Postao/la JuzniBosanac » 18 maj 2023, 11:49
Nakon (ne)prospavane noci,insan bude realniji.
Zrinjski nije toliko "mocan",nasa igraj je bila ok po planu strucnog staba.Gol koji smo fasovali je slucajnost zesca.Kada cujem jutros onog uvlaciguzza iz Trojke,onog komentatora,muka mi dodje .Gledo sam maloprije reprizu tekme,mada sam bio u Zenici,htio sam je opet pogledati.
@MOZAK,obicno cijenim tvoje komentare ali ovaj put moram reagovati na tvoju konstataciju da je"sudjenje bilo odlicno".Pogledaj tekmu jos jednom ali obrati paznju na faulove koje je njima svirao a nama nije Onaj pomocni sudija sto je pogodjen je mahao za Zrinjski sve.Da bude jasno,MI nismo bili konkretni u napadu,i zato smo izgubili a ne zato sto je Zrinjski"superioran".OPET su nas uzeli nasom greskom.Ona"reakcija'Hrkaca kod gola budi mi sumnje.Jos"pokrio" golmana .Vidim pisete da Laus treba ici.Ma pojedincima ovdje ni dragi Bog nije dobar.Momak je jako dobro parirao na sredini i to na jako ostru,na trenutke pogibrljnu igru Gospara medjugorskih.Pogledajte opet onaj skok Corluke i kada Hadzikic brani a on na odbijanac ide krvnicki na loptu,samo da zabije.Oni ne gledaju gdje je glava protivnika,Bilbija je trebao dobiti direktni crveni karton kada jr u glavuopalio Zeljkovica.Bas me interesuje stabi oni uradili da je bilo obrnuto?!
Mene cude cudne i glupe izmjene.Andjusic je katastrofa u zadnjim utakmicama,skrt,uvijek potez vise...Ni Vehabovic noje imao svojdan ali"tjerati ih" odmah,nije u redu.Oni su stubovi igre Veleza.Ali Feda je jucer strasno pogrijesio-gubis,ganjas rezultat a on ubacuje Karamarka?!Nigdje logike,nigdje veze.Trebao je Leaia ubacitu,momak se bar trudi,ima nabolju kondiciju u skoro citavoj ekipi.Pa daj mu SANSU.
Ono cupanje stolica,vidio sam HAJVVAANE koji su to radili,i to u trenutku kada imamo josmalo vremena,mozda da zabijemo ,oni prekidaju tekmu,prave dimnu zavjesu,lome stolice...Odlicnu ste stvar uradili pomogli ste ZRINJSKOM!Samo osoba bez mozga moze ono uraditi .Novac koji ce se dati za kaznu i za stetu mogao se iskoristiti na bolji nacin.
Ovo ko ide dlhe,gol razøik ili medjysobni je jako nejasno napisano Po ovome ide gol razlika a AKO je ona identicna onda VALJDA ide medjusobni skor..Ko je pisao ovo bas je nepismen,ili zlonamjeran,kako bi se moglo tumaciti u zavisnosti od situacije,onako kako kome odgovara.
Falice nam protiv Sarajeva pola tima-nema Vehabovica,Lausa,Prsesa radi crvenih kartona..Igrace Mucaj..nrk nm je Bog na pomoci. Valjda ce sad biti mjesta za naseg Solomonca...i NAPOKON Pavic,od onog Cukovica mi ne bude dobro,kad ima loptu na nasoj polovini. i