FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ako vam je stalo do toga koliko navijača bude na utakmici, onda se organizujte i na svakoj utakmici se pobrojite. Pa da znate tačne brojke.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- slani grad
- Kontakt:
sto se mene tice ti mozes odmah prestat navijat jer ste svakako presmijesni ko grupa...ako se tako moze nazvat hrpica nacionalista koja donese jedan trans grupe i dvije srpske zastave....sto se broja tice pogledaj na tubu proslogodisnje finale i koliko je Fukara bilo u Mostaru...u Sarajevo ce sigurno ici 10 autobusa pa ti sracunaj koliko je to ljudi...u svakom slucaju ce nas i u Sarajevu biti makar duplo vise nego vas....SINEnorth_park_1989 je napisao/la:Ako je vas bilo 500 onda LESINARA U BL ima 1000.....cuj 00 ih bilo...smjesno.....ako vas dodje 300 u Lukavicu ja cu prestati navijati.......nema vas toliko kuci sine moj....slani grad je napisao/la:bezveze forsiras tu pricu o 300 ljudi...otidzi na neki ozbiljniji navijacki forum i pogledaj slike kad budu izbacene..nas je bilo 500 najmanje al et...300 ce nas bit u lukavici junace..najmanjenorth_park_1989 je napisao/la:e da poceli ste glupu pricu........fukara je bilo oko 250,300 navijali su solidno,mislio sam da su bolji,al oni su ****,jbg bice bolje.....Nas je bilo 65 tacno......mi se nismo culi zato sto smo bili u onom kokosincu kako to vec zovu fukare uvala da dodje 1000 hordi nemoze se bolje cuti,tako da se vi o tome ne mozete raspravljati,vas je 250-300 pa ste se ko **** culi,i a vi fukare dobro znate da je ono najgore mjesto za gostujuce navijace i to je namjerno onako napravljeno,stadion vam je ****.......hvala vidimo se u ren u lukavici...
P.S. jel ima neka sankcija za ovog stoleta zbog psovanja i vrijedznja

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sloboda-Modrica 3-0
danas,u posljednjoj ovosezonskoj utakmici pred svojim navijacima,nasi igraci su nam priredili nesto lijepo i neocekivano,postigli su 3 gola u manje od sat igre i lijepo nas,koji smo sa cudjenjem gledali u semafor i pitali se sta im bi od jednom sta njih prenese danas,pocastili za kraj sezone.u odlicnoj igri naseg tima golove su postigli Mikelini,Tosunovic i Prodanovic,a bilo je i dosta prilika da konacna pobjeda bude jos veca.sve u svemu cilj je ostvaren ,ova pobjeda nam je osigurala evropu naredne sezone,bez obzira na rezulat u zadnjem kolu,tako da malo rastereceniji mozemo cekati revans finala kupa i potpuno rastereceno uci u naredno kolo,u utakmici koja ni nama ni Laktasima nista ne znaci,lijepo se spremiti za revans finala kupa.
danas,u posljednjoj ovosezonskoj utakmici pred svojim navijacima,nasi igraci su nam priredili nesto lijepo i neocekivano,postigli su 3 gola u manje od sat igre i lijepo nas,koji smo sa cudjenjem gledali u semafor i pitali se sta im bi od jednom sta njih prenese danas,pocastili za kraj sezone.u odlicnoj igri naseg tima golove su postigli Mikelini,Tosunovic i Prodanovic,a bilo je i dosta prilika da konacna pobjeda bude jos veca.sve u svemu cilj je ostvaren ,ova pobjeda nam je osigurala evropu naredne sezone,bez obzira na rezulat u zadnjem kolu,tako da malo rastereceniji mozemo cekati revans finala kupa i potpuno rastereceno uci u naredno kolo,u utakmici koja ni nama ni Laktasima nista ne znaci,lijepo se spremiti za revans finala kupa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- edo_malesak
vidim vi imate idealne uslove igrate na kosevu...ajd suti i pokrij se cimespaletti je napisao/la:Jbg nije sve do drzave....ovo je 1. put da drzava radi svoj posao.....znaci to trebate da malo svoje iz uprave nalupate i onda ce sve biti u redudjulba je napisao/la:EEEEEEEE SLOBODO MOJA NIŠTA OD LICENCE. BAŠ SMO ISPALI PAPCI SVI ODREDA. **** TI POREZE, STADION, NOGOMETNI SAVEZ I OVU DRŽAVU ŠUGAVU NEKA IDE SVE U P M
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Mislim da je sloboda zaslužila da igra u evropi, i tu nema dileme ali mi nešto nije jasno. Šta navijačima slobode znači igranje u evrokupovima ako će igrati u Zenici. Kada Sarajevo nebi igralo na koševu meni ta evropa nebi ništa značila, zamislite sarajevo na bilinom polju.... Druga je stvar što glavnu riječ u savezu vode ljudi naklonjeni širokom i zrinjskom.
- edo_malesak
ma seru ba..stimaju sirokom...FCS je napisao/la:Mislim da je sloboda zaslužila da igra u evropi, i tu nema dileme ali mi nešto nije jasno. Šta navijačima slobode znači igranje u evrokupovima ako će igrati u Zenici. Kada Sarajevo nebi igralo na koševu meni ta evropa nebi ništa značila, zamislite sarajevo na bilinom polju.... Druga je stvar što glavnu riječ u savezu vode ljudi naklonjeni širokom i zrinjskom.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sutra revanas finala Kupa BiH...
Istocno Sarajevo 17.oo prenos: BHT1
Slavija Istocno Sarajevo-Sloboda Tuzla(0-2)
atmosfera koja nas okruzuje i u kojoj ulazimo u najvazniju utakmicu u sezoni je opstepoznata...............................................................................
atmosfera koja nas okruzuje i u kojoj ulazimo u najvazniju utakmicu u sezoni je opstepoznata...............................................................................
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da će Sloboda osvojit ovaj kup. I ja se slažem da su zaslužili da igraju u Evropi. Neznam dali su ispunili sve uvjete da dobiju licencu, ali znam da su sve obaveze ispunili.ultrasstyle_tz je napisao/la:sutra revanas finala Kupa BiH...
Velež do groba života mi moga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa stvarno ne znam je li trebaju sutra igrati uopste tu utakmicu, poslije ovoga sa savezom, nedaju licencu j... ih siroki, mora neko osjetiti na kozi ispadanje dva hrvatska kluba. Sad se vidi djelo ljudi u savezu. Prije nekoliko god. izbacili Sarajevo da bi isao Siroki u Europu, sad opet pomoc sirokom, no comment.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zaista ne znam sta da kazem vise...ovo je zaista nestvarno,nemoguce,7.izgubljeno finale pa ljudi to je rekord siguran sam..jednostavno nema rijeci kojima covjek moze to da opise..igru ne mogu komentarisat usli smo cini mi se oko 50-60 min zahvaljujuci mupu kantona Sa koji nas je sat vremena drzao u Rajlovcu,kako su se raskrsnice mogle zatvorit kad smo se vracili,a nisu mogle kad smo isli,drugi problem se stvorio kad nas policija u Lukavici nije htjela pustit na stadion,van svake pameti..medjutim,nebitno to,bitno je to da smo mi opet izgubili,izraz lica navijaca kad su izlazili sa stadiona,atmosfera,nevjerica,suze u ocima i tisina jedno sat i vise u busu,nevjerovatna...kornjace i u lukavici i pratnja mupa kantona Sa ljudi gledaju u nas,nista im nije jasno...
niko nam nije kriv,sami smo sebi krivi!!
sto se tice navijanja smatram da smo ono sto smo bili tu odradili extra,jako jako dobro..Sokolovi nacionalizam na nivou,medjutim cujem da je ono prozivanje vi :"Srbija",mi :"na qurac" ispalo jako dobro na tv-u..zatim trubaci na stadionu
,jos sviraju cijelo vrijeme Mars na Drinu i druge pjesme slicnog sadrzaja i poruke..
a vama titula,a vama titula..a nama ****,a nama ****
po 7.put
i jos nesto sto me neprijatno iznenadilo,masovno pokazivanje tri prsta od strane gradjana u Sarajevu(po masovno mislim na sigurno vise od 20 ljudi),na nasoj strani,razumijem ja da oni nekako zele pokazat da nisu uz nas,ali los im je nacin pokazivanja,zaista...
niko nam nije kriv,sami smo sebi krivi!!
sto se tice navijanja smatram da smo ono sto smo bili tu odradili extra,jako jako dobro..Sokolovi nacionalizam na nivou,medjutim cujem da je ono prozivanje vi :"Srbija",mi :"na qurac" ispalo jako dobro na tv-u..zatim trubaci na stadionu

a vama titula,a vama titula..a nama ****,a nama ****
po 7.put

i jos nesto sto me neprijatno iznenadilo,masovno pokazivanje tri prsta od strane gradjana u Sarajevu(po masovno mislim na sigurno vise od 20 ljudi),na nasoj strani,razumijem ja da oni nekako zele pokazat da nisu uz nas,ali los im je nacin pokazivanja,zaista...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma j... vise i onog Mikelinija, mora on pogrijesiti. Koji k.... su se onako zatvorili zadnjih 30 min, hajde kad su imali igraca manje, ali kad je i Slavija dobila crveni karton, oni opet po istom. Malkocevic sav preblijedio ceka kraj, ali malo sutra, greskama primaju golove. Sreca pa nije bio ni jedan penal za Slaviju, valjali su se kao klade ne bi li dobili i 16 penal. Sudac istjerao Jahica, nidje veze, lik se u njega zabio i izgubio svijest, sta cu im kad su ne pripremljeni. Samo se nadam da ce dobiti licencu, i da ce Sabovic rastjerati ove primadone (Mesic) i da ce dovesti igrace koji ce vise nesto osvojiti. Dosta je ovih poraza. I naravno fakat je vrijeme da se stadion pocne praviti, jer ako budu igrali u Europi valja ici u Zenicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brojnost vam je fina bila , navijanje koliko sam cuo na TV-u je OK......
ali igraci su vam qurac i to veliki ...pa jbte. ono da igra u Evropi , sramota !!!

ali igraci su vam qurac i to veliki ...pa jbte. ono da igra u Evropi , sramota !!!
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
hajd kao da su ostali klubovi bolji gledaš puno barcu na tv-u. igrali su dobro prvo poluvrijeme a u drugom su usrali sa odbranomi to je to šta čemo opet kratkih rukava. IDEMO DALJERoterdam je napisao/la:Brojnost vam je fina bila , navijanje koliko sam cuo na TV-u je OK......![]()
Ne bi vam otpalo od noga, da ste juće iz Lukavice svratili malo do saveza u SA!!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Moze li neki dokaz, slika, video?? Ako nemas onda ne zakuhavaj bezveze!ultrasstyle_tz je napisao/la:
010 ISN'T JUST A CODE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nakon sto nas nisu htjeli pustit na stadion u Lukavici,dogovor je bio da se sjeda u buseve i ide pred savez..ali kad su se ljudi poceli kupit odma se govori:-hajte ulazite na stadioncarina je napisao/la:Ne bi vam otpalo od noga, da ste juće iz Lukavice svratili malo do saveza u SA!!!!

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjeruj mi da sam izvadio mob da slikam,ali dok ja njeg uocim prodjemo taj dio..ne obracam ja paznju puno na to,samo kazem da me neprijatno iznenadilo,ali moguce je da je neko slikao ili snimio pa cu pokusat nac neki materijalRK Gradacac je napisao/la:Moze li neki dokaz, slika, video?? Ako nemas onda ne zakuhavaj bezveze!ultrasstyle_tz je napisao/la:
Da ti nisi pomiješao strane, ne vidim ko bi normalan to radio u Sarajevu.ultrasstyle_tz je napisao/la: i jos nesto sto me neprijatno iznenadilo,masovno pokazivanje tri prsta od strane gradjana u Sarajevu(po masovno mislim na sigurno vise od 20 ljudi),na nasoj strani,razumijem ja da oni nekako zele pokazat da nisu uz nas,ali los im je nacin pokazivanja,zaista...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad bi trebali svi klubovi da bojkotuju sljedeću sezonu ako se ne prihvati žalba Slobode.Očito Savez pravi ustupak Š.Brijegu jer su ispala dva ''hrvatska'' kluba !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Tuzlak brate, organizujte nešto sa ostalim klubovima. Nemoj me krivo shvatit, nije to što je riječ o vama, ali ostali klubovi ne bi smjeli sjediti skrštenih ruka na ovo sve što se dogadja. Mora se ovome stati u kraj...