To što su tri glavna igrača već svi prešli 33 godine,to je nebitno,a najbolji u 36.,isto nebitnoVensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:16Napišeš istinu i botina si . Jesam li šta slagao ?Brokula je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:11Koja li si ti botinaVensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:10Na ovo forumu se svi igrači redovno pljuju i napadaju , zasluženo ili nezasluženo . Osim jednog , on je zaštićen kao čovječja ribica .
Kao aktuelni šampion sa istim sastavom ispao u drugoj rundi , nikome ništa . #bogotac
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Ako Mazzulla bude startao sa 2 visoka, ličiti će na prošlogodišnji, to se vidjelo u zadnje 2 utakmice, ostaviš protivnika na ispod 90 poena sa mizernim % suta.VensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:24Boston je od onakve Phile izgubio 3 utakmice. Prošlosezonski Boston je ponavljam puno bolje izgledao , ovaj trenutni mi je nekako tanak ...dscile je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:18Imaju boljeg trenera, ali losiju ekipu. Boston je i kvalitetniji i ima siri roster. Falice Miamiu Herro u ovoj seriji, nedostajace jos taj jedan skorer jer ce se na Butleru smijenjivati konstantno Smart, Brown, White..VensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:13
4:2 za Majami . Puno boljeg trenera imaju . Boston po meni lošije izgleda nego prošle sezone .
4-2 Boston.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Prošlosezonski šampion , pa nije prošlo 5 godina .filip13 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:40To što su tri glavna igrača već svi prešli 33 godine,to je nebitno,a najbolji u 36.,isto nebitno
Trebam li spomenuti prednost domaćeg terena ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobro jutro. Jesu li živi Alem i Justin ili ih standardno nema na PDF-u do nove sezone? Pogotovo Justin naš jaran, prvo Temetrius sad Harden.
Igra brada igra i pobijedi… najbolji igrač generacije
Igra brada igra i pobijedi… najbolji igrač generacije

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Alem je već na motoru , ali ovog puta nisu meksikanke u pitanju ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:47Dobro jutro. Jesu li živi Alem i Justin ili ih standardno nema na PDF-u do nove sezone? Pogotovo Justin naš jaran, prvo Temetrius sad Harden.
Igra brada igra i pobijedi… najbolji igrač generacije![]()
Justin na instaqrcu brani Temetriusa , piše da je ovaj put plastični pištolj u pitanju .
Ako Mazulla bude ovako vodio seriju protiv Heata Spoelstra i Jimmy to rjesavaju rutinski.
A jes fin forum bez njih dvojice i onih napacenih leker fanova, ljepota
Daj nam finale boston lakers pa da umirimo i tu ekipu
Evo ga sad Miami isto rutinski rjesava nakon atalante i phile sad ce i miami rutinski, kakvi likovi
Daj nam finale boston lakers pa da umirimo i tu ekipu
Evo ga sad Miami isto rutinski rjesava nakon atalante i phile sad ce i miami rutinski, kakvi likovi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joel Embiid when guarded by Al Horford in the ECSF: 11.8 PPG, 0.67 APG, 1.5 turnovers per game, 30-79 FG (37.9%) shooting
Joel Embiid when guarded by Al Horford in the series (6 games):
71 points 4 assists 9 turnovers 30-79 FG (37.9%)
Al Horford completely shut down Joel Embiid when guarding him this playoff series.

- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav si ti lik .
Je li tebi ova igra Bostona ulijeva povjerenje ? Uostalom vidjeti ćemo kako će izgledati protiv Majamija .
Na 3-2 za Philu ste tjerali trenera i svašta pisali , to zaboravljaš ?
ja spomenuh već pozne godine za Currya,a i kod ostale dvojice koji su u 34. godiniVensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 09:47Prošlosezonski šampion , pa nije prošlo 5 godina .
Trebam li spomenuti prednost domaćeg terena ?
Boston u 5, Denver ili 5 ili 6
Navijački za Boston i Lakerse, zasluzili smo i mi i Brondza
Navijački za Boston i Lakerse, zasluzili smo i mi i Brondza
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije valjda da si napokon, hvala Allahu, prešao na pravu stranu?

- Nail for Real
- Kontakt:
Jedino su ovi iz Phille veci luzeri od Bostona, Embiidu i Hardenu se muda skupila kad su vidjeli sta Tatum radi po terenu
.
Navijamo onda za Lakers-Celtics finale
.

Navijamo onda za Lakers-Celtics finale

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Gdje si se ti zagubio, jesi to u banovićima bio?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 10:47Nije valjda da si napokon, hvala Allahu, prešao na pravu stranu?![]()
Ova Embiidova izjava je vjerovatno najgluplja ikad 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uskratiše mi orgijanje na Tatumovu historijsku noć

- Slatinash_7
- Kontakt:
Embiid u stilu naše poznate: Njih dvojica, babo i ja sami..
Znači imaš Harena, Maxeya, Harrisa, platio si PJ Tuckera, Melton odličan defanzivac, Reed čak nije loše igrao ono malo utakmica što Embiida nije bilo, Niang zna opucati..na kraju krajeva, ne treba ti čak ni toliko široka klupa, pa Boston je sa dva igrača sa klupe igrao..Sad da li je ovo choke ili realnost za Phillu ne znam, j.bg dvije su to podjednake ekipe, i što Giannis kaže ne možeš svake godine napredovati, osvajati.. Drugo je što ja u "proces" od samog početka ne vjerujem jer je glupo rađen, stihijski nekako, draftaj najbolje što ima bez obzira na poziciju, pa kad to ne ide daj neke trejdove sulude. Sjebali su sve što se sj.ebati da i ovo je rezultat toga. S druge strane, BOS pametno,pravi potezi,pravi trejdovi,razvili što se razviti dalo,dva rookie trenera, uz sve probleme, KAPA DOLE!
Znači imaš Harena, Maxeya, Harrisa, platio si PJ Tuckera, Melton odličan defanzivac, Reed čak nije loše igrao ono malo utakmica što Embiida nije bilo, Niang zna opucati..na kraju krajeva, ne treba ti čak ni toliko široka klupa, pa Boston je sa dva igrača sa klupe igrao..Sad da li je ovo choke ili realnost za Phillu ne znam, j.bg dvije su to podjednake ekipe, i što Giannis kaže ne možeš svake godine napredovati, osvajati.. Drugo je što ja u "proces" od samog početka ne vjerujem jer je glupo rađen, stihijski nekako, draftaj najbolje što ima bez obzira na poziciju, pa kad to ne ide daj neke trejdove sulude. Sjebali su sve što se sj.ebati da i ovo je rezultat toga. S druge strane, BOS pametno,pravi potezi,pravi trejdovi,razvili što se razviti dalo,dva rookie trenera, uz sve probleme, KAPA DOLE!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
100%.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑15 maj 2023, 10:06Kakav si ti lik .
Je li tebi ova igra Bostona ulijeva povjerenje ? Uostalom vidjeti ćemo kako će izgledati protiv Majamija .
Na 3-2 za Philu ste tjerali trenera i svašta pisali , to zaboravljaš ?
Tjeramo ga i dalje!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.