Nisu to emocije to je seljakluk, Pozz1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 01:46Mostarac45 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:13Sta cam je laus kriv, on jedini muda ima ondje doduse fali mu malo i mozga ali ok nadoce bilbija i njihov golman zadnji nekoliko minuta red armiju ondje pokaziva srednjak i provociraju nas, sta su im trebali nego skociti i bukvicu im ocitati.A lomljenje i bacanje stolica osudjunem ako imaju videi indetifikovati face i zabranit ulaz u vrapcice, da su to pravi navijaci zapjevali bi na kraju ko svi,TI NIKAD NISI SAM I NECES BUTI ZNAJ NAPRIJED VELEZ LE U NOVE POBJEDE![]()
Ja sam lomio stolice i ubacio par stolica i baklju jednu, i da sam Bogdo Bilbiju u oko pogodio i evo haj mi ti zabrani ili dođi lično lekciju održati. Ako ti možeš ponižavanja slušati i ako te emocije ne nose jadniče ja ne mogu kao ti biti. Evo očitaj mi lekciju i zabrani na stadion i ti i pozeri svi poserem vam se na crvenu noć i merhamet.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Imamo bolju gol razliku od njih.JimmyPage je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:04kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Međutim, sa kakvim snagama da pobjedimo Sarajevo?
.........................Hadžikić.................
Muminović....Zvonić...Hrkać......Ćuković
.................Zeljković......Halilović
Dejanović............Anđušić..........Šikalo
..........................Haskić.......................
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Leai/Dejanovicmozak je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:16Imamo bolju gol razliku od njih.JimmyPage je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:04kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Međutim, sa kakvim snagama da pobjedimo Sarajevo?
.........................Hadžikić.................
Muminović....Zvonić...Hrkać......Ćuković
.................Zeljković......Halilović
Dejanović............Anđušić..........Šikalo
..........................Haskić.......................
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispredJimmyPage je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:04kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Gleda se gol razlika ako su dvije ekipe poravnate bodovima.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispredJimmyPage je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:04kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
To znaci da Zeljeznicar treba izgubiti od Slobode , odnosno da ne smije više od 3 boda uzeti u iduće dvije tekme da bi mi bili eventualno četvrti uz dvije pobjede?ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispredJimmyPage je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:04kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Mislio sam da mogu oni četiri boda uzet. To je smiješno pravilo u trokružnom sistemu da odlučuje međusobni u kojem je neko igrao 2 puta kuci , a neko jednom.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 18 maj 2023, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- DzananMusa11
- Kontakt:
E čuj Feđa radi svoje izjave kriv što golman kona nije dodirnuo loptu 100 minuta. Da nam je Feđa na klupi ne bi sigurno bili onako poniženi na terenu, da nismo centaršuta opasnog uputili.
Evo neko je okačio sliku postavljanja odbrane, tako se postavljao i vezni red, igrači sami na 30 metara od gola non stop.
Haskić primi loptu, otrese čuvara, gurne je na lijevu stranu, čovjek ima 30 metara ispred sebe, dolazi do lopte i vraća je nazad. Tu sam izgubio svaku nadu u osvajanje kupa.
Ovi što se sad javljaju kao kritičari mogu da začepe jer su zakasnili debelo.
Feja je nikakav trener ! S onom igrom od jučer ne bi povjedili ni Vrbanjušu (bez uvrede).
Evo neko je okačio sliku postavljanja odbrane, tako se postavljao i vezni red, igrači sami na 30 metara od gola non stop.
Haskić primi loptu, otrese čuvara, gurne je na lijevu stranu, čovjek ima 30 metara ispred sebe, dolazi do lopte i vraća je nazad. Tu sam izgubio svaku nadu u osvajanje kupa.
Feja je nikakav trener ! S onom igrom od jučer ne bi povjedili ni Vrbanjušu (bez uvrede).
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ti zaboravio finale prošle godine kad nas je Sarajevo razvalilo u prvom poluvremenu?DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27E čuj Feđa radi svoje izjave kriv što golman kona nije dodirnuo loptu 100 minuta. Da nam je Feđa na klupi ne bi sigurno bili onako poniženi na terenu, da nismo centaršuta opasnog uputili.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
kako ces staviti Sarajevu +4 i Velezu +6 ,OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
a igraju između se,dvije tekme do kraja
Gol razlikaVR6_LION je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:38kako ces staviti Sarajevu +4 i Velezu +6 ,OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
a igraju između se,dvije tekme do kraja
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Gol razlika se gleda za ostale pozicije, za prvaka, Evropu i ispadanje se prvo gleda medjusobni omjer (ako vise od 2 ekipe imaju isto bodova pravi se izmedju njih posebna tablica i skupljaju se bodovi iz tih medjusobnih omjera).mozak je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:26Gleda se gol razlika ako su dvije ekipe poravnate bodovima.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispred

Ako mi pobjedimo Sarajevo i Posusje
A Zeljo i Siroki jednom kiksaju
Mi idemo u evropu
SVI NA STADION !
VELEZ TE TREBA !
A Zeljo i Siroki jednom kiksaju
Mi idemo u evropu
SVI NA STADION !
VELEZ TE TREBA !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Seljakluk teški.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:12Nisu to emocije to je seljakluk, Pozz1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 01:46Mostarac45 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:13Sta cam je laus kriv, on jedini muda ima ondje doduse fali mu malo i mozga ali ok nadoce bilbija i njihov golman zadnji nekoliko minuta red armiju ondje pokaziva srednjak i provociraju nas, sta su im trebali nego skociti i bukvicu im ocitati.A lomljenje i bacanje stolica osudjunem ako imaju videi indetifikovati face i zabranit ulaz u vrapcice, da su to pravi navijaci zapjevali bi na kraju ko svi,TI NIKAD NISI SAM I NECES BUTI ZNAJ NAPRIJED VELEZ LE U NOVE POBJEDE![]()
Ja sam lomio stolice i ubacio par stolica i baklju jednu, i da sam Bogdo Bilbiju u oko pogodio i evo haj mi ti zabrani ili dođi lično lekciju održati. Ako ti možeš ponižavanja slušati i ako te emocije ne nose jadniče ja ne mogu kao ti biti. Evo očitaj mi lekciju i zabrani na stadion i ti i pozeri svi poserem vam se na crvenu noć i merhamet.
-
- Kontakt:
Tako je, kiks sa Igmanom nas je zesce unazadio...a i koliko njima onaj gol na kraju i bod protiv Sarajeva sada znacimostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27To znaci da Zeljeznicar treba izgubiti od Slobode , odnosno da ne smije više od 3 boda uzeti u iduće dvije tekme da bi mi bili eventualno četvrti uz dvije pobjede?ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispred
Mislio sam da mogu oni četiri boda uzet. To je smiješno pravilo u trokružnom sistemu da odlučuje međusobni u kojem je neko igrao 2 puta kuci , a neko jednom.
+1 seljakluk i primitivizamra1981 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:41Seljakluk teški.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:12Nisu to emocije to je seljakluk, Pozz1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 01:46
nikakve emocije ne opravdavaju nasilje, u kuću se zatvori pa lupaj
ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:40Gol razlika se gleda za ostale pozicije, za prvaka, Evropu i ispadanje se prvo gleda medjusobni omjer (ako vise od 2 ekipe imaju isto bodova pravi se izmedju njih posebna tablica i skupljaju se bodovi iz tih medjusobnih omjera).mozak je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:26Gleda se gol razlika ako su dvije ekipe poravnate bodovima.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18
Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispred
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dosadan si. Gdje si bio kada smo osvojili Kup i izbacili AEK-a? Nisi se javljao pola godine na forumu. Feđa ti nije valjao dok je bio tu, a sad ti ne valja Feja. Namjere su jasne.DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27E čuj Feđa radi svoje izjave kriv što golman kona nije dodirnuo loptu 100 minuta. Da nam je Feđa na klupi ne bi sigurno bili onako poniženi na terenu, da nismo centaršuta opasnog uputili.
Dok postoji nada treba vjerovati. Ako dobijemo Sarajevo ima šanse . To sa Slobodom će bit rat njima zadnje kolo. Idealno bi bilo kad bi Posušje iznenadilo i uzelo bod na Grbavici mada je to teško očekivati.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:45Tako je, kiks sa Igmanom nas je zesce unazadio...a i koliko njima onaj gol na kraju i bod protiv Sarajeva sada znacimostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27To znaci da Zeljeznicar treba izgubiti od Slobode , odnosno da ne smije više od 3 boda uzeti u iduće dvije tekme da bi mi bili eventualno četvrti uz dvije pobjede?ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:18
Posto se za pozicije za Evropu prvo gleda omjer Zeljo ide ispred
Oni su sad naloženi jer je sve u njihovim rukama.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ne, naprotiv, nakon toga su izvršene izmjene, primjenjen plan B i došli smo kuću sa peharom. Čisto da te podsjetimBazinga12345 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:31Ti zaboravio finale prošle godine kad nas je Sarajevo razvalilo u prvom poluvremenu?DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27E čuj Feđa radi svoje izjave kriv što golman kona nije dodirnuo loptu 100 minuta. Da nam je Feđa na klupi ne bi sigurno bili onako poniženi na terenu, da nismo centaršuta opasnog uputili.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Bio na tribinama, čak karte dobio preko jendog forumaša. A vi kako te?ra1981 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:46Dosadan si. Gdje si bio kada smo osvojili Kup i izbacili AEK-a? Nisi se javljao pola godine na forumu. Feđa ti nije valjao dok je bio tu, a sad ti ne valja Feja. Namjere su jasne.DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:27E čuj Feđa radi svoje izjave kriv što golman kona nije dodirnuo loptu 100 minuta. Da nam je Feđa na klupi ne bi sigurno bili onako poniženi na terenu, da nismo centaršuta opasnog uputili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.