FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Adnan Kovacevic
Ovi likovi sto brane Aylu su ko sekta, kunem se svim. Ovzi nije normalno.
Al sada ce velika menadzerica od kluba napraviti najbolji i najuredjeniji klub na Balkanu. Sama je to izjavila. Samo nesto joj malo vremena ostala. Za koliko ono rece, za 2god

Kakva je to ubleha Allahu dragi.
- FKS -
-
- Kontakt:
Od nasih, Cimi i Rahman iskljucivo, nikakvi Duljevici, Suljici i slicno. Ako ne mozemo onda Boze moj. Mihojevic bi nam bio ko' kec na desetku.
Buraz napravis nickove kenohz i kenozoik87 i ne znas bar postove razdvojiti po pola sata, nego jedan za drugim idu sa oba acc. Dalje ne treba..Hajdeee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:58Ovi likovi sto brane Aylu su ko sekta, kunem se svim. Ovzi nije normalno.
Al sada ce velika menadzerica od kluba napraviti najbolji i najuredjeniji klub na Balkanu. Sama je to izjavila. Samo nesto joj malo vremena ostala. Za koliko ono rece, za 2god![]()
Kakva je to ubleha Allahu dragi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
i duljevicu istice sad ugovor
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E cuj Rahmanovic
taman ce ae sad vratiti u ovu zabokrecinu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A vidim druze, sve mi je jasno.joker90 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:05Buraz napravis nickove kenohz i kenozoik87 i ne znas bar postove razdvojiti po pola sata, nego jedan za drugim idu sa oba acc. Dalje ne treba..Hajdeee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:58Ovi likovi sto brane Aylu su ko sekta, kunem se svim. Ovzi nije normalno.
Al sada ce velika menadzerica od kluba napraviti najbolji i najuredjeniji klub na Balkanu. Sama je to izjavila. Samo nesto joj malo vremena ostala. Za koliko ono rece, za 2god![]()
Kakva je to ubleha Allahu dragi.![]()
- FKS -
-
- Kontakt:
Ni jednog igraca nebi vracao !!!
Samo svjeza krv i mladi motivisani momci koji zele raditi i napredovati u karijeri.
Samo svjeza krv i mladi motivisani momci koji zele raditi i napredovati u karijeri.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma samo djeca. Celik vec treba da igra uveliko... pa ako ne moze, bacati ih ko spartanci djecu ako ne zadovoljebordobijeli je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:17Ni jednog igraca nebi vracao !!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Rahmanovic se moze vratit samo ako Ukrajinci predju Dnjepar...
Teška srca ali po nas bolje da Zrinjski osvoji kup.
-
- Kontakt:
Sretno Velež! Ima da budemo 3. svakako a to znači da mali plavi nemaju evropu...
Jbga i ja iz dna duse bi volio da Velez osvoji al po nas je bolje da Zrinjski uzme Kup.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ulozit jos 800 k km u kamp..
Kupit neki stabilan klub iz federalne lige koji se vrti po sredini tabele, koji nema ambicije za ulazak u prvu ligu
Dovodit sve sto valja u akademiju..
Dogovorit 5-6 senniorski i juniorski utakmica sa cardifom kortijem los angelesom godisnje
Pokusat pozajmit na 5 mjeseci 2-3 igraca iz cardifa kortija (u vrijeme igranje evrope)
Ovo bi bilo dovoljno da budemo prvaci u bh svake gidine i da igramo svake godine grupu konfederacije a sa dobrom generacijom igraca i laksim zdrijebom svako 5 godina i grupu lp..
Poredeci cz i dinamo sa nasim rosterom sad plus 3 crnca i cardifa i jedan iz kortija sa zekicem na klupi tesko bi dinamo i zvezda izlazili na kraj sa nama u 2 utakmice.. posebno sto bi tu bilo 30k+ navijaca na kosevu. A realno klasu ispod tih ekipa trebas (sa normalnim rasporedom) izbacit da bi igro konfederaciju.. a recimo nekad ce ti se desit Genk cruz ova ekipa sto je svinjskog izbacila na guzove itd..
Zamisli sad da imamo jednog stopera u rangu stepanova, jedno krilo kao sto je said bio spica ko benko i delaca na golu.. nebi sigurno ni pod nepismenim mirzom izgubili id dinama vise od 2 gola razlike
Kupit neki stabilan klub iz federalne lige koji se vrti po sredini tabele, koji nema ambicije za ulazak u prvu ligu
Dovodit sve sto valja u akademiju..
Dogovorit 5-6 senniorski i juniorski utakmica sa cardifom kortijem los angelesom godisnje
Pokusat pozajmit na 5 mjeseci 2-3 igraca iz cardifa kortija (u vrijeme igranje evrope)
Ovo bi bilo dovoljno da budemo prvaci u bh svake gidine i da igramo svake godine grupu konfederacije a sa dobrom generacijom igraca i laksim zdrijebom svako 5 godina i grupu lp..
Poredeci cz i dinamo sa nasim rosterom sad plus 3 crnca i cardifa i jedan iz kortija sa zekicem na klupi tesko bi dinamo i zvezda izlazili na kraj sa nama u 2 utakmice.. posebno sto bi tu bilo 30k+ navijaca na kosevu. A realno klasu ispod tih ekipa trebas (sa normalnim rasporedom) izbacit da bi igro konfederaciju.. a recimo nekad ce ti se desit Genk cruz ova ekipa sto je svinjskog izbacila na guzove itd..
Zamisli sad da imamo jednog stopera u rangu stepanova, jedno krilo kao sto je said bio spica ko benko i delaca na golu.. nebi sigurno ni pod nepismenim mirzom izgubili id dinama vise od 2 gola razlike
Ti si moj druže imaš otežanu percepciju stvarnosti, pa misliš da neko sjedi i pravi različite profile koji se gle čuda zovu skoro isto da bi kontrirali tebi i pojedincima. Imati različito mišljenje je normalno, a traženje svega negativnog u svakoj situaciji nije. Sve mi ovo liči na paranoidnu shizofreniju, a opet ko te nije volio nije ni obolio, pa ima logike.joker90 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:05Buraz napravis nickove kenohz i kenozoik87 i ne znas bar postove razdvojiti po pola sata, nego jedan za drugim idu sa oba acc. Dalje ne treba..Hajdeee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:58Ovi likovi sto brane Aylu su ko sekta, kunem se svim. Ovzi nije normalno.
Kakva je to ubleha Allahu dragi.![]()
Ja sam misljenja da bi dosta lakse prosli protiv Veleza kad bi oni osvojili kup jer ne bi vise imali rezultatski imperativ. Mi ostajemo treci a kone i listica bez europe, najsladji scenariji
90!
Velez nije pobjedio nijednu jacu ekipu osim nas na neutralnom terenu.. prem da smo mi bili bolji svih 90 min, i da su nam uzeli 3 boda bez suta na go
Ma Zrinjski je veliki favorit, ali ja za Velez navijam. Bez obzira na ishod finala imamo tih 2 boda vise u odnosu na NKZ, i sa nekih 4 boda iz 2 kola mislim da smo u Evropi. Ne vjerujem da oni mogu do 6 bodova do kraja, pogotovo zbog gostovanja Slobodi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Uzme Velež
mi uzmemo Veleža
ostavimo Husrefa
Čića mića.
mi uzmemo Veleža
ostavimo Husrefa
Čića mića.
Trenutno korisnika/ca: Homelander i 43 gosta.