Izborit ce Igman sad za vikend opstanak protiv TC, bod im je dovoljan za 95% sanse da ostaju u ligi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da, to je ispravna dijagnoza, moj kenozoiče. Jedino gore je ova ajloidna shizofrenija kod vas pojedinih, za tu lijeka ni terapije nema osim da Aylah prne pa da joj ispadnete iz guzice.kenoHZ je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:57Ti si moj druže imaš otežanu percepciju stvarnosti, pa misliš da neko sjedi i pravi različite profile koji se gle čuda zovu skoro isto da bi kontrirali tebi i pojedincima. Imati različito mišljenje je normalno, a traženje svega negativnog u svakoj situaciji nije. Sve mi ovo liči na paranoidnu shizofreniju, a opet ko te nije volio nije ni obolio, pa ima logike.joker90 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:05Buraz napravis nickove kenohz i kenozoik87 i ne znas bar postove razdvojiti po pola sata, nego jedan za drugim idu sa oba acc. Dalje ne treba..Hajdeee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:58
Ovi likovi sto brane Aylu su ko sekta, kunem se svim. Ovzi nije normalno.
Al sada ce velika menadzerica od kluba napraviti najbolji i najuredjeniji klub na Balkanu. Sama je to izjavila. Samo nesto joj malo vremena ostala. Za koliko ono rece, za 2god![]()
Kakva je to ubleha Allahu dragi.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
+ Plava gamad bez evrope. Ima li sta ljepse na dunjaluku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Naravno da je bolje, onda ti zadnja dva kola treba po bod. Ako Velež uzme kup, onda si samo siguran sa dvije pobjede.
Ja vjerujem da mogu do 6 bodova, nije što su jaki nego što će se gledati da Leotar ostane a Sloboda izbaci, zajedno sa Tuzlom.
Eh meraka, kako se danas sekiraju navijaci Zrinjskog i veleza, a nama Aylah i Mirvah sredili da nas treceligas namlati na vakat i danas bez stresa. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne mogu da shvatim naše navijače. Tu neprincipijelnost i licemjerstvo u stavovima. Valjda navijaš za one koji ne zvižde himni tvoje države, za koju su tvoji navijači dali živote.
Mi ako ne možemo u dvije utakmice na terenu zaslužiti Evropu, i ne trebamo ići ove godine.

Mi ako ne možemo u dvije utakmice na terenu zaslužiti Evropu, i ne trebamo ići ove godine.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 17 maj 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
- ExchangeOffice
Yebem velez i zrinjski
Koliko nije sudio bilbija prije danas?
Zna li neko gdje ima neki stream?
Nasao, dzeko11 . net
Nasao, dzeko11 . net
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 17 maj 2023, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
Ispuhat ce velez za 20 minuta nastave li sa ovim presingom
"Imati različito mišljenje je normalno" - su tvrdili i Srbi kada su rekli da smo im djecu bacali lavovima.joker90 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:38Da, to je ispravna dijagnoza, moj kenozoiče. Jedino gore je ova ajloidna shizofrenija kod vas pojedinih, za tu lijeka ni terapije nema osim da Aylah prne pa da joj ispadnete iz guzice.kenoHZ je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:57Ti si moj druže imaš otežanu percepciju stvarnosti, pa misliš da neko sjedi i pravi različite profile koji se gle čuda zovu skoro isto da bi kontrirali tebi i pojedincima. Imati različito mišljenje je normalno, a traženje svega negativnog u svakoj situaciji nije. Sve mi ovo liči na paranoidnu shizofreniju, a opet ko te nije volio nije ni obolio, pa ima logike.
Zip i Sabrini slinavci su imali "razlicito misljenje" pa se dokazalo da su pisali lazi po direktivi.
A to oko Jokerove percepcije, mozda je ona deformisana jer zivimo u simulaciji stvarnosti ili zbog paradoksa double slit efekta i uticaja posmatraca na eksperiment. Mozda ste vi prosvijetljeni u drugoj Mayi po Hindusima. Ili je stvar u kvantnoj fizici i kvantnom paradoksu superpozicije (Schrödinger-ova macka). A korektan odgovor cemo saznati kada otvorimo kutiju (nakon sto nas je Sabra dovela do bankrota i onda se ispalila, a do tada su botovi radili). Tada je bilo kasno. I vi bi opet isto.

Daj ba pusti se folova Riste Djoge i relativiziranja svega. Prokuzeni ste.
Zasto vi placeni pozitivci vise ne spominjete da su rezultati najbitniji nakon sto u zadnje 2 tekme uzesmo samo 1 bod. Odjednom ste prestali sa tim forama. Gdje vam je ona "pozitiva 4/4" ? Sefica promjenila plocu. Jadni ste i providni. Nevjerovatno je sta saka maraka radi a moze i sok+sendvic.
A vecina prijavljena sredinom prosle godine - "gle čuda".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Od naredne sezone opet 2 utakmice u finalu kupa...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Otkud to??
Evo ** objavio, danas zasjedali u Savezu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakvi debili ne vjerujemNirton je napisao/la: ↑17 maj 2023, 18:38Evo ** objavio, danas zasjedali u Savezu.

Ovo će penali riješiti.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, muhamedhulk, riki46, Sanchez87hz, Tracy3McGrady, Zeko87 i 79 gostiju.