Ljudina i po

Je li popravio kola, šta kaže?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ljudina i po
Igman ce zapeti protiv TC svim silama da potvrdi opstanak kolo prije kraja, jer ce mozda i Sarajevu trebati bodovi zadnje kolo, s druge strane i TC-u je ovo zadnja sansa, mislim da ce biti tvrda utakmica, al prednost opet Igmanu zbog domaćeg terena i dobre igre u zadnjim utakmicama.mk1008 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 00:23Dugo dugo, mozda jos od onih sezona kad je igrao Perica Ivetic za nas nije igrao neko ko se ovoliko bori, daje, gine na terenu a da mu Sloboda nije ono maticni klub ..
Kapa do poda Komazecu ...
Vranjes je isto klasa od igraca ali mislim da je Nikola kupioo srca publike, navijaca....
Utakmica Igman TC ce bit jedna od najvaznijih iduce kolo, koja ce ako izgube zacementirat Tuzlu za dno, a ako pobijede onda smo mi ponovo u belaju , izuzev ako mi ne donesemo neke bodove iz Banja Luke
LaBombonera88 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 00:55Igman ce zapeti protiv TC svim silama da potvrdi opstanak kolo prije kraja, jer ce mozda i Sarajevu trebati bodovi zadnje kolo, s druge strane i TC-u je ovo zadnja sansa, mislim da ce biti tvrda utakmica, al prednost opet Igmanu zbog domaćeg terena i dobre igre u zadnjim utakmicama.mk1008 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 00:23Dugo dugo, mozda jos od onih sezona kad je igrao Perica Ivetic za nas nije igrao neko ko se ovoliko bori, daje, gine na terenu a da mu Sloboda nije ono maticni klub ..
Kapa do poda Komazecu ...
Vranjes je isto klasa od igraca ali mislim da je Nikola kupioo srca publike, navijaca....
Utakmica Igman TC ce bit jedna od najvaznijih iduce kolo, koja ce ako izgube zacementirat Tuzlu za dno, a ako pobijede onda smo mi ponovo u belaju , izuzev ako mi ne donesemo neke bodove iz Banja Luke
Mi se nadamo da će Zrinjski nastaviti posteno igrati do kraja kao i do sad, kad nisu Posušju pustili zasto bi Leotaru.
Idemo hrabro u BL, nadigravati se, napasti, sve pod uslovom da bude korektno sudjenje i da ne bude sudija igrac utakmice.![]()
Takvog igrača nigdje neće naći. u21 igrač, u21 rep., slobodan igrač. Fizički predobar, fudbalski sasvim solidan, plus karakter i mentalitet igrača mu je na zavidnom nivou, što se sad protiv ŠB pokazalo prevažnim a neki su se smijali.montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:16Nadam se da će se što prije dovesti ovaj igrač iz Tuzla City-a, koji će sigurno biti odlična zamjena za Vošnjaka. Nadam se da neće biti situacija kao prethodne dvije godine, kada su pripreme kasnile i kada se nije znalo ko je trener, pa je Crnogorac uletio dok se nije izabrao trener.![]()
Ma obavezno ga dovesti, samo ne smijemo napraviti grešku kao što je Željezničar uradio sa Santosom kada su potpisali ugovor na samo jednu sezonu. Momku treba dati ugovor na 2-3 godine i učiti na greškama drugih.simonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:54Takvog igrača nigdje neće naći. u21 igrač, u21 rep., slobodan igrač. Fizički predobar, fudbalski sasvim solidan, plus karakter i mentalitet igrača mu je na zavidnom nivou, što se sad protiv ŠB pokazalo prevažnim a neki su se smijali.montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:16Nadam se da će se što prije dovesti ovaj igrač iz Tuzla City-a, koji će sigurno biti odlična zamjena za Vošnjaka. Nadam se da neće biti situacija kao prethodne dvije godine, kada su pripreme kasnile i kada se nije znalo ko je trener, pa je Crnogorac uletio dok se nije izabrao trener.![]()
Obavezno ga uzeti i poslije prodati.
Jel pricate o Karicu?montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:58Ma obavezno ga dovesti, samo ne smijemo napraviti grešku kao što je Željezničar uradio sa Santosom kada su potpisali ugovor na samo jednu sezonu. Momku treba dati ugovor na 2-3 godine i učiti na greškama drugih.simonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:54Takvog igrača nigdje neće naći. u21 igrač, u21 rep., slobodan igrač. Fizički predobar, fudbalski sasvim solidan, plus karakter i mentalitet igrača mu je na zavidnom nivou, što se sad protiv ŠB pokazalo prevažnim a neki su se smijali.montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:16Nadam se da će se što prije dovesti ovaj igrač iz Tuzla City-a, koji će sigurno biti odlična zamjena za Vošnjaka. Nadam se da neće biti situacija kao prethodne dvije godine, kada su pripreme kasnile i kada se nije znalo ko je trener, pa je Crnogorac uletio dok se nije izabrao trener.![]()
Obavezno ga uzeti i poslije prodati.![]()
Da.klasik je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:05Jel pricate o Karicu?montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:58Ma obavezno ga dovesti, samo ne smijemo napraviti grešku kao što je Željezničar uradio sa Santosom kada su potpisali ugovor na samo jednu sezonu. Momku treba dati ugovor na 2-3 godine i učiti na greškama drugih.simonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:54
Takvog igrača nigdje neće naći. u21 igrač, u21 rep., slobodan igrač. Fizički predobar, fudbalski sasvim solidan, plus karakter i mentalitet igrača mu je na zavidnom nivou, što se sad protiv ŠB pokazalo prevažnim a neki su se smijali.
Obavezno ga uzeti i poslije prodati.![]()
Sad je vrijeme. Ako ispadneš prekrižiš tu listu i idemo dalje, ako ostaneš, puno će ti značiti neki početni plan, iskustvo nas uči. A neće se ispasti, opet kažem. I kad su svi govorili da nema nade ja sam govorio 100% i evo sad smo na korak od toga, zar još sumnjate
Karic je Ernadov igrac. Znaci dolazi vam porodica Husic?simonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:15Da.klasik je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:05Jel pricate o Karicu?montolivo18 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:58Ma obavezno ga dovesti, samo ne smijemo napraviti grešku kao što je Željezničar uradio sa Santosom kada su potpisali ugovor na samo jednu sezonu. Momku treba dati ugovor na 2-3 godine i učiti na greškama drugih.![]()
![]()
Ne znam dolazi li porodica, znam da se igrač sam nudi. Opet veliko je pitanje hoće li ga naši i jesu li se u stanju dogovoriti sa igračem koji se sam nudi, jer imamo najnesposobniju upravu ruku pod ruku sa vašom, sve da ih sastaviš nemaš jedne kako treba. PS. na kraju sezone idu razgovori sa ljudima i jačim od Husića na temu preuzimanja Slobode, pa koliko Azmir može ponuditi naspram njih i koliko nam godi naspram njih...
Nisi samo ti govorio da ostajemosimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:17Sad je vrijeme. Ako ispadneš prekrižiš tu listu i idemo dalje, ako ostaneš, puno će ti značiti neki početni plan, iskustvo nas uči. A neće se ispasti, opet kažem. I kad su svi govorili da nema nade ja sam govorio 100% i evo sad smo na korak od toga, zar još sumnjate![]()
Potpisujem ovo za Uprave definitivno....simonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:20Ne znam dolazi li porodica, znam da se igrač sam nudi. Opet veliko je pitanje hoće li ga naši i jesu li se u stanju dogovoriti sa igračem koji se sam nudi, jer imamo najnesposobniju upravu ruku pod ruku sa vašom, sve da ih sastaviš nemaš jedne kako treba. PS. na kraju sezone idu razgovori sa ljudima i jačim od Husića na temu preuzimanja Slobode, pa koliko Azmir može ponuditi naspram njih i koliko nam godi naspram njih...
Halali, zaboravioSunderland je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:22Nisi samo ti govorio da ostajemosimonknows je napisao/la: ↑17 maj 2023, 11:17Sad je vrijeme. Ako ispadneš prekrižiš tu listu i idemo dalje, ako ostaneš, puno će ti značiti neki početni plan, iskustvo nas uči. A neće se ispasti, opet kažem. I kad su svi govorili da nema nade ja sam govorio 100% i evo sad smo na korak od toga, zar još sumnjate![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.