VictoriasFikret je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:31JA imam samo jedan..Ali opet..ko shvatio-shvatio..JuzniBosanac je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:02...haj dobro..ko shvatio-shvatio...a Kosta cesto navrati....
Napravi jos pet nickname-a, možda te tada shvatimo ozbiljno.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Ja imam samo jedan...i ppet,ko shvatio -shvatio:)JuzniBosanac je napisao/la: ↑06 maj 2023, 18:55VictoriasFikret je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:31Napravi jos pet nickname-a, možda te tada shvatimo ozbiljno.JuzniBosanac je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:02
...haj dobro..ko shvatio-shvatio...a Kosta cesto navrati....
-
- Kontakt:
Ja mislim da se on dobro uklopio u ekipu Igmana, u dobroj je formi. Ako ne bi bio u prvih 11 kod nas upitno je kakav bi bio kad bi ispao iz ritmaVictoriasFikret je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:06Contract expires: Jun 30, 2023
https://www.transfermarkt.com/mirsad-ra ... ler/184367
-
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 20 maj 2023, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 20 maj 2023, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Obzirom da Lauš i ako ostane sljedeće godine nije u21, prioritet treba biti naći bar 2 dobra u21 igrača koji će uz Šikala i Bajrića, ako se oporavi kako treba, uvijek moći konkurisati za prvih 11. Ovako čim otpadne 1 u21 igrač mi smo u problemima.
Mladi igrači su prioritet od kako se uvelo pravilo, nije da uprava ne radi na tom pitanju evo dovode se, samo što je teško ubosti dobrog mladog igrača.
-
- Kontakt:
Mirzad Mehanović??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma ona stranica sto je objavila je do sad sve zivo fulila, bar sto sam ja upratio, ako na taj izvor mislis.
19V22
-
- Kontakt:
Ma ja,transfer nešto što se zovu.
Ovaj Mirzad je nešto došao u TC na zimu ali nije mogao igrati jer neki papiri iz Saudijske Arabije nisu završili ili nije mogao nastupiti za tri kluba u jednoj sezoni.
Neka je gangula uglavnom.
-
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 20 maj 2023, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kapetanović dobra utakmica danas, penal na njemu bio
- crveniratnik
- Kontakt:
Dajte nam ovog Eldara Mehmedovica iz Slobode u vezni red....Odličan igrač, 20 godina 

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Za naše uslove odličan igrač,a još mlad.crveniratnik je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:51Dajte nam ovog Eldara Mehmedovica iz Slobode u vezni red....Odličan igrač, 20 godina![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Kevelj je rekao nedavno da su se dogovorili s njim, htjeli su i njega i Kapetanovica u paketu.crveniratnik je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:51Dajte nam ovog Eldara Mehmedovica iz Slobode u vezni red....Odličan igrač, 20 godina![]()
Ne znam samo na koji nacin ga misle dovesti jer ima ugovor sa Slobodom do 2024. Mozda momak hoce da se skloni iz Tuzle zbog onoga sto mu se desilo prije par mjeseci ili su nasi mislili da ce ispasti Sloboda pa da ce dobiti slobodne papire.
-
- Kontakt:
Navodno Eldar Mehmedović,Mahmić i veznjak iz Srbije su dali riječ i da je dogovoreno.
Nije da ne vjerujem izvoru, više ne vjerujem menadžerima i igračima vidjeli smo i ljetos zato kažem navodno.
Nije da ne vjerujem izvoru, više ne vjerujem menadžerima i igračima vidjeli smo i ljetos zato kažem navodno.
-
- Kontakt:
Imamo li na ovom polju ikakvih informacija, siguran sam da minimalno jednog igraca mozemo dovesti kao pojacanje iz klubova ispod nas. Meni je zanimljiv onaj cickavi iz Tuzle, zvat cemo ga Hugo 

-
- Kontakt:
Pozdrav, oprostite na upadu. Javljam se zbog konstantnih navoda oko prelaska Mehmedovića i Kapetanovića u Velež. Naime, neko je bacio bombu koja je krenula da se dalje širi i shvata veoma ozbiljno.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:19Navodno Eldar Mehmedović,Mahmić i veznjak iz Srbije su dali riječ i da je dogovoreno.
U kontaktu sam sa oba igrača, kažu da ih niko nije zvao iz Veleža, a svakako se za njih interesuju istrani klubovi te momci i sami kažu da ako će ići gdje - nema smisla da to bude BH liga. Uz sve to, imaju ugovore i redovne plate, a sumnjam da bi vaši platili obeštećenje.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ma ja sam napisao navodno i ne vjerujem za bilo koga igrača dok ne potpiše i bude zvanično.simonknows je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:10Pozdrav, oprostite na upadu. Javljam se zbog konstantnih navoda oko prelaska Mehmedovića i Kapetanovića u Velež. Naime, neko je bacio bombu koja je krenula da se dalje širi i shvata veoma ozbiljno.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:19Navodno Eldar Mehmedović,Mahmić i veznjak iz Srbije su dali riječ i da je dogovoreno.
U kontaktu sam sa oba igrača, kažu da ih niko nije zvao iz Veleža, a svakako se za njih interesuju istrani klubovi te momci i sami kažu da ako će ići gdje - nema smisla da to bude BH liga. Uz sve to, imaju ugovore i redovne plate, a sumnjam da bi vaši platili obeštećenje.
![]()
Jer ne samo kod nas nego u čitavom svijetu menadžeri su najveće zlo i kod njih nema riječi nego ako će on uzeti 200 km više tu mu ide igrač bez obzira šta je bolje za tog igrača.
Sjeti se primjera Malcoma kad su ga čekali na aerodromu a oni u 1 minuti promjenili kartu.
Ne bitno uopšte i za Eldara i Kapu hoće li doći kod nas samo ti savjetujem da ne ne vjeruješ igračima i menadžerima i nemoj se iznenaditi da na ljeto odu u Tuzla Cityu a ne negdje drugo.
Hvala tebi na lijepom upadu i korektnom pisanju.
Pozz drug i da se viđamo i iduće sezone aBd i kod nas i na Tušnju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.