Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Kakav bolesnik 

Bravo Musa!!! Idemo po finale i po F4 MVP nagradu. Dovedi Real do titule i utišaj sve hejtere! Bit će teško protiv Barce najviše zbog činjenice da nemaju nikoga na 4 ko bi mogao pružiti kvalitetnu partiju protiv Mirotića. Jedini način da oni dobiju Barcu je zonska odbrana uz uslov da ovi ne mogu pogoditi more sa broda, a nije da im se to nije dešavalo ove sezone dosta puta. Svakako, bit će super tekma, mislim da će Musa i Tavares povući muški.
- Shategabri
- Kontakt:
Hezonja čuva Mirotica bez problemaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:36Bravo Musa!!! Idemo po finale i po F4 MVP nagradu. Dovedi Real do titule i utišaj sve hejtere! Bit će teško protiv Barce najviše zbog činjenice da nemaju nikoga na 4 ko bi mogao pružiti kvalitetnu partiju protiv Mirotića. Jedini način da oni dobiju Barcu je zonska odbrana uz uslov da ovi ne mogu pogoditi more sa broda, a nije da im se to nije dešavalo ove sezone dosta puta. Svakako, bit će super tekma, mislim da će Musa i Tavares povući muški.

Real može jedino dobiti ako ubace 15-20 trica...
Pa pitanje je da li će žrtvovati Hezonjin potencijalni napadački učinak, jer ako se bude trošio puno u odbrani na Mirotiću nema ga u napadu nigdje, a ja ne vidim ko može još napadački povući u tom intenzitetu pored Muse i Tavaresa. Ne mora Real ubaciti toliko trica, bitnije je da Barcu ne ide šut. Njih ako stane šut, Real će ih dobiti sigurno. Real ne živi od šuta za 3 poena u tom intenzitetu kao Barcelona. Real te može dobiti i bez trice, što je dokazao protiv Partizana gdje je u zadnjoj tekmi u onakvoj rafalnoj paljbi Partizana ubacio 5 trojki manje i dobio tekmu. U prilog tome ti govori činjenica da je Barca 2. ekipa u EL po broju ubačenih trica po utakmici (skoro 11) dok je Real čini mi se 9 (oko 9 trica po utakmici). Ali zato Real puni u reketu (4. u EL), a Barcelona 15. Tako da Real ako uspije zaustaviti Barcin šut za 3 poena mislim da ima veliku šansu da dobije tekmu i bez puno ubačaja za 3 poena.lumani je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:50Hezonja čuva Mirotica bez problemaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:36Bravo Musa!!! Idemo po finale i po F4 MVP nagradu. Dovedi Real do titule i utišaj sve hejtere! Bit će teško protiv Barce najviše zbog činjenice da nemaju nikoga na 4 ko bi mogao pružiti kvalitetnu partiju protiv Mirotića. Jedini način da oni dobiju Barcu je zonska odbrana uz uslov da ovi ne mogu pogoditi more sa broda, a nije da im se to nije dešavalo ove sezone dosta puta. Svakako, bit će super tekma, mislim da će Musa i Tavares povući muški.to ipak ne znači mnogo , Barcelona je favorit .
Nema Dečka koji ih je na snagu trpaoSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:17Pa pitanje je da li će žrtvovati Hezonjin potencijalni napadački učinak, jer ako se bude trošio puno u odbrani na Mirotiću nema ga u napadu nigdje, a ja ne vidim ko može još napadački povući u tom intenzitetu pored Muse i Tavaresa. Ne mora Real ubaciti toliko trica, bitnije je da Barcu ne ide šut. Njih ako stane šut, Real će ih dobiti sigurno. Real ne živi od šuta za 3 poena u tom intenzitetu kao Barcelona. Real te može dobiti i bez trice, što je dokazao protiv Partizana gdje je u zadnjoj tekmi u onakvoj rafalnoj paljbi Partizana ubacio 5 trojki manje i dobio tekmu. U prilog tome ti govori činjenica da je Barca 2. ekipa u EL po broju ubačenih trica po utakmici (skoro 11) dok je Real čini mi se 9 (oko 9 trica po utakmici). Ali zato Real puni u reketu (4. u EL), a Barcelona 15. Tako da Real ako uspije zaustaviti Barcin šut za 3 poena mislim da ima veliku šansu da dobije tekmu i bez puno ubačaja za 3 poena.lumani je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:50Hezonja čuva Mirotica bez problemaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:36Bravo Musa!!! Idemo po finale i po F4 MVP nagradu. Dovedi Real do titule i utišaj sve hejtere! Bit će teško protiv Barce najviše zbog činjenice da nemaju nikoga na 4 ko bi mogao pružiti kvalitetnu partiju protiv Mirotića. Jedini način da oni dobiju Barcu je zonska odbrana uz uslov da ovi ne mogu pogoditi more sa broda, a nije da im se to nije dešavalo ove sezone dosta puta. Svakako, bit će super tekma, mislim da će Musa i Tavares povući muški.to ipak ne znači mnogo , Barcelona je favorit .

Barca ide na staru taktiku izvlači Tavaresa
prvu, drugu i trecu tekmu u playoff-u je odigrao lose, cetvrtu je odigrao solidno, a petu je odigrao vrlo dobro
sve u svemu, nije opravdao ocekivanja protiv partizana, obzirom da vazi za jednog od najboljih igraca real madrida, a od takvih ocekujes najvise i da su ispali (to bi se sigurno desilo da nije bilo onog sranja i suspenzija), musa i chus mateo bi najvise bili kritikovani (opravdano)
regularnu sezonu je odigrao vrlo dobro i zbog toga je zasluzeno izabran u idealnu petorku (pretpostavljam da pored navijaca, glasaju mediji, treneri i kapiteni, tako da niko ne moze reci da su ga izglasali bosanci i hercegovci, cak mislim da su nasi ljudi najmanje glasali, cisto sumnjam da mnogo nasih ljudi uopste gleda euroligu), ali, tek treba da se dokaze u playoff-u (okej, mozda mu je partizan nezgodan matchup, mnogi igraci, sto u evropi, sto u nba, nalete na ekipu ili individualca koji im ne odgovara, ali, final four mu je prilika da pokaze sebe u najboljem izdanju i da se iskupi za lose igre protiv partizana, a bar po onom sto sam vidio ove sezone, barca mu kud i kamo vise lezi nego partizan
sve u svemu, nije opravdao ocekivanja protiv partizana, obzirom da vazi za jednog od najboljih igraca real madrida, a od takvih ocekujes najvise i da su ispali (to bi se sigurno desilo da nije bilo onog sranja i suspenzija), musa i chus mateo bi najvise bili kritikovani (opravdano)
regularnu sezonu je odigrao vrlo dobro i zbog toga je zasluzeno izabran u idealnu petorku (pretpostavljam da pored navijaca, glasaju mediji, treneri i kapiteni, tako da niko ne moze reci da su ga izglasali bosanci i hercegovci, cak mislim da su nasi ljudi najmanje glasali, cisto sumnjam da mnogo nasih ljudi uopste gleda euroligu), ali, tek treba da se dokaze u playoff-u (okej, mozda mu je partizan nezgodan matchup, mnogi igraci, sto u evropi, sto u nba, nalete na ekipu ili individualca koji im ne odgovara, ali, final four mu je prilika da pokaze sebe u najboljem izdanju i da se iskupi za lose igre protiv partizana, a bar po onom sto sam vidio ove sezone, barca mu kud i kamo vise lezi nego partizan
Chinaglia je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:05prvu, drugu i trecu tekmu u playoff-u je odigrao lose, cetvrtu je odigrao solidno, a petu je odigrao vrlo dobro
A zašto je drugu odigrao lose

Lumani je sve one airballove uknjižio kao trojke, kao i ostalom svaku utakmicu koju Musa podbaci on to pretvori nekim čudesnim viđenjem i matematikom u +
Vjerovatno skuplja salvetice sa likom Muse.
Vjerovatno skuplja salvetice sa likom Muse.
- Shategabri
- Kontakt:
@Sarmica, ovo je RS petorka, kakve veze imaju ti airballi?
Kao što neće imati ni za F4, bude li na nivou G5.
Kao što neće imati ni za F4, bude li na nivou G5.
Koševo Zapad
Kakav Pingvin

Da si čovjek povukao bi se sa Foruma

Tricu je šutirao očajno dok je u svim ostalim segmentima igre je odigrao približno na nivou reguralne sezone u ovoj seriji sa Partizanom. U tri od pet utakmica je ušao u probleme s ličnim s posebnim naglaskom na onu prvu gdje je bilo par diskutabilnih odluka na njegovu štetu, u ostalom i onaj ocigledan faul Puntera nad njim u prvoj utakmici je i prelomio istu a i čitavu seriju odveo u drugom pravcu.
Uzimao je neke nerezonske šuteve za tri, nekad nije ni imao izbora s obzirom da je dva,tri puta dobijao loptu na 4 sekunde do kraja napada. Sasvim sigurno da je ovo za njega još jedno dodatno iskustvo, mora traziti način da sam sebi iskreira neki šut za tri a da to nije šut sa devet metara.
Valjda će Real i dovesti nekog razigravača da malo balansira stanje na terenu, za Musu će mnogi reći da je sebičan ali i takav je drugi asistent u Realu poslije dede Rodrigueza. Prečesto je Real ove sezone izgledao više kao skupina individualaca nego kao ekipa koja zna šta radi.
Uzimao je neke nerezonske šuteve za tri, nekad nije ni imao izbora s obzirom da je dva,tri puta dobijao loptu na 4 sekunde do kraja napada. Sasvim sigurno da je ovo za njega još jedno dodatno iskustvo, mora traziti način da sam sebi iskreira neki šut za tri a da to nije šut sa devet metara.
Valjda će Real i dovesti nekog razigravača da malo balansira stanje na terenu, za Musu će mnogi reći da je sebičan ali i takav je drugi asistent u Realu poslije dede Rodrigueza. Prečesto je Real ove sezone izgledao više kao skupina individualaca nego kao ekipa koja zna šta radi.
Zadnje 2 godine samo skupljam tvoje bisere

daj lumani goni ga u pm, nemoj majke ti da se moram zivcirati citajuci kretena.
e pose rem mu se na misljenje.
ovo je mrznja, kakvo misljenje. Onakve nebuloze pisati prije godinu dana i jos egzistirati na istoj temi, besramno.
Manite se sarmice, lik daje balans ovoj temi 

Danke na razumijevanju
Ali brate imaš ovdje ovih nekih goveda i junaca koje ni pod razno ne možeš dovesti u red i upristojiti da se nauče kulturno ponašati i civilizirano razgovarati. Ljudi psuju, vrijeđaju, spinuju...samo zato što sam kritičan prema Musi i što ga ne doživljavam na način na koji ga oni doživljavaju.
Neki likovi su ovdje za izučavanja, a neki su i za kakve terapije ili ustanove.
Ljudi konstantno vrijeđaju. Sramotno, ali sve se piše, tamo negdje...
-
- Kontakt:
Profesor je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:11Manite se sarmice, lik daje balans ovoj temi
Ma sarmica je kontras (psiho ), rijetki su takvi u raji, ali ih ima,imam jednog u komsiluku![]()
Možda sarmica više voli Dzanana od svih nas, ali uživa u nerviranju forumasa. Što bolje igre i veća dostignuća Dzanana on više kontrira. Poslije lošijih partija tuguje, ali se na forumu prazni .
Mislim da nikad nije igrao basket u raji , ali ovdje se "relaksira" i ipak tužan teško zaspe. Nayebo je ko ovakve ima u raji.
@sarmica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.