I opet brahima ne stavi na spisak??? Nevjerovatan si!!!!!milanist je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:54Mirante, Tatarusanu, Balo Toure, Kalulu, Thiaw, Florenzi, Krunic, Vranxks, Bakayoko, Pobega, salemakers, Messijas, cdk, Origi, Rebic.
15 igraca koji ne zna se koji je gori, o cemu mi onda ovdje pricamo ? Igrati sa ovim polufinale LP je za proucavanje. Grande Mister !
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
To je ono što svi mi vidimo i nikako ne shvatamo. Pitam se šta uopšte rade na treningu
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Yebo trenera, nije više vrijedan pomena. Sad opet nek odmara protiv Sampdorije sve živo, možda bod izvučemo nekako. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Milan ako ne izbori LP naredne godine, a velike su sanse da nece, jer sumnjam da ce Inter osvojiti ili Juventus opet kazniti, ja licno mislim da Cardinale nece uloziti u momcad kao sto se misli.Jer sad ako ne uloze kad imas kakvu takvu momcad, sto bi nas narod rekao gasi mjesalicu i motaj kablove
Sto se tice dvomeca ostaje zal da nius mogli do gola, a onda sam stekao utisak da Interova klupa je jaca od nasega prvog tima, Milanu je potreban veliki remont, jer uvijek dodje trenutak kad se glavni igraci ozlijede i kad treba klupa da povuce. Milanu se to desilo kad je bilo najpotrebnije, a klupa nikad gora.

Sto se tice dvomeca ostaje zal da nius mogli do gola, a onda sam stekao utisak da Interova klupa je jaca od nasega prvog tima, Milanu je potreban veliki remont, jer uvijek dodje trenutak kad se glavni igraci ozlijede i kad treba klupa da povuce. Milanu se to desilo kad je bilo najpotrebnije, a klupa nikad gora.

Tek kad dovedu bolju 10-ku od njeg onda ide i Brahim na spisak, puno veci problema mi imamo od njegkoraj je napisao/la: ↑17 maj 2023, 06:26I opet brahima ne stavi na spisak??? Nevjerovatan si!!!!!milanist je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:54Mirante, Tatarusanu, Balo Toure, Kalulu, Thiaw, Florenzi, Krunic, Vranxks, Bakayoko, Pobega, salemakers, Messijas, cdk, Origi, Rebic.
15 igraca koji ne zna se koji je gori, o cemu mi onda ovdje pricamo ? Igrati sa ovim polufinale LP je za proucavanje. Grande Mister !

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ajde dosta te, znamo mi dobro sta si pisao prosle sezone, nemoj da trazimo postove. Milan je uzeo titulu jer je igrao najbolje citavu sezonu, pogotovo zadnji par kola kad smo ubili puru u svemu sto nam se naslo na putu.TheTruth34 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 00:22A tek titulu osvojiti... Ja sam vam rekao prošle sezone, Pioliu spomenik dici. Scudeto osvojiti pa sljedeće godine sa ovakvim igračima igrati polufinale LP je za respekta.![]()
Komšije, bili smo bolji i zasluženo smo u finalu , nadam se da ćete obezbjediti LP i sljedeće sezone, pa da vas sljedeće sezone mlatnemo u finalu.
Sportski pozdrav
Vec sam ti napisao i na Seria A pdf, smanji malo dozivljaj, i uzivaj u trenutku i finalu LP, cestitke ste vec dobili

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I onda trener kriv kad mu parmaka dovedes tipa CDK ili Rebica, Ili Krunica ili Diaza...valja od hajvana pitu praviti...
Trener je kriv što im igra izgleda kao u nekom našem klubu u Premijer Ligi, znači nikave igre, bez glave i repa. Indisponirani, zbunjeni. Igra je nabij, trči, nabaci, pokrij, brani se i čekaj da Leao ili Theo nešto urade, ili Giroud pospremi kakav otpadak, Diazu kakav dribling posreći. Nema sistema, nisu igrači integrisani, zbunjeni, isforsirani jednom te istom igrom. Čeka se individualni kvalitet. Ovi igrači su osvojili Scudetto, bez obzira kakva je konkurencija bila prošle sezone. Znači da ima nešto, došli su do polufinala, iako su im protivnici bili Tottenham i Napoli, ipak kvalitet je na njihovoj strani. Pali su psihički zadnjih mjesec dana, a to je trener kriv. Njegov poso je da ih digne, motiviše i spremi. Ovdje je ukupno neiskustvo trenera i igrača presudilo. Ne znaju igrati velike i važne utakmice.
Kako pises da su igraci osvojili titulu tako se moze reci da je Pioli osvojio titulu??? Zar ne?? Ne branim ga naprotiv, kreten je sam kriv sto u septembru ko gospodin nije napustio Milan nakon ljetnog marketa, a ne sad da ga svi pisaju...Stroj1946 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:52Trener je kriv što im igra izgleda kao u nekom našem klubu u Premijer Ligi, znači nikave igre, bez glave i repa. Indisponirani, zbunjeni. Igra je nabij, trči, nabaci, pokrij, brani se i čekaj da Leao ili Theo nešto urade, ili Giroud pospremi kakav otpadak, Diazu kakav dribling posreći. Nema sistema, nisu igrači integrisani, zbunjeni, isforsirani jednom te istom igrom. Čeka se individualni kvalitet. Ovi igrači su osvojili Scudetto, bez obzira kakva je konkurencija bila prošle sezone. Znači da ima nešto, došli su do polufinala, iako su im protivnici bili Tottenham i Napoli, ipak kvalitet je na njihovoj strani. Pali su psihički zadnjih mjesec dana, a to je trener kriv. Njegov poso je da ih digne, motiviše i spremi. Ovdje je ukupno neiskustvo trenera i igrača presudilo. Ne znaju igrati velike i važne utakmice.
Sta je UPRAVA uradila od preuzimanja kluba?? Otisla su dva igraca djabe, nisu pojacali Milan a bilo je i svjetsko tu...sto ne smjenjuju Piolija??? UPAMTITE NIJE PIOLI KRIV STO NE ZNA VEC ONAJ STO GA DRZI NA KLUPI...
Imas Calabriju koji za citave karijere nije 5 lopti kako treba centrirao u 16 metara, eh sad jel on kriv??? Pa nije krivi su oni sto boljeg ne dovedu....
I ti si druze naporan s tom upravom. Likovi preuzeli klub u Septembru i imali su samo zimski prelazni rok u kojem iz ko zna kojih razloga nisu doveli nijednog igraca, ali opce poznata je stvar da italijani ne rade neke velike transfere tokom zimskog prelaznog roka. Naredni ljetni prelazni rok cemo vidjeti sta i kako, i koliko su ozbiljni oko kluba. Milan je uzeo titulu pod Piolijem ali najmanje njegovom zaslugom.memaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 12:10Kako pises da su igraci osvojili titulu tako se moze reci da je Pioli osvojio titulu??? Zar ne?? Ne branim ga naprotiv, kreten je sam kriv sto u septembru ko gospodin nije napustio Milan nakon ljetnog marketa, a ne sad da ga svi pisaju...
Sta je UPRAVA uradila od preuzimanja kluba?? Otisla su dva igraca djabe, nisu pojacali Milan a bilo je i svjetsko tu...sto ne smjenjuju Piolija??? UPAMTITE NIJE PIOLI KRIV STO NE ZNA VEC ONAJ STO GA DRZI NA KLUPI...
Imas Calabriju koji za citave karijere nije 5 lopti kako treba centrirao u 16 metara, eh sad jel on kriv??? Pa nije krivi su oni sto boljeg ne dovedu....
Ovdje neki zaboravljaju da taj Pioli prije Milana nije osvojio nista , a radi kao trener 20 godina.
Mozemo uporediti preko Squawka Milan po sezonama i pod Piolijem dosta stvari izgleda gore nego prijasnih sezona tipa 2017/2018.

Kad se uzme titula, igraci su uzeli, nema do trenera nista, kad se gubi nisu igraci krivi sve je trener kriv.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je lani bio najbolja ekipa u ligi. Svidjelo se to nekome ili ne. Zašto je ta ista ekipa grohnula za dva levela ispod, treba odgovor potražiti prvo kod Piolija pa onda dalje. Kad ekipa tako očito grohne, do trenera je najviše.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja sam ti postavio pitanja?? Nikad nisi odgovorio samo mjenjas temu!!! Dinedavno si izvlacio statistiku Pioliju koliko je bodova uzeo u l.p hahahameepo je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:22I ti si druze naporan s tom upravom. Likovi preuzeli klub u Septembru i imali su samo zimski prelazni rok u kojem iz ko zna kojih razloga nisu doveli nijednog igraca, ali opce poznata je stvar da italijani ne rade neke velike transfere tokom zimskog prelaznog roka. Naredni ljetni prelazni rok cemo vidjeti sta i kako, i koliko su ozbiljni oko kluba. Milan je uzeo titulu pod Piolijem ali najmanje njegovom zaslugom.memaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 12:10Kako pises da su igraci osvojili titulu tako se moze reci da je Pioli osvojio titulu??? Zar ne?? Ne branim ga naprotiv, kreten je sam kriv sto u septembru ko gospodin nije napustio Milan nakon ljetnog marketa, a ne sad da ga svi pisaju...
Ovdje neki zaboravljaju da taj Pioli prije Milana nije osvojio nista , a radi kao trener 20 godina.
Mozemo uporediti preko Squawka Milan po sezonama i pod Piolijem dosta stvari izgleda gore nego prijasnih sezona tipa 2017/2018.
![]()
Pogledaj targete za ljeto sve ti se ukazuje odmah, jedino ako slijep nisi....
Zivi bili pa vidjeli....
Da bio je, otisla 2 igraca nije dosla dostojna zamjena, plus svjetsko plus polufinale l.p ( prosle sezone se ispalo u grupi )...Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:47Milan je lani bio najbolja ekipa u ligi. Svidjelo se to nekome ili ne. Zašto je ta ista ekipa grohnula za dva levela ispod, treba odgovor potražiti prvo kod Piolija pa onda dalje. Kad ekipa tako očito grohne, do trenera je najviše.
Ova sezona ce odlicna biti ukoliko se izbori l.p
- muha milanez
- Kontakt:
Tanka je linija između odlične i užasne, nažalost. Ne može mi niko reći da Pioli nije kriv za to!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakvo si to pitanje postavio a da ti nisam odgovorio ? I kakvi targeti za ljeto ? O cemu ti pricas ? To sto citas po medijima su novinarska nagadjanja. I bez obzira na ovu sezonu Pioli je uzasan u Europi i to je cinjenica. Postavim ti crno na bijelo da je tvoj idol **** i ti i dalje po svom. Je li Milan imao bolju ekipu raniji sezona ? Nije , ali je po mnogim stvarima bolje izgledao.
-
- Kontakt:
Kad budu prodali Leaoa možda će jednu petinu od tih para dati za nove igrače i to će biti to. Uz Piolija igramo i sljedeću sezonu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakva prodaja druže? Lik tek produžio ugovor. A klauzula je svakako validna tek od sljedeće godine. I to klauzula koju može aktivirati vjerovatno samo jedan klub na svijetu, a to je PSG. Čak ni Englezi nemaju tu moć da isplate 170M za jednog igrača.celikmilan je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:35Kad budu prodali Leaoa možda će jednu petinu od tih para dati za nove igrače i to će biti to. Uz Piolija igramo i sljedeću sezonu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Skroluj malo prema gore pa ces vidjeti pitanja....jedno od pitanja STO ga ne smjene???meepo je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:30Kakvo si to pitanje postavio a da ti nisam odgovorio ? I kakvi targeti za ljeto ? O cemu ti pricas ? To sto citas po medijima su novinarska nagadjanja. I bez obzira na ovu sezonu Pioli je uzasan u Europi i to je cinjenica. Postavim ti crno na bijelo da je tvoj idol **** i ti i dalje po svom. Je li Milan imao bolju ekipu raniji sezona ? Nije , ali je po mnogim stvarima bolje izgledao.
Pa jel onda do trenera ili uprave???
Proslu sezonu su imali bolji sastav nego ove sezone, plus dodaj na to svjetsko i prolazak do polufinala l.p
Trener moze biti kriv pet utakmica nakon toga slijedi OTKAZ, a ovaj se metilja haman citavu sezonu...
Tako se radi u ozbiljnjijim ekipama i kolektivima koji imaju viziju za buducnost, a ne ovi ublehasi nista ne mjenjaj vidjet cemo sta ispadne....