RŠD Velež Mostar
- crveniratnik
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ove što bacaju stolice, saznati ko su i doživotno im zabraniti ulaz na Veležove utakmice. Sramote klub, navijače i grad.
Neko je maloprije napisao "LAŽNA ŠIRINA KLUPE"..eh to mi imamo, a ustvari nemamo APSOLUTNO NIŠTA. To sve što ulazi sa klupe NIJE NIVO PREMIJER LIGE BIH. To je nivo prve lige FBIH. Pa nek se pronađu "igrači".
Predsjediku KEVELJU i upravi da otvori stadion ROĐENI u nedjelju i da ulaz za sve navijače VELEŽA bude BESPLATAN.Da vas vidimo GOSPODO. Nemojte mi samo priča klub od toga živi, ni to me ne interesuje. Dosta nam je GRBAVICA I BILINOG POLJA. Ljudi zadnje dinare odvajaju od usta, uzimaju godišnje odmore, prevoze se kako znaju i umiju do susjednih gradova, zbog čega? Da gledamo Pršeša, Anđušića, Vehabovića i slične koji dva pasa ne znaju odigrati? Cijena karte 25 KM za ovakav fudbal u dalekoj Zenici?
FEJA mani se filozofiranja, oni nisu nešto specijalno odigrali? ŠTA SMO TO MI ODIGRALI, OSIM POVEĆANE DOZE AGRESIVNOSTI?Pa ekipa ti bola ne zna dva pasa svezati. Nemamo šut u okvir gola 90min? Ne možete loptu zadržati u posjedu više od 4 sekunde? Zašto dovodite polovne i potrošene igrače i predstavljate ih kao pojačanja, a oni ne odigraju "minute" cijelu polusezonu? Čuj doveo pojačanje, čovjek leži u krevetu i ne može igrati? Pa koji ce nam k.... u ekipi ikako.
Sve bilo iscenirano i osmišljeno da bude incident? Sudijska ekipa podmazana i sudila 65-35% za Zrinjski. Gdje je specijalna policija u terenu? Gdje su kornjače sa kerovima koji su bili prošle godine na utakmici sa SARAJEVOM? Jesu li svi čekali da uletimo u teren i napravimo incident? (Hvala Bogu nismo, dobro se završilo). Zašto ste pristali uopšte da igrate utakmicu bez specijalaca unutar igrališta? Tako ofirno i jeftino nam prodaju fore, sramota me bude.
Ovčina, Ćosić, Brandao.....> ćuković, domić, mućaj, hadžić, wallace, pličanić
Sutra otjerati i Vehabovića i Pršeša. Halilović danas isto očaj živi. Još provocira navijače, umjesto da se skloni sa linije. Feja ga poslije povlači. 10 stolica je iskrčeno, jer je tromi Halil dodatno isprovocirao svoje navijače. Umislio se da je igrač...jeste za platu od 2000KM. Lahko je igrati protiv Leotara i Posušja, kad dođe Zrinjski onda pokaži svoje umijeće i talenat, pa zaslužite te plate o kojima sanjate...PREDSJEDNIČE, ja vam predlažem da još skrešete budžet za jedno 30%. Ne dirajte samo (Antu i Nermina)... Onda barem nećemo imati velike rashode....Malo ste im smanjili, udrite još po džepu.
Nerminu Haskiću kapitensku traku i bjanko ugovor da napiše platu koju želi. Isto i za ANTU važi.
Neko je maloprije napisao "LAŽNA ŠIRINA KLUPE"..eh to mi imamo, a ustvari nemamo APSOLUTNO NIŠTA. To sve što ulazi sa klupe NIJE NIVO PREMIJER LIGE BIH. To je nivo prve lige FBIH. Pa nek se pronađu "igrači".
Predsjediku KEVELJU i upravi da otvori stadion ROĐENI u nedjelju i da ulaz za sve navijače VELEŽA bude BESPLATAN.Da vas vidimo GOSPODO. Nemojte mi samo priča klub od toga živi, ni to me ne interesuje. Dosta nam je GRBAVICA I BILINOG POLJA. Ljudi zadnje dinare odvajaju od usta, uzimaju godišnje odmore, prevoze se kako znaju i umiju do susjednih gradova, zbog čega? Da gledamo Pršeša, Anđušića, Vehabovića i slične koji dva pasa ne znaju odigrati? Cijena karte 25 KM za ovakav fudbal u dalekoj Zenici?
FEJA mani se filozofiranja, oni nisu nešto specijalno odigrali? ŠTA SMO TO MI ODIGRALI, OSIM POVEĆANE DOZE AGRESIVNOSTI?Pa ekipa ti bola ne zna dva pasa svezati. Nemamo šut u okvir gola 90min? Ne možete loptu zadržati u posjedu više od 4 sekunde? Zašto dovodite polovne i potrošene igrače i predstavljate ih kao pojačanja, a oni ne odigraju "minute" cijelu polusezonu? Čuj doveo pojačanje, čovjek leži u krevetu i ne može igrati? Pa koji ce nam k.... u ekipi ikako.
Sve bilo iscenirano i osmišljeno da bude incident? Sudijska ekipa podmazana i sudila 65-35% za Zrinjski. Gdje je specijalna policija u terenu? Gdje su kornjače sa kerovima koji su bili prošle godine na utakmici sa SARAJEVOM? Jesu li svi čekali da uletimo u teren i napravimo incident? (Hvala Bogu nismo, dobro se završilo). Zašto ste pristali uopšte da igrate utakmicu bez specijalaca unutar igrališta? Tako ofirno i jeftino nam prodaju fore, sramota me bude.
Sutra otjerati i Vehabovića i Pršeša. Halilović danas isto očaj živi. Još provocira navijače, umjesto da se skloni sa linije. Feja ga poslije povlači. 10 stolica je iskrčeno, jer je tromi Halil dodatno isprovocirao svoje navijače. Umislio se da je igrač...jeste za platu od 2000KM. Lahko je igrati protiv Leotara i Posušja, kad dođe Zrinjski onda pokaži svoje umijeće i talenat, pa zaslužite te plate o kojima sanjate...PREDSJEDNIČE, ja vam predlažem da još skrešete budžet za jedno 30%. Ne dirajte samo (Antu i Nermina)... Onda barem nećemo imati velike rashode....Malo ste im smanjili, udrite još po džepu.
Nerminu Haskiću kapitensku traku i bjanko ugovor da napiše platu koju želi. Isto i za ANTU važi.
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 18 maj 2023, 00:53, ukupno mijenjano 6 puta.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Gomilali smo odbrambene igrace a u sredini vjerovali Vehabovicu Prsesu dzuturumu Blagojevicu i nezainteresovanom Halilovicu. U najvaznijem segmentu smo zakazali tako da jos sa povrijedjenim Dinom danas nije bilo ni za ocekivat nesto izradjeno. Dobro se presabrat kada zavrsi sezona i fino neko napisa koji ce nam qrac cetvrta tribina mocemo svi na vip sjestMostarskiSin je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:36
Nisam ni bio optimistican da cemo osvojiti trofej, davao sam nam 20% mogucnosti max ali barem smo mogli uputiti 2-3 suta u okvir gola i pokazati muda na terenu a ne poslije utakmica da se hvataju za vratove. Dosta je ovdje upitnika od UO do stanja u ekipi, igracki kadar nam je goli qurac osim 5-6 igraca u vrh glave.
BRAVOO!!!!!!!! OD RIJECI DO RIJECI PODRZAVAMcrveniratnik je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:40Ove što bacaju stolice, saznati ko su i doživotno im zabraniti ulaz na Veležove utakmice. Sramote klub, navijače i grad.
Sve bilo iscenirano i osmišljeno da bude incident? Gdje je specijalna policija u terenu? Gdje su kornjače sa kerovima koji su bili prošle godine na utakmici sa SARAJEVOM? Jesu li svi čekali da uletimo u teren i napravimo incident? (Hvala Bogu nismo, dobro se završilo). Zašto ste pristali uopšte da igrate utakmicu bez specijalaca unutar igrališta? Tako ofirno i jeftino nam prodaju fore, sramota me bude.
-
- Kontakt:
Nadam se da Kevelj, igrači i ostatak kluba ne uzimaju za ozbiljno pisanja po ovom forumu. Ovdje ima normalnih komentara od provjerenih account-a (znamo otprilike koji su to stari nickovi), ali ima i novih, lažnih, accounta koji sada unose nemir i sabotiraju.
Stadion treba da se gradi, pojačanja trebaju da se dovedu i to je otprilike šta se ima za reći.
Stadion treba da se gradi, pojačanja trebaju da se dovedu i to je otprilike šta se ima za reći.
Puno veležovci seru po internetu, što na fb, što po forumima. Sve redom veliki stručnjaci.VictoriasFikret je napisao/la: ↑18 maj 2023, 01:03Nadam se da Kevelj, igrači i ostatak kluba ne uzimaju za ozbiljno pisanja po ovom forumu. Ovdje ima normalnih komentara od provjerenih account-a (znamo otprilike koji su to stari nickovi), ali ima i novih, lažnih, accounta koji sada unose nemir i sabotiraju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mostarac45 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 00:13Sta cam je laus kriv, on jedini muda ima ondje doduse fali mu malo i mozga ali ok nadoce bilbija i njihov golman zadnji nekoliko minuta red armiju ondje pokaziva srednjak i provociraju nas, sta su im trebali nego skociti i bukvicu im ocitati.A lomljenje i bacanje stolica osudjunem ako imaju videi indetifikovati face i zabranit ulaz u vrapcice, da su to pravi navijaci zapjevali bi na kraju ko svi,TI NIKAD NISI SAM I NECES BUTI ZNAJ NAPRIJED VELEZ LE U NOVE POBJEDE![]()
Ja sam lomio stolice i ubacio par stolica i baklju jednu, i da sam Bogdo Bilbiju u oko pogodio i evo haj mi ti zabrani ili dođi lično lekciju održati. Ako ti možeš ponižavanja slušati i ako te emocije ne nose jadniče ja ne mogu kao ti biti. Evo očitaj mi lekciju i zabrani na stadion i ti i pozeri svi poserem vam se na crvenu noć i merhamet.
-
- Kontakt:
I nek se lomilo i palilo dosta je vise bilo fino,podsjetilo na stare dane da znaju skim imaju posla. **** derbi je sta hocete? Imamo emocije, zelje, agresive. Platiti ce se sve.
Dosta mi je vise pozorisne atmosefere. Idite u kino ako zelite da sjedite jedete kockice i malo klepcete, pa cim gubimo ko picke se svi usute, dosta je.
Sramota me kako smo pali zadnje dvije tri sezone, nigdje zara nista. Da nije Red Armija rekao bi da se igra negdje u Luxemburgu. I treba **** komsije na svakom koraku u svaka doba
Dosta mi je vise pozorisne atmosefere. Idite u kino ako zelite da sjedite jedete kockice i malo klepcete, pa cim gubimo ko picke se svi usute, dosta je.
Sramota me kako smo pali zadnje dvije tri sezone, nigdje zara nista. Da nije Red Armija rekao bi da se igra negdje u Luxemburgu. I treba **** komsije na svakom koraku u svaka doba
Likovi **** s dedare s vipa s **** materine logori ovo ono, nacističke, etničke, vjerske pjesme s njihove tribine, okretanje guzica ultrasa na himnu, rušenje mosta sppminjesnje HB rušenja, logora, provokacije od igrača zrinjskog i on keti gleda utakmicu raduje se faulu kad nam dosudi i poneki zvizduk, i onda na kraju balavurdija sramota navijači stolice treba slikat face zabraniti doživotno. Ej ponižena marvo idi loči lozu i pričaj o ptsp ratu po ovim platičnim mostarskim birtijama majku vam je....
Sve lako zaboravljate i pljuljete na emocije RA. Nijedna stolica nije slomljena sutra će se zašarafiti opet na tribinu. I evo ovi nikovi što zabrane face doživotno spominju nek se jave. Bujrum balije komunjare ponižene šta god da ste.
Lik u logoru bio provociraju ustaše on poslije tekme osuđuje bacanje baklji i čupanje stolica jednostavno fascinantna nacija. A idi loči i jedi ćevape do slijedećeg poniženja i logora.
Sve lako zaboravljate i pljuljete na emocije RA. Nijedna stolica nije slomljena sutra će se zašarafiti opet na tribinu. I evo ovi nikovi što zabrane face doživotno spominju nek se jave. Bujrum balije komunjare ponižene šta god da ste.
Lik u logoru bio provociraju ustaše on poslije tekme osuđuje bacanje baklji i čupanje stolica jednostavno fascinantna nacija. A idi loči i jedi ćevape do slijedećeg poniženja i logora.
https://youtube.com/shorts/8fWV2DMIw3g?feature=share
Navijaci Zrinjskog proic Veleza
Navijaci Zrinjskog proic Veleza
Romino kockarska provaljen si.Zemi10 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:07Uzrok povreda feja koji ne zna nista.Dalje Lausa odmah otjerati ne znam sta ste vidili vi u tom decku pa mislite hajduk ga poslao tek tako na posudbu?Faul danas pravi bezveze nikakva opasnost poslije faula primamo gol greska sikala pa hrkaca okrece ledja kod suta I na kraju grijesi hadzikic ne smije gol primiti u svoj ugao jer udarac nije bio jak uopste,genijalci moji sve sto sam vam rekao bilo je a vi pisite sta zelite I onako lupate samo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako saznajemo od nove sezone će ovo pravilo biti promijenjeno. Dakle, od nove sezone klubovi će morati u prvih 11 morati imati jednog U-21 igrača i jedan mora biti konstatno u igri.
Također, pored toga svaki klub će morati imati minimalno trojicu U-21 igrača u zapisniku za jednu utakmicu.
Što se tiče broja stranaca koji klubovi mogu imati registrovane za mečeve on ostaje isti, odnosno svaki klub će u zapisniku moći imati pet stranih fudbalera.
Već je poznato i da će nova sezona u Premijer ligi naše zemlje početi 30. jula, dok prelazni rok starta 20. juna.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nisam htio komentarisati nista dok se kup ne zavrsi al Fedji Dudicu javno treba zabraniti dolazak na stadion Rođeni,
Ono se naslo pred najvazniju utakmicu sezone onakve izjave davat .. pu seljačku ti mamaru !
Ono se naslo pred najvazniju utakmicu sezone onakve izjave davat .. pu seljačku ti mamaru !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- crveniratnik
- Kontakt:
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Mislim da se ovako loša postavljanja dešavaju i najboljim ekipama u evropi.
Problem kod primljenog gola jeste loše postavljanje a i nije jer se nemaš kad postaviti kad IZGUBIŠ JBENU LOPTU.
Svaki gol smo primili nakon njihovog presinga i izgubljene lopte, nemaš se kada postaviti u odbrani.
Jbem joj mater pa nabij je u aut ako ne znaš šta ćeš s njom.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Svaki normalan čovjek će osuditi čupanje stolica i gađanje ljudi na terenu.
Mogu shvatiti da nekog u trenutku ponese emocija, ali to je sve što mogu donekle opravdat. Sve iznad toga nema veze sa zdravom pameti. Nije kriv onaj kamerman koji je došao tu da zaradi svoju platu.
Sve to treba novčano kažnjavati.
Sinoćna postavka i sama priprema utakmice vrlo loša.
Da li se moglo bolje, vjerovatno u ovom trenutku ne.
Evropa je izgubljena kroz prvenstvo krađom na Grbavici i promašajima protiv Igmana.
Mogu shvatiti da nekog u trenutku ponese emocija, ali to je sve što mogu donekle opravdat. Sve iznad toga nema veze sa zdravom pameti. Nije kriv onaj kamerman koji je došao tu da zaradi svoju platu.
Evropa je izgubljena kroz prvenstvo krađom na Grbavici i promašajima protiv Igmana.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
imali smo mi još sličnih utakmica kao ova protiv igmana, tipa ona protiv širokog u gabelimozak je napisao/la: ↑18 maj 2023, 09:54Svaki normalan čovjek će osuditi čupanje stolica i gađanje ljudi na terenu.
Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
kakvo je stanje ako budemo imali isto bodova kao Željo?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 10:02Sarajevo 49 +4
Zeljo 47 +3
Velez 45 +6
Siroki 45 +2
Velez - Sarajevo
Siroki - Sloga
Zeljo - Posusje
Zadnje kolo:
Sarajevo - Igman
Posusje - Velez
Sloboda - Zeljeznicar
Leotar - Siroki