Tehnički propusti, dobijamo licencu na drugostepenoj

Moderator/ica: GracanicaAA
Tehnički propusti, dobijamo licencu na drugostepenoj
Od najvecih medija u drzavi je prenijeto skoro kao udarna vijest do onog najmanjeg medija lokalnog.
Vjerujem da ce se klub oglasiti.
Pa razumijem sta hoces DA kazes Ali mislio Sam naravno over mlade DA potpisemo na amaterske ugovore Pa od njih 5 ili 7 ako neko ima potencijal kai npr Ali kod nas Pa onda dogovarat profi ugovore ionako ce tesko bit izborit prve god premijer ligu Ali u te eventyalno 2 sezine ubodes Par talenata I DA spremimo poprilicno mladu ekipu I uigranu za Pemijer ligu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 maj 2023, 14:11Ne ide to bas tako. Mi mozemo potpisivati igrace koji su vec ranije potpisali profesionalni ugovor. Inace placamo naknadu za treniranje. Tako da moramo biti oprezni kako ne bismo placali ono sto placaju Zeljo i Mladost, ili sto trebaju platiti. To je nekih 20.000 po igracu.
Drugo, niko ne kaze "igraci opusteno". Njihovo je da pokusaju dobiti svaku utakmicu. Mi moramo biti oprezni sa PL jer kad udjemo, bilo bi glupo odmah ispasti naredne godine, a opet ponavljam, ne mozes dovesti 10 igraca za jedan rok. To se radilo ranije i to je ubitacno sto finansijski sto sportski.
Jos bi trebalo biti nedjelja 22:00
Jedini razlog zbog kojeg se pisu ovakvi naslovi i jeste da se izazove emocionalna reakcija koja ce prevladati osobom i namamiti je da klikne na link (manje vise definicija "klikbejta"). Na zalost danasnje novinarstvo se svelo na pokusaj kreiranja senzacionalizma na sve moguce nacine bez obzira koliko sam sadrzaj bio obmanjujuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.