Gluho bilo sta pisete.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
A nervoze, ko da cu na beka od prve minute
Ima li prenosa igdje?
- anonymousHD
- Kontakt:
Cijeli dan hodate gradom normalno, niko vam ne pravi probleme i onda dodjete na stadion i unistavate stolice. P1cke jedne!
-
- Kontakt:
Ovaj Wallace ako doceka mostarski celopek, nek sve ide u krasni k.
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 17 maj 2023, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ja iz Zenice **** mater svakom onom koji se ponašao kao u pozorištu sve vam ****
Najgori su ovi instagram i ćevapi piva navijači sve vam prč...
- crveniratnik
- Kontakt:
Ako ostali u Velezu mogu imati platu po 5000KM manje/vise nebitno....Nerminu Haskicu dati 50.000KM ili Nermine napusti nas slobodno, niko ti nece zamjeriti. Nisi ti za ovakve ekipe i da igras sa ovakvim levatima poput Vehabovica, Mucaja, Prsesa, Cukovica,Domica, Wallace, Leai....
Ne mogu Nermin i Ante sami, jednostavno ne mogu. Znaci Cukovicu, Dejanovicu i ovima moze plata od par hiljada, a Ovcini ne moze 10k...? Nismo ni zasluzili nista vise. Sada se tjesimo, sve je dobro.
Sta ce nam fenomenalni Haskic, kad nemamo nikakva krila...Nemamo ni vezni red... tragedija od nogometa
Ne mogu Nermin i Ante sami, jednostavno ne mogu. Znaci Cukovicu, Dejanovicu i ovima moze plata od par hiljada, a Ovcini ne moze 10k...? Nismo ni zasluzili nista vise. Sada se tjesimo, sve je dobro.
Sta ce nam fenomenalni Haskic, kad nemamo nikakva krila...Nemamo ni vezni red... tragedija od nogometa
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
+1crveniratnik je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:41Ako ostali u Velezu mogu imati platu po 5000KM manje/vise nebitno....Nerminu Haskicu dati 50.000KM ili Nermine napusti nas slobodno, niko ti nece zamjeriti. Nisi ti za ovakve ekipe i da igras sa ovakvim levatima poput Vehabovica, Mucaja, Prsesa, Cukovica,Domica, Wallace, Leai....
Jedino što vrijedi su Haskić i Ante.
Ima tu još igrača tipa Zeljković, a velika većina je fejl.
Ćuković, VEHABOVIĆ koga svi simpatišu DOVIĐENJA za sva vremena. Da ne nabrajam dalje...
Rekoh prije finala da nisam optimista, jbg nemamo ni blizu kvalitet. Moglo se neko čudo desiti, crveni karton, neka lopta da zaluta al nije.
Ko se razumije u fudbal ne može biti nezadovoljan, momci su dali sve od sebe ali nedostaje kvalitet
-
- Kontakt:
I okrenuti se normalnoj transfer politici. Evo ovaj Laus je je u zadnjih 10 godina mozda (nisam siguran) jedini igrac koji ke doveden na posudbu. A evo nam primjera da to nije losa transfer politika i da donosi rezultate. Velez zbog svega onog sto ga cini sigurno moze dovesti kvalitetne igrace na posudbu. Skupi jesu neki, koji je kalibar prije par godina kostao 5 000 KM mjesecno, sad kosta 8 000 i vise, tako je u svijetu ovog sporta. Ali imamo pregrst igraca koji jednostavno lvalitetom ne odgovaraju i nikad nece odgovarati onome cime mi tezimo.crveniratnik je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:41Ako ostali u Velezu mogu imati platu po 5000KM manje/vise nebitno....Nerminu Haskicu dati 50.000KM ili Nermine napusti nas slobodno, niko ti nece zamjeriti. Nisi ti za ovakve ekipe i da igras sa ovakvim levatima poput Vehabovica, Mucaja, Prsesa, Cukovica,Domica, Wallace, Leai....
Naprimjer ne moze me sad niko na svijetu ubjediti da u 8voj ekipi nije bilo mjesta za Dzankovica (nije bitan razlog odlaska). Zsnemarit ovo sve zasad, sjest i dobro porazgovarat i promislit ko ovdje moze igrati. Karamarko, Cukovic, Wallace, Domic, Hadzic, Wallace, Mucaj ne mogu nikako i zanimljivo svi su dosli sad na zimu. Ovo ko je dovodio i birao, evo ima pravo na gresku, ali samo ovu.
Nabrojani igraci su zamjenili Radovca, Ovcinu, Cosica, Zajmovica, Brandaa, Radovica.
Znaci umjesto 5 ili 6 igraca iz prvih jedansest su dosli gore nabrojani igraci. Jedna je istina Velez se voli i kad gubi i kad vodi, ali ja nimalo nisam odusevljen ovom polusezonom gledano sa sportske strane. Nijedan segment fudbala kao drustvene igre mi nemamo isklesan. Spremni? Nismo. Taktika? Nula. Individualni kvalitet? Haskic i Hrkać.
Upravo draga, vi tu lovu od cetvrtka usmjerite ns igracki kadar jer ako vako nastavimo, puno ce nam bit i ove 3 tribine
-
- Kontakt:
I nsci uzrok ovolikih povreda. Da se jedan igrac sedmicno povrijedi, nije zdravo
-
- Kontakt:
Ako moze bez tih izljeva emocija, glupo i suludo je slati poruke nekome putem foruma ili plakati na istom. Smanjite dozivljaje.
Uzrok povreda feja koji ne zna nista.Dalje Lausa odmah otjerati ne znam sta ste vidili vi u tom decku pa mislite hajduk ga poslao tek tako na posudbu?Faul danas pravi bezveze nikakva opasnost poslije faula primamo gol greska sikala pa hrkaca okrece ledja kod suta I na kraju grijesi hadzikic ne smije gol primiti u svoj ugao jer udarac nije bio jak uopste,genijalci moji sve sto sam vam rekao bilo je a vi pisite sta zelite I onako lupate samo
Uša jazavacZemi10 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:07Uzrok povreda feja koji ne zna nista.Dalje Lausa odmah otjerati ne znam sta ste vidili vi u tom decku pa mislite hajduk ga poslao tek tako na posudbu?Faul danas pravi bezveze nikakva opasnost poslije faula primamo gol greska sikala pa hrkaca okrece ledja kod suta I na kraju grijesi hadzikic ne smije gol primiti u svoj ugao jer udarac nije bio jak uopste,genijalci moji sve sto sam vam rekao bilo je a vi pisite sta zelite I onako lupate samo
Nema potrebe sad pizdit i jadikovat...Trenutno je ovo naš maksimum i trebamo ova zadnja dva kola odigrati muški, pa ako sreća bude na našoj strani, možda se i dočepamo 4 mjesta koji vodi u Evropu. U suprotnom nije svijet propao, jer kao što su pojedini ranije komentarisali, dosta smo ni bodova prosuli u Gabelj pod trenerskom palicom morža-Amara Osima i abd uz adekvatna pojačanja krenuti u novu sezonu. FORZAAAA.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
A realno kakva pojačanja očekujete, a da se pritom kesa ne odriješi? Stadion trenutno ima prioritet i zato igrački kadar trpi. Očajna utakmica, ali podrška Nedimu koji izvlači maksimum sa ovim sastavom
Ne treba kenjati slažem se, opet kažem bio sam pesimista jer ovi hadalji igraju atomski fudbal.
To samo budala ne vidi, nisam razočaran uopšte jer su momci poginuli na terenu.
To što nismo imali sreće šta ćeš jbga kad igraš protiv ekipe koja ode u Banjaluku i utrpa borcu glat tri gola. Bodovna razlika na tabeli nije bezveze.
Nije okrenulo na našu stranu, suzbit redove i idemo dalje. Ko god mislio da je Feja loš trener vara se grdno. Izvukao je max iu utakmice, da se otvorio natrpali bi nas
To što nismo imali sreće šta ćeš jbga kad igraš protiv ekipe koja ode u Banjaluku i utrpa borcu glat tri gola. Bodovna razlika na tabeli nije bezveze.
Nije okrenulo na našu stranu, suzbit redove i idemo dalje. Ko god mislio da je Feja loš trener vara se grdno. Izvukao je max iu utakmice, da se otvorio natrpali bi nas
JimmyPage je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:23Ne treba kenjati slažem se, opet kažem bio sam pesimista jer ovi hadalji igraju atomski fudbal.
+1
Tako je Jimmy kRAlju!
igRAče u kaRAntenu, maksimalno ih dignuti psihički i da se posvetimo SaRAjevu u nedjelju i borbi za Europu! Idemo Rođeni. Glavu gore! musvdg
-
- Kontakt:
Druze u finalu kupa za 99 minuta nismo usli u 16erac. Neces me ubjediti da su toliko dobri da im ne mozemo prici golu. Nisu davno bile one 2 utakmice tako da nisu oni mogli postati bolji. A one 2 utakmice smo bili duplo bolji nego danas. Nema kvalitete i muda u ekipi. Petru Sucicu, Kisu, Cuzi (uzmi kao primjer) je aspolutno svejedno ko je bio danas preko puta njih. Znaju igrat lopte i dali su odredjeni doprinos pobjedi Kakve tribine, sta ce mi tribine. Da ne gledam Wallacea, Domica, Cukovica, Mucaja, Dejanovica, Karamarka, ja dajem svoje mjesto i stat cu iza rasvjetnog stuba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.