pa da se sviralo kako se sviralo Millsapu, Grantu na drugoj strani, ne bi ni imali 2 visoka, bukvalno je Howard se tukao s Jokicem i nista a ovamo Millsap pogleda Davisa i dobije 2 faula u 3 napada, smijesno biloultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:18zaustavljen je jer su igrala 2 visoka. Denverje ekipa protiv koje su Lakersi mogli drzati Howard, James, Davis na terenu i da to bude plus, a ne da zahtijeva prilagodbe
i ove godine ce Denver imati iste probleme ako Lakersi nadju centra koji moze ostati na parketu sa Davisom i Jamesom. U tom slucaju jednog mora da cuva MPJ ili KCP i eto problema
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Lakersi dobiti sudijsku pomoc, pa da ovi whineri imaju zasta plakati
. Ni pocela serija nije a vec kukaju
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jes jes, samo se zato nadasNail for Real je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:02Ja se nadam da ce Lakersi dobiti sudijsku pomoc, pa da ovi whineri imaju zasta plakati. Ni pocela serija nije a vec kukaju
.

Kakva debilcina Bog te je.bo, podmece meni debilizme likova koji su prijetili Looneyu zbog udaranja AD-a jer mi je smijesno njegovo evo vec trogodisnje kmecanje 

Jel preživio AD, znal se šta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
i onda mislis da si drugaciji od ostalih "navijaca" Lakersa? zalis se na sudije kako je poceo PO, jis spominjes kako Green i Looney targetiraju Davisa, al cim neko spomene Lakerse i njihove igrace eto tebe da rezis iz kaveza

A dok su Zaza i Bogut postavljali ilegalne blokove nije bilo problema

Sta je sa Davisa, nisam znao da je bio ovoliko targetiran? Sreca pa nije injury prone, igrace protiv Denvera.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Davis još uvijek na intenzivnoj njezi, nije životno ugrožen
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
nisu tad Lakersi bili In pa da ovoliko rezidscile je napisao/la: ↑16 maj 2023, 15:41A dok su Zaza i Bogut postavljali ilegalne blokove nije bilo problema![]()
Sta je sa Davisa, nisam znao da je bio ovoliko targetiran? Sreca pa nije injury prone, igrace protiv Denvera.
-
- Kontakt:
Let's go Lakers

Ma ja ba, daj striptiza

Olinjali ljubitelj striptizeta sa nedostatkom profesionalizma kao mentor KPJ-u i Greenu. Sta li Boze moze poci po zlu 

Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 16 maj 2023, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje ce Wemby?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.