JimmyPage je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:49
Svaka čast za post @Espiritosanto, nema se šta dodati.
Ja opet vjerujem da su čuda moguća, nema odustajanja do kraja mada je realnost nešto sasvim drugo.
Sarajevo je u odličnoj formi, moguće je svašta ali opet nisam optimista jer smo mi u prelošoj formi. Zadnjih 6 utakmica 4 poraza i po jedna pobjeda i neriješeno.
Jusufbegovića ostaviti obavezno, doveden je na duže staze.
Ovo što kažeš 4 vrhunska igrača zvuči kao fantazija mada je to istina... samo koliko je izvodivo vidićemo.
Ja se samo nadam iskreno da nećemo nastaviti dovoditi istrošene 'iskusne' polovnjake i da će konačno neko napraviti zaokret u toj transfer politici.
Treba nam svježa i mlada krv, igrači koji su spremni da grizu, da im mi budemo odskočna daska za dalju karijeru.
Vjeruj mi brate to da nije nimalo ne realno.
Imamo golmane,riješiti se Zeljkovića i Karamarka i Blagojevića i eto ti plate za dobrog stopera,Hrkać drugi stoper.
Riješiti se Ovčine i plata za dobrog desnog beka ,ja bih lijevo forsirao Gostu plus Pavića.
Riješiti se Blagojevića,Ćukovića,Pršeša i eto ti plate za jednog veznog.
Riješiti se Dejanovića,Walaca i Anđušića i eto ti plate za krilo da ubija u ovoj ligi.
Drugo krilo Rafa da bude projekt kluba,istrpit ga,edukovat
Ove Pličaniće,Mučaje,Sijamiju itd....
Plus ode i Bogdanović,Hadžić upitnik.
Ostanu ti igrači kao Halilović, Hasanović,Zvonić,Domić, Muminović,Šikalo,Bajrić.
Probat uzet nekog još na posudbu,plus od naših juniora jednog, dvojici uz oba golmana.
Ovako se čini nemogućim ali kad skontaš ne igraju ni Blagojević,Pršeš i Ekipa za siću.Od njih 10 kad im sabereš plate možeš dovesti 3 igrača Haskić klase.
Sa njima imaš samo lažnu širinu rostera a u biti ništa,ovako ćeš imati igrača koji pravi razliku.
Samo to treba neko pametno odraditi.