Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Odlično
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dok ne napuni 27 godina i ne bude igrao u Turskoj ne ocekujem poziv. Svakako u u21 nece biti pozvan, vec ce ici razne oyebine od igraca koji nece dogurati ni do Slovenije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
izgleda da miske ipak radi svoj posao (hvala Bogu), sad treba napraviti pritisak na kosarkaski i rukometni savez da isto tako dovedu neku legendu koja ce ganjati nasu djecu po svijetu i vracati je pod zastavu matice bosne.
Eto, od te generacije 2004+, imamo na seniorskom nivou Krdžalića, Beganovića, Bajraktarevića, i Smajić je bio na klupi Kelna prije povrede. Nije loše.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
nadam se da je nezirevic isto fiksno nas
- Goalgetter
- Kontakt:
280/297MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 14:29https://www.sporcle.com/games/Freddie/i ... xis-bosnia
Hajde da vidimo koliko ćete znati.![]()
Glavasa i Mujcina sam od ovih sa zvucnijim imenom zaboravio, Vidic, Silic i jos neki koje se nikad u zivotu ne bi sjetio.

216.MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 14:29https://www.sporcle.com/games/Freddie/i ... xis-bosnia

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nirton je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:23216.MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 14:29https://www.sporcle.com/games/Freddie/i ... xis-bosnia
![]()

Bio sam šokiran da je Jajalo odigrao toliko utakmica 2017. godine.Goalgetter je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:15280/297MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 14:29https://www.sporcle.com/games/Freddie/i ... xis-bosnia
Glavasa i Mujcina sam od ovih sa zvucnijim imenom zaboravio, Vidic, Silic i jos neki koje se nikad u zivotu ne bi sjetio.![]()

On mi je jedini promašaj od 2012-2022MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 16:03Bio sam šokiran da je Jajalo odigrao toliko utakmica 2017. godine.Goalgetter je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:15280/297MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 14:29https://www.sporcle.com/games/Freddie/i ... xis-bosnia
Glavasa i Mujcina sam od ovih sa zvucnijim imenom zaboravio, Vidic, Silic i jos neki koje se nikad u zivotu ne bi sjetio.![]()
![]()

Ja imao 215 i bezveze stavio Senada Repuha jer je sad u Sarajevu, i na moje veliko iznenađenje pogodio.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A dobro, ostali su fiksevi. Mada mi je trebalo da nadođem da je Ćivić taj koji mi fali 2021. godine.MrPink je napisao/la: ↑16 maj 2023, 16:05On mi je jedini promašaj od 2012-2022MoodyHank je napisao/la: ↑16 maj 2023, 16:03Bio sam šokiran da je Jajalo odigrao toliko utakmica 2017. godine.Goalgetter je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:15
280/297
![]()
![]()

Ma njega treba odmah u A selekciju, kakav poltronski u21, da mu Cetkovic iz Borca bude kapiten, hajte molim vas.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
index hr pisao o interesu hadžije za "ključnog igrača osijeka" iako ima "hrvatsku putovnicu"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma kakvi, da Bog da i u21 bude jedan od glavnih igraca.
On je građom kao Hasić, nedovoljno direktan za krilnog igraca.
Svakako raduje sto ce abd biti u rosteru.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma nista oni ne pisu, vec su prenijeli informaciju sa Klixa samo.
A inace rubrika na nivou kao da je u pitanju Ahmedhodzic ili neki dijasporac, a ne igrac koji je prosao sve omladinske selekcije BiH i javno rekao u vise navrata da prizeljkuje poziv selektora BiH.
Ko je pisao treba mu cestitati. Levat.Osijekov ključni igrač ima hrvatsku putovnicu, ali bi mogao zaigrati za drugu zemlju

Ne znam sta je gore, ta rubrika ili cinjenica da Hadzibegic "razmislja". Sta imas razmisljati u pm? Zovi momka i tacka. S vremenom vidjetcemo kakav je kalibar.
@igrajlopte 🐦
ReX je napisao/la: ↑17 maj 2023, 12:41Ma nista oni ne pisu, vec su prenijeli informaciju sa Klixa samo.
A inace rubrika na nivou kao da je u pitanju Ahmedhodzic ili neki dijasporac, a ne igrac koji je prosao sve omladinske selekcije BiH i javno rekao u vise navrata da prizeljkuje poziv selektora BiH.
Ko je pisao treba mu cestitati. Levat.Osijekov ključni igrač ima hrvatsku putovnicu, ali bi mogao zaigrati za drugu zemlju![]()
![]()
Ne znam sta je gore, ta rubrika ili cinjenica da Hadzibegic "razmislja". Sta imas razmisljati u pm? Zovi momka i tacka. S vremenom vidjetcemo kakav je kalibar.
Ko ovoga gura stalno? Uvik clanci o istim igracima, Vuskovic, Barisic, Baturina, Gvardiol, Ivanusec, Livaja, Petkovic itd.
Napisite koji clanak i analizu o momcima koji su zaluzili a niko ne prica, ili samo ja vidim napredak recimo Galesica iz Rijeke, Elezia iz Varazdina, Majkica iz Istre... potonji zasluzuje i poziv u reprezentaciju.
Luka Plavi
prije 16 sati
Nek ide gdje ga srce zove, realno u zadnjoj liniji smo jaki ko beton i mladi ko rosa
Fidel Zasro
prije 10 sati
Talent za śiroki brig mamu vam mamići
Branko Colak
prije 14 sati
To mi izgleda,kao neka ucjena
Tihomir Ivankovic
prije 5 sati
običan trupac kakvih ima na pretek, ni po čemu izdvojiv. krase ga jedino kiks - dva po tekmi i hrpa neracionalnih rješenja. prosječan branič čak i za hnl.
Voljim ponija
prije 16 sati
Ajde ajde dosta vise stopera uz to sto imamo trenutno u reprezentaciji u zadnjoj liniji mladu i betonsku obranu uz to imamo branica na bacanje
Milenko Vukadinović
prije 15 sati
"ključan igrač"hahaha pa on je malo žešči panj
Ne kontam sta ovi pricaju uopste za njega kad ima nas pasos?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921 i 38 gostiju.