Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Megamon
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Megamon » 01 mar 2011, 17:20

Dabar je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Namjestate godinama sa onim mesarima iz Travnika.Namjestili ste sad utakmicu u Prijedoru.Bit ce dvica ko kuca.
Pa dobro bolan ako će bit 2 ko kuća uloži onda i kuću ako je imaš,i pokaži nama listić ovde i nema problema....kakva si pizda neš ni marke uložit...čini se da u ovoj ligi ne smije biti dvica,ako bude namješteno,ako bude kec,kasnije se nitko ne smije javiti na forum uključujući takve kao ti
Necu da se bogatim na racun listicara,necu da igram u vasim kladionicama Wiliams itd.

Jednostavno mrzim vas !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 mar 2011, 17:51

Megamon je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Namjestate godinama sa onim mesarima iz Travnika.Namjestili ste sad utakmicu u Prijedoru.Bit ce dvica ko kuca.
Pa dobro bolan ako će bit 2 ko kuća uloži onda i kuću ako je imaš,i pokaži nama listić ovde i nema problema....kakva si pizda neš ni marke uložit...čini se da u ovoj ligi ne smije biti dvica,ako bude namješteno,ako bude kec,kasnije se nitko ne smije javiti na forum uključujući takve kao ti
Necu da se bogatim na racun listicara,necu da igram u vasim kladionicama Wiliams itd.

Jednostavno mrzim vas !
ko te ****... ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 mar 2011, 18:20

Megamon je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

Jednostavno mrzim vas ![/quote
Čuj mrziš nas,sramota da ova nakupina vjerojatno sala napise 1800 postova na ovom forumu koji vecinom ne dopusta govor mrznje,barem ne svima !!!
Ja tebe volim :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :D :D :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 01 mar 2011, 18:51

Megamon je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

Jednostavno mrzim vas !
ma ja neš ti pare,a imaš bh lutriju,to je vaša kladionica,ako imaš mu.da odigrat 2

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 01 mar 2011, 19:49

cuj nece da se bogati...aahahahhahahhah pa majmune ti bi dao guze za marku :D ajmo sad svi uplatit pokoju marku za ovog paćenika..

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 mar 2011, 20:02

sb citizen je napisao/la:cuj nece da se bogati...aahahahhahahhah pa majmune ti bi dao guze za marku :D ajmo sad svi uplatit pokoju marku za ovog paćenika..
Hocete ziro racun ?

Taman da nam jedna jedina zaradi malo na porezu :mrgreen:

Istina boli,da vam je svejedno nebi se javaljali :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

admir_ze1982
Kontakt:

Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)

Post Postao/la admir_ze1982 » 01 mar 2011, 21:53

05.03. 14:30 Borac Drina Z. 1
Po meni pobjeda Borca, iako sam siguran da im nece biti lako, jer Drina nema vise sta da izgubi

05.03. 14:30 Budućnost Velež 1x
Utakmica ciji rezultat vec sada moze odluciti ostaje li Buducnost u PL, u slucaju poraza ili cak remija ciao

05.03. 14:30 Rudar P. Široki B. x2
U Sirokom ocito nesto ne stima, no ipak su oni kvalitetnija ekipa od Rudara

05.03. 14:30 Olimpic Leotar 1
Po meni zicer kola, Leotar los, Olimpik mora poceti da dobija ili ce El Presidente da poludi

05.03. 14:30 Travnik Sloboda 1
Travnik da kiksa 2 puta kuci ? NEMOGUCE

05.03. 14:30 Zvijezda Željezničar x2
Zeljo ima kvalitet za remi, Zviejzda solidna ekipa , Gradacac teren gdje se moze igrati korektno

05.03. 14:30 Sarajevo Slavija 1x
Slicno kao i u Banja Luci, Sarajevo favorit, Slavija bez opterecenja...ko zna

06.03. 14:30 Zrinjski Čelik 12
Ovde sam jedino siguran da remiaj nema, ako bude sve posteno mozemo da iznenadimo Mostarce, x Zrinjskom ne znaci nista...znaci ili oni ili mi
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Maritimo.Zv
Kontakt:

Re: Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)

Post Postao/la Maritimo.Zv » 01 mar 2011, 22:15

Borac Banjaluka - *Drina Zvornik* = Voleo bih x2 (NAVIJACKI).. Ali 1 je realan.. :D
Buducnost Banovici - Velez Mostar = 1x :oops:
Rudar Prijedor - Siroki Brijeg = 2 :lol:
Sarajevo - Slavija =1 (NAVIJACKI 2 ) :evil:
Travnik - Sloboda = 1 Niko im nemoze kada su domacini.. U vrh glave X
Zvijezda Gradacac - Zeljeznicar = Zeljo melje.. 2-2 :mrgreen:
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje = Voleo bih 1.. Zato sto nam je Leotar kandidat za opstanak :roll:
Zrinjski Mostar - Celik = 2

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 mar 2011, 22:32

Megamon je napisao/la:
sb citizen je napisao/la:cuj nece da se bogati...aahahahhahahhah pa majmune ti bi dao guze za marku :D ajmo sad svi uplatit pokoju marku za ovog paćenika..
Hocete ziro racun ?

Taman da nam jedna jedina zaradi malo na porezu :mrgreen:

Istina boli,da vam je svejedno nebi se javaljali :lol:
Nije jedina!!!
A sta znaci ovo istina nas boli,sto ce biti dvica u Prijedoru ili sto neces da uplacujes u kladionici ciji je vlasnik iz Širokog,bas iz moga sela :D :D :D :D ,a imas i ostale,Bet live,Premijer,Milenijum,Formula,nisu vlasnici iz Širokog.A ako nisam pogodio koja nas istina boli,molim te napisi pa da vidimo radi cega nas boli,evo bas me zub uzeo ne pusta :D :D :D

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 mar 2011, 22:53

zvijezda - željo 2 željo bolja ekipa, imperativ pobjeda ,zvijezda korektan domačin
zrinjski čelik 1x čelik dobar ali zrinjskom gori pod nogama ipak bliže 1
borac drina 1 100%
olimpic leotar 1 2 razlike za olimpic
sarajevo slavija 1 sarajevo oslabljeno ali takvi su bolji od slavije
travnik sloboda x loš teren a poznat je slobodin bunker
rudar široki 1x rudar domačinska ekipa,široki nikad gori,nije rudar u mogučnosti da prodaje tekme
budučnost velež 1x bliže 1 nego x

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 01 mar 2011, 22:59

$-" 1,$ " превага $
"-? 1,' " " & $
& 1926-$,1,то не $ у " ;)
?-? 1,? " по саставу " '," 1
Сарајево-? 2,ево " 8-)
"-$ 2," се - $ ' је ' на /
$-" 1,$ - " " & $
$-? 2,?,& у ",а " " у 18 ?,Ај & :!:
? &,& ",& & ?!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 mar 2011, 23:13

BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi :D :D
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama :)
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 mar 2011, 23:20

ŠB.TRN je napisao/la:BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi :D :D
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama :)
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:
ŠTO SVI HVALI TE JOVIĆA DA JE TOLIKO DOBAR TRENIRAO BI NEKI VEĆI KLUB U BIH

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 mar 2011, 23:21

ŠB.TRN je napisao/la: BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
Nemogu da vjerujem da smo se i ja i ti u necemu slozili, treba zapamtit ovaj dan :mrgreen: :mrgreen:

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 01 mar 2011, 23:36

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 1 Borac dosta kvalitetniji vazno za povezati dobar rezultat iz Listice
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1x Mislim da ce biti dosta gruba utakmica Velez ce imati predost zato sto ce Buducnost igrati u kratkom periodu dvije vlo teske i vazne utakmice
Rudar Prijedor - Širok1i Brijeg X2
Sarajevo - Slavija 1
Travnik - Sloboda 1X
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 12
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 1
Zrinjski Mostar - Čelik 1X
Anti Nakarada

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 mar 2011, 23:43

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 1:0 ili 2:0 Borac kvalitetniji
Budućnost Banovići - Velež Mostar 2:1 ili 1:0 ako hocemo ostati moramo dobiti
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:0 domacinski
Sarajevo - Slavija 1:0 jednostavno moraju dobiti
Travnik - Sloboda 2:0 3:1 PIROTA!
Zvijezda Gradačac - ŽELjEZNIČAR 2:1 ili 1:0
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 3:0 kvalitetniji
Zrinjski Mostar - Čelik 2:1 moraju dobiti
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 mar 2011, 23:49

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 1 Mozda i najsigurniji par kola, nevjerujem da Drina moze do iznenadjenja
Budućnost Banovići - Velež Mostar X Nerjeseno je najrealnije, tezak teren, umoran domacin i jako dobro fizicki spreman Velez su prednosti gostiju, ali ovo je PL tako da je domacin uvijek favorit, pa je X neka sredina ;)
Rudar Prijedor - Široki Brijeg X2 Da se nebavim nekim evenutalnim malverzacijama drzacu se sporta, Siroki ima tendenciju da nakon loseg rezultata kuci, malo stisne i ostvari dobar rezultat u gostima, mozda tako bude i sad iako je Rudar jako cvrsta i stabilna ekipa, sto su pokazali u Trebinju.
Sarajevo - Slavija 1 Sarajevo ovo mora dobiti, iako bi im bilo bolje da nepobjede da im zalizani napokon ode pa da i oni konacno ugledaju svjetlo na kraju tunela
Travnik - Sloboda 1 Travnik je odigrao jedno poluvrijeme lose protiv Zvijezde i ovaj put to nesmiju ponoviti tako da je ovo pobijeda domacina
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 1X Zeljo tradicionalno jako tesko igra u Gradačcu i mislim da je maksimum koji bi mogli izvuci iz ove utakmice nerjeseno
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 1X Olimpik ovakve utakmice zna kiksati, posebno na pocetku prvenstva dok im je ekipa jos neugrana, pa nebi bas tvrdio sa sigurnoscu da Leotar nece izvuci barem bod
Zrinjski Medjugorje - Čelik X2 Ako Zrinjski odigra onako kako su odigrali u vrapcicima ispadaju iz lige ko iz topa, Ibrakovicu neigra Secic(Znaju navijaci Veleza) pa ima sanse da uzme bod(ove) sa stadiona pod BB!

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 02 mar 2011, 00:00

slabije pratim domaci fudbal od rata na ovamo,ako se nije mnogo promjenio odnos snaga trebalo bi biti ovako nekako :D !

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 5-0
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0-3
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 3-0
Sarajevo - Slavija :?:
Travnik - Sloboda 1-6
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 0-9
Olimpik Sarajevo :?: - Leotar Trebinje
Zrinjski Mostar :?: - Čelik
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 mar 2011, 00:02

Budi sam na ulici je napisao/la:slabije pratim domaci fudbal od rata na ovamo,ako se nije mnogo promjenio odnos snaga trebalo bi biti ovako nekako :D !

Travnik - Sloboda 1-6
vidi se da slabije pratis :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 mar 2011, 00:06

Budi sam na ulici je napisao/la:slabije pratim domaci fudbal od rata na ovamo,ako se nije mnogo promjenio odnos snaga trebalo bi biti ovako nekako :D !

Travnik - Sloboda 1-6
:lol: :lol: E da je bogdo tako :cry:
Uglavnom svak cast!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.