Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GIBRA
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la GIBRA » 16 maj 2023, 18:52

Padovan je napisao/la:
16 maj 2023, 18:48
Ako daju Sandru novi ugovor, jos pod ovim uslovima, ovo su veci kreteni od prethodnika.
Ma kako to,ma daj,zar nisu to sve strucni ljudi u upravi sad,zapravo su svi bili tu samo dosli na vece funkcije.
Jednostavno likovi koji 2 god mogu gledat ovaj genocid nisu fudbalski obrazovani
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 16 maj 2023, 19:20

Zelten je napisao/la:
16 maj 2023, 16:34
Karte za finale kupljene.

Valjda ne budem išao gledati Sevilja x Roma.

Vjerujem u Alegrija🤣

slika

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 16 maj 2023, 19:46

:rol:
Aljegri, out!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 maj 2023, 20:46

To je kad nemas sportskog direktora i trenera koji trebaju da presijeku ove stvari. Katastrofalna odluka, horor.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 16 maj 2023, 20:47

Mrtav igrac tri godine i oni opet :bow:
Aljegri, out!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 maj 2023, 21:06

A sta ce sa Zakarie i Kulushevskog, oni su pravi dokaz loseg rada. Ne mozes ih se rijesiti sada nikako. Dva anemicna igraca.

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 16 maj 2023, 23:30

Woj Perin Pinsoglio
Bremer Gatti Danilo Rugani Bonucci Sandro
Cuadrado MDS Barbieri
Locatelli Pogba Rabiot Fagioli Miretti Paredes Barrenechea
Chiesa DiMaria Kostic Iling Soule
Vlahovic Milik Kean
+ Kulusevski McKennie Zakaria Arthur Rovella Pellegrini Cambiaso DeWinter NicolussiCaviglia
Kakav posao pred Giuntolijem.

Perin i Pinsoglio su zicer. Woj ima ugovor jos jednu godinu i slicnu opciju u ugovoru kao Sandro. Dobar je golman ali ima preveliku platu. Ako se ukaze bilo kakva prilika zamijenio bih ga Carnesecchijem/Vicariom.

Moze se ocekivati da ce Bremer i Gatti biti samo jos bolji, ali je problem sto u odbrani s 4 nijedan ne moze lijevo igrati, pa bi u tom slucaju bili konkurencija. Ako se predje na tu odbranu, potrebno je planiranje. Za mene je Gatti odlican potencijal i jos je Talijan, kroz godinu ili dvije bih dobro naplatio Bremera da moze Gatti uskociti.
Lijevi stoper neophodan. Ne vjerujem da ce doci Torres, Ndicka je bio low cost varijanta, Scalvini je ozbiljna investicija ali ostaje upitno moze li igrati u 4 nazad, Koulibaly ce sigurno biti opcija ali je upitno da li bi dosao u Juve a ima i ogromnu platu, Badiashile bi mogao postati opcija u zavisnosti od njihovih novih planova. Ja bih se odlucio za Scalvinija ako bi se mogao uklopiti i u 4 nazad.
Danilo mi nije igrac za prve u jakom Juventusu, ali je jako potreban. Dobar karakter i moze pokriti dosta pozicija. Odlican backup.
Bonucci ima jos godinu ugovora i po meni ostaje do kraja. Nakon osvojenog Eura u njemu je ostalo jos jako malo zivota, ok bi bio kao peti stoper i vazna karika u svlacionici, ali ostaje ogromna plata. Kad bi smanjio platu bilo bi posteno, ali tesko ce se to desiti.
Rugani kao peta opcija na 3x manju platu isto ne bi bio los, ali vec je predugo tu i vrijeme je da ide. Samo ne znam ko ce ga uzeti s onakvom platom.
Kod Sandra ima valjda opcija da se raskine ugovor za 2.5m ali se to nece desiti.
Gledajuci ovo sve, ne vidim prostor za Huijsena. Ako se slucajno odluce za njega umjesto dovodjenja iskusnijeg stopera, to je jos jedan pucanj u nogu.

Cuadrado za klupe na 2 miliona plate apsolutno za ostaviti. U ociglednom padu, ali i dalje jedan od rijetkih koji donose dinamiku ovoj ekipi. On i mladji startni bek bi bila odlicna kombinacija.
MDS rahmetli. Nema njega do januara ko da gledam, a i kad se vrati zakacit ce neku povredu i nece ga opet biti. Nema smisla ni racunat ga.
Cambiaso je imao solidnu posudbu iako je moglo i bolje. U ovoj situaciji je dosta dobra opcija za klupe.
Barbieri godina posudbe pa da upadne umjesto Cuadrada.
Fale oba startna beka. U situaciji gdje i nema nekih para, ocekujem nekog kao Parisi ko jos uvijek nije taj nivo ali bi mogao biti ili posudbe nekih igraca iz drugog plana: Mazraoui, Cancelo, Renan Lodi, Tsimikas, Maehle, Castagne...

Locatelli dosta uspona i padova, jos uvijek upitno da li je ovo pozicija za njega, ali vjerujem da je igrac koji moze puno bolje.
Nadam se da se Pogbi ova sezona nece ponoviti. Apsolutni doktor, ali ako i sljedeca bude problematicna kao ova onda se treba dobro zapitati.
Rabiot po meni odlazi bilo Evrope ili ne.
Fagioli nastavlja rasti, ocekujem kroz godinu-dvije da ce biti nosilac veznog i zato ne bih dovodio SMS-a sad.
Paredes nazad.
Miretti posudba, mislim da bi mu bas dobro dosla. Barrenechea posudba ali ga ne vidim kao materijal za prvi tim.
Jos jedna posudba nekog igraca iz drugog plana: Kessie, Gravenberch, De Paul, Fabian Ruiz... Eventualno ako bude neka veca prodaja bih ocekivao nekog ozbiljnijeg.

Chiesa u zadnje vrijeme ne izgleda dobro i to je veliki problem, ali moglo se i ocekivati nakon one povrede. Iduca sezona je novi pocetak za njega.
Di Maria jako los u zadnje vrijeme, produzio bi ga samo zbog poreske olaksice i manja para za zamjenu.
Kostic pouzdan igrac, ali u 433 ga vidim iskljucivo kao zamjenu.
Iling treci plus ove sezone, nakon Fagiolija i Gattija. Daleko vise minuta mora dobiti sljedece sezone.
Soule posudba, isto kao Miretti.
Neko krilo tipa Pulisic na posudbu (pa i neko losiji) bi dobro doslo uzevsi u obzir medicinski karton Chiese i Di Marie.

Vlahovic dosta los ove sezone. Mislim da i dalje moze eksplodirati, ali sumnjam da ce se to desiti u Juventusu pod bilo kakvim uslovima. Ima jako puno nedostataka za igraca od 80-90 miliona. Mislim da bi i on mogao pozeljeti da ode, a ako bi nasli neku dobru zamjenu rado bi mu i udovoljio.
Milik puno bolje poceo sezonu nego ovo kako igra nakon povrede. Njegove povrede su isto bitan faktor, bez toga bi bio siguran otkup a ovako mi je upitno.
Kean da ima mozga bio bi bolji od obojice. Ima neku sirovost i agresivnost, ali tesko da ce ispraviti nedostatke i postati kompletan spic.
3 spica su mi previse kad bi bili svi zdravi.

Kulusevski nadam se otkup ili da ga neko drugi kupi. McKennie jedino ako se iscupa Leeds sto ce biti tesko, a tesko ce ga i neko drugi uzeti nakon utakmica tamo. Zakaria staklen, ali bi se mogao naci neki Englez da plati 15-20. Arthur rijetko los igrac. Pellegrini mozda i ostane u Laziju, bar po najavama, mada ne vidim da ce Lotito dati 10 miliona za njega. De Winter fino igrao pa povreda, jos jedna posudba i mislim da ce biti spreman za povratak. Nicolussija mislim da ce neko kupiti, ako ne bude Salernitana.

Rovella i Cambiaso moraju ostati. Vrijedi istaci i koliko su lose posudbe Ranocchije i Akea.
Carnesecchi Perin Pinsoglio
Bremer Scalvini Gatti Danilo Bonucci
Parisi Cambiaso
Mazraoui/Castagne Cuadrado
Locatelli Pogba Fagioli Rovella Kessie ?
Chiesa DiMaria Kostic Iling Pulisic/Danjuma
CF Milik/Kean
+ MDS, Sandro
Mislim da je ovo jedini nacin, imena naravno mogu biti druga. Na italijansku bazu Gatti-Fagioli-Loca-Chiesa dodati mladih Talijana i nadati se da ce biti dobri. Pokusati s nekoliko razlicitih posudbi s opcijom koje ako upale odlicno, ako ne upale bar bi dale prostora da slobodno dovodis ili vracas igrace na kraju sezone. Izvuci zadnje atome iz Cuadrada i Di Marije, istrpiti ove prisilne ostanke jos jednu sezonu. Nadati se da ce bi se uklopili novi Talijani, da bi Miretti, Soule i Barbieri stvarno postali igraci za prve ekipe. Nakon njih sljedeci krug bi trebali biti Huijsen, Yildiz i Nonge.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 17 maj 2023, 00:09

J10 je napisao/la:
16 maj 2023, 23:30
Woj Perin Pinsoglio
Cuadrado MDS Barbieri
Vlahovic Milik Kean
+ Kulusevski McKennie Zakaria Arthur Rovella Pellegrini Cambiaso DeWinter NicolussiCaviglia

Perin i Pinsoglio su zicer. Woj ima ugovor jos jednu godinu i slicnu opciju u ugovoru kao Sandro. Dobar je golman ali ima preveliku platu. Ako se ukaze bilo kakva prilika zamijenio bih ga Carnesecchijem/Vicariom.

Moze se ocekivati da ce Bremer i Gatti biti samo jos bolji, ali je problem sto u odbrani s 4 nijedan ne moze lijevo igrati, pa bi u tom slucaju bili konkurencija. Ako se predje na tu odbranu, potrebno je planiranje. Za mene je Gatti odlican potencijal i jos je Talijan, kroz godinu ili dvije bih dobro naplatio Bremera da moze Gatti uskociti.
Lijevi stoper neophodan. Ne vjerujem da ce doci Torres, Ndicka je bio low cost varijanta, Scalvini je ozbiljna investicija ali ostaje upitno moze li igrati u 4 nazad, Koulibaly ce sigurno biti opcija ali je upitno da li bi dosao u Juve a ima i ogromnu platu, Badiashile bi mogao postati opcija u zavisnosti od njihovih novih planova. Ja bih se odlucio za Scalvinija ako bi se mogao uklopiti i u 4 nazad.
Danilo mi nije igrac za prve u jakom Juventusu, ali je jako potreban. Dobar karakter i moze pokriti dosta pozicija. Odlican backup.
Bonucci ima jos godinu ugovora i po meni ostaje do kraja. Nakon osvojenog Eura u njemu je ostalo jos jako malo zivota, ok bi bio kao peti stoper i vazna karika u svlacionici, ali ostaje ogromna plata. Kad bi smanjio platu bilo bi posteno, ali tesko ce se to desiti.
Rugani kao peta opcija na 3x manju platu isto ne bi bio los, ali vec je predugo tu i vrijeme je da ide. Samo ne znam ko ce ga uzeti s onakvom platom.
Kod Sandra ima valjda opcija da se raskine ugovor za 2.5m ali se to nece desiti.
Gledajuci ovo sve, ne vidim prostor za Huijsena. Ako se slucajno odluce za njega umjesto dovodjenja iskusnijeg stopera, to je jos jedan pucanj u nogu.

Cuadrado za klupe na 2 miliona plate apsolutno za ostaviti. U ociglednom padu, ali i dalje jedan od rijetkih koji donose dinamiku ovoj ekipi. On i mladji startni bek bi bila odlicna kombinacija.
MDS rahmetli. Nema njega do januara ko da gledam, a i kad se vrati zakacit ce neku povredu i nece ga opet biti. Nema smisla ni racunat ga.
Cambiaso je imao solidnu posudbu iako je moglo i bolje. U ovoj situaciji je dosta dobra opcija za klupe.
Fale oba startna beka. U situaciji gdje i nema nekih para, ocekujem nekog kao Parisi ko jos uvijek nije taj nivo ali bi mogao biti ili posudbe nekih igraca iz drugog plana: Mazraoui, Cancelo, Renan Lodi, Tsimikas, Maehle, Castagne...

Locatelli dosta uspona i padova, jos uvijek upitno da li je ovo pozicija za njega, ali vjerujem da je igrac koji moze puno bolje.
Nadam se da se Pogbi ova sezona nece ponoviti. Apsolutni doktor, ali ako i sljedeca bude problematicna kao ova onda se treba dobro zapitati.
Fagioli nastavlja rasti, ocekujem kroz godinu-dvije da ce biti nosilac veznog i zato ne bih dovodio SMS-a sad.
Paredes nazad.
Miretti posudba, mislim da bi mu bas dobro dosla. Barrenechea posudba ali ga ne vidim kao materijal za prvi tim.
Jos jedna posudba nekog igraca iz drugog plana: Kessie, Gravenberch, De Paul, Fabian Ruiz... Eventualno ako bude neka veca prodaja bih ocekivao nekog ozbiljnijeg.

Chiesa u zadnje vrijeme ne izgleda dobro i to je veliki problem, ali moglo se i ocekivati nakon one povrede. Iduca sezona je novi pocetak za njega.
Di Maria jako los u zadnje vrijeme, produzio bi ga samo zbog poreske olaksice i manja para za zamjenu.
Iling treci plus ove sezone, nakon Fagiolija i Gattija. Daleko vise minuta mora dobiti sljedece sezone.
Neko krilo tipa Pulisic na posudbu (pa i neko losiji) bi dobro doslo uzevsi u obzir medicinski karton Chiese i Di Marie.

Vlahovic dosta los ove sezone. Mislim da i dalje moze eksplodirati, ali sumnjam da ce se to desiti u Juventusu pod bilo kakvim uslovima. Ima jako puno nedostataka za igraca od 80-90 miliona. Mislim da bi i on mogao pozeljeti da ode, a ako bi nasli neku dobru zamjenu rado bi mu i udovoljio.
Milik puno bolje poceo sezonu nego ovo kako igra nakon povrede. Njegove povrede su isto bitan faktor, bez toga bi bio siguran otkup a ovako mi je upitno.
Kean da ima mozga bio bi bolji od obojice. Ima neku sirovost i agresivnost, ali tesko da ce ispraviti nedostatke i postati kompletan spic.

Kulusevski nadam se otkup ili da ga neko drugi kupi. McKennie jedino ako se iscupa Leeds sto ce biti tesko, a tesko ce ga i neko drugi uzeti nakon utakmica tamo. Zakaria staklen, ali bi se mogao naci neki Englez da plati 15-20. Arthur rijetko los igrac. Pellegrini mozda i ostane u Laziju, bar po najavama, mada ne vidim da ce Lotito dati 10 miliona za njega. De Winter fino igrao pa povreda, jos jedna posudba i mislim da ce biti spreman za povratak. Nicolussija mislim da ce neko kupiti, ako ne bude Salernitana.

Rovella i Cambiaso moraju ostati. Vrijedi istaci i koliko su lose posudbe Ranocchije i Akea.
Parisi Cambiaso
CF Milik/Kean
+ MDS, Sandro
Mislim da je ovo jedini nacin, imena naravno mogu biti druga. Na italijansku bazu Gatti-Fagioli-Loca-Chiesa dodati mladih Talijana i nadati se da ce biti dobri. Pokusati s nekoliko razlicitih posudbi s opcijom koje ako upale odlicno, ako ne upale bar bi dale prostora da slobodno dovodis ili vracas igrace na kraju sezone. Izvuci zadnje atome iz Cuadrada i Di Marije, istrpiti ove prisilne ostanke jos jednu sezonu. Nadati se da ce bi se uklopili novi Talijani, da bi Miretti, Soule i Barbieri stvarno postali igraci za prve ekipe. Nakon njih sljedeci krug bi trebali biti Huijsen, Yildiz i Nonge.
Sjajna analiza, realno i objektivno.

Ali zašto si izostavio temu ili pitanje broj 1, a to je stručni štab odnosno njegov šef.

Sa ovim sada je potpuno svejedno je li to zakaria ili rovella ili xavi u prajmu.
Naš fudbal se svodi, znamo na šta, i iskreno, ako ostaje max sljedeće sezone, ja bih tražio iskusne, 29,30 godina igrače koji će znati iskusno i rigdino odrađivati posao a da se pri tome ne bune puno kada su na klupi i slično (rugani, mds, sandro, cuadrado, milik, leo, perin, danilo plus dva tri nova koja će zamijeniti dusana i di mariu....zvuče savršeno za ovu opciju). Jeftini su, nisu problematični, profesionalni su na treningu, na terenu daju svoj max.
Pri tome štedimo na platama enormno, setujemo cilj na top 4 i polako...
Za dvije sezone (još) se mnogo može desiti ( superliga, nova uprava, slučajno osvojeni kup, plasman u osminu finala LŠ) i mirna Bosna.

Drugi plan, on je mnogo težak, novi trenere, nove investicije, nova očekivanja, turbulencije....to nikome u klubu sada ne treba dok se ne uspostavi nova uprava, riješe sva suđenja (capital gain ,prisma i uefa)...A ni top 6 nije loše, nekako je zanimljivije sa stuttgartom, alkmarom i boavistom nego sa benficom, atleticom i lajpzigom...to nam je već preveliki zalogaj.

Koliko god ovo sve zvučalo cinično, kako duže razmišljam, mislim da nas ovakav put i čeka naredne dvije godine (drugo je šta bi htjeli, ne htjeli, šta bi bilo dobro i slično, pričam o tome šta je REALNOST pred nama)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 maj 2023, 08:30

J1897 je napisao/la:
16 maj 2023, 15:37
Italia je napisao/la:
16 maj 2023, 15:13
J1897 je napisao/la:
16 maj 2023, 15:03
100%

Here is the amazing thing about Juventus though:

- if a good player with potential (Vlahovic for example) struggles for a bit he’ll be sold immediately

- meanwhile when it’s a player who’s been shit for 5 years (sandro, de sciglio, bonucci, etc), they won’t let him leave
Pa ko ce ih kupiti pobogu. :rol: Vecina se salje po posudbama nebil koji otisao, a malo nafake vec se skoro svi vrate.
Kao sto kolega kaze , nemoj barem produzivati ugovore
I ja bih volio da uprava moze sada na ljeto kupiti 2-3 klasna beka i da smo mirni. Al ne da nece kupiti klasne bekove, vec nece ni skrpiti rupe koje su nam puno gore od bekova.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 maj 2023, 14:15

U banani su, nemaju za kinte
Aljegri, out!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 17 maj 2023, 14:35

VelaHavle je napisao/la:
17 maj 2023, 14:15
Al evo pokusavaju preko lgbt fondacija namaknuti mozda koji dinar...

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 17 maj 2023, 14:40

dinoo je napisao/la:
17 maj 2023, 00:09
J10 je napisao/la:
16 maj 2023, 23:30
Woj Perin Pinsoglio
Cuadrado MDS Barbieri
Vlahovic Milik Kean

Paredes nazad.

Parisi Cambiaso
CF Milik/Kean
+ MDS, Sandro
Sjajna analiza, realno i objektivno.

Ali zašto si izostavio temu ili pitanje broj 1, a to je stručni štab odnosno njegov šef.

Sa ovim sada je potpuno svejedno je li to zakaria ili rovella ili xavi u prajmu.
Naš fudbal se svodi, znamo na šta, i iskreno, ako ostaje max sljedeće sezone, ja bih tražio iskusne, 29,30 godina igrače koji će znati iskusno i rigdino odrađivati posao a da se pri tome ne bune puno kada su na klupi i slično (rugani, mds, sandro, cuadrado, milik, leo, perin, danilo plus dva tri nova koja će zamijeniti dusana i di mariu....zvuče savršeno za ovu opciju). Jeftini su, nisu problematični, profesionalni su na treningu, na terenu daju svoj max.
Pri tome štedimo na platama enormno, setujemo cilj na top 4 i polako...
Za dvije sezone (još) se mnogo može desiti ( superliga, nova uprava, slučajno osvojeni kup, plasman u osminu finala LŠ) i mirna Bosna.

Drugi plan, on je mnogo težak, novi trenere, nove investicije, nova očekivanja, turbulencije....to nikome u klubu sada ne treba dok se ne uspostavi nova uprava, riješe sva suđenja (capital gain ,prisma i uefa)...A ni top 6 nije loše, nekako je zanimljivije sa stuttgartom, alkmarom i boavistom nego sa benficom, atleticom i lajpzigom...to nam je već preveliki zalogaj.

Koliko god ovo sve zvučalo cinično, kako duže razmišljam, mislim da nas ovakav put i čeka naredne dvije godine (drugo je šta bi htjeli, ne htjeli, šta bi bilo dobro i slično, pričam o tome šta je REALNOST pred nama)
Za mene bi glavno bilo srezati troskove, jer plate u Juventusu su ko da i dalje osvaja Scudetta i bori se za LP. Generalno je sve bolje funkcionisalo dok se nisu razbacivali, ne bih rekao da je to slucajnost. Nekako im se uvuklo razmisljanje da je kvalitet samo ono sto se dobro plati, i odsteta i plata. Iako kvalitetnih i nekvalitetnih igraca ima i jeftinih i skupih. Logicno je da je veca sansa za dobrim igracem ako ga dobro platis, ali Englezi su pokazali da se moze itekako pogrijesiti, pa ne znam da li postoji danas klub na svijetu koji bi izabrao Sancha ili Mudryka ispred Kvaratskhelie.

Nemam jasnu ideju po pitanju trenera, tu je bas svasta moguce. Jedan insajder sa VS najavljuju da bi Allegri i sam mogao otici, pogotovo ako osvoji LE. Isti insajder kaze da Allegri nije ni blizu zadovoljan igrom, iako se ovdje vecina ljudi hvata za sluzbene izjave. Isto tako u citavoj ovoj situaciji ne vidim nijedno veliko ime da bi doslo u Juve. Tudor se ne uklapa u ono sto mislim da treba ovoj ekipi po pitanju karakteristika, za Palladina je jos rano kao sto je bilo i za Pirla. Kroz nekih 5 godina vidim nekog od Palladino, opet Pirlo ili Dionisi (iako moze i bolje trenutno) na klupi. Ako se kakva kazna prenese i na sljedecu sezonu, to bi bio veliki problem. Tako da ili Allegri s boljim izborima ili neko ime koje ja trenutno ne vidim u opticaju. Neko ce reci nek dodje bilo ko, ali takvo razmisljanje je i dovelo klub gdje jest. Allegri prije nego sto je otisao je trazio igracku mini-revoluciju da bi ostao, ali su svi bili misljenja da je dovoljno promijeniti trenera i osvajamo sve. To je jedini potez koji je mogao spasiti Juventus od trenutne situacije i da se to desilo danas bi se vjerovatno zalili sto osvajamo samo Scudetto ili sto imamo jos jednu LP iako su mogle dvije. Trenutno vuce i meni neke neshvatljive poteze, ali nemam kratko pamcenje.

Pitanje broj 1 je za mene uprava. Recimo da je zavrsen Giuntoli, dobar dodatak, nekad cu analizirati i njega jer nije on samo Kvara i Osimhen. Tu je Calvo koji ne znam kakav je, ali recimo da je dovoljno dobar za trenutnu poziciju. Ferrera i Scanavina bih zamijenio cim prodju problemi s kaznama, ljudi skoro pa ne postoje. Govorilo se puno o ADP u upravi, nadam se da ne bi uprskao ime, da bi krenuo stopama Bonipertija. Ocekujem Chiellinija u narednim godinama takodjer. Prije svega potreban je stvarno dobar predsjednik. Nekad se spominjao Alessandro Nasi koji je neki rodjak Elkanna i Agnellija. Uglavnom, dok se to na vrhu ne sredi, sve ovo ispod nece moci biti na nekom zavidnom nivou.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 maj 2023, 16:19

dinoo je napisao/la:
17 maj 2023, 14:35
VelaHavle je napisao/la:
17 maj 2023, 14:15
Al evo pokusavaju preko lgbt fondacija namaknuti mozda koji dinar...
Dabogda propalo k‘o klub, kerovi :puke:
Aljegri, out!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 17 maj 2023, 21:26

Ono pise i raspravlja o igracima a trener alergija :roll:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 maj 2023, 23:11

Sutra se pretvaramo u Man City. :kafa:

#MaxOUT

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 18 maj 2023, 00:10

GIBRA je napisao/la:
17 maj 2023, 21:26
Ono pise i raspravlja o igracima a trener alergija :roll:
"ono"
Doxxo si se dijete, pises po internetu sa imenom, prezimenom i slikom, nisi ni osnovnu zavrsio

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 maj 2023, 09:07

Kean od prve🤪🤪🤪🤪
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 maj 2023, 09:36

Andrej je napisao/la:
18 maj 2023, 09:07
Kean od prve🤪🤪🤪🤪
:rol:

Zalosno sta radi od kluba. Evo i Mirettia hoće prije Fagiolia, naprosto odlijepio.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 maj 2023, 10:13

Nadati se ovome

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 18 maj 2023, 10:18

Nadati se da ce ostati?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.