FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Cestitke komsije, mislim da Vam ne bi bilo veceg meraka nego marnut Zelju zadnje kolo, ostat u ligi, a njih ostavit bez evrope. Oko za oko, zub za zub 

- Beduin
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:16Dole desno op
Mene tek sad strah, bice ovo borba do zadnjeg atoma muljaze i sposobnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nek je na sramotu onim polupijanim, nadrogiranim cirkusantima sto su napravili na sjeveru prije pocetka utakmice pa ih specijalci izveli.
Kada klubu treba najveca podrska glumite neke frajere, rastjerujete raju i ovo malo sto je ostalo od navijaca, jeste bagra u pm.
Kada klubu treba najveca podrska glumite neke frajere, rastjerujete raju i ovo malo sto je ostalo od navijaca, jeste bagra u pm.
Ovo kad smo preživjeli, valjda ćemo opstati.Scenarij kao iz filmova, brat Bukvić pokvari sve kiksom, onda stativa za totalni potop i brat Jusa ko Ibrahimović, mekan prvi dodir, prolaz pored igrača i plasirana lopta u gol,čudo, ako ovo ne bude dovoljna motivacija za opstanak onda ne znam šta će.Danas Eldar, Omić i Kape izdominirali, kakva trka,borba, Eldar dobio svaki duel, ona dva trka pred kraj uz prolaz 2-3 igrača kao da ih nema, ako bi me išta usrećilo to bi bio ostanak Slobode i dobar transfer Eldara, da se momak usreći nakon svega što mu se ove godine dogodilo.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
More se mrijeti od ovog, more se živjeti, ali eto 
Sloboda je moja nacija

Sto na gornjoj slici Vranjes ima na ledjima FK Sloboda, a Varesanovic prezime?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
imaju samo jedan set dresova sa prezimenom, pa onda na poluvremenu kad zamjene dres imaju ovaj sa natpisom FK Sloboda, i meni to para oči i nekako mi je to znak neozbiljnosti, ali hajde vidiš čitavu sezonu to nisu riješili...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Mislim nije neka bas bitna stvar, al opet se na ovim sitnim detaljima vidi je li klub ozbiljan. Mada sto se mene tice nek nose tako do kraja sezone, samo da ostanemoZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:20imaju samo jedan set dresova sa prezimenom, pa onda na poluvremenu kad zamjene dres imaju ovaj sa natpisom FK Sloboda, i meni to para oči i nekako mi je to znak neozbiljnosti, ali hajde vidiš čitavu sezonu to nisu riješili...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
nego, da hoće više završit taj ostanak i matematički, jedva čekam da malo pričamo o najavama nekih novih stvari unutar kluba... 

-
- Kontakt:
trenutno nije bitna, ali dobro kažeš, tu se vidi ozbiljnost kluba... a može postati bitna itekako, mene čudi da savez nema neku regulativu vezanu za to, pa kad ti pola igrača izađe u dresu sa natpisom FK Sloboda, a pola sa prezimenom na leđima, da zviznu kaznu kakvu zbog tog javašluka, ionako samo vrebaju gdje da namaknu koji dinarDamirT je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:21Mislim nije neka bas bitna stvar, al opet se na ovim sitnim detaljima vidi je li klub ozbiljan. Mada sto se mene tice nek nose tako do kraja sezone, samo da ostanemoZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:20imaju samo jedan set dresova sa prezimenom, pa onda na poluvremenu kad zamjene dres imaju ovaj sa natpisom FK Sloboda, i meni to para oči i nekako mi je to znak neozbiljnosti, ali hajde vidiš čitavu sezonu to nisu riješili...![]()

Naslušali smo se mi tih priča neka hvala samo borba za opstanak mi godiZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:22nego, da hoće više završit taj ostanak i matematički, jedva čekam da malo pričamo o najavama nekih novih stvari unutar kluba...![]()

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
ko još ima problema sa slanjem pp? ja kad šaljem poruku ili nekome odgovaram ostane u outboxu, neće da ode :/
Ako mi je ijedne utakmice koju sam propusti zao onda je ti ova danas ...
Nisu postojale nikakve mogucnosti da dodjem ali po svemu prikazanom ovo danas je potpuno ZASLUŽENO.
Danas su nasa djeca igrala onako kako smo mi trazili i prizeljkivali da igraju cijelu sezonu..
Prenesite ovaj nacin igre, trud, volju na utakmicu sa Zeljom i rezultat nece izostat ..
Mozemo cak i borcu mozda bod uzet ako ne pobjeda, sve zavisi hoce li oni igrat za Leotar ili ne...
Svaka cast za svu raju kojaa je danas bodrila tim po ovom sugavom vremenu a vala i sugavom terminu haha
Nisu postojale nikakve mogucnosti da dodjem ali po svemu prikazanom ovo danas je potpuno ZASLUŽENO.
Danas su nasa djeca igrala onako kako smo mi trazili i prizeljkivali da igraju cijelu sezonu..
Prenesite ovaj nacin igre, trud, volju na utakmicu sa Zeljom i rezultat nece izostat ..
Mozemo cak i borcu mozda bod uzet ako ne pobjeda, sve zavisi hoce li oni igrat za Leotar ili ne...
Svaka cast za svu raju kojaa je danas bodrila tim po ovom sugavom vremenu a vala i sugavom terminu haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Imal se gdje pogledat gol Jusica.
Arena Sport TV na YouTube
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
https://fb.watch/kyvEoQ7ZXz/?mibextid=Nif5oz
Evo ovdje imas cijelu utakmicu na 33 minuti pocinje utakmica , pa premotaj sebi
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Odlična utakmica sa naše strane, u jednom trenutku smo mogli sve izgubit ali eto borili su se do kraja to mi je drago vidjet. Malo sreće kod stative, i onda dobar napad i pobjeda. Moguće je još u idućem kolu osigurati opstanak. Ako Igman i Zrinjski slave protiv SSH i Leotara, a mi savladamo Borac to je to. Teško će but sa Borcem u BL al što ne ići na pobjedu kad ti ona može značiti opstanak. Ova ekipa može i mora pobjeđivati, a ne sumnjam da će upravo to i uraditi.
- Beduin
- Kontakt:
Borac kao protivnik nam relativno lezi, narocito kod kuce. Cvrstu igru odigrati i ganjati kontre i prekide. Nisu nepobjedivi, a osigurali su Evropu sto nam je olaksavajuca okolnost.
Idemo po bod(ove).
Idemo po bod(ove).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.