Ja skoro izaso na poluvremenu do radnje, ona zastitarka mi govori moras se vratit prije pocetka drugog poluvremena jer zatvaramo kapije

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja skoro izaso na poluvremenu do radnje, ona zastitarka mi govori moras se vratit prije pocetka drugog poluvremena jer zatvaramo kapije
Ovaj wannabe navijač više ne živi u Tuzli, a otišao je na više utakmica Slobode nego što si ti gledao na TV-u.napapijri1987 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:49Sta ovo Wannabe navijaci pitaju stvari po Forumu jer ne smiju iste saznati iz prve ruke?
Eto tačno sam znao. Prošle godine sam to lično čuo na ulazu kad su nekim momcima govorili...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:43Ja skoro izaso na poluvremenu do radnje, ona zastitarka mi govori moras se vratit prije pocetka drugog poluvremena jer zatvaramo kapije![]()
Vidi sastavaSky9 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:27Eto tačno sam znao. Prošle godine sam to lično čuo na ulazu kad su nekim momcima govorili...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:43Ja skoro izaso na poluvremenu do radnje, ona zastitarka mi govori moras se vratit prije pocetka drugog poluvremena jer zatvaramo kapije![]()
simonknows je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:28Vidi sastavaSky9 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:27Eto tačno sam znao. Prošle godine sam to lično čuo na ulazu kad su nekim momcima govorili...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:43
Ja skoro izaso na poluvremenu do radnje, ona zastitarka mi govori moras se vratit prije pocetka drugog poluvremena jer zatvaramo kapije![]()
![]()
Dole desno op
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.