FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

admir_ze1982
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la admir_ze1982 » 01 mar 2011, 23:01

admir_ze1982 je napisao/la:
? je napisao/la:
admir_ze1982 je napisao/la:
Podrzimo svoje klubove, ne lozimo se na te tamo neke ekipe i klubove, lozimo se na svoje, furajmo svoju furku...

Ово $ је " свега.
& ¥, $!
Ma druze ubi mene ova demagogija pojedinaca, kao drugi klubovi stimaju tekme, njihov kub nikada,drugi navijaci svoj klub vide kao alternativu, a njima je njihov svetinja, druge ekipe su lose a samo njihova je dobra...i onda sve to jos pojedinci "uvale" i umotaju u malo politike, i eto hrpe gluposti sa bezbroj adresa...

Da se svi mi malo manje zabavimo tudjim klubovima i probemima, a malo vise svojim klubom i njegovim problemima, svima bi nam bio bolje...i da mi ej dozivjeti da mi balkanci skontamo da mrziti suparnicki klub iz dna duse ne znaci da smo veci ili bolji navijaci ...

Volimo i borimo se za svoje , ne trosimo vrijeme mrzeci druge...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 23:05

%, $...
" ЗА свој ?, а не " туђег... ;)
Let's go, Fighter!

"!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 mar 2011, 23:10

Dejan, BL je napisao/la:Oko ovog ne treba više trošiti prostora razlike su koncepcijske prirode i mnogo su dublje a ovo oko saveza je samo vrh brijega. Ja vam govorim otprilike zašto je takav stav da uđete u rezon i da se pokušate staviti na poziciju druge strane ne samo oko ovoga nego i inače. I kroz par prošlih postova sam pojasnio mnogi ne čitaju, ili pročitaju posljednji i onda lupaju. Rekao sam sve oko ovog i neću da se ponavljam.

Nisi rekao apsolutno ništa. Demagogija i ništa više. Možda si sebe ubijedio da si napisao išta smisleno, ali nisi. Uprava tvog kluba glasa za to da taj isti klub ne igra Europu i pri tome izgubi na stotine hiljada eura samo iz razloga da bi neki tamo krimos mogao ostati na svojoj funkciji i tebi to normala. Iako sam siguran da suspenzije klubova i repke neće doći, UEFA će nametnuti svoj Statut i na kraju će biti onako kako su oni htjeli, a ti ćeš, Dejane, vidjeti da nam sigurno neće biti ništa gore sa jednim predsjednikom nego što nam je sad sa tri.

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 01 mar 2011, 23:15

Dejane, vidjeti da nam sigurno neće biti ništa gore sa jednim predsjednikom nego što nam je sad sa tri.

ma kad bude jedan predjednik,ima da bude ovako (pogledati od 3.48)

[youtube][/youtube]
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 01 mar 2011, 23:21

elSaik je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Oko ovog ne treba više trošiti prostora razlike su koncepcijske prirode i mnogo su dublje a ovo oko saveza je samo vrh brijega. Ja vam govorim otprilike zašto je takav stav da uđete u rezon i da se pokušate staviti na poziciju druge strane ne samo oko ovoga nego i inače. I kroz par prošlih postova sam pojasnio mnogi ne čitaju, ili pročitaju posljednji i onda lupaju. Rekao sam sve oko ovog i neću da se ponavljam.

Nisi rekao apsolutno ništa. Demagogija i ništa više. Možda si sebe ubijedio da si napisao išta smisleno, ali nisi. Uprava tvog kluba glasa za to da taj isti klub ne igra Europu i pri tome izgubi na stotine hiljada eura samo iz razloga da bi neki tamo krimos mogao ostati na svojoj funkciji i tebi to normala. Iako sam siguran da suspenzije klubova i repke neće doći, UEFA će nametnuti svoj Statut i na kraju će biti onako kako su oni htjeli, a ti ćeš, Dejane, vidjeti da nam sigurno neće biti ništa gore sa jednim predsjednikom nego što nam je sad sa tri.
Ma daj brate okani me se više s tim, imaš stvarno jak ego i ne podnosiš neslaganje sa tvojim mišljenjem, ne znam šta hoćeš od mene. Navalio si Borac glasa za samoizbacivanje pa Borac glasa za samoizbacivanje... Borac ne glasa nemamo nikog u savezu FSRS ni FSBiH tako da se ne zamaraš time, ne glasa Borac

Macola!
Kontakt:

Post Postao/la Macola! » 01 mar 2011, 23:26

Dejan, BL je napisao/la:Pazi, neko navija za Mančester, neko za Real neko Hajduk, neko Zvezdu... pored kluba iz BiH a ja više mislim da se u takvim primjerima više radi o nekim mlađim ili možda labijnijim likovima koji misle da će ispasti veće i važnije faca ako javno kažu da navijaju za neki veći klub. Mislim da u svim navijačkim grupama ima takvih ali ne bi se složio da je 80% možda 5-10% najviše i kažem ima ih u svim navijačkim grupama u BiH, možda kod Lešinara koji procenat više nego kod recimo Robijaša ili lupam sad, bilo koju, ali svugdje toga ima i svugdje ima onih koji odu u kop čisto da se slikaju i da budu viđeni a o klubu i ligi misle sve najgore
Ne bih se u potpunosti složio sa tobom.Ne znam šta podrazumijevaš pod tim "navijaju" :?: NAVIJATI za neki klub znači pomagati ga na bilo koji način, bodriti ga sa tribina, financijski, jednostave da sve bude u znaku tog kluba.Danas je postalo "normalno" da se klubovi ili navijači udruže i da kao "navijaju" jedni za druge.To postoji već godinama (St.Pauli i Celtic, Liverpool i Borusia MG, Partizan i Paok, Crvena Zvezda i Olimpijakos, navijači horde zla i dd itd..) A normalno je da će svaki ljubitelj fudbala imati neki klub iz evrope, j.amerike itd. koji simpatiše. Npr. pratim Fener, Milan. Znam i likove s Juga koji također javno simpatišu neke klubove, a tu su iz ljubavi prema Želji a ne neke furke! Razumijete, treba podvući crtu između NAVIJAČA i SIMPATIZERA ! ;)
MoSa ŽeLjezničar!
SRCU DRAGA BOJA PLAVA!

-1921 !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 mar 2011, 23:36

Ево, " Уефа ? % ?...
~' $ ?!!! 8-)

http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 01587.html
Let's go, Fighter!

"!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 01 mar 2011, 23:39

Cool naravno stoji to, mada opet ako ćemo ići tim putem to što podrazumijevaš pod simpatizerom - ja bih nazvao simpatizer u širem smislu riječi a u užem smislu riječi simpatizer je onaj koji nije u kopu sa najvatrenijim navijačima ;)

Macola!
Kontakt:

Post Postao/la Macola! » 01 mar 2011, 23:51

Dejan, BL je napisao/la:Cool naravno stoji to, mada opet ako ćemo ići tim putem to što podrazumijevaš pod simpatizerom - ja bih nazvao simpatizer u širem smislu riječi a u užem smislu riječi simpatizer je onaj koji nije u kopu sa najvatrenijim navijačima ;)
O tome i govorim! Može i tako, ali treba se povući neka crta, ti si shvatio, ali oni neupućeniji forumaši.. :roll: :)
MoSa ŽeLjezničar!
SRCU DRAGA BOJA PLAVA!

-1921 !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 mar 2011, 02:12

? je napisao/la:Ево, " Уефа ? % ?...
~' $ ?!!! 8-)

http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 01587.html
Samo sa Vinkom Marinovicem se moze do titule a i izlaz u Evropu----Poznato mu je i IME i PREZIME a sa jagodicom bobicom NE.Niko ne poznaje malog malenog umisljenog MURINJA tj.vladicu jagodica sem par ljudi u Banjaluci,Laktasima i eto hajde neka ga zna i par ljudi u Gradisku i to je to.Foler nad folerima sa kiselim osmehom ali eto uspelo mu da isfolira par rukovodioca Borca ali mislim da nece ostati jos dugo u klubu.Dali primecujete da Borac ne igra dobro ali ima par pjedinaca jako dobrih koji rese utakmicu i GDE JE TU USPJEH malog narcisa jagodice-bobice.A kako se zna širiti po banjluckoj carsiji posle uspjeha Borca a njegov udeo je minimalan.Poruka ali iskrena celnicima Borca je da ga oteraju dok nije kasno i dovedu g.VINKA MARINOVICA,,,,,,,,,,

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 02 mar 2011, 08:38

pabizo je napisao/la: Samo sa Vinkom Marinovicem se moze do titule a i izlaz u Evropu----Poznato mu je i IME i PREZIME a sa jagodicom bobicom NE.Niko ne poznaje malog malenog umisljenog MURINJA tj.vladicu jagodica sem par ljudi u Banjaluci,Laktasima i eto hajde neka ga zna i par ljudi u Gradisku i to je to.Foler nad folerima sa kiselim osmehom ali eto uspelo mu da isfolira par rukovodioca Borca ali mislim da nece ostati jos dugo u klubu.Dali primecujete da Borac ne igra dobro ali ima par pjedinaca jako dobrih koji rese utakmicu i GDE JE TU USPJEH malog narcisa jagodice-bobice.A kako se zna širiti po banjluckoj carsiji posle uspjeha Borca a njegov udeo je minimalan.Poruka ali iskrena celnicima Borca je da ga oteraju dok nije kasno i dovedu g.VINKA MARINOVICA,,,,,,,,,,
Ajde posto ocigledno licno poznajes Jagodica,reci ima li djece,djecaci ili djevojcice? :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 mar 2011, 11:14

jubitubi je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Samo sa Vinkom Marinovicem se moze do titule a i izlaz u Evropu----Poznato mu je i IME i PREZIME a sa jagodicom bobicom NE.Niko ne poznaje malog malenog umisljenog MURINJA tj.vladicu jagodica sem par ljudi u Banjaluci,Laktasima i eto hajde neka ga zna i par ljudi u Gradisku i to je to.Foler nad folerima sa kiselim osmehom ali eto uspelo mu da isfolira par rukovodioca Borca ali mislim da nece ostati jos dugo u klubu.Dali primecujete da Borac ne igra dobro ali ima par pjedinaca jako dobrih koji rese utakmicu i GDE JE TU USPJEH malog narcisa jagodice-bobice.A kako se zna širiti po banjluckoj carsiji posle uspjeha Borca a njegov udeo je minimalan.Poruka ali iskrena celnicima Borca je da ga oteraju dok nije kasno i dovedu g.VINKA MARINOVICA,,,,,,,,,,
Ajde posto ocigledno licno poznajes Jagodica,reci ima li djece,djecaci ili djevojcice? :mrgreen:
Halo bolan sta ti je pa ovo je sportski forum i nemoj spominjat porodicu.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 02 mar 2011, 11:20

U banja Luci snijeg opet nekih 5-6 cm napadao i pada jos :(

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 02 mar 2011, 11:38

Evo snjega,yebo njega!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 02 mar 2011, 13:40

$, " %!!!

[youtube][/youtube]
Let's go, Fighter!

"!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 15:14

pile87 je napisao/la:@jovanbl
Igraci nase lige pogotovo oni koji nisu igrali na nesto visem nivou uvijek su upitni da li su pojacanja...Krunic ima kakvu takvu karijeru iza sebe i daleko od tog da je los igrac, meni je bio jedan od boljih protiv zvijezde u redovima borca ali pokazace vrijeme, najiskrenije pogledaj moje postove na temi Zeljeznicara naci ces da sam zelio vidjeti dva igraca u Zeljinom dresu a da igraju u nasoj ligi Stanceskog i Jesea al nasa je liga takva da se pojacanja uvijek moraju dokazati na terenu jer niko nije u stanju dovesti ono bas provjerenog igraca ili ako hoces bas primjer eto ti Muminovic ...po nekom pravilu dokazane igrace na nasim terenima nikad bas nisu nadomjestili oni koji su dosli umjesto njih...jednostavno pare od prodanih igraca idu u plate ili druge troskove ne ulaze se u igracki kadar i dok god je tako nema naprijed ni jednom klubu koji to radi...snaga u nasim klubovima lezi u uigranosti ne u kvaliteti igraca vecim dijelom...nadam se da mozes razumiti sta pisem...daleko od toga da je veljovic recimo los igrac ali trebace mu vrijeme da osjeti i ekipu i da se uklopi to mu u rumuniji nije polazilo nikako za rukom ne samo on nego i krunic ce trebati vremena iz tog razloga dajem prednost sirokom jer imaju isto tako dobru ekipu a i duze su na okupu bolje se poznaju imaju dobru situaciju u klubu i jednostavno logicnije je ocekivati njihovu pobjedu kuci...
ali je glupo pisati eto otisli su nam vazni igraci ali mi smo jos bolji, mislim nista se nece postici sa tim, utakmica u Sirokom pokazace kako stoje stvari i to je mjerilo...
i pile koji je epilog ove nase rasprave ?

jel jos uvijek stojis na ranijem stanovistu ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 mar 2011, 15:59

jovanbl je napisao/la:

Smjesi vam se odlicno drugo mjesto :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 16:06

pile87 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

Smjesi vam se odlicno drugo mjesto :D
napredujes , napreduje ;)
prva stepenica, vise vam siroki nije glavni konkurent.

druga stepenica, nakon sto izgubite od zvijezde, a hocete , dolazi konacna spoznaja o, u sustini odlicnom drugom mjestu za zeljeznicar :)

svejedno , radujem se toj utakmici na grbavici kako god stajali na tabeli mi i vi

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 16:10

Kad malo bolje razmislim stvarno ce zelojeznicaru glavni konkurent biti Siroki Brijeg ....

al za drugo mjesto i kup :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 mar 2011, 16:26

jovanbl je napisao/la:
napredujes , napreduje ;)
prva stepenica, vise vam siroki nije glavni konkurent.

druga stepenica, nakon sto izgubite od zvijezde, a hocete , dolazi konacna spoznaja o, u sustini odlicnom drugom mjestu za zeljeznicar :)

svejedno , radujem se toj utakmici na grbavici kako god stajali na tabeli mi i vi
Iskreno nisam odusevljen igrom borca vise sam razocaran igrom sirokog.Mislim da ste se ovom utakmicom gurnuli u prvi plan ali ima jos 14 utakmica za igrati, vjerovatno cemo kiksati i vi i mi isto tako mislim da siroki i sarajevo vise nisu konkurenti nakon prvog kola.Isto tako mislim da utakmica protiv zvijezde nije presudna a mislim da ce najvaznija utakmica biti upravo ona na Grbavici kako nama tako i vama.Nemam nikakvih predrasuda vezano za utakmicu u sirokom mislim da je sve bilo OK i da je borac zasluzeno uzeo i drago mi je sto vec slavite titulu i postavljate se na prvo mijesto, nama ce tako biti puno lakse.E sad koliko se toga promjenilo u mome razmisljanju skontaj sam...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.