju.