sto se cancela tice, beton igrac, desno ga staviti i nemas brige, cak bih i Kuhara pustio da on ostane. i ne zezajte za daviesa, momak je ekstra lijevo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ta ekipa, barem u tom trenutku nije bila sposobna takvo nesto napraviti.
Hmm, problem je što bi Irac mogao biti zamjena za Kimiha a ne njemu neka ispomoć.farinelli123 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:52Inace, kad bismo nekako prevarili onaj west ham i onog Rice-a doveli u Bavariju, to bi bilo stogod. Bolje nego Kejna sto jurimo.
Ima i ta vest, ali je istinitija ona da TT na njega baca oči još od Šelzija. Mislio sam do nedavno da je Rice bezveznjak, klasičan engleski tikvan, ali sam se prevario. Ima u njemu kombinacije Van Bommela i Švajnija. Najsličniji je Rodriju na tržištu. Nego ne vidim kako on dolazi u Bajern.armando je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:30Hmm, problem je što bi Irac mogao biti zamjena za Kimiha a ne njemu neka ispomoć.farinelli123 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:52Inace, kad bismo nekako prevarili onaj west ham i onog Rice-a doveli u Bavariju, to bi bilo stogod. Bolje nego Kejna sto jurimo.
Ne valja što se priča o zainteresovanosti nekih klubova za našeg malca. Za nadati se da samo tvrdi pazar za jači novi ugovor.
Slažem se sa tobom, kao i uvijek. I treba uzeti lovu za Ganabrijafarinelli123 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 20:16Ima i ta vest, ali je istinitija ona da TT na njega baca oči još od Šelzija. Mislio sam do nedavno da je Rice bezveznjak, klasičan engleski tikvan, ali sam se prevario. Ima u njemu kombinacije Van Bommela i Švajnija. Najsličniji je Rodriju na tržištu. Nego ne vidim kako on dolazi u Bajern.armando je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:30Hmm, problem je što bi Irac mogao biti zamjena za Kimiha a ne njemu neka ispomoć.farinelli123 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:52Inace, kad bismo nekako prevarili onaj west ham i onog Rice-a doveli u Bavariju, to bi bilo stogod. Bolje nego Kejna sto jurimo.
Ne valja što se priča o zainteresovanosti nekih klubova za našeg malca. Za nadati se da samo tvrdi pazar za jači novi ugovor.
Ali on i Jozua u vezi i da uskače austrijski Kante - Koni Lajmer to bi već bio pristojan vezni red i mali Rajan.
I napred Marcus Thuram za handgeld + neki špic za realnu lovu (Kolo Muani / Vlahović ? /_____ ) i onda bismo ličili na ok tim.
Gnabrija pustiti i njegovo vreme dati Telu i otkupiti Kansela. Posle može i Dejvis na levo krilo i vuk sit i ovce na broju.
Ovo je ekipa koja bi sejala strah na (Divljem) Zapadu i koje bi se i Carls Bronson plasio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.