AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hvala UPRAVO na svemu
Dao bi mu otkaz samo radi raspalog Messijasa sto je igrao, sta je sve uradio veceras najgori igrac ikad u LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koliko para toliko muzike....fk Sarajevo vise potrosi od Milana....hahahahaha
- crvenocrni
- Kontakt:
Treba biti iskren i rec da je ovo teski kardan od ekipe, trenera i onih koji odlucuju koliko i kako potrositi mizeriju od para
Krunic udara hirurski precizno. Aferim majstore 

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sramota.
Maignan i tonali mozda jedini koji su vrijedni spomena veceras
Maignan i tonali mozda jedini koji su vrijedni spomena veceras
Dobro i rekose na areni prije utakmice, igrati LP sa jednim Salemakersom, Krunicem, Messijasom, Pobegom i ostalom talasikom je premija, dalje od ovog nije bilo ni realno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ja bi ovom Pioliju već večeras dao otkaz. Iovako ne možemo u Ch. League. Zato daj **** odma večeras papire i pokušaj s Maldinijem osvojit ove 3 preostale tekme. Jer sa ovim celavim kretenom možemo samo osvojit 1 bod
Nista me iznenadilo ne bi da Leao ne produzi ugovor, cak stovise 100 posto ga razumijem, jer ovo je sramota....
Dragi Leao, Tonali, Theo, Mike, nemoj te se stresa sto ste produžili ugovor sa ovim klubom. Ne brinite, sve ćemo to preporoditi. Otići će i Pioli i Brahim i Salesmaker, i ostali propali igrači, doći će Abd bolji trener, neko Ala Nagelsmann, koji će vas izgurat i napravit od vas tim da se svijet boji. Čovjek koji će vam tačno dat instrukcije i znat reagovat, a ne papak koji će stajat ispred klupe i gledat u prazno.
Uživajte, slijedeće godine Europa League, to sranje ne pratim
Uživajte, slijedeće godine Europa League, to sranje ne pratim
Krš od ekipe je svakako, al da nema nikakve igre, da igrači ne znaju šta igraju, nikakve akcije, to je neshvatljivo. Da isti igrači koji igraju dugo a da se ne razumiju na terenu, ne kontaju šta trebaju da rade na terenu, i to je neshvatljivo. Katastrofa i sramota. U dvije utakmice 0 golova.
Nekako dodatno pokisla njuska celavoj prevari. Nadam se da ima jos toga iza onog izraza u 85'.
Ako je to slucaj onda pojacanja ne praviti prije nego sto se ne dovede novi trener i onda da dodju igraci za taj sistem.
Od juveta ce izgubiti, a ni ostale 2 tekme nisu sigurica.

Ako je to slucaj onda pojacanja ne praviti prije nego sto se ne dovede novi trener i onda da dodju igraci za taj sistem.
Od juveta ce izgubiti, a ni ostale 2 tekme nisu sigurica.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
4-ta utakmica za redom protiv Intera i isto toliko poraza uz jos porazavajuci podatak da u te 4 tekme nismo ni gola dali, svaka cast majstoru na klupi kojeg Inzaghi skoluje
Iskreno se nadam da inter nece osvojiti, a nama ostaje nada samo da Juve izbace iz europe pa da tako izborimo LP inace nam je Pioli sve u.srao
Iskreno se nadam da inter nece osvojiti, a nama ostaje nada samo da Juve izbace iz europe pa da tako izborimo LP inace nam je Pioli sve u.srao
Leaova tipična tekma kada klacka ramenima. Nismo ni osjetili da pa povrijeđen. Ako će Piolija ostaviti na klupi, onda neka vide da ga posalju na koji seminar od kakvog normalnog trenera da nauči nešto. Nije sramota.
Iskreno radije bi gledao mladog Kolomba ili Lazetića nego Zironju. Svaka njemu čast za borbu i htijenje, ali čovjek ne zna loptu primiti.
Iskreno radije bi gledao mladog Kolomba ili Lazetića nego Zironju. Svaka njemu čast za borbu i htijenje, ali čovjek ne zna loptu primiti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne mogu a da se ne javim. Želim samo ovim putem da ebem majku mrtvom Pioliju koji ne zna napraviti izmjene na vrijeme, a zna forsirate mrtve igrače u pogrešno vrijeme. Odmah otkaz mu treba dati nakon meča!! Da ima obraza otišao bi sam.
Nije ova ekipa građena za finale i titulu, ali ne može sebi dopustiti ovakav pristup u zadnjih 10ak utakmica u svim takmičenjima.
Nije ova ekipa građena za finale i titulu, ali ne može sebi dopustiti ovakav pristup u zadnjih 10ak utakmica u svim takmičenjima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Razumijem sve ali da li trener stvarno traži ovoliku staticnost na terenu?
Prvi dupli pas i utrcavanje su uradili u 90toj minuti..sve dotad je bilo ko doda loptu stane gdje je i bio i ajmo nazad
Prvi dupli pas i utrcavanje su uradili u 90toj minuti..sve dotad je bilo ko doda loptu stane gdje je i bio i ajmo nazad
Sve jasno kao dan, ekipa nema sirinu da se takmici na dva ili vise frontova, rijesiti se hamelja i nehljebara sto prije.Paolo Maldini , director of the Rossoneri technical area, expressed himself to Mediaset in the post Inter-Milan post: "The journey is not over. We have a duty to try and qualify among the top four, then wait for what will happen to Juventus.
How long until Leao's renewal?
"We are at the details, there are very small things to fix, but the thing will definitely be done".
How would you rate AC Milan's season with qualification for the next Champions League?
"It would be 8. We said it last year: we're not yet structured to compete in two competitions, we told the press and our owners, they know it very well... It's a path that has brought great sporting and economic results "There are many young players. Today there was an average difference of three years with Inter. If we were to get to the Champions League it would be a great season."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Makar je Paolo potvrdio da Leao ostaje. Dalje, jasno je dao naznake da će ljeto biti burno i da se nastavlja građenje ekipe. Samo se nadam ne sa Pioliem. Jednostavno je loš trener i to je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.