Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la hurem » 16 maj 2023, 18:18

Joj sto ne mogu neinteligentne likove.
Ok, Prevljak zadužio reprezentaciju (mada ne znam kako jer je situacija obrnuta) ali imaš odličan argument da ga ne pozoves a s dr.strane pozoves Tabakovica.
Prevljak hem je u lošoj formi hem je s utakmicama zavrsio 23.04. To ce biti skoro 2 mjeseca neigranja do utakmice s Portugalom. S dr.strane imaš Tabakovica u životnoj formi kojem prvenstvo zavrsa tik pred Portugal maltene, 3.6.
Ko je ovdje lud?
I da, ako su papiri problem...onda zovi Hamulica koji će bar biti u ozbiljnom trenaznom procesu do 3.6...
Bar nesto možeš očekivati. Sta ćeš očekivati od Prevljaka koji je bukvalno vec mjesec dana na odmoru, a ostalo još mjesec dana do Portugala.
...
Hajd sva sreća pa se cini da napokon ozbiljnije razmatra opciju pozivanja Barisica, ako ne bude vec kasno. Eto morao se Kovačević povrijediti za takvo što?

Jel to moramo prizivati povrede pojedinih anonimusa u reprezentaciji da bismo kaparisali neke koji bi mogli mozda biti veliki zalog za budućnost.
K vragu.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 16 maj 2023, 18:20

Nabraja koga je gledo pa kaze da ih nece pozvati zbog Mesanovica i ostalih koji realno nikakav igracki kvalitet ne donose. 🤣🤣🤣
Jedino se ovo oko Kovavevica slazem sa njim :bih:
menstrual

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 16 maj 2023, 18:36

Logično za Kovačevića, ako bude i igrao treba sačekati. stvarno bi bilo glupo da sad neko standardan ispadne, radi frajera koji je jučer ispušio u Srbiji. Nakon što nas je napustio.
Tabaković nema naše papire, tako da je besmisleno pričati o njemu za junski termin.
Treba razumjeti i selektore, nije to baš jednostavno reći nekom standardnom reprezentativcu da neće biti pozvan, radi nekog neprovjerenog. Govorim generalno.
Barišić je prioritet, Hamulić treba biti pozvan da se ta sapunica završi.
Jašića treba pozvati, ako ništa drugo, da se nagradi za patriotizam i da mu se pomogne sada kad je na ledu u austriji. Ta trojica su po meni nova imena koja bi trebala biti na spisku. Uz to, dečko je već bio u kombinacijama A selekcije austrije.
Huseinbašić je priča za jeseni, ako bude uopšte zaslužio poziv.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 maj 2023, 18:43

Horoz je napisao/la:
16 maj 2023, 18:36
Logično za Kovačevića, ako bude i igrao treba sačekati. stvarno bi bilo glupo da sad neko standardan ispadne, radi frajera koji je jučer ispušio u Srbiji. Nakon što nas je napustio.
Tabaković nema naše papire, tako da je besmisleno pričati o njemu za junski termin. Treba razumjeti i selektore, nije to baš jednostavno reći nekom standardnom reprezentativcu da neće biti pozvan, radi nekog neprovjerenog. Govorim generalno.
Barišić je prioritet, Hamulić treba biti pozvan da se ta sapunica završi.
Jašića treba pozvati, ako ništa drugo, da se nagradi za patriotizam i da mu se pomogne sada kad je na ledu u austriji. Ta trojica su po meni nova imena koja bi trebala biti na spisku.
Huseinbašić je priča za jeseni, ako bude uopšte zaslužio poziv.
Kako nema nase papire, kad momak ima bh pasos? Da nema pravo nastupa, ogradio bi se Hadzija odmah od njega, ne bi ovako glupe izjave davao. A i svi mediji pisu kako bi mogao se naci na spisku sad za junski termin
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 maj 2023, 18:51

Huseinbasic koji reako da hoce igra za Njemacku " Radimo na tome. Sve dok se to ne potvrdi definitivno. Bez obzira što je napravio neke poteze"

Kovacevic koji suti " On je sam želio igrati za Srbiju. Međutim, desio se problem. On je donio odluku, nije niko drugi. Sada imamo tri golmana koja su dobra"

:tokralju:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 maj 2023, 18:57

Zukanovic je napisao/la:
16 maj 2023, 18:51
Huseinbasic koji reako da hoce igra za Njemacku " Radimo na tome. Sve dok se to ne potvrdi definitivno. Bez obzira što je napravio neke poteze"

Kovacevic koji suti " On je sam želio igrati za Srbiju. Međutim, desio se problem. On je donio odluku, nije niko drugi. Sada imamo tri golmana koja su dobra"

na stranu fake i nebuloze, ali tebi ista ova 2 slucaja?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2023, 19:01

Zukanovic je napisao/la:

Pa eto nek se oglasi Kovacevic ako nije on kriv. Izadjes pred novinare, kazes to je menadzer moj rekao, ja nemam veze s tim i slicno. Mada cim on suti, njemu je zelja da ode branit za one tamo. Koliko je kriv menadzer, toliko je i on sam
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 18 maj 2023, 15:50

Znači potvrđeni za juni Kovačević, Hamulic i Barišić. Vrlo sam pozitivno iznenađen moram reći.

imam osjećaj da se i kod Huseinbasica nesto radi cim je dobio državljanstvo

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 18 maj 2023, 16:06

Varg je napisao/la:
18 maj 2023, 15:50
Znači potvrđeni za juni Kovačević, Hamulic i Barišić. Vrlo sam pozitivno iznenađen moram reći.

Otkud sad Kovacevic? Zar nije rekao da ne razmislja sada o njemu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2023, 16:09

Varg je napisao/la:

Mislis da bi samo tako ubacio Kovacevica u sastav? Umjesto koga, svi golmani su nam u dobroj formi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 18 maj 2023, 16:15

Varg je napisao/la:

Kad si ih potvrdio ... :?:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 maj 2023, 17:16

Ma kakvi, Menalo i Barišić te eventualno Hamulić i to je to od "novih". Ali kakva je glupost ova podjela igrača na nove i one koji to nisu. Bože sačuvaj.

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 18 maj 2023, 18:30

slika

Nemojte ljudi plaho nagadjati, poludit ce nam madafaka :D
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 18 maj 2023, 19:09

Hamula- beg ce biti pozvan, to je odlicno. On mora biti u reprezentaciji, jer taj elektricitet koji on donosi nam je potreban. Puna mi kapa mlakonja. Kad vidim Hadziahmetovica i taj karakter, glava me zaboli.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 maj 2023, 19:17

Ne moze brat da poziva objektivno bolje "nove" igrace jer ovi losiji "stari" imaju neke zasluge :rol:
naprijed rejal

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 18 maj 2023, 19:23

Nedavno je dobio po nosu od jednog bh. agenta.
Nije ispostovao za sto je uzeo eure.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 maj 2023, 19:26

Meni je najjace kako je Gojak ostao popisan. Sreca pa njegovu brnjicu nismo vidjeli na zadnjem okupljanju.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 maj 2023, 20:43

Uzeo garant pare za minutažu Mešanovića, to je jedino što nije ispoštovao na prošlom okupljanju :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 maj 2023, 21:39

babino je napisao/la:
16 maj 2023, 18:57
Zukanovic je napisao/la:

na stranu fake i nebuloze, ali tebi ista ova 2 slucaja?
Gori je slucaj Huseinbašić od Kovačević ma kako to zvučalo, ako uzmemo sve stvari u obzir (i sportske i nesportske).
Ne bih polemizirao dalje dok situacija u vezi s doticnim ne bude zvanična, jasnija.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 19 maj 2023, 10:15

Ovo oko prostora za nove igrace u reprezentaciji je komicno.

Barisic IN, Milicevic OUT
Hamulic IN, Prevljak OUT
Menalo IN, Duljevic OUT
Jasic IN, Gojak OUT
Tabakovic IN, Mesanovic OUT
Zolotic IN, Kovacevic OUT
Kodro OUT
Bilbija OUT

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Sheyi, zastitaIdentiteta i 67 gostiju.