FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Borac ce iskoristiti poziciju i utjecaj u savezu da kroji sudbinu dna tabele koliko je u mogucnosti. Isto kao sto su drugi krojali sudbinu Borcu tako sto su pustali utakmice da bi oni ispali.
Cisto sumnjam da ce biti normalna utakmica. E sad koliko je savezu i Borcu stalo da ostane Leotar, nisam siguran. Nesto nisam vidio da nas je kao direktnog konkurenta sudija klao protiv njih.
Kako god, nama je izac i igrat. Bod je bolji od poraza, ali ne donosi nam mnogo tako da je bolje na sva 3 ici.
Cisto sumnjam da ce biti normalna utakmica. E sad koliko je savezu i Borcu stalo da ostane Leotar, nisam siguran. Nesto nisam vidio da nas je kao direktnog konkurenta sudija klao protiv njih.
Kako god, nama je izac i igrat. Bod je bolji od poraza, ali ne donosi nam mnogo tako da je bolje na sva 3 ici.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Borac ne može u Banjaluci dobiti ni Gvardiolin City, čuvati igrače od kartona za Želju, ako izađemo sa najboljim timom zasuće nas kartonima i opet ćemo izgubiti pa desetkovani na Želju.
Na borac oprezno i cuvat se kartona.
Kad bismo imali normalno suđenje, ni 3 boda ne bi bila čudo. Oni nisu ništa posebno, mi u naletu, ova jučerašnja partija baš daje krila, njima ne treba, nas spašava...
Ali, kad bismo imali normalno suđenje...
Ali, kad bismo imali normalno suđenje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imao si, pa te Sloga otresla na po Tusnja...
Nebitno je to drug.
Stanje naše ekipe pred Doboj i sad pred Borac, nebo i zemlja...
Mi čitavu sezonu čekamo meč kao što je bio jučerašnji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mozda igraju za nekog drugog, protiv Posusja su igrali sa drugom postavom, odmorili ekipu za nas.
Gledam snimak tekme od jučer. Kako ih znamo kuditi, tako da ih sad pohvalimo.
Svaka čast NAŠOJ DJECI: Mehmedović, Osmić, Kapetanović, Kurtalić, Alić...
Kapetanović izvodi korner, i prije toga ljubi loptu. Meni je to veliki gest, znak da živi ovaj klub.

Svaka čast NAŠOJ DJECI: Mehmedović, Osmić, Kapetanović, Kurtalić, Alić...
Kapetanović izvodi korner, i prije toga ljubi loptu. Meni je to veliki gest, znak da živi ovaj klub.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Manje-više svi odigrali odličnu utakmicu.

-
- Kontakt:
Ne bih da vam razbijam temu, povremeno je čitam. Vaša djeca su zlatna i ova priča sa Pranjićem je pozitivna, teško je ne simpatisati vas u ovom trenutku. A i puno je ljepše neutralcima kad hoćete da igrate fudbal, ima tu dobrih igrača.
Rekli su mi najgore o tebi, nisu nikad pričali o sebi,
Rekli su mi ono ća su tili, virova san stariji su bili,
Rekli su mi ono ća su tili, virova san stariji su bili...
Oprosti mi Kape, sve te grube riči,
I moj život sada, na tvoj život sliči.
Oprosti mi Kape, sad razumin tebe,
Gledan tvoju sliku, gledajući sebe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma najtužnije što roster nije za ove pozicije. Možda nije za top4, ali jeste za neku 6. ili 7. poziciju, da opstanak ne dolazi u pitanje.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 maj 2023, 20:44Ne bih da vam razbijam temu, povremeno je čitam. Vaša djeca su zlatna i ova priča sa Pranjićem je pozitivna, teško je ne simpatisati vas u ovom trenutku. A i puno je ljepše neutralcima kad hoćete da igrate fudbal, ima tu dobrih igrača.
Loš izbor trenera na početku sezone (jahinjo), i u prošlim sezonama (da ne nabrajam) je uništio ove igrače.
Mogu oni puno bolje, Pranjić je evidentno druga priča, i već se vidi razlika...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Komazec u skorije ne zabija golove, al ona njegova srcanost, trcanje i borba tesko ce se naci i kod nasih domacih igraca. Bas sam par puta pratio, dodje po loptu na centar i ako bude fauliran, odmah skace i trci u protvnicki sesnaesterac. Vidi se da mu je stalo.
Volim tebe, više od sebe
Komazec daje maksimum u svakoj utakmici.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:02Komazec u skorije ne zabija golove, al ona njegova srcanost, trcanje i borba tesko ce se naci i kod nasih domacih igraca. Bas sam par puta pratio, dodje po loptu na centar i ako bude fauliran, odmah skace i trci u protvnicki sesnaesterac. Vidi se da mu je stalo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ja ga kao brata volim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:02Komazec u skorije ne zabija golove, al ona njegova srcanost, trcanje i borba tesko ce se naci i kod nasih domacih igraca. Bas sam par puta pratio, dodje po loptu na centar i ako bude fauliran, odmah skace i trci u protvnicki sesnaesterac. Vidi se da mu je stalo.

PS: Evo me gledam snimak tekme, a uporedo Inter Milan, LŠ. To mi sranje ništa ne znači. NIKO NIKO SAMO SLOBODA.

I snimak je teško gledati, a pogotovo uživo. Koliko su jake emocije kod igrača, i ja sam zaplakao jbt... U srcu mome samo živiš TIIIII.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma rjecima se ne moze opisati osjećaj kad smo dali gol u 93 i erupcija ovih sto su ostali do kraja, neki su vec izasli.. svi skacu grli te neki covjek od 70 godina prvi put ga vidis u zivotu, emocije...Sky9 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:09Ja ga kao brata volim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:02Komazec u skorije ne zabija golove, al ona njegova srcanost, trcanje i borba tesko ce se naci i kod nasih domacih igraca. Bas sam par puta pratio, dodje po loptu na centar i ako bude fauliran, odmah skace i trci u protvnicki sesnaesterac. Vidi se da mu je stalo.![]()
PS: Evo me gledam snimak tekme, a uporedo Inter Milan, LŠ. To mi sranje ništa ne znači. NIKO NIKO SAMO SLOBODA.![]()
I snimak je teško gledati, a pogotovo uživo. Koliko su jake emocije kod igrača, i ja sam zaplakao jbt... U srcu mome samo živiš TIIIII.
Nikad mi nije bilo jasno kod ljudi kad navijaju lupam za Arsenal i takvo nesto nikad nisu osjetili.
Mislim da se to već u djetinjstvu predodredi. Neki su bili više u kući i gledali fudbal na TV-u. Pa kroz Lige 5 i LŠ, počnu "navijati" za te klubove.DeZerbi je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:52Ma rjecima se ne moze opisati osjećaj kad smo dali gol u 93 i erupcija ovih sto su ostali do kraja, neki su vec izasli.. svi skacu grli te neki covjek od 70 godina prvi put ga vidis u zivotu, emocije...Sky9 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:09Ja ga kao brata volim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 21:02Komazec u skorije ne zabija golove, al ona njegova srcanost, trcanje i borba tesko ce se naci i kod nasih domacih igraca. Bas sam par puta pratio, dodje po loptu na centar i ako bude fauliran, odmah skace i trci u protvnicki sesnaesterac. Vidi se da mu je stalo.![]()
PS: Evo me gledam snimak tekme, a uporedo Inter Milan, LŠ. To mi sranje ništa ne znači. NIKO NIKO SAMO SLOBODA.![]()
Nikad mi nije bilo jasno kod ljudi kad navijaju lupam za Arsenal i takvo nesto nikad nisu osjetili.
Drugi žive život, vani su, igraju fudbal i Tušanj je logičan slijed događaja. A kad od 5 - 6 godina kreneš, nikad nećeš prestati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Protiv Borca krenuti na bod i zatvoriti se sa 3 stopera je osudjeno na propast i poraz.
Probati igrati fudbal, ici nadigravati se i postici gol. Jer mozemo.
Probati igrati fudbal, ici nadigravati se i postici gol. Jer mozemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako budemo razmisljali da nam treba 6 bodova za ostanak do kraja i tako se postavili i ostajemo,inace kalkulacije nam nikad nisu isle i vrlo lako se moze desit da ispadnemo.
- Beduin
- Kontakt:
Hvali Komazec nase momke, gotivi ih pravo. A posebno mu drago sto hvalimo i cijenimo njegovu srcanost i borbu.
Brat moj. Ljudina
Brat moj. Ljudina
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.