AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 14:51

Memaga, care moj daj nam Abatea ili Italiano-a pa da uzivamo u bravurama Messijasa, Saleta i Ketelara, vrh Evrope nam je tad zagarantovan, a skudeto bi se pretvorio u rutinu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 maj 2023, 14:55

Ruku na srce, ako se ne varam i ispravite me ako griješim, ali Cardinale će prvi mercato da ima ovo ljeto. Tako da tek treba da vidimo kako i šta je on planirao. Ono u zimu ne računam jer Italijani tada rijetko kad prave veće investicije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 maj 2023, 14:56

Po ko zna koji put presipate iz šupljeg u prazno
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 maj 2023, 15:02

Romagnoli13 je napisao/la:
17 maj 2023, 14:55
Ruku na srce, ako se ne varam i ispravite me ako griješim, ali Cardinale će prvi mercato da ima ovo ljeto. Tako da tek treba da vidimo kako i šta je on planirao. Ono u zimu ne računam jer Italijani tada rijetko kad prave veće investicije.
To nikakvo opravdanje nije za zimski marketo, da se dobar transfer ili posudba nije zavrsila....
A po starom dobrom obicaju cim dodje novi vlasnik napravi se BUM transfer za dobrodoslicu....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 15:03

Imati cemo negdje oko rekordni 20M za mercato, a ako se proda jedno 7-8 igraca onda bi ta cifra mogna rasti do cak 22M. Tacno kao da se od juce prati ovaj tim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 maj 2023, 15:07

Prošlo ljeto prilikom te smjene vlasnika budžet je bio oko 50M. Sa obzirom na ovogodišnji uspjeh kroz LPa, očekujem duplo toliko. Zato se pripremite. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:10

SiamoNoi je napisao/la:
17 maj 2023, 03:32
Stroj1946 je napisao/la:
16 maj 2023, 09:14
Ma iskreno ne vjerujem da će Inter ponoviti istu igru kao iz prve utakmice, jer ta ekipa jednostavno nema taj potencijal za tako što, ono se desi jednom u godini
4 pobjede u 4 utakmice u 2023. godini protiv manjeg milanskog kluba,7:0 gol razlika.

jEdNoM u GoDiNi
Aj briši degenu!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:12

koraj je napisao/la:
17 maj 2023, 06:26
milanist je napisao/la:
16 maj 2023, 23:54
Mirante, Tatarusanu, Balo Toure, Kalulu, Thiaw, Florenzi, Krunic, Vranxks, Bakayoko, Pobega, salemakers, Messijas, cdk, Origi, Rebic.

15 igraca koji ne zna se koji je gori, o cemu mi onda ovdje pricamo ? Igrati sa ovim polufinale LP je za proucavanje. Grande Mister !
I opet brahima ne stavi na spisak??? Nevjerovatan si!!!!!
Milanist je pristran, kako kad je tema o Pioliju tako i kad je tema Diaz, gubi kredibilitet kada su razgovori o pojedinim igračima/treneru u pitanju jer svi vidimo da lik u 10 utakmica odigra 2 dobre i tako zadnje tri godine, samo on "neće" da vidi sa opravdanjem "nemamo boljeg" a onda na listak odlazaka ne uvrsti Diaza.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 15:15

E moj rom, bas si optimista, cuj oko 100M da potrose :urnebes: dovesti ce nam 2-3 anonimusa i ovdje ih predstaviti kao top talente i ima da se udaramo nogom u guzicu, kad posle zagusti onda drvlje i kamenje po svemu :cool:
Milanist je pristran, kako kad je tema o Pioliju tako i kad je tema Diaz, gubi kredibilitet kada su razgovori o pojedinim igračima/treneru u pitanju jer svi vidimo da lik u 10 utakmica odigra 2 dobre i tako zadnje tri godine, samo on "neće" da vidi sa opravdanjem "nemamo boljeg" a onda na listak odlazaka ne uvrsti Diaza.
Pa ajde OLd nas reci da li imamo bolju 10ku od Brahima trenutno. On je kari.na u dosta utakmica ali ima i tekmi gdje i pokaze nesto i zabije i asistira pokoji put. Ja znam barem 3 gora u nasoj ekipi, pa golman ima vise asistencija od njih :D
Sto se tice Piolia, branim ga jedino kad kazu da je sve do trenera, jest al u kur.cu. Kad vidis neke igrace na terenu i njihovo ponasanje onda shvatis da ovo Gvardiola ne bi uigrao.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 maj 2023, 15:18

Milanist, zapamti ovaj moj post, i prisjeti ga se kad Maldini skrši 100M na ljeto. :mrgreen:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:19

milanist je napisao/la:
17 maj 2023, 15:15
E moj rom, bas si optimista, cuj oko 100M da potrose :urnebes: dovesti ce nam 2-3 anonimusa i ovdje ih predstaviti kao top talente i ima da se udaramo nogom u guzicu, kad posle zagusti onda drvlje i kamenje po svemu :cool:
Pa ajde OLd nas reci da li imamo bolju 10ku od Brahima trenutno. On je kari.na u dosta utakmica ali ima i tekmi gdje i pokaze nesto i zabije i asistira pokoji put. Ja znam barem 3 gora u nasoj ekipi, pa golman ima vise asistencija od njih :D
Sto se tice Piolia, branim ga jedino kad kazu da je sve do trenera, jest al u kur.cu. Kad vidis neke igrace na terenu i njihovo ponasanje onda shvatis da ovo Gvardiola ne bi uigrao.
Naravno da nemamo. Radije ću gledati Diaza kako se BAREM TRUDI i GINE nego lika na čijoj faci možeš pri izlasku na teren prepoznati da ulazi u ring sa prime Mike Tysonom ali ako ga nisi uvrstio na listu onih koji bi trebali otići samo si potvrdio šta zaista misliš.
Ista stvar sa trenerom, vas 1-2 ga branite kao da vam je babo rođeni, a čovjek u nikad goroj konkurenciji za top 4 90% neće ni izboriti LP iduće sezone.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 15:26

17 maj 2023, 15:18
Milanist, zapamti ovaj moj post, i prisjeti ga se kad Maldini skrši 100M na ljeto. :mrgreen:
Ma sta cu pamtit roki, masit ces kao i vecinu :urnebes:
OldFashioned je napisao/la:
17 maj 2023, 15:19
Naravno da nemamo. Radije ću gledati Diaza kako se BAREM TRUDI i GINE nego lika na čijoj faci možeš pri izlasku na teren prepoznati da ulazi u ring sa prime Mike Tysonom ali ako ga nisi uvrstio na listu onih koji bi trebali otići samo si potvrdio šta zaista misliš.
Ista stvar sa trenerom, vas 1-2 ga branite kao da vam je babo rođeni, a čovjek u nikad goroj konkurenciji za top 4 90% neće ni izboriti LP iduće sezone.
Tek kad se rijese jedno 10 igraca onda i Diaz dolazi u obir, jer ima i puno gori od njeg, zato nije na listi a mogao bi se i on naci ali eto.
Sad ti rekoh kad branim Piolia, kad je on za se kriv, sto naravno nije tacno, ima itekako krivice i igraca a bogami i vlasnika te M&M.
Isti ti sto tjeraju Piolia onanisu na CDK-a, just saying :mrgreen:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:28

Druže, Brahim je koliko dugo već kod nas ? Ako te do sada nije uvjerio da nije zaslužio da ga se zadrži, neće nikada.
Pioli je itekako zaslužan što je sa ovom ekipom koju ima na raspolaganju izgubio skoro 30 bodova na razne Bologne, Leccee, Cremonesee, Speziee, itd.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 15:31

Sad ti rekoh, vise volim gledati njeg kako barem trci i trudi se nego CDK-a, Messijasa i ostale mrtvace. Ako je Belgijski Kaka kostao 35M, onda nekih 20M za otkup Diaza i nije puno.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:32

Između dva zla, da. Ali odlasku ovog Belgijanca se može početi pričati tek ako i prvi dio nove sezone odradi kao i ovaj. Diaz je ispucao sve kredite i to je fakta.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 15:45

Mene sto se tice on ne bi ni docekao sljedecu sezonu, mislim na Ketelara.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 maj 2023, 15:47

Nema on kuveta u sebi, nije mu jos uvijek kasno sport promjeniti npr.bagminton

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 maj 2023, 15:48

Ja nemam ništa ni protiv tog scenarija, ali Brahim također nema šta ovdje tražiti. Neka ide u Oviedo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 maj 2023, 16:19

Milan owners and CEO Giorgio Furlani are reflecting on the positions of Maldini and Massara in the view of next season. They, however, have confidence in Pioli for the work he has done so far and he would not be in discussion
Gazzetta dello Sport and Corriere della Sera are also reporting that Pioli enjoys the confidence of the ownership and that it’s Maldini whose future is in doubt
Paola ne smiju dirati, nikad im halalio ne bi :D

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 maj 2023, 16:25

17 maj 2023, 14:39
celikmilan je napisao/la:
17 maj 2023, 14:35
Kad budu prodali Leaoa možda će jednu petinu od tih para dati za nove igrače i to će biti to. Uz Piolija igramo i sljedeću sezonu.
Kakva prodaja druže? Lik tek produžio ugovor. A klauzula je svakako validna tek od sljedeće godine. I to klauzula koju može aktivirati vjerovatno samo jedan klub na svijetu, a to je PSG. Čak ni Englezi nemaju tu moć da isplate 170M za jednog igrača.
Ko kaže da je produžio? Kad je to neki dan objavljeno rekli su prije revanša polufinala pa poslije revanša polufinala. Prošao je revanš, znaju da su navijači razočarani a ništa ne objavljuju. Znači da ga nije produžio. Hoće li ili neće to niko ne zna.

Ovih dana se objavljivalo da će Piolija zamijeniti Conte a danas javljaju da je Pioli siguran a da su Maldini i Massara u opasnosti. Niko ništa ne zna.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 7 gostiju.